×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Spirit of Burgas и Solar Summer Festival се обединяват, KoRn хедлайнери


Spirit of Burgas и Solar Summer Festival се обединяват, KoRn хедлайнери
Музикалният фестивал ще бъде на 3, 4 и 5 август на Централния плаж в Бургас, на основната сцена в последната вечер ще бъдат музикантите от KoRn
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Март 2012, Четвъртък, 12:24 ч.

Музикалният фестивал ще бъде на 3, 4 и 5 август на Централния плаж в Бургас

Музикалният фестивал Spirit of Burgas 2012 ще се състои на 3, 4 и 5 август 2012 година на Централния плаж в Бургас.

Тази година Spirit of Burgas и най-големият форум за електронна музика у нас - Solar Summer Festival, който традиционно се провежда в Cacao Beach в Слънчев бряг, се обединяват.

Така, феновете на клубния саунд ще се забавляват пред Solar Dance Arena на Spirit of Burgas 2012, където зад пулта ще застанат суперзвездите Armin van Buuren (на 3 август), Mark Knight (на 4 август) и Richie Hawtin (на 5 август).

Хедлайнери на Основната сцена в последната вечер на Spirit of Burgas 2012 - 5 август, пък ще бъдат музикантите от Korn. В началото на декември групата издаде своя десети студиен албум - The Path of Totality, записан с голям брой електронни и най-вече дъбстеп артисти като Skrillex, Datsik, Feed Me, Excision, 12th Planet, Flinch, Downlink, Kill the Noise и Noisia.

Българското участие за момента се оглавява от "Brazz ViliDJ", които ще се качат на изцяло обновената джаз сцена.

Освен традиционните главна сцена и Jack Daniel’s Rock Stage, тази година на "Spirit of Burgas" ще има и три нови сцени: Solar Dance Arena, BraZZoBraZZie и Hip Hop сцена.

BraZZoBraZZie е наследник на досегашната джаз и блус сцена. Организаторите обещават това да бъде може би най-забавното място на фестивала, с изключително разнообразие от стилове и имена от световните джаз, блус, суинг и браз сцени.

Името на Hip Hop сцената говори само за себе си, а една от най-известните рап групи на Западното крайбрежие – Cypress Hill ще се подвизават на нея.

Първите промобилети започват да се продават от днес. Цената на фестивалния билет за всички сцени за 3 дни е 200 лв. Почитателите на "Солар" могат да си купят билет само за Solar Dance сцената за 80 лв. Има и билет за трите дни на фестивала без сцената "Солар" за 120 лв.

 


В категории: Бургас


Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
13
Коментара по темата
13.
Димов
08.05.2012 15:18:04
0
0
Много ме е яд, че най-вероятно няма да присъствам, иначе 100% щеше да съм на Солар и 3 те вечери, най-вече на Dubfire, иначе и другите изпълнители правят голямо шоу, като се започне от Бъста през Сайпръс и стигнем до Корн в последната вечер, стига пари, стига глупости важното е купон да става.
12.
Lq-lq
02.05.2012 14:08:40
0
3
hora kakuv vi e problema ?? nali sichki sme bulgari..burgas sofiq kakva e razlikata..na takova derege e durjavata ni che trqbva da se radvame che vse oshte horata si pravqt truda da kanqt Dj..tezi Dj da idvat i da mojem nie horata da se zabavlqvame v nashata si durjava,a ne da davame ludi pari za da hodim po drugi festivali posveta !
11.
Дарт Мол
15.03.2012 16:10:54
1
3
Фестивалът е супер.Атмосферата е отлична .Много хора от други градове ни завиждат за Спирита.
На който не му харесва фестивала и/или организаторите му не е длъжен да ходи.Все пак през лятото има голям избор - Бургас и морето ,МФФ,Петрова нива , концерти на гастролиращи Руски звезди и т.н.
10.
оф спирит..
15.03.2012 15:42:57
2
1
Личния ми келепир е повечко Бургаски хора да участват в организацията.Личния ми келепир е да се запази и подобрява ,вида на фестивала такъв,каквто възникна,не да се преобарзува в не знам какво си. Личният ми келепир е,да има поне едно име в органтизацията на фестивала,което да нарече себе си бургазлия.До тук само Община Бургас,ще се грижи за комфорта.И най - много Екотой да предоставят тоалетните,но и това не е сигурно-може вече да е подменен със Софтой,знам ли??Община Бургас личност ли е,ти ли си община Бургас?? Щото аз не съм също.Като ти чета поста,най-ми приличаша на нагъл шоп,който вече е пазарен да работи на някой оборотен бар на феста и да бъркаш в кашоните с оборота,нали ме разбираш...Или май никога не си ходил на фестивала???
9.
High Hopes
15.03.2012 15:36:17
0
0
спирит ъф.. доколкото прочетох има три вида билети -само за солар, за спирита без солар и комбиниран, така че ако не ти се слуша електронна музика ще имаш възможност да си закупиш подходящ билет. Това , че пресконференцията и обявяването на групите се случва в столицата, а не в Бургас не означава, че фестивала се организира от софийска фирма просто в Бургас живеят 280К хора а в София 2млн от които организаторите искат да докарат поне 20К в нашия град. Относно идеята на фестивала нещо не ми е съвсем ясно какво точно искаш да кажеш. А като ти четох коментарите очевидно си искал да вземеш някакъв личен келепир от фестивала, ама не се е получило.
8.
спирит ъф..
15.03.2012 15:17:35
6
2
123,всички се радват на витите опашки пред крановете за бира и щандовете за сандвичи,както и на празните магазини и пълните заведения и хотели.Да не забравяме,че много от вас все още плюят,че било пълно с надрусани и търкалящи се.Приказката ми е,че от целия каймак,и от идеята на фестивала не остана нищооо. Тъпчо,който иска да слуша Ван Бюрен,да си ходи на какао,бе.Защо ,да плащам още 80 лв и каво е това разделение-ако ...то.. вътре във фестивала.Абе,тъпчо,дали ще присъства името на фестивала,това не го решаваш ти.Името вече е марка,запазена,за която тихо и скромно се потрудиха и много хора и фирми от Бургас,което вече не е така..
Не ти говоря само за обороти.Щото и оборотите от баровете на фестивала заминават директно в София,бе ,чукундур.Това не опира само до толкова ,че да се натряскаш с бира. Ако въобще можеш да погледнеш малко по-дълбоко,което ти е невъзможно,защото ти е много трудно. А Уудсток,да не име на някое море на тъмната страна на луната,бе,глупчо!Ей,от такива като тебе,ще сме все с комплекси.Ама ти понеже мислиш само с малкия си мозък,няма как да го осъзнаеш,смешник.
7.
123
15.03.2012 14:54:40
0
3
голям загубеняк си, хора с твоето мислене дърпат града назад.
Фестивала никога не е бил "на Бургас", какво изобщо трябва да значи това. Малко ли е, че някой решава да направи това събитие в град пълен със загубеняци и води десетки хиляди от други градове да харчат парите си тук. Въобще кой от Бургас може да организира подобно събитие. Кой има опит и възможности. Какво значение има от къде е след като събитието се случва тук. Стига с тоя смешен рев. Фестивала не е направена заради теб или заради Бургас, ти трябва да си благодарен и да се радваш че се случва в града ти.
Заради такива изпълнения сме обект на подигравки от цяла България.
В името на фестивала дори не трябва да прсъства името Бургас, както е в големите фестивали по света.
6.
High Hopes
15.03.2012 14:46:20
0
4
Така като гледам върло разбирачи се събрали тука и от бизнес и от музика и от пране на пари вдяват. Според мен трябва да се подкрепя всеки проект който води посетители, респективно потребители в нашия град.
5.
спирит уф...
15.03.2012 14:31:09
3
3
123, не зням дяле емям камплекси и не това е най-важното.Просто ме е яд,че няма нито една фирма от Бургас,която да вземе поне нещо от този фестивал.Той просто вече не е на Бургас.А ти ако имаш проблеми с комплексите си,това си етвой проблем!
4.
е не
15.03.2012 14:22:06
4
2
"най-големият форум за електронна музика у нас - Solar Summer Festival"
pr-ите на фестивала в опита си да пръцнат зеха че се наакаха
всеки истински влюбен в електронната музика знае, че Artmosferic (artmospheric.org) е най-големият и прекрасен български фестивал. Spirit-а отновео ще си остане просто една голяма дискотечка, зле озвучена и тъпо осветена и добре оакана и обилно оповръщана
3.
дедо ви праз
15.03.2012 14:15:26
4
1
фестивала винаги е бил замислен като перачница на софийски пари.
спете спокойно. мили деца!
2.
123
15.03.2012 14:07:27
0
2
Нека да идват повече шопи за да им стане тясно на такива комплексари като теб и да си ходят на село
1.
спирт оф....
15.03.2012 13:12:38
3
0
Айдеее,дойдоха шопите и му еб..ха мамата и на това хубаво нещо в Бургас. Абе как надушват тия хиени кога ,къде и какво има за разваляне в държавата ,че веднага да го опропастят.А за "бургазлии,гости на Бургас и община
Бургас" остава да лапа мухите и да си плащат ..! Ей,гадна смръдлива работа,ей!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа
Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори