×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таня Евтимова дефилира в Административния съд, Атанас Вълков – на бунището


Таня Евтимова дефилира в Административния съд, Атанас Вълков – на бунището
Не съм запозната какво се случва с предварителното производство, аз говоря за успехите на Административния съд през 2011 г., казва новата председателка Евтимова, тя не спомена дори и името на Вълков
23 Март 2012, Петък, 16:29 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Бившата подчинена служителка на висшия магистрат, който бе зрелищно арестуван м.г., не желае да казва каквото и да било за него

Административният съд в Бургас отчете на общо събрание днес работата си през 2011 г. и обобщи на пресконференция пред медиите, че най-важното било следното: „през изминалата година делата, свързани с принудителното премахване на незаконни строежи в Несебър, Слънчев бряг и в.с.“Златнта перла“, както и тези, образувани  по Изборния кодекс провокираха медийния интерес и ангажираха общественото внимание“. Според новата председателка на съда Таня Евтимова, която встъпи в длъжност в средата на януари т.г., била извършена планова проверка от Инспектората на ВСС, който е изразил положително становище и е дал препоръка за увеличаване на щатната численост на съда, заради изключителната му натовареност. Причината била в това, че през 2011 г. са били образувани 2 772 дела и на един съдия се падали по 33 дела на месец.

Евтимова прочете пред репортерите отчета, който вече е качен и в сайта на съда и накрая заключи така: Усилията ни са през тази година да повишим доверието в съда и да го утвърдим като ефективна и прозрачна институция. И не спомена нито дума за съдбата на съдия Атанас Вълков - своя предшественик в комфортния кабинет, който  сега тя обитава. Вълков бе арестуван през март м.г. и хвърлен зад решетките в столичен арест, обвинен затова, че подправил редица документи за собственост на 12 декара край несебърския бряг, като се опитал да ги продаде. Спецполицаи, представящи се за купувачи му щракнаха белезниците в момент, в който договарял с тях продажбата на имотите за 2,2 млн.евро. Кабинетът му бе претърсен зрелищно за медиите, а оттам прокурорите съобщиха, че са иззели пишеща машина, на която съдията  сам си изфабрикувал нотариалните актове, състарил ги с чай. Вътрешният министър Цветан Цветанов описа случая с висшия магистрат от парламентарната трибуна като голям успех за неговите служители.
Съдия Вълков бе сринат психически в ареста, където прекара месец и половина, а 80-годишната му майка Руска бе обвинена за съучастие в престъплението. 

В последствие, според публикации в столичната преса от януари т.г., се разбра, че земите, намиращи се в обсега на днешната почивна база на НСА,  може действително да са били негово наследство, но така и до ден днешен няма отговор докъде е стигнало предварителното производство. И ако не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление защо то не е прекратено.
Съдия Вълков е у дома си в Бургас, откъснал се е от публичния живот и не желае да дава каквито и да било изявления за пресата.

Днес репортер на Бесове.бг зададе логичния въпрос на шефката Евтимова – какво се случва с Вълков и не му ли дължат подкрепа, ако е невинен. Ако е виновен – защо разследването до този момент не е влязло в съдебна зала? Чуйте отговора на Евтимова от видеозаписа.



В категории: Темида


Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
6
Коментара по темата
6.
дада - до Темида
27.03.2012 16:02:05
1
1
"Вълков не беше удобен"... - ти ли си, бе, Наско, стига си писал за себе си от трето лице. Да си мислил пред кого се хвалиш, че правиш далавери! Виж до къде води недоброто ебане на любовниците...
5.
Venzi
25.03.2012 13:03:46
0
1
Razbirase 4e seki prestapnik v Bg.e okleveten i natopen.skoro v balgariq moje da napravim sindikat na prestapnizite.V nego 6te vklu4im dosta advokati-jurnalisti
4.
2
24.03.2012 15:25:39
3
0
WAZZ UB е международен проект.
На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология.
Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини.
На този сайт ще се показват реклами и специални оферти. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта.
Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора.
Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.
Линк за регистрация: signup.wazzub.info/?lrRef=453d749d
3.
Темида
24.03.2012 00:17:08
1
12
Вълков не беше удобен на полицаите и от София беше наредено на шефа на ОДМВР-Бургас-Милен Димитров да го подготвят за компромат и публичен арест.
Милен Димитров привикваше хора в офиса си за да ги пита знят ли нещо против Вълков. И всичко това е като допълнение върху подкупите които Милен Димитров взима за да осигурява чадъри и да прави престъпни групи срещу тези които не си плащат.

Жалко че не носи лична отговорност, но ще му бъде потърсена рано или късно.
2.
Любо
23.03.2012 23:34:55
0
0
"бе сринат психически в ареста" - знае ли някой какво означават тези думи?
1.
коко
23.03.2012 21:45:21
1
0
Тази съдийка ли е или манекенка!!! Няма ли кой да и помогне как би следвало да се облича един магистрат!!! Строго бизнес облекло, ане като свободен елекрон!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори