Доматената пилешка яхния за която всеки ме пита – споделям рецептата
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
400 г домати в собствен сок
1 глава лук
2 моркова
2 стръка целина
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица доматено пюре
1 чаена лъжичка риган
1/2 чаена лъжичка босилек
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете месото: Нарежете месото на кубчета. Подгответе зеленчуците: Лука нарежете на кубчета, моркова на кръгчета, а целината на тънки филийки. Накълцайте чесъна.
Запържете месото: В тиган със зехтин запържете месото до златисто кафяво. Добавете зеленчуците: Добавете лука, морковите, целината и чесъна към месото. Запържете зеленчуците за 5-7 минути, докато омекнат.
Добавяне на домати: Към зеленчуците добавете домати в собствен сок, доматено пюре, риган, босилек, сол и черен пипер. Разбъркайте и задушете яхнията за 20-25 минути, докато сосът се сгъсти.
Сервирайте яхнията: Сервирайте доматената пилешка яхния гореща с всякакви гарнитури, като ориз, паста или картофи. Да Ви е вкусно!
 
													 
													 
													 
													 
													 Бърз трик за по-лесно заспиване
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Бърз трик за по-лесно заспиване
													
													
																													 
															 Всички ли мразят Слави? Тв водещият с безпрецедентен ход във фейсбук
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Всички ли мразят Слави? Тв водещият с безпрецедентен ход във фейсбук
													
													
																													 
															 Безпрецедентна ситуация в Биг Брадър
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Безпрецедентна ситуация в Биг Брадър
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
														 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										