Тази бърза домашна пица по нищо не отстъпва на купешката
Всички у дома са полудели по нея и искат да им я правя всяка седмица. Омитат я за секунди
Кой не обича пица? Сега ще ви разкажа каква е тайната на моята. Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна.
Всички у дома са полудели по нея и искат да им я правя всяка седмица. Омитат я за секунди.
Понякога я приготвям дори и за закуска, а децата ми я обожават. Много е вкусна.
Предлагам ви рецептата си, гарантирам ви, че няма да сбъркате, ако решите да я приготвите.
Продукти:
Хляб – 2 бр.
200 гр. наденица
100 гр. кашкавал
1 бр. домат
2 с.л. майонеза
2 с.л. кетчуп
Приготвяне:
Стъпка 1:
Първото нещо, което трябва да сторите е да включите фурната на 180 градуса и да я оставите да загрее. Това ще ускори процеса за готвене.
Стъпка 2:
Нарежете на филии хляба ги наредете на дъното в предварително намазана с олио тава. Добре е да отстраните коричките.
Стъпка 3:
Смесете майонезата и кетчупа и намажете хляба, а след това отгоре настържете кашкавал.
Стъпка 4:
Сложете нарязаната наденица отгоре.
Стъпка 5:
Нарежете доматите и ги наредете най-отгоре.
Стъпка 6:
Може отново да поръсите с настърган кашкавал.
*Може да използвате всякакви гарнитури за пицата, вместо наденица – пилешко, шунка, гъбки и т.н.
Стъпка 7:
Сложете във фурната за 5-7 минути.
Нарязвате и сервирате – това е истинско изкушение за сетивата.
Над 2,4 милиарда деца в 195 държави: Дядо Коледа скоро ще донесе първите подаръци
Как да намалим симптомите на астма: Тези два природни продукта помагат
Статистика: Европа най-сетне се възстановява от пандемията COVID-19
НИМХ публикува прогнозата за 25 декември
Голям експерт каза как да разпознаем фалшивите евро дни преди въвеждането му
Защо напълняваме, докато тренираме и спазваме режим
Иво Димчев разкри скандална подробност за Евровизия и защо няма да участва
Билките, които помагат за поддържане здравето на кръвоносната система
2026 ще бъде годината на тези 3 зодии
Мис България трогна с палто от зайчета: Не убивайте от суета
Днес е магичен ден! Никой не трябва да става от масата, а ето къде се поставя глава лук
Най-накрая содената ми питка да стане пухкава, а не като камък! Ето какво сложих освен сода
