×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 хил.лв. от Solar Festival за близките на загиналия българин в атентата в Бургас


30 Юли 2012, Понеделник, 11:12 ч.

Solar Summer Festival протече при засилени мерки за сигурност, осигурени от организаторите съвместно с община Несебър

Най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer Festival ще дари 5000 лв. на семейството на загиналия шофьор в атентата на бургаското летище. Тази година фестивалът, който доведе у нас DJ №1 в света David Guetta и холандската мега звезда Tiesto на стадиона в Несебър на 27 и 28 юли, имаше зелена кауза и част от сумата е осигурена от предадените за рециклиране отпадъци. Останалата част от парите са дарение от организаторите на Solar.

Solar Summer Festival протече при засилени мерки за сигурност, осигурени от организаторите съвместно с община Несебър. Благодарение на професионализма на органите на реда и частните охранители, събитието протече без нито един инцидент. За двете вечери сумарно фестивалът беше посетен от над 25 хиляди фенове на електронната музика от цял свят, които станаха свидетели на невероятните мега спектакли на двамата диджеи. Специално за събитието в Несебър пристигнаха хиляди туристи, които препълниха хотелите в цялата община.

Предварително взетите мерки за насочване на звука на сцената към индустриалната част на Несебър не наруши почивката на останалите летуващите туристи в курорта. Доказателство затова е, че няма нито едно постъпило оплакване в полицията в община Несебър. Ден след като приключи фестивалът, стадионът вече е почистен, а специалните настилки, които бяха поставени върху тревните площи по време на събитията са запазили напълно спортното съоръжение.

Цялото техническо оборудване, което беше използвано на фестивала вече е в Бургас, където от днес започва строежа на специалната сцена на Solar, която ще част от Spirit of Burgas. За там вече са осигурени друга плеяда звезди от света на електронната музика, които стилово ще обогатят бургаския фестивал. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден двамата любими хаус диджеи на българската публика - Mark Knight и Fedde Le Grand, а финалът на 5-ти август е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire.




Флагман.БГ Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка 08/06/2024, Събота 10:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Лично оръжие по време на работа служителят не може да използва, категоричен е той Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка По всяка вероятност, за да не се наруша имиджът на телевизията, Енева ще бъде освободена от работа CZ 600 във ВИП Оръжейни Комплекси CZ 600 във ВИП Оръжейни Комплекси Три от карабините CZ 600 - ALPHA, LUX и ERGO гарантират sub 0.75 MOA група от 5 куршума на 100 м със заводски мач патрони Каква IT-специалност е подходяща за вашата зодия Каква IT-специалност е подходяща за вашата зодия Вниманието на Девата към детайлите и педантичността ви правят отлични анализатори, те са подходящи за системен администратор Кола удари бус в Стара Загора, бусът се заби в къща Кола удари бус в Стара Загора, бусът се заби в къща Отнето предимство е причина за катастрофата Пристигнаха машините за гласуване в Бургас, разпределят ги по секциите Пристигнаха машините за гласуване в Бургас, разпределят ги по секциите Секциите са 731 в област Бургас Перфектната закусна - Палачинки с орехи Перфектната закусна - Палачинки с орехи Рецептата е много лесна Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Чудно време за море, водата вече е топла ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години Ще се борят за поне 5 мандата от 2 МИР Бургас 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже Вижте ги 
Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори