×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звезди изтупаха чаршафи. Разводите на 2011 г.


Звезди изтупаха чаршафи. Разводите на 2011 г.
Деми Мур и Ащън Къчър. Снимка: БТА
02 Януари 2012, Понеделник, 08:42 ч.
Източник: Днес.бг

Американската риалити звезда Ким Кардашиян влезе в историята с един от най-кратките бракове на знаменитости

Разводите от 20 години намаляват, защото хората се женят по-рядко. Известно е, че при хората с ниски доходи те са по-чести, а образованието допринася за по-здрав брак.
Знаменитостите обаче излизат от тези тенденции. Макар и да са богати и нерядко образовани, те се развеждат не само по-често, но и с повече шум. Тази година процедура за развод започнаха Деми Мур и Ащън Къчър, Дженифър Лопес и Марк Антъни, Нив Кембъл и Джон Лайт, Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, Ашли Симпсън и Питър Уенц. Връзките си приключиха Джордж Клуни и Елизабета Каналис, Камерън Диас и Алекс Родригес. Булката на Хю Хефнър Кристъл Харис го изостави пред олтара.
Американската риалити звезда Ким Кардашиян влезе в историята с един от най-кратките бракове на знаменитости. Преди по-малко от месец документи за развод подаде Деми Мур. Надали някой се изненада от провала на брака й. Тя беше сред холивудските звезди с най-млад съпруг. Въпреки че позлати пластичните си хирурзи, Деми Мур не успя да задържи 33-годишния актьор, който се радва на все по-успешна кариера. Причината за раздялата беше банална - изневяра. Твърдеше се обаче, че бракът им е свободен, че актрисата харесва и жени, но най-правдоподобно изглежда обяснението, че порасналият вече младеж иска да има деца, а 49-годишната Деми Мур, която има три дъщери от брака си с Брус Уилис, надали ще му ги даде. Сега актрисата, която изглежда съвсем изпита, се заканва да накаже Ащън Къчър финансово за това, че я е изоставил. Двамата имат какво да делят - общото им състояние е 300 милиона долара, като по-голямата част от богатството на Ащън Къчър е натрупано по време на брака им.
Най-изненадващ тази година е разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Те се разделиха след 25 години заедно, след като той призна, че жена от домакинството им е родила дете от него. Когато двамата сключиха брак, те имаха много малко общи неща освен известността и желанието за успех – актьор-културист, републиканец, известен с похожденията си, и принцеса от клана Кенеди, изгряваща звезда в новините. Бракът им обаче беше смятан за един от стабилните в Холивуд, като Мария Шрайвър с достойнство приемаше слабостта на съпруга си към нежния пол. Двамата имат четири деца, като две от тях са на 17 и 13 години. Най-вероятно ще ги възпитават заедно, а Шварценегер ще плаща издръжка. Сега Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер спорят за пари. По всичко изглежда, че двамата нямат предбрачно споразумение и по законите на щата Калифорния трябва да разделят придобитото през брака имущество наполовина. Спорът им е дали Мария Шрайвър да получи издръжка. Тя настоява също Шварценегер да плати хонорарите на защитата й, а той не е съгласен с тези искания. Истината е, че Мария Шрайвър вероятно ще приключи развода с повече пари в банковата си сметка, отколкото съпругът й. Затова въпросът с издръжката няма да е актуален. А и самият Шварценегер вече не печели много, макар и да е с амбиции да възобнови актьорската си кариера. Дженифър Лопес и Марк Антъни обявиха през лятото, че слагат край на брака си. Двамата се ожениха през 2004 г. и имат тригодишни близнаци Макс и Ема. Двойката заяви, че решението е било много трудно. Те са постигнали приятелско споразумение по всички въпроси и помолиха да се зачита неприкосновеността на личния им живот. Причините за раздялата така и не се разбраха. Говореше се за изневяра на Марк Антъни, за проявявана от него болезнена ревност и завист към успешната кариера на Дженифър Лопес. Намесиха се и финансови въпроси, когато се оказа, че Марк Антъни дължи големи суми за данъци.
През юли тази година приключи официално и бракът на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс. Тяхната връзка започна през 2007 г., а брак сключиха година по-късно в Канада, откъдето е актьорът. Двамата държаха семейния си живот далече от чуждото любопитство. Те избягваха папараците и не се появяваха заедно на червения килим. Когато обявиха раздялата си в края на миналата година, те казаха "Започнахме връзката си с любов и искаме да се разделим с любов и доброта". Така и не се разбра защо двамата се разведоха.
Тази година оформи развода си и Чарли Шийн, чиято кариера пострада от проблемите му с алкохола. Той се раздели с третата си съпруга Брук Мюлер през декември 2009 г., когато се призна за виновен за домашно насилие. Те се споразумяха Брук да получава 55 000 долара месечна издръжка за двете деца, а еднократно Чарли Шийн да й плати 757 000 долара, както и 1,25 милиона долара за дела й от семейното жилище.
Бракът на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис продължи само 72 дена. Инициативата за раздялата беше нейна, защото той се държал "много подло с нея". Баскетболистът обаче научи, че се развежда, от интернет. Неотдавна той поиска анулиране на брака. Много хора си помислиха, че двамата са се оженили само за рекламата на нейното риалити предаване по телевизията.
Повечето развели се знаменитости не остават дълго самотни.
Само месец след като подаде документи за развод, Деми Мур вече има нов млад любовник - козметичен магнат, който е лудо влюбен в нея. Скарлет Йохансон живя няколко месеца с 24 години по-възрастния от нея Шон Пен, Райън Рейнолдс беше близък със Сандра Бълок, но и двамата твърдяха, че са само приятели.
Джордж Клуни също много бързо представи новата си любима. Чарли Шийн гордо се показваше не само с една, но и с две красавици.



Коментари
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори