×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли ротация или вървим към избори? ГЕРБ сядат на масата с ПП – ДБ


Ще има ли ротация или вървим към избори? ГЕРБ сядат на масата с ПП – ДБ
Напрежението между двете формации се засили в последните дни
Ключови думи: ротация, избори, герб, пп-дб
09 Март 2024, Събота, 08:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Срещу мъжете лидери на ПП-ДБ - ГЕРБ изпраща изцяло женски екип

В 18 часа днес, 9 март, започват преговорите между "Продължаваме промяната - Демократична България" и ГЕРБ - СДС.

Срещу мъжете лидери на ПП-ДБ ГЕРБ изпраща изцяло женски екип, начело с Мария Габриел. В него са Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Те ще седнат срещу акад. Николай Денков, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Напрежението между двете формации се засили в последните дни. Във вторник ГЕРБ представи свой вариант коалиционно споразумение срещу меморандума на ПП-ДБ. Денков и Кирил Петков го определиха като добра основа за разговори.

На 5 март акад. Денков депозира оставката си като премиер, а в сряда НС я прие единодушно. Тогава от ГЕРБ определиха гласуването като "прибързано", а лидерът им Бойко Борисов беше по същото време в Букурещ на конгреса на ЕНП.

Борисов отправи сериозни критики към ПП-ДБ и обяви, че преговори ще има, но не иска Мария Габриел да се чувства "послушко". Според него решението за министрите трябва да е в нейните ръце.

В петък пък Кирил Петков посъветва Борисов да отиде лично на срещата.

В петък Денков и Габриел се обединиха около мнението, че следващите дни ще бъдат ключови за преговорите. Габриел ще спазва "златното правило на мълчанието", а Денков заяви, че ще работи за правителство с първия мандат.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
16
Коментара по темата
16.
777
09.03.2024 13:17:20
2
5
Преговарящите да съобразяват с когнитивните дефицити на отсрещната страна на тези от промяната . Толеранцията е литмус за куролацията, както би казал Киро.
Киро Кретена го защитава куртизанката Лена , че не бил невменяем, а имал проблем със словореда .
15.
ТБС
09.03.2024 12:42:15
1
4
И няма нужда да ми триете коментарите, това го има във всяка медия и социална мрежа, която има милиони посещения, за разлика от долнопробното ви сайтче, първо с малоумици.
14.
ТБС
09.03.2024 12:40:17
2
5
Флегмани, на вас вече ви е направена трепанацията бе, доброволно сте се съгласили. А дали ще има трепанация за сектантите на власт не зависи от вас, толкова сте продажни и безмозъчни, че даже няма да разберете. Педерастите от сектите ще изчезнат безвъзвратно, ще се ротират сфинктерите и нищо повече.
13.
Жанета
09.03.2024 11:57:51
1
7
- Тате, аз съм лесбийка.
- Ееех, дъще...
- И аз съм лесбийка, тате - казала и другата дъщеря.
- Е, браво! И сега кой ще ми доведе зет в тая къща?
- Аз, тате! - обадил се синът от другата стая.
12.
Кенет Мертен
09.03.2024 11:55:42
1
6
Ще има! И "Магнитски "е съгласен.
11.
Георги
09.03.2024 11:26:06
2
8
Бай Добри, те не останаха, всичко е в Урайна!
10.
C5 galaxy nosi podaraci v gaza
09.03.2024 11:10:09
6
3
Da 6e e interesno kak tank minava prez
Zatvoren komplex po moreto
I drugite tam hotel4eta i bedrumi bardaci na pqsaka
9.
Бай Добри
09.03.2024 10:53:13
14
4
...по-добре да дойдат танковете...
8.
Много са "мъжествени" ПП-ДБ
09.03.2024 10:52:48
6
28
Като им гледам лидерите на ПП-ДБ, всички са от вида "мъж като лайно на дъжд"
Жените от ГЕРБ са по-големи мъже от тези розови еднорози ПП-ДБ!
Педалите дори не се определят от кое европейско семейство са, вари ги печи ги остават си драг кралици.
7.
Az
09.03.2024 10:13:01
14
7
БОЛЙ МЕ ЗАДНИКА.....
КУРВА ИЛИ ПЕДЕРАСТ...ВСЕ ТАЯ
6.
До 3
09.03.2024 10:03:41
4
8
Почти си прав колега! Проблема не е в гласуването, а в алтернативата защото я няма.
Няма нито една българска партия. Мнозинството са евро джендерасти - ГРОБ, ПП/ДБ и ДПС(про-турска). А изкуствената “опозиция” са ватници - “ВгЪзраждане” и комунягите БСП(бесни селски пенсионери).
Коя от тези партии е българска?
5.
Zh
09.03.2024 09:43:47
1
2
I flagman gi poddarjat
Q napi6i kolko struva 1 bejanec za 1 mesec
4.
драган
09.03.2024 09:26:53
1
13
Избори няма да има защото няма какво по добро да се случи след изборите,а и тези продажници които в момента са на власт нямат интерес да рискуват защото са наясно че ще бъдат сменени от други още по алчни и ненаядени крадци които само това чакат.Жалко че допуснахме такива хора да ни управляват и да фалират държавата само и само те да са добре.никой не е влязал в политиката с цел да помисли малко за България и за народа ни а с единствената цел да краде и да трупа състояния.
3.
Тотални олигофрени
09.03.2024 09:04:06
16
7
са всички,които изобщо ходят да гласуват, не разбрахте ли ,че оправия няма,няма и да има който и да е на власт
2.
Завъртане
09.03.2024 09:01:54
6
15
Добри хора, не бъдете наивни.
Никаква ротация няма да има.
В записа се чу ясно, правим каквото правим и дим...
Власт не се дава така лесно.. с ротация.
1.
ДГ 0007
09.03.2024 09:00:29
7
16
Те пък едни,,Мъже от ПП-ДЕЙБА"-няма
нито един мъж от тези изброените?!
А пък от ГЕПИ-СДС и те едни жени??!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори