×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски: Надявам се скоро да видя френски самолети в украинското небе


07 Юни 2024, Петък, 15:20 ч.

Европа вече не е континент на мира, заяви украинският президент

 

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес пред френския парламент, че Европа е континент на война и че Русия няма да спре агресията си по границите на страната му, предаде ДПА.

"Живеем във време, когато Европа вече не е континент на мира, за съжаление", каза Зеленски в обръщението си към френските депутати, и допълни, че европейски градове и села продължават да бъдат разрушавани при руските бомбардировки в Украйна. Той също така осъди отвличането на украински деца в окупираните територии, предава dnes.bg.

"Сега това е насочено срещу Украйна, но утре може да дойде ред на други страни, и вече ясно виждаме посоката на агресията - балтийските републики, Полша, Балканите", заяви украинският президент. Той отбеляза руските военни действия в Сирия и руското присъствие в региона Сахел в Африка, които според него показват, че "руският режим не признава граници."

Зеленски каза още, че руският президент Владимир Путин също така се опитва "да отслаби" страни чрез продоволствена и енергийна несигурност. Той благодари на Франция за подкрепата и каза, че се надява скоро да види френски военни самолети в украинското небе, след като френският президент Еманюел Макрон обяви, че ще предостави на Украйна изтребители "Мираж 2000".

Зеленски отдавна изразява разочарованието си от това колко време отнема на западните съюзници да вземат ключови решения за военната подкрепа за Украйна и действително да изпратят помощ, отбелязва Ройтерс и БТА.

 


В категории: Войната в Украйна


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
12
Коментара по темата
12.
Atomic
11.06.2024 01:18:32
0
0
Зеления е пълен глупак заедно със местното население......
11.
Цв
07.06.2024 19:39:35
2
2
И френските като другите! Едно и също ги чака! Как е казиното в Кипър палячо???
10.
хахаха
07.06.2024 18:51:46
0
4
Те руските пилоти чакат ама докато чакаха много от тях не дочакаха
300 роцки щайги повечето унищожени докато са на аеродромите в Крим, Енгелс, Псков голямо чакане падна че и два А50 летящи командни центрове унищожени в небето.
Начииии отдавна воювват с Нато обаче ривът че натовски военни директно участвали в унищожението на руски самолети и кораби, а пък нещо не нападат Нато. Даже след всичките заплахи срещу НАТО вчера бункерния шизи рязко се извъртя и заяви че само тъпи можели да говорят че Русия щяла да нападне НАТО.
Явно пак го е хванала деменцията.
9.
Бог
07.06.2024 18:16:54
2
5
Дано Путин приключи по-бързо с такива като Пригожин, че тея му таковаха ма. ата на великата армия, на корабите, на ПВО системите генерали, и на 500 000 връхни дрехи ватенки с галоши
Че и износа на бензин му спряха само с дронове, а пък дойде ли авиация мале мале. Че и кадировцелюбите метнаха руцките войничета и вагнерци и те ги пооопъваха, а пък аз го чакам този да метне мене и мама га га га. Пак русофилска греда ударих и ше ходя при трикраките брадати роми двойници на кадировцелюбите.
8.
ИДЕАЛ
07.06.2024 17:48:05
0
3
Как Mirage 2000 смогут использовать Воздушные Силы ВСУ

Mirage 2000 - французский многоцелевой истребитель четвёртого поколения, разработанный в 1970-х фирмой Дассо. На вооружении с 1984 года. Основной боевой самолёт ВВС Франции в конце XX - начале XXI века. Состоит на вооружении нескольких стран Азии, Европы и Латинской Америки.

Главная и единственная рациональная роль Mirage 2000 для Украины - запуск дальнобойных крылатых ракет Scalp или подобных Storm Shadow по целям в российском тылу. По словам экспертов, самолёт был специально "заточен" под них. Американские F-16 к этим ракетам не приспособлены.

Также Mirage 2000 может сбрасывать управляемые авиабомбы AASM. Дальность поражения этих бомб - до 60-70 км, а боевая часть – 125, 250, 500 и 1000 кг.

Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
7.
7
07.06.2024 17:44:54
5
2
Браво да порят орките
6.
Карабаирската пророчица
07.06.2024 17:24:08
0
0
Туршия ке падне
5.
Бог
07.06.2024 16:28:37
5
14
Дано Путин приключи по бързо с тия наркомани ,след това да метне Европа че аман от педери
4.
Духайте р*ски уроди
07.06.2024 16:14:30
18
7
Айде вече да започва таз война че има много руски мърши за трепане....
3.
ахах
07.06.2024 15:42:26
7
24
Руските военни пилоти чакат... Даже наддават кой първи ще свали нещо на НАТО.
2.
Марк Твен
07.06.2024 15:36:34
15
18
Психар!
Der Untergang 2024 colorized
1.
Слава России
07.06.2024 15:34:21
17
23
Тоя верно е ненадминат смешник . Да ! Французите имат един напълно провален калпав модел , който се казва Мираж 2000 . Въпреки , че не е чак толкова стар , той отдавна е свален от въоръжение , и понеже навремето го напроизведоха изключително много , сега ( всъщност птдавна вече се чудят какво да го правят . Явно предстои Топ Гън 3 с Френско участие и главно действащо лице - Руската ПВО . Не знам само откъде ще намерят такива освидетелствани идиоти , които биха кандисали да го пилотират ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори