Опитате ли веднъж този сладкиш Гъбка, ще забравите и за реването, и за баклавата
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
Макар че това всъщност е така популярното на Балканите реване, у дома този сладкиш винаги е бил известен като Гъбка, защото пухкавият блат попива цялото количество сироп за отрицателно време. След няколко часа в хладилник ще имате най-божествено вкусния и сочен сладкиш, с който да почерпите и свои, и чужди!
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп.
Може да добавите и смлени ядки или смес от грис и брашно, но ние вкъщи правехме най-обикновената версия, със селски яйца и брашно.
Има една история, свързана с тази торта. А именно, ако някой ви дойде на гости, докато се пече този сладкиш, не трябва да го оставяте да си тръгне, докато не е напълно готов и да го опита
Кампанията „Не сте сами“ вече има и сайт
Гръцки кораб с близо 7 тона кокаин е задържан в Атлантическия океан
Несебър въвежда безплатно паркиране за Коледа и Нова година
Коледари ще наричат за здраве и берекет в кварталите и селата на Бургас
В 12 без 5 от мандата си Мариан Бачев обяви ударно конкурси за нови директори на театри и опери
Григор Димитров започва новия сезон с нов треньор - белгиеца Ксавие Малис
Удължителен или редовен бюджет - какво печели и губи държавата
Социалните мрежи влошават концентрацията при децата
Какви са условията за туризъм в планините
Как една случайна чаша в древен Китай се превърна в най-популярната напитка в света след водата
КНДР обезврежда над милион мини в Курска област
Нетаняху обвини премиера на Австралия, че с подкрепата за Палестина подхранва антисемитизма
