×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рашидов: Слави като пееше на ушенце на някой проектаджии, аз бях на тяхната маса


Рашидов: Слави като пееше на ушенце на някой проектаджии, аз бях на тяхната маса
По думите на дългогодишния народен представител, редовно правителство ще има
23 Юни 2024, Неделя, 14:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

Да не забравя началото и да помни края, коментира Вежди Рашидов

Слави е стар проект. Нека не забравя, че когато той пееше на ушичките на някои проектаджии, аз бях на тяхната маса. Това заяви бившият председател на Народното събрание и дългогодишен депутат на ГЕРБ Вежди Рашидов.

Той очаква да има редовно правителство. В предаването "Стълбището" по Дарик той прогнозира, че кабинетът ще бъде съставен с третия мандат - този на "Има такъв народ" (ИТН). Партията на Слави Трифонов вече поиска да получи шанса да състави експертен кабинет.

"Не знам какво му пречи на Слави. Викнете го и го питайте. Борисов питайте какво му пречи и какъв е този спектакъл. Не вярвам. Те са в прекрасни взаимоотношения, а ДПС е една прилична българска партия", посочи той.

Рашидов увери, че знае как се правят партии у нас. Проектирането се случвало в ресторанти и кръчми, a в това той не вижда нищо обидно. Експредседателят на парламента настоява Слави Трифонов да помни миналото.

"Дано Трифонов не е забравил годините, защото съм бил на всички маси, на които е попявал. Слави не бива да забравя началото и да помни края. Помня като ги изгони БНТ, Сашо Дончев как ги приюти, Илия Павлов как ги финансира. Доган как го приемаше. Как до днес е пял на ушите на всички велможи. Знам къде обичаше да ходи преди да направи партия. Неделите гледаше едни автомобилни състезания с едни компании. Няма лошо. Всички го правим. Имаме си кръгове, приятели и хора, с които ни е приятно. Лошото е, когато искаш да играеш друга роля."

У лидера на ДПС Делян Пеевски, Вежди Рашидов открои едно конкретно качество, което според него помогнало много на Пеевски в бизнеса. Той смята, че електоратът на ДПС е припознал новия лидер на партията, който пък постигнал добри резултати на изборите.

"Пеевски съм го "драл много яко". След това се събрахме да се питаме война имаме ли - нямаме войни. Зад тази осанка на този грамаден българин стои един прагматичен, разумно мислещ човек, неглупав, организиран човек. Сега разбирам как е успял в бизнеса - много е организиран, много подреден човек. Не мога да кажа лошо."

В Народното събрание работят и много качествени хора, подчерта Вежди Рашидов. Те обаче нямат такава тежест. "Вътре има читави хора, свестни хора, които не определят нищо. Има лидери - те определят", посочи той.

Вежди Рашидов смята, че действително посолствата играят роля в българската политика и "дърпат конците". По думите му големите сили могат да натискат по-малките държави директно с напътствия - "това ще правите, онова ще правите". По отношение на Русия, бившият председател на парламента каза, че харесва руския народ, но не одобрява политиката на Путин. В същото време не приема, че България трябва да се замесва в конфликта между Русия и Украйна.

Пуделът е най-джафкащото животно, но и най-страхливото и безпомощното. Ние сме един малък народ - не е нужно да се дръвчим на всеки и да сме първи в лизането. Не знам как ви звучи, но това си е подмазване. Не знам защо трябва да сме нащрек за нещо, в което не участваме."

Рашидов смята смята, че е време за промяната на устройството на българската държава. Той нарече работата на парламента "бардак", който трябва да спре.

Изборите трябва да са мажоритарни, смятам и че вече трябва да се помисли за президентска република - този бардак трябва да спре. Участвах дълги години в този парламент и живея с чувство за вина, че съм участвал"

За Рашидов поправките в конституцията имали за цел да ограничат властта на държавния глава и да го унижат.

съставен с третия мандат - този на "Има такъв народ" (ИТН). Партията на Слави Трифонов вече поиска да получи шанса да състави експертен кабинет.

Не знам какво му пречи на Слави. Викнете го и го питайте. Борисов питайте какво му пречи и какъв е този спектакъл. Не вярвам. Те са в прекрасни взаимоотношения, а ДПС е една прилична българска партия", посочи той.

Рашидов увери, че знае как се правят партии у нас. Проектирането се случвало в ресторанти и кръчми, a в това той не вижда нищо обидно. Експредседателят на парламента настоява Слави Трифонов да помни миналото.

Слави е стар проект. Нека не забравя, че когато той пееше на ушичките на някои проектаджии, аз бях на тяхната маса. Дано не е забравил годините, защото съм бил на всички маси, на които е попявал. Слави не бива да забравя началото и да помни края. Помня като ги изгони БНТ, Сашо Дончев как ги приюти, Илия Павлов как ги финансира. Доган как го приемаше. Как до днес е пял на ушите на всички велможи. Знам къде обичаше да ходи преди да направи партия. Неделите гледаше едни автомобилни състезания с едни компании. Няма лошо. Всички го правим. Имаме си кръгове, приятели и хора, с които ни е приятно. Лошото е, когато искаш да играеш друга роля."

У лидера на ДПС Делян Пеевски, Вежди Рашидов открои едно конкретно качество, което според него помогнало много на Пеевски в бизнеса. Той смята, че електоратът на ДПС е припознал новия лидер на партията, който пък постигнал добри резултати на изборите.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
19
Коментара по темата
19.
Досам
24.06.2024 15:03:17
0
1
От интервюто с този пурдотян разбрах само че е ял и пил на много маси.
А народа превива гръб по заводите
Народеее що стоиш и гледаш със събути гащи
18.
Ганчо1
24.06.2024 15:00:32
1
0
От интервюто с този пурдотян разбрах само че е ял и пил на много маси.
А народа превива гръб по заводите
Народеее що стоиш и гледаш със събути гащи
17.
еленка поптодорова
24.06.2024 14:52:11
1
1
По голям ПРОСТАШКИ ЛИЦИМЕР от веждичкта НЯМА !!
Казва за бардака , но не казва че ще върне бардашките заплати дето е получавал без да има защо !!!
16.
веждичката
24.06.2024 13:55:23
0
0
хубаво помни Но защо чак сега се изказва??? Грозно е когато си ял и пилл с тези хора после да ги плюваш - явно нещо им дължи или не е получил това което е поискал -двуличник или неблагодарник ...........
15.
Пламен
24.06.2024 10:02:18
1
1
Като гледам коментарите си мисля че пак нараства страха от истината (Слави). Троловете явно са се активирали по нечия заповед. Рано или късно експертно правителство ще има. Въпросът е кога. Колкото и да се опъват сивите кардинали колкото и пари да пръскат по тролове и партии народа поузря и ще сложи точка на свинщината.
14.
До 13
24.06.2024 09:58:34
0
1
То да беше само заглавието... Цялата им редакция е неграмотна.
13.
Лазура
23.06.2024 23:38:50
0
4
Цял ден не разбрахте ли, че заглавието ви е неграмотно?
12.
Пир по време на чума
23.06.2024 22:40:02
0
7
Като ми е тъпо си пускам честването на 45 годишнината на Веждито през 1996. Клипчето в нета се казва ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА (1996). Вижте кои са гостите, как протича събитието и как гладните хора от народа надничат през прозорците, когато в магазините няма нищо!
11.
292
23.06.2024 16:56:11
0
24
Държавата на абсурдите. Дърт "проектант", обяснява как друг като него пеел на ушенца, на още по-дърти "проектанти", докато се докопва до това, което дири. Ами ти какво правеше по тези маси, бе, Веждьо? Слухтеше на ползу рода, ли? Я разкажи как врътна цесията за 3 милиона след фалита на ЦКБ.
10.
12
23.06.2024 16:31:05
0
33
Рашидов сигурно е гледал Делян как е носил куфарите на Илия Павлов ама сега не му е изгодно да го казва. Поредния мултак.
9.
До 4
23.06.2024 16:28:40
0
15
Коя е тази мутра и чалгаджийка? Ние по-младите,дето тогава сме били в 5кл не помним
8.
Бургазлията
23.06.2024 15:47:59
3
42
Общи приказки на поредното ченге!
Народа се наслуша на посредствени обяснения от милиционери.
15 години ГЕРБ ДПС унищожаваха България , сега не пускат кокала , защото успешния бизнесмен няма как да развива бизнеса си без субсидиране от държавата. Д.П е всичко друго но не и успешен бизнесмен .
7.
Даа ,
23.06.2024 15:34:44
0
24
тва #каскета го каза за тия 30 милиона, да не стартирал ДПС2 през 2020 . И никой не е обиден, никой не съди касета , никой не опровергава твърдението . Да ви кажа ли що ? Щото разбират от хора и кръчми , и от продавачи на шнорхели де , ма само от това разбират
6.
колхоZнис евреЙ руZoфил
23.06.2024 15:29:20
5
27
СЛАВчо ВЗЕ 30 МИЛИОНА лева от ГЕРБаджията общинки ОРЛИН АЛЕКСИЕВ
и 50 МИЛИОНА евра от сем.Вяхиреви Руснаците босове от ГАЗПРОМ
5.
"Бил голям психолог"
23.06.2024 15:25:09
1
25
Това ми е любимата смешка. Случва се в даден конгломерат някой да се въздигне , от сервиращ кафе , от продаващ мартеници. И обсъждате нещо - и ти сервира - ма нищо не стоплям , аз просто разбирам от хора. И тва е хубав момент. Момент в който стопляш, че си като на ринга - сам . Че на среща ти е гьон и няма кво да обсъждате , просто внимавай да не ти прибере кеша , щото разбира от хора и така е разбрал ситуацията.
И без да разбирам от хора е видно че кеша за доверието на ДПС2 ще отиде само в Учиндолския. Другите клоуни ше си останат с евтини кюфтета от лафката
4.
Вярно е!
23.06.2024 15:01:24
4
44
Също е вярно, как една мутра от Бургас му плати за да стои на първи ред на шоуто му в слънчев бряг и да се бъзика с приятелката си тогава- една чалгарка! Лошото му на Трифонов е: разчита на слабата памет на българина! А тези които помним са малцинство! Някои хора не помнят какво се е случило преди 10 дни! А най лошото е, че си вярва сам! Бил голям психолог и познавал хората! Радослав Василев - руди- дали го прецени? А онзи който го гласеше за премиер: човек от Шумен, с магазин за плувни аксесоари! Голям мениджър! А онзи плагиат??? Слави, някои хора имат памет!
3.
проектаджиЙ
23.06.2024 14:57:23
3
26
проектаджиЙ пише само оня колхозник дето пише евреЙ и е с по 50 - 60 реда коментар, лошо преведен от руZки
2.
Голяма смешка
23.06.2024 14:55:22
4
30
" Проектирането се случвало в ресторанти и кръчми " - дъртият мултак говори за десетките лета в резиденцията " Перла " където той и "Шоуто на Слави "... почиваха не е точната дума ма айде. Лошото е че присъстваха и бармани и охрана и бяхме трезвени и видяхме бая неща дето той ги проспа.
Чувал съм че още преди #Мултигруп, представена от ДПС 1 и ДПС 2 на Слави е имало хора на Перла. Мисълта ми е че е бая стара тая кръчма и там са редени проекти преди Веждичката.
Whatever, да си говорим с мумии не е време.
1.
Село Борово
23.06.2024 14:52:58
7
20
НякоЙ проектаджии? Май сте го написали неправилно. Трябваше да е някоЙ проектаджиЙ :))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори