×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джангъра ще преяде от власт, дадоха му 3 поста в „Несебър“


Джангъра ще преяде от власт, дадоха му 3 поста в „Несебър“
Джангъра е „вечната Амбър“ в несебърския футбол. Ръководството на клуба му даде цели 3 поста: главен консултант, координатор по спортно-техническата част и директор на детско-юношеската школа
14 Юни 2012, Четвъртък, 08:17 ч.
Автор: Бесове.бг

Президентът на футболния клуб Георги Маринов иска 350 бона от общината

Николай Русев-Джангъра е изкушен да преяде от власт в ОФК „Несебър“. Ръководството на футболния клуб му даде да съвместява цели 3 поста: главен консултант, координатор по спортно-техническата част и директор на детско-юношеската школа /ДЮШ/. Досега местната легенда беше само шеф на школата. На координаторската работа той наследява напусналия Руси Гочев, а консултанската ще изпълнява в представителния мъжки отбор. Джангъра де факто ще води тима, макар че на щата е назначен Васил Банов, който миналия сезон тренираше юношите младша възраст. Досегашният наставник Иван Георгиев е освободен от поста и ще му бъде предложена работа в ДЮШ.

„Несебър“ преживя кошмарен сезон в Източна „Б“ група и изпадна във „В“ група.

„Промените са по решение на Управителния съвет, с което ще запозная утре новия щаб. Целта е да се засили връзката с школата, за да налагаме наши таланти. В състава ще останат максимум трима-четирима футболисти, които не са израснали в Несебър. Ако обаче опитни местни играчи се съгласят да останат, няма да има нито едно „чуждо тяло“, коментира президентът на клуба Георги Маринов. До края на седмицата той трябва да защити размера на бюджета пред комисията по спорт в общинския съвет. Местният парламент вече гласува 925 хил. лв. за всички спортове в общината. Маринов ще пледира за сума от 300-350 хил. лв. за сезона. Съобразно отпуснатата субсидия ще се начертаят и целите пред отбора. Завръщането в „Б“ група обаче няма да се издига в култ.

„Ще градим нов отбор, за което се изисква търпение“, многозначително заяви Георги Маринов.


В категории: Несебър


Флагман.БГ Никой не може да устои на тези бабини сиренки Никой не може да устои на тези бабини сиренки 13/05/2024, Понеделник 11:59 0
Флагман.БГ Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал 13/05/2024, Понеделник 10:37 3
3
Коментара по темата
3.
pfff
14.06.2012 23:53:52
2
6
Пълно е с боклуци и педераси в тоя клуб джангъри мънгари пергеловци мариновци всико вън!!!!лъжливи крадци!!!!Алчни те са преяли отдавна вече трябва да повръщат гадовете мръсни
2.
LOLO
14.06.2012 22:35:59
1
2
ОФК Несебър - поредната футболна пирамида
09 юни 2012 09:44
Автор: don balon
Играчите не са получили възнагражденията и премиите си за периода от януари до май 2012г.

След печалният завършек на сезон 2011/2012г. проблемите в Несебър продължават.

За голямо съжаление се оказва,че изпадането на „Делфините” е отдавна планирано от лица заемащи ръководни постове в община Несебър, както и такива изпълняващи директорски и треньорски функции в същия.

От няколко достоверни източника бяхме информирани, че от самото начало на сезона, в отбора се вихрят машинации и далавери с цел източване и неправомерно усвояване на средства определени за издръжката на общинския футболен клуб.

В схемата са замесени хора от всички нива на управление, като следвайки йерархията се започва от треньорски щаб, минава се през директорски постове, счетоводство, президент и се стигне може би и до кмета.
На пръв поглед, отбора би трябвало да е финансово стабилен имайки предвид, че издръжката му е заложена в общинския бюджет. Парите са отпуснати, но Бог знае по какви причини, към днешна дата играчите не са получили възнагражденията и премиите за периода януари-май 2012г.

Също така се оказва,че няколко месеца, играчите са оставени и без предварително договорената храна, която е трябвало да получават. С това обаче, злоупотребите не приключват. Хора приближени до отбора споделят,че всъщност сумата, с която е трябвало да се покриват дотук изброените разходи е депозирана в банка и лице близко до отбора се облагодетелства от трупащата се лихва. И докато някой прави „помен с чужда пита”, на играчите на Несебър, които са живяли в клубната база им се е налагало да се къпят повече от месец със студена вода, поради повреда на бойлера. Повреда, която не е отстранена,за да не се харчат излишни пари.

Интересен и факта, че в отбора са налагани и толерирани играчи, приближени до ръководството, които играчи по нареждане на своите попечители, умишлено са играли симулативно с цел изпадане в по-долен ешелон.

След приключването на сезона играчите са разпуснати, а към дата 06.06.2012г. ръководството на клуба е неоткриваемо и с изключени телефони.
Вчера и ние направихме опит да се свържем.Този път телефоните даваха сигнал свободно,но никой не вдигна. Защо ли?!

Много от играчите вече са потърсили юридическа помощ. В разговор с един от адвокатите разбрахме, че Инспекция по труда е направила своята проверка. До края на седмицата предстои подаване на сигнал до НАП, прокуратурата, областният управител на Бургас, както и изпращане на писма до Министъра на спорта и Министър председателя.Тези мерки се предприемат, защото е недопустимо играчите на отбор пряко подчинен на една от най-богатите общини в държавата, да са в положение ШАХ и МАТ, за сметка на лица злоупотребяващи и разполагащи безочливо с честно заработените възнаграждения на футболистите.


Стискаме палци на момчетата и се надяваме ,че държавата ще се намеси адекватно в решаването на този проблем!
1.
Футболист
14.06.2012 10:31:39
1
15
Както всичко в тази община, и футболния отбор е само за да се източват пари. Такива бандити няма! Жалко, че няма държава... Тази измет е за затвора. Продължава продажбата на общински земи. Някой ще обърне ли внимание на бандитите облечени във власт в Несебър?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Винаги можете да разчитате на мен, обърна се към завършващите Марин Киров Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Има счупване на таза Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените В рамките на акцията ще бъдат разположени допълнителни полицейски екипи в районите на конфликтни участъци с концентрация на ПТП Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Рейндж Ровърът, който се превърна в ковчег за двама млади пловдивчани, се е движел с близо 200 км/час Чудовищно:  Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Чудовищно: Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Те са обявени като леки и телефонните им номера са разпространени сред десетки хиляди души Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията Иззети са списъци с имена, като жителите на квартала са принуждавани да гласуват за определен кандидат и определена партия, каза прокурор Маркова Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Една от схемите е за опрощаване на дългове срещу гласуване за определена политическа сила или кандидат Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Не е знаел какво идва срещу тях, каза бащата на доблестният полицай, който с колега си Йордан Илиев от Бургас, загина, пометен от автобус, пълен с мигранти
Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори