×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой лъже и кой казва истината – версията на близначките-адреналинки от ж. к. "Меден рудник", нарочени за побойнички от своя съученичка


Кой лъже и кой казва истината – версията на близначките-адреналинки от ж. к. "Меден рудник", нарочени за побойнички от своя съученичка
Майката на Миляна работи в детската градина, а пред камерите се вижда как идва в училище и напада сестра ми със заплахи „ще ви смачкам, ще ви убия“, ние също сме деца, казва А. Я.
05 Декември 2023, Вторник, 16:32 ч.
Автор: Флагман.БГ

До вчера Миляна идваше и постоянно търсеше мен и сестра ми, ние си бяхме приятелки, казаха сестрите

Репортер на Флагман.бг се срещна с двете момичета, за които се твърди, че са тормозили с години своя съученичка в СУ „Константин Петканов“ в ж. к. "Меден рудник". Кой лъже и кой казва истината – публикуваме версията на така наречените адреналинки, които не желаят да застанат с лицата си, а това е тяхно право. Те обаче са категорични, че искат да се знае каква е тяхната версия, а съучениците им и хората, които ги познават и трите с Миляна, могат да я потвърдят.

Ученичка от Бургас с години тормозена от момичета, накрая се стига до полиция

И двете млади дами са с инициали А. Я. и са толкова еднакви, че може би единствено майка им успява да ги различи веднага. Ето какво казаха те пред нашия репортер:

„Ние искаме да говорим, но никой журналист нас не ни потърси. В случая, за който  Миляна казва, че са я причаквали пред блока ѝ – ние изобщо не сме замесени. Други две момичета я помолиха да излезе да поговорят и имаше адекватна причина за това, тогава ние видяхме всичко, защото изпращахме наша приятелка до тях с колата на сестра ми. Миляна скочи и нападна едното момиче пред очите ни.

Всичко това се случи в четвъртък пред блока ѝ. След това вчера, в понеделник, отидохме на училище и дори на камерите се видя, че ние нямаме абсолютно никаква комуникация с нея. Ако питате всеки един от нашите съученици, никой няма да Ви каже добро за нея. Тя постоянно се забърква в интриги, лъже и създава конфликти, след което сама си търси боя.

Реално обаче никой никога нея не я е бил. Тя сама казва, че майка ѝ я тормози вкъщи. За мен тя сама търси внимание от родителите си и набеждава нас и други момичета. Може да попитате цялото училище – никой няма проблем с нас. Да, не сме от най-кротките в часовете, това го признаваме.

Тормозът, за който тя говори, не е от две, а от три години, когато имахме малък конфликт, защото бившият ѝ приятел ме харесваше. Тогава тя реши, че ще подаде жалба за това, че не ѝ обръща внимание, а харесва мен.

Сега пусна жалба, а жертвите сме ние.

Майка ѝ работи с деца в детската градина до училището. Пред камерите се видя обаче как тя идва в училище и напада сестра ми със заплахи „ще ви смачкам, ще ви убия“. Това се случи вчера през деня в училище и ако заместник-директорът Калин Добрев и нашата класна Калина Милчева не я бяха хванали, тя щеше да удари сестра ми. Това всичко се видя на камерите.

Ние имахме забрана да излизаме от училището, защото сме били застрашени. В момента се страхуваме да отидем на училище, защото майка им може да ни причака някъде и да изпълни заканите си.

Нейната майка нито пожела да говори с нашите родители, бяхме предложили още майка ѝ да присъства в разговор между нас и да си оправим трите отношенията. До вчера Миляна идваше и постоянно търсеше мен и сестра ми. Ние си бяхме приятелки. Но един ден на нас ни се предостави запис, в който тя говори за мен и сестра ми, тогава ѝ казахме, че не искаме да имаме контакт с нея, щом постъпва толкова неблагодарно.

Обидите, които прочетохте в ефира, не са от нас, а от други момичета.

Има мъж, който е семеен приятел на баща ѝ. Той каза следното: „накрая ще вляза в това училище и на всички ще ви скъсам главите, ще ви смачкам.“

Майка ѝ не присъстваше по време на конфликта пред блока, за който в началото разказах, но после тръгна нападателно към мен и сестра ми. Техният приятел тогава я хвана и ѝ каза: „Соня, момичетата сега дойдоха, нямат вина за нищо.“

Тя започна да говори как иска дъщеря ѝ да има нашия характер и питаше защо все проблемът е в нея. В цялото училище ние нямаме конфликт с абсолютно никого. Миляна очевидно обаче има проблем с нас и го прави за внимание.

Директорът сутринта не каза за това, че спираше лично майката на Миляна, която скочи на сестра ми, защото неговият заместник ѝ е семеен приятел. Опита се да отрече и пред полицаите, да скрие записите от камерите, в който майката напада сестра ми, но в крайна сметка полицаите иззеха всичко. След което ние пуснахме жалба срещу майката.

Мисля, че в този случай не тя, а ние сме жертвите. Тази жена работи с малки деца и за нея ние също сме деца и няма право да идва в училище да напада. Всичко, което казаха тази сутрин, е лъжа.

Нас ние страх в момента да отидем на училище заради заплахите на майката. Нашата пък не ни пуска заради личната ни безопасност.“

Наш репортер разговаря и с друга съученичка, която твърди, че има пусната жалба срещу нея в полицията. „Тя замесва половината клас, казва, че я тормозим, а това не е вярно. Заплашвала е още две наши съученички, че ще ги бие“, казва С. Ш.


В категории: Меден Рудник


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
97
Коментара по темата
97.
Бучката кога
13.12.2023 17:36:02
0
1
Бучката от М.Р. зона Г пръска пико и чай с един дарак тройка металик с джамболска регистрация.виси по казината и заложнити къщи.кога ще го приберат това мазно ухо
96.
божеее
13.12.2023 14:04:16
0
0
това онея двете близначки където обикалят в махалата с мангалите постоянно тея прасета изобщо не знам какво самочувствие имат няма ли кой да ги сложи на мястото им
95.
Хъхъхъ
06.12.2023 22:55:09
0
13
Кво ме интересуват тия меден руднишки селяни
94.
Учителите се държат много странно
06.12.2023 21:51:18
1
13
Самият факт, че насилничките и техните родители се крият и не си дават имената и лицата, означава, че имат вина.
Учителите се държат много странно, дори след като полиция е идвала в училище и въобще досега не са разговаряли с насилничките-ученички. Тяхното поведение е съучастие.
На интервюто по Нова ТВ с момичето и родителите му, бяха показани документирани заплахи за убийство от пълнолетни момичета-ученички, за което по Наказателен Кодекс Чл.213а. наказанието е от 2 до 8 години. Това е на път да отиде в съда и учителите също ще трябва да се явят в съда.
93.
ИСТИНАТАБГ
06.12.2023 21:23:17
6
3
Единственото нещо, което виждам в коментари е повече омраза. Казвате, че са какво ли не, като дори не ги познавате. Искате да ги набиете, защото те са "тормозили" Милияна.... показвате колко сте агресивни самите вие. Вие искате само да гледате сеира на другите. Кажат ли ви истината не я приемате, защото така сте решили. Всеки си гледа интереса. Двете страни казаха всичко. Хората, които наистина знаят какво се случва могат сами да си преценят какво да си мислят за всяка от страните. Не виждам защо агресирате към двете момичета... жалко е положението.
92.
от Изгрев
06.12.2023 18:44:57
2
3
Работата е ясна...
Всички имат нужда от Любов!
Ех, любов......
91.
Никой
06.12.2023 18:18:59
0
7
Повечето сте доста жалки,защо да трябва да се показват невинните и защо изобщо някой трябва да се показва това,че въпросното пълнолетно момиче се е показало не означава,че всеки трябва да е като нея може да седне и да говори със съученичките си едва ли някой ще я набие ако каже каквото има да казва най-малко в училище. Не трябва ли да говорят тези,които са “уж” виновни и замесени във случая,но въпросните близначки е имало какво да си кажат и са си го казали,защото също така е недопустимо майка да се опита да посегне на друго дете. Флагман е направил доста добра статия,но не трябва ли да се вземе интервю и на други не само на тези момичета нека целия клас да говори да се види кой е виновен и кой не. Много е лесно да се съди и никой не се поставя на мястото на другите да се излезе пред камерата е лесно така най-добре се получава съжаление,но не и на гърба на други невинни. Който трябва да си свърши работата ще я свърши не сте вие хората да оплювате и да обиждате, защото сигурно не знаете абсолютно нищо по въпроса и ви е много лесно само да хейтите други. Нека да говорят тези,които са замесени,а не невинните.
90.
Истина е
06.12.2023 17:27:21
3
7
Добре де нападате ,,близначките" адрналинки както ги нарекоха,а защо никой не написа и добрите страни на момичетата който даже не са участвали в нападението защо не се писа за тях колко животни са спасили през годините че още от малки имаха мини приют как като малки в училище работеха с болни дечица а ги изкарах те най черни защо никой не споменва за другите момичета който реално са имали проблем с нея.... стига моля ви дайте да погледнем нещата релано..Кой без причина е тормозен? И кой родител не е забелязал,а след като е имало първичен конфликт защо не са взети мерки... И защо не е била преместена защо питам?
89.
Родител
06.12.2023 16:22:52
2
11
Да се освободи цялото ръководство на училището. Има много по -добри кадри от тях.
88.
Възмутен
06.12.2023 14:09:12
5
4
Самосезирайте се, моля и дайте най-накрая ФБ на всички малки коври замесени в този конфликт, да ги видим. То бива бива, но това на нищо не прилича. Любопитен съм, трябва да знам как изглежда и другата страна на конфликта. Не мога да си изградя никакво мнение така, молА ви съ.
87.
kiriaza
06.12.2023 13:57:56
5
4
ако е имало заплаха за и запалят дома че и за живота и , чакаме полицията да си свърши работата.
86.
Аз
06.12.2023 13:12:34
4
8
.... ами дали е случайно, че въпросните насилнички не застават с лицата си... ами родителите им и те трябва да застанат с лица... то, ако бяха невинни щеше 100% да го направят!!!
... бих квалифицирал, явните оправдания, на въпросните адреналинки, като детайли, които им отърват от цялостната картина...
... Като чуеш "адреналинките на училището ", какво си представяш, а?!...
... има един просташки народен термин, но много, на мястото си, в случая:
"К^рвенски номера"!!!!!!
... защото ,какви други да са "адреналинките на училището "...
...
...
Не на агресията и тормоза в училищата или където и да е!
... най-добре в Сливенския затвор...пълнолетни са!!!
... въобще ТВУ-системата е за връщане...
... практически абсолютно безнаказани са всички до 18 години...
практически щом Държавата я няма, единствено ти сам трябва да се оправяш, което е Саморазправа...
... и Саморазправата ще стане масово явление, тогава ще се молите за Държавност!
Хубаво беше да не съм прав...ама
...
П.с.
Има и хора с акъл! Ясна е работата!
85.
близнак
06.12.2023 11:04:43
4
1
въъъ аги аги е къде са тия близначки искам да си сбъдна мократа мечта, моля ви как се казват и къде живдят
84.
До 79
06.12.2023 10:34:12
1
2
Ко каза, ко? “ПРИМЕСВАТ”?
83.
Бъсь
06.12.2023 09:20:25
1
3
Айде някой да даде инстаграм, фейсбук, или някакъв координати на тия трите???
82.
Ира
06.12.2023 08:59:13
3
0
Тези две близначки адреналинки да не би да живеят в бл.13 ?
81.
...
06.12.2023 08:10:38
0
3
Не трябва да се биете по улиците. Ако искате екшън по - добре се запишете на мма.
80.
Макаренко
06.12.2023 01:39:45
0
35
Едно време, като направиш някоя простотия на училище, и ти дърпаха яко ушите учителят или директорът, че и няколко шамара отнасяш... и после месеци наред дори не си помисляш да правиш пак пакости. А вечерта, като се прибереш у вас, не се оплакваш на майка си и баща си, че ако разберат, че си направил беля, и те ще ти дръпнат един пердах... Сега правата на децата... дето пият, пушат, дрогират си, пpocтитуират, тормозят другите са свещени и неприкосновени. О, свещена простота, векове наред методите на възпитание са се основавали на страх, респект и уважение. Сега джендърастите опропастиха всичко и затова е на този хал тъпата ни нация...
79.
Гергана Сотирова
06.12.2023 01:33:29
1
20
Моя син учеше в едно училище с въпросното момиче в "Петко Росен" е учила до 4клас.Там също е била тормозена след това нейните родители я примесват в СУ "К.Петканов" нейната майка видя,че има проблем преди 2г.Защо нея мести,когато вижда,че детето и уж е застрашено.
78.
Аз
06.12.2023 00:01:21
0
2
Що питаш
77.
Габриел Мария
06.12.2023 00:00:10
4
73
Кой добавя плюсове безплатно, добавете и на моя коментар. 52 плюса за 4 секунди и 196 плюса, за 13 секунди.
76.
Фекрет Стораро
05.12.2023 23:45:05
2
21
не че нещо ... но на кой му пука брат ... то с тия тик тоци и инстаграми където всеки едноклетъчен може да изрази мнение и по зле ще става. Децата се мразят, че другото дете има повече скинове на фортнайт.
75.
*********
05.12.2023 23:28:58
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
74.
*********
05.12.2023 23:25:29
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
73.
До Стамен
05.12.2023 23:15:52
5
4
Намери буквар, адвокатчо!
72.
Теодор Папазов
05.12.2023 23:14:23
4
15
Всички защитавате тази Миляна и много знаете кой казва истината и кой лъже.Не мога да разбера защо трябваше да достигат до телевизията а не говорят като големи хора.Защо почнахте да обиждате и да псувате без да се били на даденото място и не сте били свидетели и знаете, че са били виновни близначките адреналинки.
71.
Кирил Добринов
05.12.2023 23:12:24
4
14
Добре чета тук и нищо не проумнявам в първата статия гледах интервюто на въпросната Миляна и слушам,че тя е жертва във втората статия чета,че е имало нападение от майката на Миляна към едното момиче значи вие подкрепяте майката къде е вашата логика? Добре защо никой в първия репортаж не споменава,че момичетата са искали да говорят с Миляна защо никой не казва за това,че е имало нападение никой няма право да напада деца има директори,учители,психолози и полиция коя е тя,че да се съмораспрява?
70.
Бъсъ
05.12.2023 23:02:09
1
4
Дайте координати на тия трите фейсбук, инстаграм, уат
69.
Звезда
05.12.2023 22:51:49
3
12
Tro ли си Трол ли си пак не чул и недеочул се обади какво ви интересува хорските интриги айде спрете се вече нито сте били там нито сте видели нито чули
68.
Радко
05.12.2023 22:50:53
5
17
Така това момиченце си измисля толкова много до вчера вървеше само след тях днес вече ги оплюва. Тя знае само да върти интриги и нищо друго, прави се на жертва за пред хората, а реално не е такава търси си само внимание и съжаление. Просто жалка картинка до вчера никой нищо не и правеше сега се сети да се оплаква. С тези лъжи до никъде няма да стигне това момиче, защото истината ще се разбере!
67.
Tro
05.12.2023 22:46:48
10
16
Тука една и съща мърша пише едно и също, че миляна търсила внимание и правила интриги. За това заслужава да бъде убита и да и запалите дома ли? За това майка и. Трябва да бъде уволнена ли? Има ли граница злобата ви ?
66.
ИСТИНАТАБГ
05.12.2023 22:33:01
10
16
Милияна не може да очаква да обижда нейните уж "приятелки" и те да не кажат нищо. Тя се мисли за жертва. Няма кой да и обърне внимание, никой не иска да дружи с нея, защото създава само проблеми, както е и този. Учителите нищо не знаят за проблема, нито за тормоза, защото няма такъв. Директорът е нов, първа година му е, няма как да знае за "тормоз", който дори не се случва. Тя като не иска да я тормозят, да не се навира при хората, които я тормозят. Сама си го търси. Нито учители, нито директори са виновни. Тя самата иска внимание, за да има някаква подкрепа и да се направи на жертва пред цяла България. Никой, който не е в нашето училище няма право да коментира над случилото се, защото не знаете какво се случва наистина. Всички са виновни, обаче Милияна сама си го направи.
65.
ИСТИНАТАБГ
05.12.2023 22:11:01
17
17
"Жертвата" сама си го прави. Познавам я лично, защото е в моя клас. Тя твърди, че нищо не е направила, а тя сама почна първа да ги обижда. Миляна е заплашвала и мен и други познати. Тя прави сама номера, защото си търси внимание. Никой не е прав, не трябва наистина да има насилие, ама и ако мен ме обидят няма да си замълча, нито пък ако ми посегнат. Никой не я харесва, защото прави интриги. Тя е подавала жалба, защото някой я е нарекъл кон.... може сами да си направите извод. За пореден път само занимава полицията, даже стигна до национална телевизия. Жалко е положението, ама като се търси внимание до всичко се стига.
64.
Калоян
05.12.2023 22:08:43
0
15
Директорът даже не знаел, че в училището има проблем и го определя като “имуществен спор”, заместникът му се прави на света вода ненапита, пък близначките се изкарват мъченици .. защо не уточнят и защо другите две момичета били “помолили” момичето да слезе пред блока и заедно с тях ли са отишли там?:) Така правят кучетата и кафевите българи - събират се на глутници и тогава стават смели.
63.
Един
05.12.2023 22:01:26
5
9
Учиндолските чалгари от ИТН заразиха с простотиите си и децата. Вече и в детските градини ще се записват кой, какво за кого казал. Ще публикуват записите и ще водят войни в детската градина.
62.
Стамен
05.12.2023 21:32:35
19
17
Лично познавам всички момичета в едно училище сме и само мога да кажа,че въпросната Милияна сама си търси боя винаги няма човек в училище да я харесва точно зареди интригите и бях в училище кога всичко стана и дори тези 2момичета въпросните близначки нямаха нищо общо в целия спор и ясно се видя от учители директори и родители нямам контакт с момичетата но до колкото знам не са такива каквито ги изкараха дайте да погледнем от другата страна никой не го тормозят без причина и лично съм виждала момичетата как са в добри отношения с Милияна и от другите класове как ги питат кво се мъкнат с нея а те дори я защитаваха днес до колкото чух от учениците близначките са казали на Милияна чв не искат контакт с нея тъй като ся чули как тя говори за тях
61.
Жендърска раота
05.12.2023 21:32:03
3
25
Пубертетска работа.Плющи им са обаче около тях само джендъри и затова се дърлят като чакали за някаква мърша и не могат да си я поделят.В доброто старо време този проблем отдавна щеше да е решен.Стигнеш ли до директора,(поне в моето училище беше строг,но справедлив с човек с тежка лапа) това означаваше,че всичко е изяснено.Човекът беше мълчалив и не питаше,кой,какво и защо,а изглаждаше проблема за по-малко от минута с няколко шамара.Сега то не са психолози,комисии,телевизии и флегми,различни мнения и гледни точки,за да не засегнем някоя от страните и всичко това се влачи с години.
60.
Георги Русков
05.12.2023 21:31:33
4
10
Здравейте виждам нападките спрямо момичетата,но е срамота така да убиждате уж сте големи хора,а се занимава те с хорски те скандали и ставате учасници в тяхни те глупави скандали. Какви са тез думи от ваша страна не ви отива така да нападате деца които реално не познава те няма думи безобравие.
59.
Станка
05.12.2023 21:22:50
3
16
Добре де майката не е знаела кой точно е тормозил детето а напда другото тя е длъжна след като е разбрала,че тези две момичета не са нападали дъщеря и да се извини тъй като аз до колкото разбрах са видели камерите и момичетата нямат вина и не са я тормозили.
58.
Звезда
05.12.2023 21:18:54
11
12
Правете се на много справедливи
и обиждате невинни деца никой от нас не знае кой е крив ,кой е прав някой от вас беше ли там,че защитавате въпросното момиче представи си наистина момичетата са натопени уж я тормозят,а не знае защо кой го тормозят без причина? Аз за пръв път чувам някой да го тормозят ама да не знае защо мен, никой на работа не ме тормози без причина? Не знам какво е станало и защо,но ми се струват малко преовиличени нещата как 2 години я тормозят пък никой незнае странно.
57.
Отново
05.12.2023 21:14:43
8
17
Цеца Алексова се изложи с тенденциозно показване само на едната страна в скандала
56.
Пенка
05.12.2023 21:14:01
9
16
Защо отстрани много говорите и защитавате само едната страна.Как решихте,че това момиче казва истината и заставате зад нея без да знаете другата гледна точна.
Не трябва да взимате страна и да почвате да обиждате и псувате с гадни и вулгарни думи.
55.
Чубра
05.12.2023 21:08:09
10
14
Лично познавам момичето мога само да кажа,че изобщо не е толкова кротка и невина колкото изглежда и тези момиче са малко диви но никога не са тормозили никой това момиче постояно е в някоя интрига на камерите ясно се е видяло,че момичетата не са виновни а майката е тръгнала да ги напада без да знае реално кой са виновните
54.
Курчо Мадурчо
05.12.2023 20:56:11
14
6
Ще ги еба и двете!А на майка им ще навра нажежено желязо в ануса!
53.
50ти
05.12.2023 19:35:43
2
9
Ти цял живот не си работила над децата си, че сега ли се сети ? Късно е големи са вече, изтървани отвсякъде, носят отговорност вече, да си плащат като всички боклуци. Да беше работила от първите им години, да не беше си го слагала докато са по улиците. На съд и в затвора. То и над теб трябва да се работи но само с правата лопата
52.
Боже
05.12.2023 19:28:14
3
9
Боже, какви селтащини, какво чудо.
51.
До 50 !!! Майка и, или самата тя
05.12.2023 19:27:16
3
13
Ти да не си майката на простакесите насилнички, или приятелка съучастничка, а може би самата пръдла, малоумна ? Личи си по неграмотното писане. Та ти само където си ходила на училище, по 6 грешки на изречение правиш мааам..ти проста, тръгнала си акъл да даваш, да се опитваш да разсъждаваш. Супер нагли сте говна такива, вместо да се засрамите, да си вземете поуки вие хората обвинявате, че ви обиждали. Не да ви обиждат, искам ти снимката, че като те видя да те ритам до вас боклук нагъл, мръсен
50.
.
05.12.2023 19:15:46
3
14
Това за мен е неприямливо.Замислете се малко защо под тяхната статия пишат се лоши коментари за тях и един лош за момичето не видях.Хората сами преценят.От самите приказки които са казали тази групичка личи колко са образовани и колко разсъждават.Много е лесно да хванем 5 човека и да ги накараме да пишат лоши неща под поста за да не накърните и опетните вашата репотация.Но напротив правите още по-зле за себе си.С такива деца трябва да се работи.Защото сега е тя а утре може да е вашето дете.Ако беше моето дете щях да направя много по-лошо .Браво на родителите че са до дъщеря си и я подкрепят в такива трудни моменти това показва колко я обичат и както пишат някои хора че не я и затова търси внимание не е така това показва колко обичана е тя и няма нужда от внимание.Дано се вземат мерки срещи тези ученички защото и аз до колкото съм запозната от моя колежка преди няколко години са били и едно друго момиче и психически са я тормозили доста време това не е нормално и аз не харесвам много хора но не ги бия и заплашвам и тн. Вземете се в ръце и бъдете хора.Трябва да се получи заслуженото за да се знае от всичко какво ще стане след това и силно се надявам те да си го получат.
49.
*********
05.12.2023 19:07:58
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Капитана
05.12.2023 19:06:42
2
32
Точно така, винаги е имало такива неща по училищата, само че проблема се решаваше бързо с няколко шамара при директора или директно от родителите на место.Сега станахме много толерантни и внимателни, щели били да му нарушат правата на перекендето вчерашно, всички са се наредили по веригата и папкат доволно заплатки и делегирани бюджетчета, учители директори и родители са в кюпа и децата им не стават за нищо!
47.
:)
05.12.2023 18:54:31
1
19
Тези проблеми винаги ги е имало и винаги ще ги има, просто сега малките ПУ..аранки се изучиха да използват училищната администрация за доносничество и разчистване на сметки със съученици. След като завършат и се усъвършенстват, ще продължат с жалбите само че в МВР за домашно насилие.
46.
*********
05.12.2023 18:27:11
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
До 41 филмаря
05.12.2023 18:25:55
4
10
Какъв протест бе селчо,един кекс им трябва на тия женички.
44.
*********
05.12.2023 18:24:11
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
Ох
05.12.2023 18:18:20
2
21
Казала- рекла. Дума срещу дума. Да гледат камерите
Когато моето дете беше в друга детска градина Соня не беше агресивна. Сега не знам, но ако моето дете го тормозят 2-3 години, не съм сигурна за действията си
42.
Така така
05.12.2023 18:17:12
3
34
Директора, учители, психолози допуснали това в затвора веднага ! Две години са това. Две години без никой да обърне сериозно внимание. В затвора и да връщат заплати. Това не е училище, това е гето. Не пускайте децата си там докато не изгонят всички съучастници. Утре вашите деца ще тормозят
41.
Флагманииии
05.12.2023 18:11:01
1
23
Аз съм родител който е притеснен и искам тотално да бъде изкоренени подобно насилие и самоуправство, психотормоз в като в случая с тези малки , подли, долни престъпнички. Моля да продължите да ни информирате за развоя в бъдеще. Искаме всички родители да бъдат наказани цялото ръководство на това гето училището и всички учители които са съучастници в това. Съучастници са защото са си мълчали понеже са вземали заплати и от престъпничките. Ако е нужно ще организираме протест но всички трябва да си понесат отговорността.
40.
Хахахахаха
05.12.2023 18:01:12
2
13
Teq dvete I ne samo the cqlata grupichka ,,vurvejni,, gi znam tova ne e purviq sluchai .Vsichkite sa edin dol drenki.Posle zashto horata zashtitavat momicheto emi MN qsno vast li shte zashtitim.
39.
Георги
05.12.2023 18:00:01
2
30
Покажете им снимките на тия дрисли да ги видим,и да се вдигнем всички,какво ги толерират или другите съученички се страхуват от тях!
Те такива парцалки са най страхливи като ги сложиш на менгемето!!!!!
Правят се на големи побойнички и другите мълчат за да са добре с тях!
Не сте познали,какви момичета сте вие?
Мъжете не обичат такива жени,може сега да ви се радват и да ви навиват за да ви гледат сеира докъде ще паднете,но всички искат по скромни съпруги!!!!!
38.
АЙ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ Е
05.12.2023 17:56:43
3
17
ЕЙ КОМАРИ ОТ ФЛЕГМАН КО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ КАТО НЯКОЙ НАПИШЕ НЕЩО ЗАБАВНО И ИНТЕРЕСНО,НИКОЙ НЯА ВА СЪДИ,КОЙ ГО ИБЕ ТОА САЙТ
37.
Ddd
05.12.2023 17:54:43
1
25
Да се стига до там да викат телевизия, този директор малоумен ли е ? За какво получава заплатка?
36.
ридител
05.12.2023 17:54:14
58
33
Ако съм на майката на тормозеното момиче до сега нямаше да можете да си кажете името,гадини долни!!!
Защо тормозите момичето,защото сте две ли,един ден какви майки ще ставате и как ще възпитавате децата си?!
Такива парцалеси като вас заслужават по един пмрук в грозните ви муцуни и да забравите за какво иде реч!
Имаше една такава като вас преди години,но Бог си знае работата,омъжи се,но няма деца и мъжът и я разкара,затова по спокойно и не се правете на недостежими и на големи бабаитки!!!!!!!
Бъдете добри хора,един ден децата винда се гордеят с вас,а не да се срамуват!
Майката на момичето е в правото си да търси възмездие!!!!!
Сега поне е лесно!!!!
35.
Gogogo
05.12.2023 17:54:04
3
32
Само като видиш чатовете и ти става ясно всичко. Майката за да стигне до дирекцията, закрила на детето и до Нова телевизия, представете си за какво става въпрос.
34.
*********
05.12.2023 17:52:25
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
K
05.12.2023 17:51:43
1
14
Пълнии попаднали деца нямат какво да кажат и си измиват ръцете с другите
32.
Ааааааа
05.12.2023 17:50:36
1
18
Честно, по голям позор за родителите им няма да има, колкото и дебелооки, нагли да са, ако им сложим снимките на билбордове и по сайтовете.
31.
Флагманииии
05.12.2023 17:48:33
4
29
Дайте снимките на тези парцали, защо давате само на пострадалата, дайте да ги видим тези подрастващи, уличници побойнички, мачкащи по слабите. Дайте им и родителите шибани създали тези твари долни, подли. Като дават интервюта дайте и снимките им и на тях.
30.
*********
05.12.2023 17:47:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
*********
05.12.2023 17:39:45
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
До номер 3 мечтателя
05.12.2023 17:31:59
21
6
Само дето едно време е било много по-зле от ся и не са тиквали боклуците у ТВУ,стига глупости,като ги тикнат там става по-зле умнико а тук реално нищо не се е случило.
27.
Геша
05.12.2023 17:31:54
2
36
Има мъж, който е семеен приятел на баща ѝ. Той каза следното: „накрая ще вляза в това училище и на всички ще ви скъсам главите, ще ви смачкам.“
Този човек е с най-адекватната реакция!
26.
*********
05.12.2023 17:29:37
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
Отчайващо
05.12.2023 17:20:57
6
35
Добре, че ГЕРБ-ДПС направиха мега яката реформа в образованието като надуха учителските заплати. Сега куцо, кьораво и сакато драпа с връзки да стане учител, а тъжния резултат от тази "реформа" е пред очите ни денонощно.
24.
Ахмед Методиев Пеевски
05.12.2023 17:19:32
1
41
Като гледам с какви изразни средства и речников запас разполагат младите дами, предричам им бляскава кариера в нощните клубове или в политиката.
23.
*********
05.12.2023 17:15:47
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Алооо пръдли
05.12.2023 17:13:06
5
47
Като ви заплашва майка и защо вие гнусни, лъжливи парцали не отидохте да се оплачите бе ? И защо ви заплашва ? Аз мога ли да отида да заплашвам някой без причина ? Защо аз не ви заплашвах ами тази жена примерно ? Ей мааамиц..ви лъжлива боклуци улични, вие да не си мислите, че сте най умните лайна, че да ни ги пробутвате тези тъпотии. То че сте тъпи е ясно, че вашите са супер тъпи също, но не всички хора са такива.
21.
*********
05.12.2023 17:10:25
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
*********
05.12.2023 17:09:45
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Игнат
05.12.2023 17:09:23
2
40
Гадни курвенски номера на малки злобни боклучета, съжалявам че повторям почти същото от по-долен коментар ама и аз го мисля така.
18.
Бургазлия
05.12.2023 17:07:23
2
47
Адреналинките говорят за някаква случка от преди ден , но удобно пропускат да кажат за тормоза , който е вече от две години
Нормално е майката или бащата на пострадалото дете да не им издържат нервите и да се саморазправят със самозабравилите се пикли.
Има ли са късмет , че е имало , кой да ги спаси.
Тези пикли просто трябва да бъдат изключени , прехвърлени в циганско училище и да се свърши с тях!
17.
!!!!!!!!!!!!
05.12.2023 17:05:32
2
32
Без значение за какво, НАСИЛИЕ, ПСИХОТОРМОЗ В УЧИЛИЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ! Не само в училище а и пред него, на улицата. Самоуправство никакво.
16.
71828
05.12.2023 17:03:40
1
12
Малко им е на тея всичките
15.
.....
05.12.2023 17:00:58
4
30
Опитват се да натопят майката естествено че така ще направят като не могат да кажат нещо не могат да се защитят и винаги ще си измият ръцете с другите.
14.
Така лииии
05.12.2023 17:00:42
2
42
Не само да ви заплашва майка и, ами баща и да беше ва пребил долни пачаври малки. Още от малки, пълни с курв.. номера. Знаят иначе, че атаката е най добрата защита мръсните говна. Още малко и вземат да ме убедят че бития и тормозения е виновен. Никаква милост. Достатъчно големи са да бъдат съдени. Малко им е изгонването на тези. И без това не учат там нищо
13.
Шерлок
05.12.2023 16:59:08
2
37
Както казах… беше ясно,че е замесено момче… ясно е,че двете момичета лъжат и техни съученици са впрегнати да пишат коментари и да дезинформират хората,но истината е ясна… Близначката е харесвал приятеля на момичето,но то не и е обърнало внимание и за това тя се нахвърля върху нея.
12.
оффф...
05.12.2023 16:57:55
2
18
чалгаджийска работа

Всеки некадърен родител, като не може да реши проблемите на децата си и започва да се прави на страшен и да налита на бой.

Така са ви възпитали чалгаджийските ви родители през 90те и сега вие така си възпитавате децата.

Лошото е че другите деца това го гледат и се изкушават да вземат страна
11.
*********
05.12.2023 16:54:50
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Флагманиии
05.12.2023 16:53:53
6
25
Аз разбирам че искате да се направите на хора даващи и другата гледна точка, не само да триете инакомислещите в коментарите и да ги блокирвате но в случая давате гластност на малките боклучета. Нищо оправдаващо не видях в думите на тези улични боклуци за агресията им. Искала тормозената да им бъде приятелка, е това означава ли че трябва да се гаврят с нея ? Искала да говори с тях, майка и им се скарала. Не ще им се скарам ще ги избия тези кучета прости щом искат самоуправство и никой нищо не прави. Ще ги избия заради детето си с родителите им прости. Още в предните коментари тази гурла, в предната статия се опита да се оправдава пред хората, вижте я, вижте какви долни, прости оправдания, вижте колко отрицания получи там от хората, какво ми я пробутвате тук, вие също сте виновни. Не сте разследващ орган, знам че печелите от гледаемост но не така. Не да давате гласност на тази тъпотия и ги оправдавате.
9.
Не знам
05.12.2023 16:51:28
4
34
Точно и аз това си мисля че тези двете лъжат ако не беше така нямаше да се стигне до тук все пак нали.Естествено че всеки ще си измие ръцете с нея защото егето и репотацията им е провалено.Аз като родител ги подкрепям винаги ще скоча за моето дето а и това е малко преувеличено.Нямам думи просто какви момичета има в днешно време.След като им се развали имиджа чак тогава решиха да потърсят флагман ли?Замислите се малко....
8.
666
05.12.2023 16:50:24
3
44
Тези двете карат целия клас да пише коментари , къде мога да закача извадка от екрана за да видите?
7.
bozkurt
05.12.2023 16:49:19
5
29
Аз предлагам всичките да си извадят бозките в сайта Флагман и която има най-големи тя е правата.Мисля,че така е справедливо!
6.
Nqkoi
05.12.2023 16:48:47
1
49
Редно е след такива закани да бъдат изключени, директора защо спи?
5.
Ива
05.12.2023 16:46:35
4
51
Да ги изключват от училище тези гаменки
4.
Leo
05.12.2023 16:45:03
5
47
Опитват се да натопят и майката змиите че била учителка в детска градина. Да не взима отношение ли тогава след такива заплахи?
3.
Баси сагата
05.12.2023 16:44:20
4
59
Навремето всички тези коконки щяха да се озоват в ТВУ-то докато завършат 18 години и след това шута в тъкачните цехове!
И щяха да станат "многомашиннички-ударнички"!
Пък и тази работа със "семейните приятели" ми заприлича на "кой кум, кой сват, кой на булката брат" всички на кълбо...!
2.
Клементина
05.12.2023 16:41:28
8
62
Тези близначки не казват истината ми се струва. Нали се вижда от чата кой кого заплашва. Защо не се явят с лицата си пред камера? Защо не покажат и те разпечатки от чат? Защото лъжат!
1.
Гого
05.12.2023 16:37:52
9
60
Защо няма снимки на лъжливите коври a само на това ангелче миляна..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори