×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пожар на площ около 4000 декара по склоновете и билото на планината Пъстрина край Монтана
  • Какво ще е времето днес, вижте ТУК
  • От 8 ч. до 14:30 ч. ще бъде ограничено движението на МПС над 3,5 т в участък от пътя Габрово - Шипка за събор на Бузлуджа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кола се заби в масивна ограда и се запали


Кола се заби в масивна ограда и се запали
Снимката е илюстративна
Ключови думи: новини, Флагман, кола, запали
23 Февруари 2024, Петък, 13:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Извършен е оглед на местопроизшествие, при който е изяснено, че автомобилът е спрян от двежение, а поставените му регистрационни табели са издадени за друго моторно превозно средство

Кола се заби в масивна ограда и се запали в русенското село Просена, съобщиха от полицията. На 22 февруари е изпратен екип униформени по сигнал, че автомобил се е ударил в масивна каменна ограда на селскостопански двор на ул. "Христо Ботев", след което се е запалил и напълно е изгорял.

В колата не е имало хора. Местопроизшествието е посетено от екип на пожарната и дежурна оперативна група.

Извършен е оглед на местопроизшествие, при който е изяснено, че автомобилът е спрян от двежение, а поставените му регистрационни табели са издадени за друго моторно превозно средство.

Не са установени пострадали хора или свидетели на произшествието. По случая се води разследване.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат 27/07/2024, Събота 12:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой е човекът с розовия халат Кой е човекът с розовия халат Той се превърна в интернет сензация Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Пилешки бутчета с локум: страхотна рецепта за тези, които се чудят какво да сготвят днес Ето как да ги приготвите Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали Брутална катастрофа на АМ "Тракия" с моторист, пътят за Бургас е блокиран, съобщава се за загинали По първоначални данни мотористът и спътничката му са загинали  Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Спасители евакуират човек с изкълчен глезен от хижа Синаница Условията за туризъм в планините днес са много добри Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Бивш министър: Няма правило да чакат 24 часа след взрив, влиза се веднага Валентин Радев разказа какво се е случило във фаталния следобед Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Германците идвали у нас на почивка, защото просто им харесвало Разказ за нашата страна през очите на двама чужденци от  Висбаден Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Ректорът на МГУ: Причината за взривовете в Елин Пелин може да бъде дефектна заря Проф. Ивайло Копрев посочи, че загиналият преподавател поставял безопасността на първо място Светлана вече не е Гущерова и милионерска снаха, вече е Василева от Търговище Светлана вече не е Гущерова и милионерска снаха, вече е Василева от Търговище Плеймейтката си смени фамилията Социалистите „превземат“ Бузлуджа Социалистите „превземат“ Бузлуджа До 14:30 ч. ще бъде ограничено движението на автомобили над 3,5 тона по участък от пътя I-5 Габрово – Шипка заради провеждането на събора Пращат ни касова бележка за бензин на телефона Пращат ни касова бележка за бензин на телефона При зареждане на гориво в автомобил касовата бележка да може да бъде електронна, предлагат депутати
Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г.
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори