×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кемтрейлс ли? Ето как се образуват следите от самолетите в небето


Кемтрейлс ли? Ето как се образуват следите от самолетите в небето
Преди да започнат коментарите за "пръскане", 5G и т.н., прочетете това
09 Март 2024, Събота, 20:42 ч.
Автор: Флагман.БГ

Видими са зад крилата, а не зад двигателите

Инверсионни следи или още кондензационни следи се наричат линейните, приличащи на облаци, следи, образуващи се зад летателните апарати, пише meteobalkans.bg.

Явлението се наблюдава най-често в горните слоеве на тропосферата, значително по-рядко – в тропопаузата и стратосферата. В отделни случаи може да се наблюдава и на неголеми височини.

Тези следи се образуват при същите условия като студените мъгли. При по-ниски температури е нужно много по-малко количество влага, за да се насити въздухът до 100% относителна влажност. Ето защо такива следи се образуват при полет на даден летателен апарат само при големи височини, при които температурата на въздуха е от порядъка на -40 – -60 °C.

При толкова ниски температури, дори и малкото количество влага идващо от изгорелите газове и от въздуха е достатъчно за насищане на въздуха. Както за мъглата, така и за този вид следи са нужни така наречените кондезационни ядра, за образуването на водни капки.

Кондензационните ядра в този случай са частици от изгорелите газове, оставени зад двигателите. Но заради ниската температура, водните капки и парата веднага се превръщат в малки ледени кристали, които се виждат с просто око.

Друг механизъм за образуване на кондензационни следи е кондензиране на влагата от въздуха вследствие от пониженото налягане над крилата и в завихрянията (вортекс) след летателния апарат.

Кондензиралата влага прави тези завихряния видими за окото. Този ефект е типичен за по-влажна среда. За разлика от следите образувани на база на изгорелите газове след двигателите, следите заради промяна на налягането се образуват на по-ниски височини, където влажността на въздуха е по-голяма. Предимно при по-бавно движение на самолета при излитане или кацане. Видими са зад крилата, а не зад двигателите.

Преди да започнат коментарите за "пръскане", 5G и т.н. решихме да ви покажем снимка на температурата на 200 хпа (~ 10-11000 метра надморска височина). И така във височина е -60 градуса по Целзий.

Как да ги прогнозираме ?

Най-лесния начин е да погледнем карта, която отговаря за очакваната температура на 200 hpa ( или 10-11 км.). Ако температурата в този слой е около -55 / - 65 , то със сигурност ще се образуват следи. Разбира се, трябва да се наблюдават и възходящи потоци и по-влажен въздух.

Ако тези параметри не са налични, дори при ниски температури без възходящи вихри - те няма да се образуват или ще са по-къси. Много често хората се чудят, защо едните самолети имат дири, а други не?

Самолетите често летят на различни височини, за да избегнат инциденти и да избегнат турбулентните движения, създадени зад другия самолет, но понякога разлика от 300-400метра, променя условията за да се образуват самолети дири. Често тези дири се образуват преди промяна на времето и често се спекулира, че е климатично оръжие и т.н


В категории: Животът


52
Коментара по темата
52.
оффф...
12.03.2024 16:24:51
0
1
Не мога да повярвам, че под тази статия има 52 коментара :D Българите отдавна вече не сме интелигентен народ.

Препоръчвам ви ако нямате какво да правите, да прочетете коментарите. Седя и се СМЕЯ с ГЛАС!
Ето някои от бисерите:

Каква работа имали самолетите над селата в Сандански :D :D :D

Антарктида била забранена за немасони :D :D :D

Глобуси нямало в училищата преди 1958г. :D :D :D
51.
До 48 50 и другите плоски
11.03.2024 01:36:19
4
0
аве тъпи как земята ще е плоска ве? Най голямото доказателство че земята не е плоска е следното :

Ако земята беше плоска котките щяха да бутнат всичко от нея.

Та по голямо доказателство от това че земята не е плоска няма. Аре ограмотете се. Иначе досега да бяхте бутнати от котките който между другото са господарите на този свят и туй не е коМспирация а истина. Няма сатанисти масони сиви от сирус и тинтири минтири истинските господари са котките с по нЕколко живота!
50.
До 43
10.03.2024 21:34:18
7
1
Язък, дето си учил (губиш времето и парите на баща си). Повечето от това, което се учи в училище е измама. НАСА се основава през 1958г и интересно същата година се появява глобусът в класните стаи...!? Май не четете мнението на другите: Баумгартнер скача с парашут от 12 км и пада на същото място! Ако Земята се въртеше с 1600 км/ч щяха да го търсят в някоя пустиня или океан! Всички летци знаят, че няма автопилот който да коригира кривината на Земята (нали екълбо) и само поддържа нивото на хоризонта като нивел! Много телевизия хледатнякой хора,вместо да почетат малко....
49.
шмъркан
10.03.2024 17:07:16
0
3
Който има очи ще види който има уши ще чуе.
48.
Glory_to_JESUS
10.03.2024 13:57:08
8
6
Докато ви зарибяват с псевдо-антагонизми като "Русия-Украйна", "бежанци", "лгбт-анти-манти, вегани-месоядци", сатанистите от ООН си прокарват нещата. И всичко това се знае-няма никакви конспирации. Геоинжинерството (кемтрейлс) е признато официално от ООН. Най-вероятно тези самолети са задвижвани от изкуствен интелект. Как може да се обясни, иначе че над всяко населено място в ЕС например град или село-всекидневно в слънчев ден щъкат по минимум 5-6 джета и то в определени линии-това според вас пътнически самолети ли са-какво ще правят над селата в Сандански или Видин, или над Странджа-Сакар...и това е само за България. Колегата от коментар 46 много хубаво ви е обяснил за антарктида-там е ЗАБРАНЕНО практически да се ходи от "простосмъртни"-а всички т.нар. изследователи са масони от адмирал Ричард Бърд, до нашия палячо и пропагандатор на ваксини-Хр. Пимпирев. Земята е плоска и кръгла-не е сферична и не е кълбо, подигравайте се на нас и вярвайте, че сте случайност на "големи' взрив" и сте на оракулско кълбо с магически прикачена вода около него :). О и разбира се слънцето е на 90 милиона мили от нас, и Наса отиде на луната ха ха, нищо че сам Стенли Кубрик си каза пред камера как са го снимали . СЪБУДЕТЕ СЕ
47.
*********
10.03.2024 13:29:07
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
До 18
10.03.2024 12:41:02
4
8
И защо си мислиш, че преди 89а е нямало инверсионни следи???? НА КОЛКО ГОДИНИ СИ? КАКВО ТИ Е ОБРАЗОВАНИЕТО??? До преди 95а много деца в Бургас не бяха виждали и кораб, защото пристанището беше гранична зона! Но това не значи че не е имало кораби! А да те питам също: ти преди 89а колко пъти си се качвал на самолет и си летял на него?? А на кораб преди 89а качвал ли си се? Аз съм летял на самолет и съм бил на кораб! Но най вече съм чел и образовал! Още нещо, тъй като наистина е забавно! Полетите над Арктика и Антарктида никога не са били забранени, но е нерентабилно пътнически самолети да минават от там! Това са континенти с особен статут, но не са забранени за посещение! А реактивните самолети летят на височини над 10.000 м откакто са конструирани! По ефективно и икономично е! Чети, учи и мисли! Успех с вечерното училище!:)
45.
До 38
10.03.2024 12:31:27
1
0
Пред думата "колко" се пише запетая,другарю .Когато правиш обръщение ,в случая думата "примат",пак се поставя запетайка.На думата "поредния" се поставя пълен член(ят),защото е съставна към подлога "всезнайко".Име на село,град и т.н. се пише с главна буква,в случая с."Мъглен".
Та,ако се съди по правописа, най-вероятно вместо в час по български или физика си ритал топка ,което обяснява,защо вярваш в кемтрейлс или плоската земя .
Пак ти препоръчвам да сядаш да четеш,вече горещо.
44.
Костя късопишков
10.03.2024 12:30:29
1
11
Малък, но изключително прост ( напръскан) народ!
43.
:)
10.03.2024 11:55:48
3
11
Много ми е смешно като чета някои коментари на хора, които очевидно едва са завършили средно образование, а по физика са имали 3 по божия милост! Обаче Господ не им е простил, като им е дал малко мозъчна маса и невронни клетки! Учил съм физика 5 години във физическия факултет на СУ кл Охридски! И уверявам любителите на конспирации, че не съм си губил времето да чета теории за планове как извънземни унищожават човека! Статията е написана като за прости и неграмотни хора, но това е целта- да им бъде обяснено с прости думи какво означава конденз, атмосферно налягане, температура на въздуха на дадена височина при определено налягане! Е, няма как да им бъде налято с фуния там, където трябва да има мозък, но има само кухина! Аз съм на 54 години и такива инверсионни следи помня, откакто съм се осъзнал! Т.е много преди разни лоши капиталисти да ни облъчват, обгазяват, тровят и т.н! Преди 50 години немаше мигранти, небето и морето се пазеше! Но .. както казах- трябва мозъчно вещество за да се мисли! Определено сред нас има извънземни, но с нисък интелект! Задънена улица на еволюцията, като маймуните!
42.
Ето
10.03.2024 11:43:41
9
0
Пръскат,и то много добре се справят, не е само кихане и кашляне това е най - малкото. Набляга се на костите, и не лечимото заболяване всички знаете кое е.
41.
Илюминат
10.03.2024 10:38:00
5
7
Шапките от фолио се мислят за толкова важни, че някой ще вдига самолети, за да ги пръска. Забравиха как с едно постановление на МС им нахлузиха намордниците преди 4 години.
40.
Гуню простия
10.03.2024 10:16:38
4
8
Искам Да оставя следи на циците на комшийката, нейбър кемтрейлс хахсхс
39.
конденз
10.03.2024 09:47:22
11
7
тея ги разправяйте на някой малоумен, ясно е че не всички самолети пръскат, ама е ясно че както е ясен ден и целия ден е пълен с линиите в небето и на следващия ден е облачно или дъждовно. баси тоя конденз
38.
C
10.03.2024 09:47:14
3
3
Ти ли ще ми пишеш да чета книги примат.
Виж се как пишеш.
Поредния интернет многознайко.
Човек който чете книги никога няма да
пише като мангал от село мъглен.
И от самолет си личи колко си ограничен.
37.
Хахаха
10.03.2024 09:23:23
3
4
Ще пръскат, лек, от самолети, които се следят в реално време, при тая скъпотия на горива и всичко останало. Няма да го сложат във водата, например (или кока-колата).
36.
До 23
10.03.2024 09:09:52
7
6
За съжалене и ти си май "много просто". Путин не само, че пръска, но и ваксинира бедния народ.
Путин също е младо глобално лидерче на Клаус Шуаб и е част от цялата игра на измислената война с Украйна, (справка "нападна" точно след "коронавируса" по сигнал)
Докато има балъци да си мислят, че има "държави" и разлики между политическите задници нищо добро не чака никому...
Шалом
35.
асдсадсад
10.03.2024 08:43:55
7
6
Тва си е геоинженерство с цел променяне на климата. Същото правят и за да образуват дъждовни облаци например, нищо ново.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Popeye
34.
До 14
10.03.2024 08:39:41
6
8
Пръскат те на Х Z Y и всякакви там букви,но стои по 5 часа на едно и също място?Идеята на пръскането,не е ли друга?Примерно…да те напръскат,тоест да падне на земята? Хахаха Бахти малоумниците
33.
До 6
10.03.2024 08:36:40
2
8
Ай сектир,преди 30г. самолетите НЕ летяха на 10-12 000м.
32.
До 9
10.03.2024 08:35:35
4
11
Това да не искаш да си биеш “ваксината” за КОВИД с не ясни последици (тогава,сега на всички са ясни) не те прави анти ваксър,а човек с много правилна постъпка ;)
31.
Do 23
10.03.2024 08:33:23
8
5
Aз видях следи от конденз над Русия. Ама бяха от HIMARIS.
30.
Неделя ден за баня
10.03.2024 08:14:43
10
13
Всички знаем че ни праскат доказано е само трябва да се поразровиш в Интернет само неразбирам кой ви плаща за глупостите които пишете флагман. Общината ви плаща да не я критикувате. За образованието в бургас само ала бала.В екипа ви един свестен журналист ли няма‽????????
29.
До 27
10.03.2024 08:11:41
10
13
Просто си невеж,човече,там ти е проблема
Хващай книгите и чети за въздушните течения,температура,влажност,височина,атмосферно налягане и т.н.
А,че си копейка и от самолет си личи ;)
28.
5G
10.03.2024 08:08:27
5
11
Ей,Флагман, подпалихте чергата на плоскоземците пак
27.
9-та дупка на кавала
10.03.2024 08:07:01
17
12
Много проста паплач пише тук.

Работя на открито през повечето време.
През един и същи период от година
С едни и същи температури
Самолетите които виждам някой път остават следи някой път не и то някой път са прозрачни някой път са доста гъсти.
В чужбина където съм ходил
Даже ги правят на решетки тези следи
като полето на морският шах.
Факт че нищо ни няма минат ли тия самолети и до два дена половината работници почват да кихат и да кашлят.
Нито съм плоскоземец нито съм копейка
Това е нещо което виждам и ми прави впечатление.
Заразява се умишлено почвата и продукцията за да може хора с по слаби организми да се разболявят по-лесно и какво става същите тея които тровят предлагат и ваксини и хапчета чудно нали ?

Най-богатите хора по света вече не се крият и го говорят свободно пред камери има си план за намаляване на населението и той е в действие.
Умишлено се пускат върху реколти и водоеми както и над градовете...
Богатите хора не пият от тази вода не ядат и от тези храни като се замислите не живеят и сред вас така че 2+2 тоя път е 4.
Ще го прозрете сред време ако не сте го прозрели още.
С увеличаването на популацията се увеличават и умните хора които бързо се осъзнават и искат да променят света но това не отърва на старите вождове.
За простия човек
Богат човек значи някой див селянин със два три бизнеса и S класа но и те са просто дребни въшки в сравнение за хората които управляват света.
26.
до 19
10.03.2024 08:06:18
3
10
Костадин Костадинов(Копейкин) става член 2017 год във варненска Масонска ложа"Боян Абаджиев ръководена от цереманиал мастйр ВМС адмирал Боян Медникаров
Ложата е "под светлината " и на пряко ПОДчинение на ИЗРАЕЛския корабо
собственек милиардер Абрахам Унгар(Рами)(по произход румънски еврейн кримски гагауз като смуглия Копейкин)
Абрахам Унгар масон 33-та най-висока степен ,билдерберг и високопоставен офицер служител на Мосадската TEVEL( Служба за глобални финансови операции и свръзка на Фин.министерство на Израел с чужди служби )
Според данни от сайта Афера за ръководител на Варненскатя ложа"Боян Абаджиев" е сложен шефа на строителна фирма"Планекс"
Шефа ва Планекс става шеф масон за да си пласира строителните проекти и да печели обществ
ени поръчки в цялата страна прецаквайки ги местни фирми
Толкова за смуглия патриот Копейкин слуга на чужди антибг интереси
в сдруженя братска гагаузка секта
25.
До 23
10.03.2024 08:04:38
0
6
Вчера гледах кадри със следи от самолети точно над Кремъл.
24.
Хахахаха
10.03.2024 07:58:11
6
14
Разбира се, че пръскат. На "Разграждане" лумпените всички да напръскани.
23.
много е просто
10.03.2024 07:57:02
19
7
Следите от конденз изчезват за минути,а тия остават часове...По-рано нямаше такива щуротии и добре си живяхме. Защо ли Путин не разрешава Русия да я пръскат....
22.
Мармадюк
10.03.2024 07:25:44
12
16
Те че пръскат, пръскат, Ама само някои ги хваща. Най-простите!
21.
6matarok
10.03.2024 06:20:02
13
5
Obiknovenno v sabota ili nedelq pri qsno nebe praskat nad ili okolo burgas , sami mojete da obarnete vnimanie, sled koeto v period ot okolo 1 sedmica zapo4va nova gripna valna s leka izrazena simptomatika ili slaba. Az prez soca ne si spoknqm da sum se razbolqval ili rositelite mi da sa se razbolqvali po 6-7 puti zimata . Za men tova e rabota na farmacevti4nite korporacii, smetnete kato razbolee6 milioni du6i i le4enieto e minimalno 20 lv za vitamini samo, izlizat dobri pe4albi
20.
Ут прастатии да паладейш
10.03.2024 03:50:46
16
12
То ако ставаше да пръскаш от високо и на някой нещо да му се случи долу, щеше чичи кумет досега да е унищижил и комарите, ама ей ги на бръмчат си и са готови да ни заапат. Що да не хвърлят някаква отрова директно през чешмите, а ще пръскат отгоре? Това е все едно пилота да се изхвърли от самолета, а някоя долу да се надупи и да чака да забременее
19.
Къде са забранени Chemtrails
10.03.2024 00:27:49
19
18
✔️ Държавата Мексико забрани кемтрейлс над страната
✔️ Тексас става първият щат, който потенциално забранява Chemtrails
https://cutt.ly/sw1MQiFF
✔️ Забрана на Chemtrails Ню Хемпшир става вторият американски щат, забранил Chemtrails
https://cutt.ly/Kw1MmuAu
✔️ Британското правителство признава, че Chemtrails съществуват
През май 2020 г. правителството на Обединеното кралство публикува политически документ
Визия на правителството на Обединеното кралство относно технологиите за отстраняване на парникови газове и управлението на слънчевата радиация
https://cutt.ly/9w1MAY7b
Британското правителство заяви:
„Отстраняването на парникови газове (GGR) и управлението на слънчевата радиация (SRM) са термини, които описват набор от технологии, които имат за цел да се борят с предизвиканото от човека изменение на климата чрез умишлена широкомащабна намеса в природните системи на Земята. Те се наричат ​​още „геоинженерство“ или „инженерство на климата“.
„Нашият приоритет е да се справим с основната причина за изменението на климата чрез намаляване на емисиите на парникови газове от човешката дейност и адаптиране към неизбежните последствия.“
✔️ Анонимен пилот разкрива операция chemtrail във Великобритания
"Разкрито: Скритият дневен ред зад много реалните операции Chemtrail на правителството на Обединеното кралство"
https://cutt.ly/pw1ME6iE
В скорошно интервю с Ant Critchley, домакин на Drake Michigan , анонимен пилот говори за правителствена операция chemtrail в Обединеното кралство. Той твърди, че операцията внася транспортни самолети от САЩ и използва множество фиктивни компании, за да печели от тайни въздушни експерименти, пише Ланс Джонсън.
Анонимният пилот е управлявал повече от 26 различни типа самолети и е работил за военни и търговски авиокомпании. Някога той смяташе chemtrails за теория на конспирацията, но последните преживявания промениха възгледите му.
След подробно разследване той твърди, че самолетите chemtrail работят от летищата Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick и Liverpool, пръскайки chemtrails над Корнуол, окръг в Югозападна Англия, както и градовете Лондон, Бирмингам, Глазгоу. и Манчестър.
✔️ Пръскат chemtrails и в България:
http://stopsprayingcalifornia.com/Bulgaria-Chemtrail-Reports.html
Интересен е фактът, че президентът Радев беше обещал да провери фактите за евентуално пръскане в България, но май е позабравил да го направи....
https://sofiaglobe.com/2016/10/03/bulgarian-presidential-candidate-says-check-on-chemtrails-possible/
✔️ "Костадинов: Няма Chemtrails, няма страшно и от СЗО"
https://youtu.be/Pdifo2REhVU?t=3516 chemtrails
Въпрос: Масон ли е станал селянинът от Батово Костадин Костадинов? Като Президент Радев?
✔️ Дори лекарите през последните години често дават предупреждения по медиите за наличие на Chemtrail Flu и Chemtrail Cough:
https://www.express.co.uk/news/weird/684587/CHEMTRAIL-FLU-Doctor-s-shock-claim-planes-make-us-sick-so-medical-firms-can-cash-in
http://www.geoengineeringwatch.org/cases-of-chemtrail-cough-exploding-nationwide/
18.
Светлина,повече Светлина
09.03.2024 23:58:38
29
19
Защо НЯМАше такива следи по СОЦа преди 1989 год?
Защо тизи следи се появиха след 2001-2002год и влизането в НАТО?

Защо ИМА ЗАБРАНА за полети НАД Антрактида и Арктика и възсушното прастранства се ОХРАНЯВАТ от бойни кораби САЩ,Френски и др такива
ЛЕТЯЛ съм в ЦЯЛ свят навсякъде е ПЛОСКО
Земята е като голям супник с 2 елипсовд(горе ся въздушните слоевве като ппозрочун скафандър на космонавт ,отдолу твърда маса с разтопена магма
НИЕ живеем зяобиколени ат огромен океан в който като в гигантски супник плуват континети
Тоес НЯМА Северен НЯМА Южен полюс
Земята е заобиколена от ОГРОМЕН пояс ЛЕДени стени
Пилэти на граждавски и военни самалети сйщо са на мнение че НЕЩО се крие и са плоскоземци
Дори световния шампион по парашутизъм австрийския Баумгяргнър е плоскоземец има скок от стратосферата
Хора които НЕ са излизали по далеч от спрелия Бургас моксимум на село в Ямбжл или Айтошкия балкан си мислат че Земята е "КРЪГЛА"

Започвяме с МОСКВА .Всяка година Руската АРМИЯ за день на Пжбедата над Хитлеристка Германия ПРЪСКА ОБЛАЦИТЕ НАД Москва за да ЯСНО и клэнчево за ПАРАДА на военна техника

ВИЕТНАМската война 70те на 20 век САЩ пръскат и хвърлят мелеоне тонове химекали над небето в джунглите на Виетнам(едни ат НАЙгъстите красиви и зелени джунгли ня светя с цел ОБЕЗлесявяне за да НЕмогат да се крият Виетнамските партизяни в тях

Китайското правителство въвежда Програма за ТОТАЛЕН контрол НАД ВРЕМЕТО пръскане с ХИМИЧНИ контрягенги за да ВАЛИ когато искят НАД СУХИТЕ райони ня Синдзян-Уйгурски Цинхай,Монголския ,Кун Лун и др СУХИ райони с цел оползотворяване на ОГРОМНИТЕ сушеви безлюдне региони и превръщането им в плодородни земи

2019 декември
Брата на ШЕЙХА на ДУБАЙ и ОАЕ шейх Нахаян ДАВА 1,5 милиарда $на US Air Force до понапръскат ЯКО целия регион НАД Близкия Изток за да ВАЛИ ЯКО ДЪЖД в ПУСТИНЯТА
Резултата в ДУБАЙ,Кувуйт,Ценгралун Ирак вали 1, месец яко дъжд ,в планините на Северен Ирак и Турция падят огромни к-вя СНЯГ но ноооо ГОЛЯМА и прадължителня СУША ИМА ня Балканите 2020 Зимата е НЕобичайно суха НЕ падаэи грам дъждец камо ли сняг(Природатаэ е като скачен съд ако отнемеш от някъде то отива другаде.Или ня принципа ако дръпнеш завивката КЪМ СЕБЕ сафда тие добре ОТВИВАШ жена си и и стява студено тоес в Природата НИЩО НЕ се губи
Проекта на БИЛ ГЕЙТС "Скриване на СЛЪНЦЕТО" и заТЪМНЯвяне ЗЕМЯТА чрез постояно ПРЪСКАНЕ с ХИМИКАЛИ с ЦЕЛ УЖ намялане на Глоболнато"затопляне"тоес потъване в МРАК
Липса на СЛЪНЦЕ води до липса ня витД депресии,лошо мрачно настроение,фобии и др неприятни състояния благодатна почва за слугите ня Рогатия и Мрака




Защо НЯМА такива следи в Африка,Южна Америка,Тайланд,Малдивите и Индонезия? но има вэв Филепините(бази на САЩ)
Защо така

Относно 5G
Правени са достатъчно ещсперименти с 5G АНТЕНИ на моц.оператари
Израелски учени от Университет"Hertzilah" (на иврит Изпечен,Припечен)са разроботили мутоди с УВЕЛИчаване интензитетя на излъчване ел.магнитните вълни от БЕЗвредни стават ОРЪЖИЯ също като лекарсгвата и алкохола ако увеличиш дозата и количества може дя трупясаш
Във Франция са правени експерименти с 5G на мобилния oперaтор"ORANGE"
и 5Gантеви в сградите на компанията
Резултя е ЖЕСТОК ДЕСИТКИ масови САМОУБИЙСВА и хиледи опити за самоубийсгва на офис и техн.персонал служители във Фринското поделение на Телекомуникациания oперaтар"ORANGE"

Само ФАКТИ факти факти пък който в квот иска да вярва
17.
ТБС
09.03.2024 23:28:50
13
17
Бухаха, докато вие си дрънкане разни имбецилизми и се пишете и преписвате политкоректните статии, краварите в белия дом си го признаха официално в пресконференция от белия дом. Има го на запис, само вие трепанираните не сте наясно.
16.
Без повече теория на конспирацията
09.03.2024 23:06:59
16
18
Има разлика межди кoнтрейлс (contrails) и кемтрейлс (chemtrails), неясно защо тук се подменят понятията.
Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън изнесе реч в Съвета за външни отношения и в нея призна, че правителството се занимава със "стратосферно аерозолно инжектиране (SAI)", което, според него, може да забави или спре "изменението на климата".
Така че всички ние, които сме виждали тези "кемтрейлс" със собствените си очи, но сме били наричани "теоретици на конспирацията, отново се оказваме прави; те ПРЪСКАТ от самолети - умишлено. И всички го дишаме.
Какво е Chemtrails, признание на директора на ЦРУ John Brennan (2016):
https://vimeo.com/816238681
8 май 1925 г. започва първото пръскане от самолети:
https://patents.google.com/patent/US1619183A/en
Chemtrails: Аерозолни и електромагнитни оръжия, разкрити в ерата на надвиснали ядрени заплахи – Краят на конспирациите: Пилотът изключва превключвателя… Видео доказателство!
https://cutt.ly/jw1Mrh6M
Това са филми по темата за климатичното геоинженерство, включете субтитри и превод на субтитрите на български:
Hacking The Planet: The Climate Engineering Reality
https://youtu.be/JZfEiiKTTbw
The Dimming (2021)
https://www.youtube.com/watch?v=rf78rEAJvhY
Други филми:
https://www.youtube.com/@GeoengineeringWatchOrg
15.
Геоинженерството
09.03.2024 23:05:04
5
19
е доказано и признато.
14.
Фекрет Стораро
09.03.2024 23:03:24
24
24
Кондеса изчезва за 1-2 минути, а другото седи по 5-6 часа без да мръдне. Забелязвате ли че кат пръскат винаги го правят в Х, има Х-ве на небето ... защото така най-лесно се пада на повече места
13.
това е
09.03.2024 22:53:57
4
23
някакъв ужасен превод на нещо,което преводачът не е разбрал."Решихме да ви покажем снимка на температурата"...Къде е снимката?Поне щяхме да се научим как се прави снимка на температура.А твърдението за наличие на влага в изгорелите газове е направо откритие.
12.
Т
09.03.2024 22:08:20
26
33
Има и конденз има и хим следи. Едното не изключва другото. Пръскането и геоинженеринга са уви вече признати от глобалистите, вкл. от Бил Гейтс. И ни тровят и ни заразяват. Който го отрича е като щраус с глава завряна в за -дника на Сорос. Статията е жалък опит за оневиняване на престъплението и скриване на истината!
11.
Латинска сентенция
09.03.2024 21:57:42
26
42
Народ който си мисли, че го пръскат не може да не е прост!

Далай Лама
10.
Burgas
09.03.2024 21:54:43
11
5
Rasqt s kuronavurus kosa praiti ve ama ne gub kazbati basi miseniciti snatki
9.
Хахо
09.03.2024 21:50:47
28
43
Тия които вярват в кемтрейлса, обикновенно са плоскоземци и антиваксъри.
Най-неуката прослойка на обществото с претенции, че знаят не'кви тайни знания, ...придобити от Ютуб клипове.
8.
Вазраждане - мее рудник селуту
09.03.2024 21:38:59
17
30
Ни е вярно. Всяка копейка знаи чи ръсят навсякаде. Сабудети са балгари111
5жи ХААРП ваксинити на обиват
KLETA MAEKA BALGARIQ 111
7.
баба Вуна
09.03.2024 21:38:55
6
13
Що пръскате Ковид с тия самолети бе? Кога ши на снимате с дроновете в гучи гугле мапс. Да са видим колко сме сбръчкани.
6.
Ай сектир
09.03.2024 21:37:46
35
32
Много итерестно защо преди 30 години го нямаше този 'конденс'. Също съвсем случайно въпросните следи ги има по анимаците гойте да свикват от малки.
5.
Ръсят на бабите си главите
09.03.2024 21:21:56
24
49
Бях дете през 70те-80-те, когато сме гледали самолети в небето и изобщо не сме мислили че дирята е нещо неестествено. Кой малоумник им каза, че ръсят нещо и кога нямам спомен
4.
До 2 хахаха
09.03.2024 21:10:45
19
47
Естествено, за илетерати като теб, които пишат "облък", ръсят.
Така ръсят, че са произвели идиоти като теб!
Физиката не е за всеки, особено ако е олигофрен като теб.
Аман от самовлюбени жертви на ефекта та Дънинг-Крюгер.
3.
Да бе да. Е
09.03.2024 21:10:17
31
46
Ганьо си знае, че го ръсят за да го унищожат, щото му завиждат!!!!
На него радиацията от Чернобил никога не му е пречила, пречат му Кемтрейлс, 5 G и ваксините.
2.
Хахаха
09.03.2024 20:58:15
46
39
И един мармот завива шоколад в станиол....
Вече и на малките деца им е ясно че ръсят с какво ли не. А вие сте платени гнясове които напоследък много статийки пускате за следите....как били комденз...на баба ви хвърчилото. Конденза е конденс, но никога....НИКОГА! Не се разстила и не става на облък!
За някой по заинтересован....нека потърси в нета проект син лъч...
1.
путкин
09.03.2024 20:46:05
2
24
малей, Русчев ще си посипе косата с пепел като види какво пишат колегите му ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори