×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задава се новолуние в Стрелец: Ето какъв е ключът към успеха за всяка зодия


11 Декември 2023, Понеделник, 18:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Дори трудните преживявания ще ви донесат безкрайна мъдрост

Ако се чудите как новолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак през декември 2023 г., възможностите са наистина безкрайни (и не го казваме просто ей така). Това новолуние ви приканва да се ангажирате с личния си растеж, без да позволявате на миналото да ви пречи.

Дори трудните преживявания ще ви донесат безкрайна мъдрост. Насочвайки своята величествена стрела към небето с голяма прецизност – въпреки непредсказуемите фактори, които биха могли да определят нейното кацане – Стрелецът винаги намира начин да стреля към Луната и да кацне сред звездите. Същността на този променлив огнен знак ви насърчава да следвате вътрешния си компас и да се доверите на нещо много по-голямо от себе си. Обмислете личното си пътуване и това, което сте готови да проявите, без да давате присъди или да се възпирате с нереалистични очаквания за бъдещето.

На 13 декември (сряда) в 01:32 часа Луната ще се обнови на 20 градуса в Стрелец. Фазата на новолунието бележи началото на съвсем нов лунен цикъл.

Човек не трябва да подценява липсата на видимост на Луна през това време, тъй като това е време на чист потенциал. Това се случва, когато Слънцето се свърже с Луната през една и съща градусна точка на зодиакален знак, което по същество дава тласък на проявление, което може да даде резултат през следващите шест месеца. Считайте това за възможност да изследвате на нови хоризонти и големи идеи, които повишават чувството ви за информираност.

Нека видим как това съдбовно новолуние в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Овен

Гледайте към бъдещето с високо вдигната глава, защото идеята за провал е илюзия, Овни. Новолунието ви кара да се впуснете в едно вълнуващо пътешествие с увереност и любопитство. И докато е в съответствие със Северния възел на съдбата - който се движи през Овен - Луна се обновява във вашия експанзивен девети дом на приключенията, духовността и мъдростта. Вашето минало е причината да търсите нови преживявания, което ви води да поемате рискове и да видите докъде сте стигнали. И въпреки че може да нямате всички отговори, да сте силни в ценностите си е всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни със себе си. Докато преследвате мечтите си, дръжте по-голямата картина на фокус и следвайте интуицията си. Това новолуние ви води към грандиозно съдбовно пътуване.

Телец

Управлявано от Юпитер в Телец, това новолуние се намира във вашия осми дом на трансформацията, интимните съюзи и енергийния обмен, поставяйки акцент върху всичко - от вашите нетрадиционни мнения до най-поляризиращите ви желания. Не се заблуждавайте - това новолуние ви принуждава да бъдете честни за нещо, което сте пазили само за себе си. Докато Северният възел на съдбата се движи през най-личния сектор на вашата диаграма, може да се почувствате по-комфортно да изследвате тези възможности насаме, но не позволявайте на страха от неизвестното да ви попречи да опитате нещо напълно различно. Нищо не трябва да остава същото, дори ако сте Телец, който отделя време, преди да се адаптира към промяната.

Близнаци

Ако се придържате към минал опит във връзка, новолунието ви подтиква най-накрая да продължите напред. Това новолуние се управлява от Юпитер, който хвърля светлина върху вашите несъзнателни ценности и механизми за справяне, които не са в съответствие с вашата автентичност. Същото важи и за вашите мнения и мъдрост, тъй като няма нужда да се въздържате в опит да успокоите другите. Експанзивният Юпитер ще се хармонизира с бъбривия Меркурий, преди да стане ретрограден, така че е само въпрос на време да преразгледате разговора за структурата на една връзка. Луна също формира тригон със Северния възел на съдбата, насърчавайки ви да утвърдите себе си и своя уникален принос в света.

Рак

Рационализирайте процеса на управление на работата си и увеличете максимално нивата на производителност. Новолунието на този месец е ваш съюзник, когато става въпрос за оптимизиране на ежедневието ви. Управляван от Юпитер в Телец - който се движи през вашия 11-ти дом на асоциациите, обществените дела и чувството за принадлежност към света - важно е да вземете под внимание вашите социални ценности и това, което ви кара да се чувствате сигурни. Тази луна ви моли да дадете приоритет на всичко - от вашия личен до професионален напредък. По същия начин, по който внимавате за работните си ангажименти, има възможност да коригирате ежедневието си и да се ангажирате с начин на живот, който поддържа цялостното ви благосъстояние.

Лъв

Начинът, по който подхождате към кариерата, има значение и чувството ви за авторитет може да се промени в съответствие с желанията на сърцето ви. Декемврийското новолуние се обновява чрез вашия пети дом на децата, арт проектите и себеизразяването. Въпреки това Юпитер също се движи през вашия 10-ти дом на авторитета, видимостта и репутацията, призовавайки ви да комбинирате страстта си с кариерата си. Независимо дали в личен или професионален план, тази луна ви вдъхновява с увереността и смелостта, от които се нуждаете, за да пренапишете своята история и да изразите себе си. В хармония със Северния възел, нови пътища за изразяване и лидерство ви очакват отвъд хоризонта, но от вас зависи да грабнете шанса.

Дева

Вашият път невинаги е правилният, Деви. Това новолуние се управлява от Юпитер, който се движи през вашия девети дом на перспективите и вярванията. Декемврийското новолуние носи плодородие и ново начало в личния ви живот, като същевременно ви предизвиква да се откажете от нещо, което вече не подкрепя вашия растеж и дългосрочни цели. Темите за измама, проекция и тайна влизат в игра, като се има предвид квадратът на новолунието към Нептун във вашия сектор на отношенията. Въпреки това, тъй като също така формира тригон към Северния възел чрез вашия осми дом на интимността и енергийния обмен, честността може просто да ви сближи повече от всякога. Освен това може да ви даде сили да продължите напред. Вашето възприемане на другите е отражение на вашето ранно детство, но този страх или липса на приемане е просто илюзия.

Везни

Въпреки че не знаете какво крие бъдещето, фокусирането върху по-голямата картина и посвещаването на целите ви ще ви бъде от полза в дългосрочен план, Везни. И при новолунието през декември в Стрелец, това повече от вероятно включва говорене и разчитане на непосредствената ви среда за подкрепа. Няма да ви навреди да проведете неудобни разговори, ако сте подготвени за това, което бъдещето може да донесе. Естествено, когато разглеждаме квадрата на новолунието към Нептун, има неоспоримо чувство на несигурност през това време, но не позволявайте това да ви отклони от визията ви.

Скорпион

Ако ангажиментите ви не са в съответствие с желаните резултати, време е за план Б, Скорпиони. Това новолуние се провежда във вашия търсещ стабилност втори дом на комфорта, финансите и ценностните системи. Това ви предлага шанс да мислите по-мащабно и да обмислите възможностите си за бъдещето на вашата финансова сигурност и чувство за собствено достойнство. Докато сте в хармония със Северния възел в Овен, имате увереността и енергията, необходими, за да поемете ново предизвикателство, особено що се отнася до вашето здраве, начин на живот и нива на продуктивност. Въпреки неяснотата около квадрата на луната към Нептун, да държите очите си насочени към наградата е важно, защото най-вероятно сте на прав път.

Стрелец

С обновяването на луната във вашия зодиакален знак вие се зареждате с импулс и страст, а възможностите за растеж и разширяване са неограничени. Подхранвани от Юпитер - който се движи през вашия шести дом на здравето, работната рутина и ежедневните дела - важно е да дадете приоритет на това, което наистина цените и което ви носи резултати. Крайно време е да освободите задръжките си около любовта, романтиката и щастието. Юпитер също ще бъде в тригон с Меркурий, подчертавайки важен разговор, който трябва да се проведе по отношение на финансите и личните структури, особено когато става въпрос за вашите бизнес партньорства и романтични връзки.

Козирог

Въпреки че сте амбициозен и прагматичен земен знак, не може да се каже какво крие бъдещето, Козирози. Обикновено се чувствате комфортно с идеята да разчитате само на себе си, но под декемврийското новолуние осъзнавате цялата любов и подкрепа, които имате навсякъде около вас. Като се има предвид това, с наближаването на вашия слънчев сезон няма да навреди да направите пауза и да презаредите енергията си. Това е особено вярно, когато луната се обновява в Стрелец, тъй като това ще активира вашия 12-ти дом на изцелението, отдаването и почивката. Това новолуние също се управлява от Юпитер, тъй като образува тригон с адаптивния Меркурий във вашия знак, така че не се колебайте да направите промени в плановете си за почивка, ако е необходимо. Следвайте инстинктите си и слушайте тялото си.

Водолей

Отделете време за връзка с вашата общност през този сезон, но не слагайте всичките си яйца в една кошница! Тъй като луната се обновява във вашия 11-ти дом на асоциациите, приятелите и чувството за принадлежност, вие преосмисляте хората, с които се заобикаляте, и начина, по който се свързвате с тях. Това новолуние също ще подчертае всичко от вашата емоционална основа до вашите семейни ценностни системи. Подгответе се спомените ви от ранното детство да изплуват отново. Докато е в хармония със Северния възел в Овен, тази луна ви моли да поемете водеща роля в близкото ви обкръжение и да направите това, което правите най-добре: да започнете революция.

Риби

Спрете да се криете зад проекциите на други хора, Риби. Вече сте усвоили изкуството да бъдете хамелеони, така че защо не интегрирате тази суперсила с ролята си в очите на обществеността? Ако обикновено се чувствате неудобно в светлината на прожекторите или с мисълта да поемете водеща роля, декемврийското новолуние в Стрелец ви моли да направите нещо, от което се страхувате, защото това е мястото, където се крие вашият растеж. Дайте приоритет на вашите умения, тъй като те са неразделна част от вашето бъдеще. Юпитер също поставя акцент върху вашите непосредствени обмени и вътрешни кръгове, насърчавайки ви да изследвате професионални и образователни възможности. Вие сте по-талантливи, отколкото предполагате, и блясъкът ви е всичко друго, но не и фин.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д.
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори