×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спрете да й плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка!


10 Декември 2023, Неделя, 08:40 ч.
Автор: Флагман

Виктория Капитонова си купи нов апартамент с парите на баламурници

Виктория Капитонова обожава България и как няма, като тук е пълно с наивници, които спонсорират хитрата рускиня. Преди ден инфлуенсърката се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит, пише в. „Уикенд”. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб.

Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество.

„Моля, спрете да й плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка! Прекратете този поток от пари към нея! Давайте ги за нещо смислено, има толкова по-хубави професии, от които също може да се печели и няма да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелени на пари” – коментират хората в социалните мрежи и с право. Наивни млади момичета теглят кредити, за да плащат скъпите курсове на победителката от първия сезон на „Ергенът”, а тя забогатява на техен гръб, като им обещава лесна слава и пари. Уви, не е толкова лесно и те само си дават парите на вятъра. Първият апартамент на Виктория беше готов година след пандемията, през пролетта на 2021 г. Тогава хитрушата се похвали, че вече не живее под наем, а в собствен дом, който са й купили родителите.

Поръчковото обзавеждане също е платено от майка й баща й. Стилът на жилището й е модерен и минималистичен – в бяло и черно, но доста от последователите й в социалните мрежи го определят като „студен дом, без никакъв уют”.

Риалити героинята признава, че не се задържа в апартамента си, не използва кухнята, а единствено прекарва време в спалнята. Още преди две години красавицата заяви, че в това жилище няма да създава семейство, защото мъжът й трябва да осигури дом.

Въпреки че спи само с богаташи, Виктория все пак е решила да инвестира спечелените хиляди левове в имот, който да си е нейна собственост, за да има къде да отиде, ако евентуално остане без половинка. Капитонова е хитра и никога не зависи от мъже, за разлика от Светлана Гущерова и други бръмчалки, които нямат покрив над глава си и не могат да си позволят развод.

„Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство” – заяви наскоро в свое интервю Капитонова. От признанието й става ясно, че тя е имала гадже по време на снимките на „Ергенът”. Става въпрос за богатия чичак Дидо Културиста. Доколко е сериозна връзката им, оставяме на вашата преценка, но надали някой себеуважаващ се мъж ще позволи гаджето му да си търси друг партньор и да се натиска с него по телевизията в риалити шоу.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
15
Коментара по темата
15.
Емигрант
10.12.2023 13:11:46
0
11
От едно десетилетие живея в чужбина. След като прочетох тази статия се позаинтересувах кое е това момиче?
И честно да споделя с вас, не разбирам защо някакви хора ѝ плащат по 5000-6000лв. за курсове? 1 към 1 с Кубулкина!
Разгледах канала на това момиче в YouTube и единственото, за което чувам са нейните глупави истории и кое колко струва.
Останах с впечатление, че тази мацка вместо мозък има калкулатор!!! И вече съм предубеден, че тя е 10000% руска еврейка, която е запалила мн руснаци и заради това се е преместила да живее в БГ.
Тя печели от бедните българи с предлога, че видиш ли като нея, един ден “И вие можете да си купите апартамент без кредит” само с инфлюенсърство.
Колко жалка реклама само, но докато има балъци, някой ще пие уски с фъстъци.
П.С.: в един от нейните тъпи клипове в YouTube тя е без грим и бих казал, че прилича на нормално момиче на границата с миндил. Но щом ви харесва продължавайте да я лансирате.
14.
До Факир
10.12.2023 12:13:02
2
14
От Америка тръгна всичко,порнографията е основната причина за повредени полови органи и мозъци.Тва да плащаш за пикселчета на няква лапетия разголена или на живо е просто тотална загуба на мъжество..
13.
Факир
10.12.2023 11:57:24
2
16
Айде пробвайте да си купите апартамент дори за 100000 лева от интернет простотиите да ви видя.Стига глупости това не е възможно.Има ли толкова просссссс народ да и дава на тази невменяемата пари срещу нищо?Ако има то тази държава е обречена на гибел.Това цялото е параван от къде идват парите.По точно елитно платена знаете какво.
12.
Tenisa
10.12.2023 11:16:23
1
22
Карат грозни и дебели жени да си мислят че имат шанс с богати, красиви и умни мъже. Ама не е глупав който яде баницата..
11.
От 8 до 10
10.12.2023 10:54:22
3
8
Ирония,бре Уили
10.
До номер 8
10.12.2023 10:52:43
0
16
Много талантливо ама направо...аман от такива гъзолисци,страшно грозна е и най-лошото са чикиджиите дето немат живот и са грозници като нея и плащат ама е до време нейното..
9.
А касови бележки издава ли?
10.12.2023 10:52:34
2
20
Нещо НАП?Пак ли спите по бюрата?
8.
Сцепвате се от завист!
10.12.2023 10:50:28
15
13
Много е талантливо момичето.Браво!Докато има шарани,има и рибари(рибарки)
7.
До номер 2
10.12.2023 10:43:50
6
13
Много си прост...и да работи за мутри или не е просто една мурва разчекната с фалшиво самочувствие,и ДА има много лошо в загубеняците,ако и плащат да лягат с нея,никой красив и силен мъж не я иска тая въшка
6.
!!!
10.12.2023 10:43:23
1
21
Не народ, а мърша!
Толкова нуждаещи се хора има! Толкова народ в крайна бедност, домове за сираци, които едвам свързват двата края, кора пострадали от наводнения, бедствия, без дом, борещи се за насъщния.
Организират се кампании, които ни приканват да дарим, за тази или онази кауза, за хора страдащи от неизличими заболявания, хора "изтеглили късата клечка" от съдбата.
И на фона на това, всекидневно се дава гласност и се прави реклама на този субект по-горе и подобни нему квазиличности.
Красива е, да! И до там! Всъщност, обаче, е душевен отпадък и морален дегенерат.
Кога поведение типично за уличница, стана норма за социален и житейски просперитет? До каква степен на личността деградация трябва да изпадне някой за да симпатизира на такива персони?
5.
Личен пиян лекар
10.12.2023 10:41:25
2
13
Абе тая мирише на лайна
4.
Бръсна глави на мърши
10.12.2023 10:21:17
2
24
Инстаграм трябва да се забрани със закон.
3.
Да ВААА
10.12.2023 09:41:54
0
24
На такива им викат фльорци шафрантии парцали миндили боклуци
2.
Дааа
10.12.2023 09:30:12
5
26
Ако прави хубави неща на мъжете срещу заплащане...няма лошо. Да взима момето, че биологичния часовник тиктака.
Сега е момента, после като се сбръчка, никой няма да я погледне.
Ганг банг.
Много правилно се е ориентирала. Така държи настрана чалга мутрите , които ще я продават, да печелят те, че и да яде лобут като се надрусат. Ярък пример за глупава шматка Мара отварачката. Хем яде бой, хем заработва за мутрата.
1.
ехе
10.12.2023 09:26:08
0
37
Ами оня пача Кобилкина не е ли същата?Зорлян женорята я направиха милионерка да и слушат тъпотиите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори