×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Робърт Де Ниро и режисьорите ГЕРБ и братя Диневи в Несебър


21 Февруари 2012, Вторник, 13:51 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Ролите ще се раздават идната пролет, но дотогава  Костадин Нищелков ще продължи да играе Ронин, заслужено

За непосветените в нравите на уникалната Несебърска община, вчерашната сесия на местния парламент бе пример затова как един кмет въдворява мир  след ожесточена предизборна борба и укротява опозицията, пък било то и представлявана от най-мощната политическа сила в България – ГЕРБ. Която, ако поиска, и за какво ли не, може още днес да го натика трайно в ареста, тъй както вдигаше пушилки по време на предизборната кампания.

Отстрани погледната, картината от вчера наистина бе впечатляваща. Но за тези, които виждат многобройните пластове под повърхността й. Петимата съветници от Бойко-Борисовата партия бяха като кротки агънца в краката на Николай Димитров и бетонното му квалифицирано мнозинство от 15 съветници – съставено от шестима представители на братята Диневи, четирима на Костадин Нищелков и още няколко дребни присъдружни бизнесформирования.

Първият елементарен въпрос, който репортерите трябваше да си зададат, бе присъствието на зам.областния управител Атанас Терзиев. Защо бе дошъл? Да се ядосва на тоталната неподготвеност на групата, която и през този мандат трябваше да носи на гърба си, готвейки се за всяка сесия точка по точка, без да се оправдава, че не е запознат със същността, понеже не са ги допуснали като членове в постоянните комисии?

За да ги види как без него не струват и пукната пара? Едва ли.


Между другото, на бърза ръка, Общинският съвет вчера одобри документацията за прокарване на подземните комуникации до поредното вилно селище от серията „Съни дей“, собственост на бизнесмена Чавдар Александров – създател и стратег на силната опозиционна партия ДЕЛА, претопена в навечерието на местния вот в ГЕРБ. Според злите езици, местната управа спъвала най-близкия човек на Терзиев – Чавдар Александров, да довърши туристическия комплекс именно заради тези разрешителни. Но и тази специфична услуга, която никак не е дребна, също не може да се приеме като решаваща за възцареното спокойствие.
 
  Открийте разликите, въпреки че тук Де Ниро е в ранните си години
А спокойствие изобщо има ли? И не беше ли индикатор тази сесия за зреещо ново прегрупиране на силите преди парламентарния вот? Дотук, по информация, с която разполагаме, най-голямата група – на братя Диневи, не е поискала нищо от кмета след започването на втория му мандат, дори и постове в кметската администрация. Техният председател на ОбС Благой Филипов се държи нормално и подкрепя кмета, който обаче няма как да подтисне и скрие дълга си към една особено важна фигура, стояща  вярно в неговата сянка – така както стои самоотверженият самурай Ронин пред своя господар, (ако някой от четящите тези редове разбира  нещо от древната източна философия). Нямаше да се сетя за "Ронин", един от най-хубавите филми за мафията с участието на Робърт Де Ниро в главната роля, ако външната прилика и подчертаните жестове на Костадин Нищелков не бяха така поразително еднакви с тези на знаменития щатски актьор.

На Нищелков определено трябва да  се връчи Оскар,

но не заради изпълнения ала Разярения бик (друга знакова роля на Де Ниро), а за цялостна вярна служба, като един истински Ронин.  На последния вот Нищелков се потопи в най-мръсната част от кампанията, рискувайки собствения си имидж и пръскайки огромен личен финансов ресурс, за да изведе Димитров до втори мандат. Сега за него се говори, че заради това себеотрицание се е превърнал в най-близкия до кмета човек, по-близък отколкото братята Диневи.

От друга страна висшите кръгове в ГЕРБ са в преговори с Диневи за колаборация в предстоящите избори за НС. Защото каквото и да си говорим, Несебър е единствената важна община на Черно море, която се изплъзна от ръцете на управляващите. Но нещата не са тъй прости. Кметът Николай Димитров е задължен на столетницата БСП, която му даде рамо на вота, макар и само на думи, защото в Несебър тя отдавна е кожа и кости.  БСП се готви да управлява държавата с голям левоцентристки блок след лятото на 2013 г. И в същото време от ГЕРБ са дали ясен знак на Димитров, че го оставят да диша спокойно, за да преосмисли с кого ще  върви идната пролет.

Как ще се разпределят новите роли, ще стане ясно до края на настоящата година. Затова примирието в Несебър е само за непредубедените зрители. А дотогава Нищелков действително ще играе главната роля, без да му се налага да се прави на Разярения бик, с което блестящо изпълнение Де Ниро всъщност спечели единствения си Оскар. За главна роля.


В категории: Несебър


Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
53
Коментара по темата
53.
zapoznat
02.08.2013 13:23:35
3
2
За тоя гнусен паразит, крадец и грабител Пицата - смърт, смърт и пак смърт!!! Иде Видов ден, гнидо, ще си платиш за всичките заграбени земи от стари и неуки хорица; за всички разплакани собственици на които си опожарил посевите; ще ти се пукне търбухчето от многото откраднати Евросубсидии, няма страшно.... И тебе някой ден ще те заровят в сак под някоя нива и няма да те знаят, къде си и що си, гад мръсна!!!
52.
*********
06.08.2012 13:50:21
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
*********
15.03.2012 01:53:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
50.
hilpysju
09.03.2012 02:32:42
0
0
eUJsNl <a href="http://kzloekilcbjr.com/">kzloekilcbjr</a>
49.
Otokabe
03.03.2012 03:21:06
0
0
Thanks for writing such an easy-to-understand artlice on this topic.
48.
еииииий
29.02.2012 22:18:11
2
1
как може да се сравняш този плазмодий с тожози велик актьор кате ................
47.
невръстен
29.02.2012 13:06:05
2
0
Какъв беше "бизнесът" на братя Диневи преди 1989 година, че не знам. Някой да ме светне. Какво са работили по времето на соца? Не вярвам да са били борци или бармани.
46.
oit
28.02.2012 00:55:09
1
3
Дядо е прав аз също не познавам такъв човек.Пицата наистина помага на който и с каквото може не го защитавам,но е така помага на много хора,а тия които го крадат и боя им е малко както се казва.Не знам дали ядат бой ама не трябва и да крадат от който и да било.
45.
miro
27.02.2012 18:50:55
0
1
Чочо и Николай Димитров се прегърнаха плътно. Това е причината за драстичната промяна и "вечната дружба". Връх на политическа безпринципност и продажност.
44.
Невдянал
27.02.2012 17:54:27
2
0
Костадин de Niro? Ми то като Robert Нищелков? Айде холан, не знам турски, затова на БГ Ви пиша....
43.
*********
26.02.2012 18:37:15
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
42.
точно
26.02.2012 14:33:22
0
0
Умно , даймио , умно.!!!Добре виждаш ситуацията.Добро момче е Динко и знае да оцелпва.Но чак композитор ...малко пресилено.Н.Д. е много комбинативен и има убийствен нюх за ситуацията.Също като Б.Б.Герб нямат интерес да го налазят
41.
Даймио
25.02.2012 22:37:40
0
4
Ронин е неуместно определение и неправилно изпозвано в текста. Ронин се нарича самурая без господар т.е. странстваш самурай който си ТЪРСИ ГОСПОДАР, участва в битки като наемник на страната на един или друг, но живее в мизерия.Та ронина не стои пред своя господар както пише в текста, защото ако имаше господар, нямаше да е ронин!
Използвайте някои български названия би било по-удачно в случая ...
Визуалната прилика няма да я коментирам, аз на Пицата му викам "де Ниро" отдавна. Засега обаче той е композитора в оркестъра а кмета. Нещата наистина предстои да се променят още повече, че братята ще си изискат своето до момента обещано и неизпълнено. Гербаджиите според мен гледат сеир и чакат по-удобен момент за намеса, след поражението на изборите сега да се напъват ще е доста глупаво от тяхна страна и ще изглежда смешно. Говоря за местното ниво. Иначе ББ и хората около него ако решат ще издухат и бухала(НД) и пицата от раз, всеки сам да се сеща що не го правят ...
40.
аман
24.02.2012 22:11:37
2
6
Оставете на мира човека.Рискува, работи, плаща заплати.....Познавам го от 15 години.Попитайте слушителите му.Коректен е, работлив и дай боже повече такива "селяни" в общината.Погледнете в какво превърна пущинака около Баня и Оризаре.То бива завист и пишман патриоти ама това вече е малко в повече.Не познавате ситуацията и пишете глупости.
39.
трапера
24.02.2012 13:11:32
1
6
Най-точния и добър коментар който съм срещал ! Браво ! Малко са останалите мислещи и трзево виждащи реалната ситуация в така наречената ,,държава България" , като ,,CIA" !!!
38.
човек
24.02.2012 13:03:01
1
9
В доклада до Хилари Клинтън има много нелицеприятни истини. Народът се е преварнал в аморфна маса, управлявана от алчни хора без морал. Чувството за безнаказаност за политическата класа, която се облагодетелства страшно много от властта. Както казва Ботев - у нас честните ги смятат за луди. Подиграват им се, защото такъв стереотип се наложи след промените. Няма да стигнем далече по този път - пак ще бъдем на опашката на европейските държави, защото там не се краде толкова много. Можехме да бъдем Швейцария на Балканите, ако толкова голям паричен ресурс не бе откраднат, а вложен в реалната икономика.
Какъв е героят на нашето време - човек като Динко Пицата и Николай Димитров - пицар или барман с малко мозък, но с мнооооооооооооого алчен и изобретателен в желанието си да граби и краде. Те не знаят едно - че са смъртни като всички останали хора. Господ си знае работата и на всекиго ще въздаде според заслугите...............................
37.
*********
24.02.2012 10:24:29
0
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Почитател на Де Ниро
23.02.2012 23:45:41
3
3
Не може да има и грам сравнение с Бат Де Ниро. Няма основа. Селски Несебърси хитрец и ЕМБЛЕМА. Не. Няма основа.
35.
КРАКОСТА
23.02.2012 18:43:36
3
6
Динко Пицата си е един голям хитрец.Преди свързан с трицифрена група,сега плътно до "братчето" с което си делкат голямото парче на общинската баница.Зад привидното блогочестие и смиреност се крие една огромна лакомия и селска пресметливост-от заменките в Равда,Емона до строителството в Черно море,Оризаре,Гильовци,Слънчев бряг-всичко това е "пица с много добавки"-но всичко си има естествен завършък-не можеш да си най-хитър,винаги има по..
34.
ужас
23.02.2012 10:21:21
3
7
Ужасссс-този селянин прост да се сравнява с великия актьор ужассс
33.
BAT BOIKO
23.02.2012 00:53:44
2
4
ДРУГИЯТ МЕСЕЦ, КАТО СИ СЕ ПРИБЕРЕ ЗА ПОСТОЯННО В НЕСЕБЪР - ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ - ОЧИТЕ, ЩЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО, ДАЛИ ЩЕ ПОДРИТВА ПИЦИ ИЛИ ТУРСКА БАКЛАВА с НУРИИЯ. ТЕ ТОГАВА, ЩЕ СЕ ОПОМНИТЕ, КОЛКО СТЕ ИЗКУФЕЛИ ЗА ЕДИНИЯТ МАНДАТ КМЕТУВАНЕ на ТУРСКИЯТ ЗЕТ - Н.КИР.ДИМИТРOFF.
32.
момче несебърче
22.02.2012 22:22:49
3
5
Арно си ни е момчето.Стига сте му дириле кусуре.Ако тойзи македонски юнак/ударението на Ю/ де Ниро се изтипоса в нашиот местен парламент ке го изядат со партакешите.Динко е корав момак и ке се оправи.
31.
голям см.ях
22.02.2012 21:56:26
4
3
ХАХАХАХА голчям смях да слагат този малоумник до този велик актьор направо смях за този смешен град МУХЛЬО е нищелков то се чете и във фамилията му
30.
ДО 21
22.02.2012 21:51:31
1
2
БАС и ВАС може да казват едно , ама доклада на Европейската комисия казва съвсем друго .
29.
До 25 и 26
22.02.2012 20:22:29
1
5
Главната роля е на Робърт де Ниро, Жан Рено също е ронин,има и трети ронин в "Ронин", но де Ниро е най-големия. Що не вземете да го гледате филма и да се изясните като не помните.Приликата с този от Несебър действително е голяма.Даже несебърлията повече прилича на истинския де Ниро.
28.
Любен Дилов
22.02.2012 20:16:20
2
8
Ронин: "Никога не влизам там, откъдето не знам как ще изляза". Класика. Поздравления за моята приятелка Катя Касабова. Добра съпоставка.
27.
морски
22.02.2012 20:07:40
4
11
Стига сте му яли краката на Нищелков.Много са малко хората в общината , които бачкат колкото него.Просто може да си прави добре сметката и добре , че е така.Лично аз не виждам нищо лошо в това ,което прави.Не знам и някоя обществена поръчка да е прилапал/за разлика от кохортата на Чочо в началото на предния мандат на Димитров/.Така , че : да ни е жив и здрав Нищелков и.....времето ще покаже :)))
26.
Робърт Де Ниро
22.02.2012 20:02:58
0
2
Хората се делят на три вида: такива, които са част от проблема, такива, които са част от решението на проблема и такива, които са част от пейзажа. Ронин - аз ги казвам тея думи точно в Ронин
25.
ронин
22.02.2012 19:41:37
0
0
Не играеше ли Ронин големия Жан Рено ???
24.
Създателя на съвременния Несебър
22.02.2012 19:29:50
1
6
Четете Катя Касабова и си правете сметката. Ама вие май не я четете - само се карате и това ви е проблема. Ако четяхте внимателно щяхте да разберете,че всичко е в полза на Николай Димитров. Него, Венко и половината в тоя общински съвет ги направих хора аз. Сега ви пиша от отвъдното, бъдете осторожни. От чичо ви
23.
до №19 до крум
22.02.2012 19:13:46
3
5
Абе, глупак, що се месиш в несебърския форум?! Или в карнобатския форум вече са те порязали? Тъпако, предният кмет като му се плащаха, вкл.в централни вестници, статиите тогава що не рева,бе? На крива ракета Касабова й пречи. КАСАБОВА, БРАВО! САМО ТАКА! С ТЕБ СЪМ!
22.
За Максим Момчилов
22.02.2012 18:47:22
2
1
Какво ми го пробутвате тука бе анонимници, ми на него мозъка му е застинал в миналия век, отдолу пише партия МОРЕ, боже, боже
21.
anonim
22.02.2012 17:37:40
1
2
Недоволните от изборните резултати в община Несебър са в положение да пият по една студена вода, след като Върховният административен съд /ВАС/ реши да остави без уважение жалбите им, оспорващи решенията на Общинската избирателна комисия в Несебър. ВАС потвърди решението на Бургаския административен съд /БАС/, с което се отхвърля жалбата на новоизбрания от листата на коалиция “Ново начало и Синята коалиция за вас” общински съветник Венелин Ташев, оспорващ резултата от избора за съветници.

снимка: Николай Димитров получи широка подкрепа от политически формации в Несебър и спечели изборите

БАС излезе с решение, според което жалбата е неоснователна и я остави без разглеждане. Недоволният Ташев обжалва решението пред ВАС, но той го потвърди.

ВАС е потвърдил и решение №135/31.10.2011 на ОИК-Несебър за резултата от избора на кмет на Община Несебър. С решението си ВАС е приел,че жалбата на кандидат-кметът Георги Манолов от коалиция “Ново начало и Синята коалиция за вас” за обявяване избора за недействителен по същество е неоснователна,и е потвърдил решението на БАС..


Жалбата на загубилия изборите за кмет на Обзор независим кандидат Кирил Стоянов срещу решението на БАС, с което се потвърждава избора на Христо Янев от “ГЕРБ”, също е отхвърлена от ВАС.

Остава висящ изборът на кмет на с. Гюльовца, оспорван от партия «Море». По него все още няма решение на БАС.

Максим МОМЧИЛОВ
20.
до карнобатлията
22.02.2012 13:32:58
0
0
вие с гегите от село що си мерите пишките с нас ми не го духате. какво ни интересува вашия кмет и дали е плащал на касабова, дурита прости.
19.
до Крум
22.02.2012 07:29:58
5
6
Касабова пише простотии, защото кмета ви не си е платил. Виж само нашичкия- кметът на Карнобат като си плати, как Касабова го хвали и го гали.
Не се заблуждавай, Касабова е продажна и то много ниска топка.
18.
интересно
21.02.2012 21:51:59
2
6
много интересно става да видим даали диневи ще се оставят пицата да ги врътне ........не ми се вярва интерессно ще е ами онзи глизоблизец лападжиев къде се покри сигорно под масата им го д...ха
17.
Евелина
21.02.2012 21:41:27
1
5
хаха Ама много сте забавни , хората са толкова озлобени от това безпаричие и като гледат КАК СЕ РАЗХИЩАВАТ парите в Общината за какви ли не ГЛУПОСТИ и затова ,че се награждават помежду си всеки месец...... срамно е ! Вместо ГРАДА НИ ДА БЛЕСТИ И ДА СЕ ПРЪСКА ОТ ТУРИСТИ !
16.
129
21.02.2012 21:06:30
0
2
За съжаление Бай Ганю е жив и много добре знае как се печелят избори .
15.
Анти вот
21.02.2012 19:18:53
6
4
Динко Пицата е следващият кмет! Знае как да печели избори!
14.
ВОТ
21.02.2012 17:48:45
5
5
НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ И СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ ЩЕ Е КМЕТ ,ХА НА БАС
13.
ДРЪН-ДРЪН
21.02.2012 17:38:19
4
5
Братя Диневи и партия Море няма да допуснат и половин гербер да се промъкне към властта в несебър
12.
Запознат
21.02.2012 17:23:21
2
2
Абе ти не четеш ли, че изобщо не се е разбрало какъв бюджет се е гласувало, ти искаш и представителните да знаят журналистите - кой да им го каже бе, това беше до миналата година,докато терзиев ги повдигаше тия работи и Венко му помагаше.
11.
Тишо
21.02.2012 17:13:09
0
7
А бе в този бюджет предвидено ли е нашето кметче пак да лапка по 6 стотака всеки ден уж за представителни.Ало Бесовете,кажете нещо по въпроса!
10.
Тишо
21.02.2012 17:13:09
2
4
А бе в този бюджет предвидено ли е нашето кметче пак да лапка по 6 стотака всеки ден уж за представителни.Ало Бесовете,кажете нещо по въпроса!
9.
Ники
21.02.2012 17:06:38
1
3
Абе, вие сте много зле. С какво се занимавате?! Тодоре с изказването ти разбираме, че ти пък от друга страна нямаш никъв мозък, а Разбирачка иска да му гълта на Пицата. Големи сте. Четете, четете и единствено тъпотии в главата, а не виждате какво се случва около вас. Аре гледайте си сапунките и турските сериали и чакайте някой да ви оправи, ама то си ви и харесва. Дупедавци и курви!
8.
факт
21.02.2012 16:39:41
0
3
Прегрупирането в Общинския съвет ще дойде от липсата на пари за делба. След издънването на този бюджет ще настане голяма веселба!
Динко се готви за кмет и минава през същите комисий и постове които заемаше Димитров.
Но на следващите избори макар и далече, човека с най-голям и доказан административен капацитет, дарслово
и мозък ще вземе властта макар и предрешен !
7.
в2324
21.02.2012 16:19:21
0
5
Блажени ще са на КМЕТА ХОРАТА ... а другите да "духат" супата ... Видяхтели кой е фактора в "ПАРЛАМЕНТА" , всички други са мишки !
6.
*********
21.02.2012 16:07:44
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
разбирачка
21.02.2012 15:49:16
4
7
всяка жена, която разбира от мъже, ще каже, че Пицата е по-красив от Робърт де Ниро. Единствено суетата му пречи, но ще я преглътна :))))
4.
гербер
21.02.2012 15:32:31
5
6
Кмета е за затвора. Ако нашите съветници сключат сделка с него - много ще ни разочароват. Няма какво да правим в един отбор с престъпници.
Пицата не е толкова талантлив, че го сравнявате с Робърт Де Ниро. Две думи накръст не може да каже. Какво възхвалявате селските хитреци Пицата и Николай Димитров.
3.
Крум
21.02.2012 14:39:59
2
15
Само Касабова знае всички игри тука и ги пише смело.Другите сайтчета се осукват около кмета и само му правят вятър сигурно им дава по някой лев.Затова в Несебър всички четем бесовете защото само те не ги е страх да пишат истината.А нашичките дето си ги избрахме пак ще си въртят игричките-един изберат после той се отказва,идва друг.Това е все едно да се оженя за Пенка пък да е-а Стоянка.А бе само игрички! Аз обаче не си продадах гласа и нямям вина за това положение сега.
2.
Петко
21.02.2012 14:28:39
1
18
Това е едно от най готините неща, които съм чел напоследък! Много е оригинално, освен всичко което лъсва на бял свят...
1.
*********
21.02.2012 14:25:00
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори