×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли сглобка на ГЕРБ и ИТН? Шкварек очаква и БСП да влезе във властта


Ще има ли сглобка на ГЕРБ и ИТН? Шкварек очаква и БСП да влезе във властта
Правителството не трябва да бъде с ПП-ДБ, защото няма да бъде одобрено от българските граждани, а на такъв кабинет биха се съгласили „Има такъв народ”, каза Кристиян Шкварек
11 Юни 2024, Вторник, 09:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Българският гласоподавател освети с огромен прожектор всички, които мишкуват, каза пък  Владимир Йончев

Пред ГЕРБ има само три опции. Две от тях са пагубни, а третата е изключително трудна. Първата е да не направят кабинет и да се отиде отново на избори. Втората е да съставят правителство, но да има слаба фигура начело, човек, който не е популярен. Третата е да направят кабинет за четири години, който почти магически, да се хареса на хората. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия политическият анализатор Кристиян Шкварек.

За да има такъв кабинет, трябва да „подушат” накъде „духа вятърът” и в България, и в Европа, обясни той.

„В изборната вечер прогнозирах, че нито един от лидерите на либералната коалиция няма да подаде оставка, но си връщам думите назад. Един от тях (б.а. Христо Иванов) подаде и това му прави чест. Той е от тези, които най-малко имаше логика да подаде оставка. Тежестта на „Да, България” се е увеличила значително през последните две години. По-скоро оставки трябваше да има при „Продължаваме промяната”, коментира Шкварек. 

По думи на журналиста и главен редактор на OFFNews Владимир Йончев загубата на гласове не е за сметка единствено на „Продължаваме промяната”.

„Това личи от преференциите за Европейски парламент, където най-много преференции събира Никола Минчев. Намаляването на гласовете е пропорционално. За оставката на Христо Иванов не много широк кръг от хора знаеше отдавна и аз лично знам от половин година. Оставката му беше подготвена още преди да бъдат насрочени изборите. Доколкото знам, тезата му е, че следващият лидер трябва да се роди сам и той няма да подсказва кой да бъде”, заяви Йончев.

По думи на Шкварек правителството не трябва да бъде с ПП-ДБ, защото няма да бъде одобрено от българските граждани, а на такъв кабинет биха се съгласили „Има такъв народ” и вероятно - БСП.

„Той би бил много либерален, със силното участие на ДПС. Големите печеливши на тези избори са ГЕРБ и ДПС. Те са партиите, които досега бяха скрита коалиция, и мандатът на избирателя е за това въпросната коалиция да стане явна. Българският гласоподавател освети с огромен прожектор всички, които мишкуват”, каза Йончев. Според него ще има коалиция между ГЕРБ и „Има такъв народ” с подкрепата на ДПС и „Възраждане”, каза още Йончев.
 


В категории: Политика


15
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
15
Коментара по темата
15.
Лили
12.06.2024 20:56:20
0
0
И сега без Ицо Иванов в парламента какво ще правим? Хахахахаха!
14.
стефан ордев
11.06.2024 13:34:28
0
0
ако бойко и делян си подадат оставките герб няма да има проблем да се съюзява със всички - товма е важно но никога няма да стане защото са лидерски партии и останалите нямат акъл - явно полузавършилите и малоумни делян и бойко са по хитри схватливи и неразболяващи се от нищо /освен ако не ги разболеем / от останалата паплач в герб дпс и харвардската сволочка орда Христо ЬИванов подсказа как да бъде
13.
до 12
11.06.2024 13:12:09
3
4
Хайде и тук да ти обясня, за всеки случай.

Много просто - голяма част от хората са с двойно гражданство и този аргумент не ги засяга.
12.
глупаци
11.06.2024 12:24:02
8
9
Чудя се на българите работещи в чужбина как гласуват за Възраждане. Ми нали като излезем от Евросъюза и НАТО каквато е програмата им тези държави ще ни въведът визов режим ще ги изгонят от там и после реди се на опашки евентуално да получиш виза.
11.
смях
11.06.2024 12:18:11
15
5
Най хубавото нещо което се случи на българина през целия преход беше управлението на ПП но той положи усилие и го унищожи.
10.
Е на тва е!
11.06.2024 12:07:30
9
8
Народа си заслужава управниците! Това е избрал, това ще го управлява. Че повечето са били на плаж, за гъби, на майната си "не разбирай Пловдив" или са гласували с "не избирам никого" - това са надробили и сега ще го сърбат защото акъла име толкова. Прост народ - хилава държава. Що се отнася до тъпунгера ХХ дето иска да излиза от НАТО и да се присъединява към Русия, да хваща влака и тутуф, тутуф за сибир, там ще му го турят два ката и ще бъде радостен и горд.
9.
Йоан
11.06.2024 12:00:22
1
2
Оставки, сглобки, премиери, какво да очакваме още от ППДБ чакаме с нетърпение
8.
ГАНЬО БАЛКАНСКИ /от банкя/
11.06.2024 11:18:56
1
15
ХАХА Пак въ тъковъх с 200 да въ ева в идиотите !!!!!!!!! Сега кът си турим с прасчо едно""сламено""правителство ще си краднем като за последно някой друг милиард ХАХА!!!!!!!!!!
7.
Просто Киро
11.06.2024 11:04:56
11
13
Ние от ПП-ДБ ще направим пак сглобка с ГЕРБ и ДПС в името на евроатлантическото ни бъдеще, а и не сме довършили конституцията! А пък и Борисов и Пеевски имат нужда от допълнително изплакване след основното пране!
За вас го правим, прости българи, да не мислите че за интересите на американското посолство?
6.
ХХ
11.06.2024 10:39:26
15
13
70% от мъдрият български народ не гласува защо иска:
-излизне от НАТО
-дружба с Русия и т.н.
5.
Методиев Магнитски
11.06.2024 10:30:19
4
21
За какви печеливши говори това лайн* след като гр0б са с минус 4 депутата и пак трябва да слагат наколенките и да се молят на другите за правителство?
4.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.06.2024 10:26:01
3
15
ДО 2 ШКУРЕК Е САМА ГОВОРЕЩАТА ГЛАВА ПОВТАРЯЩА ПЛАТЕНИ """УИДУРМИ" СЪТВОРЕНИ ОТ ""УМНИЦИТЕ" ГЕрПеСе хаха
3.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.06.2024 10:22:16
3
18
ФЛЕГМИ КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПРАЙТЕ ""УИДУРМИ " И ВНУШЕНИЯ В ПОЛЗА НА МАФИОТА ПРОСТАК ОТ БАНКЯ ААААААААаааааааааааааааааа???????????????????? СЕГА ПОЧВАМЕ ДА ПОДГОТВЯМЕ ИДИОТИТЕ ЧЕ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ АКО ГЕрПеСе НЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МИ ТЕ ТЕЗИ ИДИОТИ КОИТО НАПРАВИХА БАНКЯТА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ПЕЕВСКИТЕ ЧОБАНИ ВТОРА ДА СИ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ХАХАХА КАКВО БИЛ КАЗАЛ НЯКЪКЪВ СИ ШКУРЕК ХАХА
2.
Копейка
11.06.2024 10:19:48
3
16
Ватенката от МВРО - Шкварек прогнозира вчера, че нямало да има оставки, ама нещо не му се сбъднало предсказанието. Нищо, днес пак ръси предсказания по телевизора и се прави на Нострадамус. Чудя се как по телевизиите могат изобщо да канят толкова несъстоятелни и откровено слабоумни хуманоиди.
1.
За телевизията
11.06.2024 10:14:57
4
16
НЕ.
Спирам - отново - българските азиатско-лакейски телевизори и се връщам към БиБиСи.
Не може жив човек да понесе поредните лакейски речи на "анализатори", колко велик е Бойко Борисов, по-велик дори от Тодор Живков.
Оправяйте се без мен. Слушайте слугите и им се радвайте, ако искате. Аз съм дотук.
Май никога повече няма да включа български ТВ-канал, освен може би за филм от поредицата за Джеймс Бонд. . Не искам да умра от медийно отравяне на организма.
Дори не питам - от години - как не ги е срам. Даже знам, срещу какви жълти стотинки са се пазарили - точно този ценоразпис никога не е бил тайна.
Ай сиктир.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори