×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маскиран пироман запали кола в ж.к. "Славейков", избяга с туби бензин


Маскиран пироман запали кола в ж.к. "Славейков", избяга с туби бензин
Собственикът разчистваше след пожара колата си преди минути, недоумява защо пироманът е избрал неговото Пежо, паркирано пред дома му в ж.к. "Славейков" в Бургас, за да го направи на факла
11 Май 2012, Петък, 22:36 ч.
Автор: Бесове.бг

Колата е на пенсионери, съседи видели как подпалвачът умишлено пъхнал парцал – факла

Пироман подпали лека кола „Пежо 306” пред бл. 61 в ж.к. „Славейков” в Бургас и успя да избяга пред погледа на съседи, мъкнейки две туби с бензин тази нощ. Предната част  на автомобила е изгоряла, въпреки че веднага са дошли противопожарна кола и полиция. Жители на блока дори са станали очевидци на инцидента.
Собственици на колата са семейство Стоянови, които са пенсионери, нямат допълнителен бизнес, живеят седем души в стандартен апартамент в многолюдния блок. „Казаха ни, че нещо става с колата и единият ни внук веднага скочи и видя как един младеж с маска слага снопа парцали, напоени явно с бензин в предния капак. Той изхвърча от къщи, но докато слезе долу и колата вече гореше, а подпалвачът бягаше в посока магазините около „Младост”, носел е тубите със себе си, явно опасявайки се, че ще остави отпечатъци. Нямаме никакъв бизнес, не се притесняваме от отмъщение. Живеем със семейството на дъщеря ми, която има двама близнаци, приличаме ли ви на хора, които имат бизнес, който да делят?!.”, каза преди минути разстроена възрастната жена, която беше излязла по домашни дрехи да спасява семейния автомобил. Съпругът й Владимир оглеждаше щетите. „Какво ще правим сега? Преди да дойде този човек тук, който подпали колата и който беше млад и с черна превръзка на очите, съседи говореха, че има друг пожар в „Изгрев”, явно е някаква акция, но не разбирам защо ние се оказахме потърпевшите”, казаха собствениците на автомобила. Много съседи бяха излязли за да помогнат на семейството по разчистването на овъглените останки в пежото.

В категории: Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
13
Коментара по темата
13.
kalkalekke
22.05.2012 21:10:31
0
1
haide kotence ti se uspokoi i ni kaji kak stoiat ne6tata ,4e ni e mnogo interestno.tva sex telefon li e deto si go ostavila? hahahaha...da ne misli6 ,4e niakoi go ebe za tia tapaci....da ne si im advokat ne6to ili zarejda6 droga ot tiah i si napu6ena do kozirkata...hahhahaah.ili moje bi te puskat da zarabotva6?
12.
Antoniq Koemdjieva
21.05.2012 20:20:09
2
1
Haide kotenca malko ve4e da se uspokoite s zlobnite si komentarcheta i kato neznaete kak stoqt neshtata i za kakvo stava vypros sprete da laite i da pishete izpushilite si zakani i ako nqkoi ima neshto da kaje otnosno komentara : 0893762813 ako nqkoi ima pretencii :)
11.
big papa
20.05.2012 16:04:28
0
1
sega ostana i da gi hvane niakoi i da gi naebe teia dvamata nejnite smotaiaci
10.
tapanara
12.05.2012 14:29:09
2
1
ami normalno,kato ne se otchitat na nikoi 6te goriat estestvenno.
9.
лошите
12.05.2012 14:19:36
1
1
Дали дядо и баба им знаят с какво се занимават?Нека полицията да вземе мерки и да пита защо точно тази кола изгоря?
8.
stra6niq
12.05.2012 14:15:09
2
1
Vreme be6e da izgorqt tezi 6anagii.mai se vzeha za mnogo seriozni mutri.Basi 6matkite.
7.
veso
12.05.2012 11:49:41
1
2
niamali horicata biznes i neznaeli za6to...........a cial grad znae 4e teia smotaniaci s taia sa6tata kola vsiaka ve4er razvarzvat narkotici.....i policaite li neznaiat 4e pi6at takiva prostotii?
6.
miro
12.05.2012 09:12:27
1
3
koi li pali koli te v celia Burgas se znae se da e vre me i negovi te da plamnat xaxaxaxaxa
5.
batman
12.05.2012 08:18:46
1
1
e che koga sa premestiha ot vazrajdane v slaveikov ?
4.
gani
12.05.2012 07:27:33
1
10
tova sa edni mn dolni dilari koito gi znae celiq burgas i neznam kak policaite ne sa gi natisnali.tamno sinio pejo s siva predna bronq qvni otvsqkade
3.
комисар
12.05.2012 00:59:22
4
6
тия малки мишки да ги горят и тях ...
2.
sss
12.05.2012 00:17:42
2
8
kvi pensioneri kvi gluposti kolata e na dve dilar4ta bliznacite maznite 6anadjiii na masuri
1.
бургазлия
12.05.2012 00:03:34
4
4
много напушени в този Славейков, хората явно трябва да си пазят тази нощ под стража колите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език  Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Началникът на сигурност БДЖ Тодор Тодоров разкри, че нападателят, който крещи, че е с жълта книжка, е рецидивист  Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й
Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори