×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Везните може да получат неприлично предложение, Близнаците да не експериментират със здравето си!


Везните може да получат неприлично предложение, Близнаците да не експериментират със здравето си!
На Девата й върви в любовта, да се забавлява! Хороскоп за днес за всички зодии
26 Ноември 2023, Неделя, 03:15 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 26 ноември 2023, неделя

Овен
Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични спомени или да се понесете на крилата на мечтите, но се налага да стъпите на земята. Възможни са промени в отношенията с ваш близък. Опитът за изясняване на отношенията е обречен на провал. 

Телец
Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а сега трябва да се съсредоточите в собствените си цели. Не можете да промените света, но имате шанс да направите живота си по-хубав. Това е хубав ден и за обяснение в любов, и за пазаруване.

Близнаци
Предстоят ви важни решения, които ще доведат до големи промени. Нещо няма да може да продължи по старому. За да не бъдете разбрани от любимия човек погрешно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният глад може да ви навреди. 

Рак
Нужна ви е увереност, за да се справите със задачите, с които сте се нагърбили. Ако близките не ви подкрепят, вероятността за успех е малка. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви направят по-щастливи. Носете седеф! Този кристал намалява стреса, действа успокояващо. 

Лъв
Ако желаете промени в живота си, планирайте ги сега! Денят е най-благоприятен за дамите, които са способни предварително да обмислят всичко. Освен своите принципи, може да се наложи да защитавайте и любимия човек, ако някой дръзне да опетни честта му. Не давайте пари назаем!

Дева
Ще намерите подкрепа в семейството си, а и в общуването за своите идеи. Заложете смело на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка възникнала подробност! Въздържайте се от залагания и инвестиции в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се!

Везни
Неочаквани условия или новини ще привлекат вниманието ви. Бъдете внимателни при преговори! Може да получите неприлично предложение. Внимавайте, не ви е ден за авантюри! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказанието. Не давайте пари назаем!

Скорпион
С няколко мили думи някой може да докосне сърцето ви и докато мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече забавления. Не пренебрегвайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и състоянието ви да се влоши. Вземете профилактични мерки!

Стрелец
Заобиколени сте от позитивни хора, които ви предават своя силен заряд от енергия. Това е една от причините този ден нищо да не е в състояние да ви помрачи доброто настроение. Разхождайте се с приятели, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте!

Козирог
Нуждата от близост с човека, който обичате ви прави раздразнителни и дори малко ревниви. Ако не срещнете разбиране, не прибързвайте с изводи и действия, защото нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със стари приятели!

Водолей
Най-омразната дума днес е „трябва“. Трудно ще понасяте каквато и да било принуда и ще сте готови на всичко, за да защитите правата си. Гледайте все пак да не се стига до физическа разправа! Обърнете внимание на здравословното си състояние! Уязвими са шията и гърлото.

Риби
Опростете стъпките към постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви!

Дневен хороскоп за всички зодии
 


В категории: Хороскоп


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори