×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Превърнаха майката на актьора Стефан Рядков в клошарка


Превърнаха майката на актьора Стефан Рядков в клошарка
В тази мизерия живеела вдовицата Милка Рядкова, циганите 12 пъти я ограбили, от 5 месеца за нея се грижат полулегално в държавната болница
03 Юни 2012, Неделя, 12:54 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, снимки автора

12 пъти ограбиха самотната жена, няма дом, от 5 месеца е приютена в бургаската болница

От 19 февруари в отделението по реанимация в МБАЛ-Бургас е настанена жена, която трудно би могла да бъде разпозната като някогашната специалистка по рехабилитация – Милка Рядкова. Външният вид на 80-годишната сега жена е неузнаваем.

 „Силно депресирана е и много нещастна“, казват лекарите за нея. Тя е почти неподвижна, тъй като има тежко заболяване на коленните стави. За да не бие на очи дългият престой на странната пациентка, отвреме навреме докторите я прехвърлят в други отделения, после пак я връщат в реанимация.
Случаят е твърде странен, за съдбата на Милка Рядкова в МБАЛ се носят неприятни слухове – дори, че била изоставена от известния си син – актьора Стефан Рядков, който покорява столичните сцени.

„Последните години г-жа Рядкова прекара съвсем сама в ужасни условия на втория етаж в държавна сграда на ул.“Щерю Воденирачов“1, която буквално се разпада – за да се качиш, трябва да минеш по стръмни прогнили дървени стълби, части от които ги няма, 12 пъти циганите нахлуваха при нея и грабиха каквото сварят, беше страшна гледка – как е оцеляла жива не знам“, разказва приятел на актьора, който ни показва отвътре сградата след поредния таран на циганите. Те са откраднали на 24 май водомера и сега сградата е наводнена, навсякъде тече.

Стефан Рядков е израснал с майка си в две стаи в тази къща, но сега живеел в скромен апартамент в столицата и не можел да я вземе при него. Грозно било да се твърди, че не идвал да я навести в болницата. Че имал няколко жилища, но забравил майка си.

В една стая в държавната сграда на ул.“Щ.Воденичаров“ е израснал големият актьор, сега тя цялата е наводнена след кражбата на водомера онзи ден 
„Ограбиха им ценни вещи, между които и предмети с антикварна стойност, молихме от Областна управа да стегнат малко къщата, за да изкара тук старините си Милка, аз редовно плащам наема й от пенсията. Но пенсията й е крайно недостатъчна. От март м.г. до 19 февруари т.г. я приютихме с жена ми у нас, но на нея вече й беше неудобно и затова намериха начин да я настанят в болницата – там живее и наистина е много нещастна“, разказва човекът.

Кметът на Бургас Димитър Николов наскоро узнал за ситуацията и дал на Рядкова скромна квартира на последния етаж на висок блок в жк „Зорница, но там били само голи стени и трябвали пари, за да стане подходящо за живеене жилище. Роднини Рядкови нямали, за да се погрижат за нея.

В категории: Лична драма


6
Коментара по темата
6.
М.Р.
06.02.2013 21:14:11
0
0
Ще кажа на всички вас само едно....истината изобщо не е такава и всички тези долни лъжи са родени от болните мозъци на хора,които си нямат друга работа....толкова е жалко,че чак се чудя дали е истина...вземете се в ръце и се гледайте себе си....а това което пише тук си личи по коментарите на някои от вас,колко ви е акъла,че да му вярвате...потресаващо!
5.
една от многото
08.06.2012 08:54:58
0
1
Той редовно плащал наема и от пенсията й -Господине вие извършвате плащането с нейните пари а не с вашите -Уредете майка си в старчески дом в столицата има много такива -Където да изкара старините си -И моля не казвайте че плащате с нейните пари -Така може всеки -Кажете вие какво на нея и давате от свойте пари -----
Аз така мога да плащам и на 100 пенсионера наема от тяхните пари ---тъжен смях беше казал поета
4.
nikoi
04.06.2012 06:35:32
0
8
В България няма създадени добри условия за старите хора. За сега това е грижа на техните деца. Рядков може да е добър актьор, но не е човек.
3.
nikoi
04.06.2012 06:35:31
0
7
В България няма създадени добри условия за старите хора. За сега това е грижа на техните деца. Рядков може да е добър актьор, но не е човек.
2.
Депутат
03.06.2012 20:53:01
5
11
БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!
НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!

Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОП). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.
1.
Миро
03.06.2012 15:43:47
11
18
епа, в Град Номер 1 така се грижат за хората.
Кучета ги яли.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София След 4 месеца Миро от "Каризма" и неговата съпруга ще се преместят в новия палат Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Специалистът намира стриктното ваксинирането на децата по сега утвърдения календар за най-ефективно
Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори