×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП в Бургас избира под охрана между Павел Маринов и Стоян Колев


БСП в Бургас избира под охрана между Павел Маринов и Стоян Колев
БСП заварди с охрана входа на Танцовата академия, членове на общинската организация се учудиха защо се изолира от медии
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Април 2012, Събота, 13:41 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

11 прогонени делегати пускат жалба срещу настоящия общински лидер, обвиняват го в манипулация

БСП заварди с охрана входа на балната зала на Танцовата академия, където днес се провежда отчетно-изборна конференция на партията. Духовете са разгорещени, има обвинения в манипулации. За първи път до подобен форум на социалистите медии не се допускат, двама гардове спират журналистите на входа и искат специални покани. Дори членове на организацията се учудиха на старателното изолиране на форума от публичност.

 

 
11 делегати от партийната организация в ж.к. "Зорница" негодуваха, че са прогонени от конференцията. Те се готвят да се оплачат от Павел Маринов, защото ги наричал подставени лица на ГЕРБ

 В момента членовете на бургаската структура избират свой председател. Кандидатурите са две – на досегашния лидер Павел Маринов и на Стоян Колев, който на този етап е редови член. Предстои да бъде подреден и новия общински съвет на формацията, както и да бъдат излъчени делегати за Конгреса.

Освен Колев и Маринов за лидер от основните партийни организации са били номинирани и юриста Евгений Мосинов, както и младия Янко Алексиев, те обаче не са дали съгласието си да участват в битката. Бургаските социалисти предпазливо се отказаха да вземат становище кого ще подкрепят на Конгреса на партията при очертаващия се жесток двубой  между бившия премиер Сергей Станишев и експрезидента Георги Първанов за поста на национален лидер. Бургазлии излязоха със седем номинации за мястото, сред които са и на Първанов, и на Станишев.

В залата днес прозвучаха остри реплики за състоянието на местната организация, която от месеци се тресе от вътрешни борби, коментираха оживено социалисти. Най-големите критики са били заради резултатите от местните избори. На форума присъства и зам.председателят на БСП Евгени Узунов.

Бурният тон се пренесе и в кулоарите, където пък членове на основна партийна организация в ж.к. „Зорница” обвиниха директно Павел Маринов, че подготвя манипулация на избора.

„Не искат да ни признаят за делегати, а това е тенденциозно. Искахме среща с Павел Маринов по този въпрос, но не стана. Той смята, че ние няма да го подкрепи. Не ни допускат с идеята, че по този начин Павел Маринов ще запази поста си. Той ни обвини,че сме поставени лица на ГЕРБ  и още довечера ще подадем жалба до комисията по етика към Висшия съвет на БСП, защо ни обижда”, бурно каза Борислав Господинов.

„Не можем да се изолираме от медиите, а да пишем медийни стратегии. Не може да не пускаме и собствените си членове.”, коментираха социалисти пред залата, където протича форума..


В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
16
Коментара по темата
16.
ПАТРИАРХА
02.05.2012 05:39:46
5
5
Павчо това, че Тодор Ангелов е бил в Зелената партя го знаем всички, но никой незнае - ТИ ЧЛЕН ЛИ СИ НА БСП ??? и по скоро искаме да знаем КОГА ЩЕ СТАНЕШ ЧЛЕН НА БСП ??? И понеже говорим за това кой къде е залитал, за разлика от Тодор който винаги е бил върл еколог и природозащитник, да ти напомним, че твоя съдружник и областен председател на БСП - Наско Зафиров беше активист на партия „ГЕРГЬОВДЕН“ и разлепяше едни плакати как една жълта овца напъва отзад една червена......
15.
Джижи
01.05.2012 19:49:19
3
8
Май е време да припомним къде беше и кой е Тодор Ангелов? Лидер на зелената партия, този срещу когото имаше образувани дознания за далаверките му в университет "Асен Златаров"! който се завърна защото хора като Любо Пантелеев и Стоян Колев му обещаха и са му платили за да създава раздори в БСП с цел да запазят постовете си!
14.
WH
30.04.2012 21:18:41
0
1
АБЕ ЕДНО ВРЕМЕ ДРУГАРЯ АДОЛФ ПРАВИЛНО БЕШЕ НАПРАВИЛ ЕДНИ БОГОУГОДНИ ЗАВЕДЕНИЯ СЪС ХУБАВИ ДУШОВЕ И СИЛНО ПАРНО, КЪДЕТО РАБОТАТА ТЕ ПРАВЕШЕ СВОБОДЕН.АМА НЕЙСЕ- ЗА КОМУНИЗЪМ И ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ ЛЕК НЯМА. НАЛИ ТАКА ПАВЛИК?!!!
13.
ПАТРИАРХА
30.04.2012 05:45:56
4
4
И как за Николайчо Тишев всичко няма да е очаквано ?! Нали бащаму с мутрите си охраняваше изборите на конференцията и недопуснаха да гласуват десетки делегати с право на глас които са против него и онзи агент на ГЕРБ - Павелчо Маринов. ДО 09.09.12 ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАШИСТИ ЩЕ СИ ОТИДАТ !!!
12.
ПАТРИАРХА
30.04.2012 05:44:22
4
7
И за още по сигурно бащата на зам. председателя - Николай Тишев с неговите охранители не пускаше никой в залата най - вече младежите делегати за да не гласуват против сина му и Павел Маринов. Така се крадът партийни постове в БСП - Бургас, тези които не те харесват ги спираш на вратата с МУТРИ и те няма как да гласуват против сина ти.
11.
517ОПО
29.04.2012 21:06:20
6
4
АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН КАК МОЖЕ ТАКИВА ДОАЙЕНИ НА БСП КАТО ПЕТЪР ПЕТРОВ НАПРИМЕР НЕ СА ВЛЕЗЛИ В ОБЩОНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП. Г-Н ПАВЕЛ МАРИНОВ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СЪВЕСТ!!
10.
WH
28.04.2012 19:23:26
10
4
до симпатизанта- ще те шибам на почивки симпатизанте миризлив/а.
9.
червен
28.04.2012 18:05:46
8
15
До кога този Павел Маринов/Стойко Танков ще съсипва партията. Забравихме ли как избяга от общинския съвет, забравихме ли как се кандидатира за кмет, забравихме ли какъв срамен резултат се получи? Бургас не го иска това недоразумение, БСП не го харесва. Само СТОЙКО ТАНКОВ иска да държи властта, като го пробутва за какъв ли не!
8.
хахах
28.04.2012 17:28:14
5
4
Бесове.бг да не е БСП.бг цял ден с глупости ни занимавате. Напишете една статия като свърши всичко кой е председател и толкова не се избира президент на страната че чак толкова голямо отразяване - е ако ви плащат за тези глупости - ок
7.
симпатизант
28.04.2012 16:29:51
3
5
ревете бухали!
Няма случайни неща.
6.
Симпатизанта
28.04.2012 16:20:05
7
8
Изведнъж членовете на партийните организациии много се активизираха.Къде бяха по време на местните избори? Как къде ? Работиха усилено за ГЕРБ. Оставиха Павел сам да се справя с финансите и всичко останало.Той е един от малкото стойностни хора в БСП ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ И ДА ПРИВЛИЧЕ МЛАДИ ХОРА ЗА КАУЗАТА БСП. А всички продажници да си отиват в партиите еднодневки.
5.
Симпатизанта
28.04.2012 16:20:05
9
8
Изведнъж членовете на партийните организациии много се активизираха.Къде бяха по време на местните избори? Как къде ? Работиха усилено за ГЕРБ. Оставиха Павел сам да се справя с финансите и всичко останало.Той е един от малкото стойностни хора в БСП ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ И ДА ПРИВЛИЧЕ МЛАДИ ХОРА ЗА КАУЗАТА БСП. А всички продажници да си отиват в партиите еднодневки.
4.
MafiaBoy
28.04.2012 15:49:35
4
9
г-н Маринов,
Новия морал е 'Ако ти ударят шамар - удари два'
Смачкайте ги
3.
WH
28.04.2012 15:38:45
7
6
ПАВЛИК МОРОЗОВ Е ЕДНА МИРИЗЛИВА КУРВА.ТО СИ Е ЯСНО ТОВА.ШИБАНИЯ ПОМАК СИ ГО ПЛЮЩИ В МИРИЗЛИВИЯ ГЪЗ.
2.
517ОПО
28.04.2012 15:33:21
12
11
Г-Н П. МАРИНОВ ДИРЕКТНО НИ ОБВИНИ ПРЕД ДР. ЕВГЕНИ УЗУНОВ, ЧЕ СМЕ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НА ГЕРБ ЗА КОЕТО ГО РЕПЛИКИРАХ, ЧЕ СЪМ ОТ 16 ГОДИНИ В БСП, ОТ 11 СЪМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОПО И СЪМ ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РАЙОН ЗОРНИЦА.ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ НИ БЯХА ДАДЕНИ ДЕЛЕГАТСКИ КАРТИ.
1.
ПРИМОРСКО БСП
28.04.2012 15:20:19
5
6
Жалко за БСП- Приморско назначиха Павлина Казларова една гладна, крадлива, алкохоличка с просташки език с държание на к..ва, изгониха я от Чистота за големи злоупотреби и кражби и много още ...СМЕНЕТЕ Я ДОКАТО Е ВРЕМЕ ЩЕ ЗАГУБИТЕ МНОГО СИМПАТИЗАНТИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори