×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ сядат на масата за преговори


ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ сядат на масата за преговори
Разминавания между двете коалиции във властта все още има по приоритетни теми
09 Март 2024, Събота, 17:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Представители на двете коалиции ще се срещнат в Народното събрание в събота вечерта

Бе даден старт на решителните преговори за властта у нас. В 18.00 ч. днес ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се срещат, за да изяснят ще има ли ротация, или отиваме към предсрочни избори.

Разговорите ще се проведат в сградата на Народното събрание и ще бъдат закрити за медиите. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа покана на партньорите в управлението и обяви, че няма да присъства на срещата. Партията ще бъде представлявана от работна група начело с Мария Габриел, в което ще участват още Рая Назарян, Деница Сачева и Теменужка Петкова. От страна на ПП-ДБ пък ще бъдат всички съпредседатели, предава nova.bg.

Разминавания между двете коалиции във властта все още има по приоритетни теми. От ПП-ДБ смятат, че първо трябва да се изясни въпросът с назначенията в регулаторите и службите, както и съдебната реформа. Според ГЕРБ-СДС пък най-напред трябва да се определи съставът на Министерския съвет. Борисов вече посочи кои от настоящите министри не одобрява – на финансите, на спорта и на отбраната. Лидерът на ГЕРБ обаче беше категоричен, че финалното решение ще е на Мария Габриел.

Междувременно един от участниците в управлението – „Да, България”, се събра на национална конференция. Чуха се и гласове за смяната на Христо Иванов от ръководния пост в партията.

Очаквайте подробности!


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
8
Коментара по темата
8.
Шиши
10.03.2024 15:39:45
0
2
Ще има ли баница,?
7.
Причинно - следствена връзка
10.03.2024 07:26:23
1
3
В един сайт има колаж за Просто Киро с текст :"Вратата е ей там". Да се качват на първия самолет Харвардските измислени герои шарлатани и от където изпълзяха като мишки либералната секта там да се връщат, кой от Канада, САЩ, Англия. Подкрепям коментара на отец Киро през последните 30 години всички управляващи си правеха експеримент с хората и мислеха за постове, привилегии, крадене , да уредят родата си на сладки службици. Включително Слави Трифонов и неговите драскачи платени проститутки на повикване, който им плати повече, опонента му громяха. При кастингите на Слави започна да натрапва на българите, за образованите от чужбина, които ще ни оправят, колкото юпитата на Мони хазарта за 800 дни. Гост на Слави беше великият революционер Гумен Гадев летеца, като шеф на ВВС да се жалва от управлението, естествено с протекции на жена му Деса ,която е била секретарка при Славчо . Думи на Мунчо летеца - "Ако имаше повече министри като Киро и Асен нямаше да се краде".
Неговите службаши на Радев така е оправиха държавата че от 30 години нямаше такава инфлация, цените литнаха до небесата .Оплетени като свински черва -сини, червените, зелени, патриоти и мафиоти, олигархията и посолството им поставят задачи за дневния ред.
За хората остава да им плащат сметките от далаверите в енергетиката ,ВИК , посредници в Топлофикация, горивата комисионни които си вземат властимащите и т. н.
6.
Лапчев
10.03.2024 00:23:16
1
3
Сядат на масата за голямото ЛАПАНЕ
ще ядат от "трупа на БГ държава" като бели акули ръфащи мазния труп на греландски кит
5.
Отец Киро
09.03.2024 23:57:30
0
6
Братя българи, какви некоалиции, какви измишльотини, какви пет лева?! Да съберем поне за един час всички 240-т палячовци в парламента, да напъхаме вътре "героите" от 1990г насам, без изключение, от Костов Иван, Стефан Софиянски, Серьожка Станишков, карикатурата(актьор, жонгльор, клоун и т.нат. изпечен мошеник) Симеон СаксНезнамкойси Две, Жорката Първанов, Роско Пинокио-Плевенлиев, "артистите" от Большой Театър Румен ЗеленияБастун-Радев с цялата му плеяда от агент-провокатори, пародията Йотова, Ахмед Сокола с цялата си орда от подкупени и зависими слуги, скритите началници на Боко Тиквата-Борисов от ДС и СИК, Дългобрадите безхаберни Владици от "Светия" Синод, Слави Няматакъв-Трифонов с цялата си свита от писарушки и палячовци, до героите от Измисленото, Изкривено, Жалко Правосъдие - шутовете Ванчо Гешев, Сарафов, Магдалинчев, и т.нат. кукли на конци, ДА ЗАТВОРИМ, ЗАКЛЮЧИМ ВРАТИТЕ И ГИ НАКАРАМЕ ДА ИЗГЛЕДАТ ПОНЕ ДВЕ СЕРИИ ОТ "МИСИЯ НАШ ДОМ"! ДА ВИДЯТ ДОКЪДЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ЗА 33-34ГОДИНИ! ДА ИМ СЛОЖИМ ПО ЕДНА ТОРБА С ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ НА ГЪРБА НА ВСЕКИ, А СЛЕД ТОВА ДА ОТВОРИМ ШИРОКО ВРАТИТЕ И ДА ОСТАВИМ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ГИ СЪДИ ГОСПОД И НАРОДА ОТВЪН!
Отец Киро, на свободна практика
4.
Ко са правите е мишки?
09.03.2024 20:07:48
1
7
Сядали!!! Сядат на софрата да разпределят порциите! Много ясно, че ще има ротация и правителство. Толкова са гладни и няма да пуснат кокала!
3.
Хахахах
09.03.2024 19:25:08
3
6
Даааа, започнал е баш гейпарада на разпраните халки ХАХАХАХАХ
Питахте ли магнитпеевски бе, пиячи на мазно турско кафе ХАХАХХАХАХ
Гнусната измет избрана с гласовете на най-идиотизираната прослойка на обществото ни, ще решава тцтцтцт
2.
Преговори, ама не съвсем
09.03.2024 18:51:32
7
8
Сядат ама таушана Борисов не смее да отиде на никаква среща. Праща си харема, който естествено нищо не може да реши. Тая вечер ще бъде - ние мислим така, ние пък мислим други и накрая едно нищо. Най добре е да му кажат на тиквата да си хваща за ушите коалиционния партньор -Румен Христов и заедно с него да сяда да преговаря с другите председатели от коалицита ПП/ДБ. Ако не иска за съжаление -избори който юе ни хвърлят отново в царството на руските орки, българските джуджетата и нотариуси.
1.
Посолството
09.03.2024 18:04:33
5
12
На ул. "Козяк" в Посолството трябва да е тази среща-разговор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори