×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ППДБ от месеци водят война с вътрешния министър, защото не се съгласи да безчинстват по изборите, твърди Борисов


ППДБ от месеци водят война с вътрешния министър, защото не се съгласи да безчинстват по изборите, твърди Борисов
След реформите в МВР нямахме нито един човек дори и на средно ниво. Бяхме решили как ще действаме - че ще бъдат техни министри с наши зам.-министри, обясни той
22 Ноември 2023, Сряда, 11:31 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма как да подкрепим човек като Борис Бонев, който говори по такъв отвратителен начин за нас, посочи лидерът на ГЕРБ

От ПП-ДБ от няколко месеца са започнали война срещу вътрешния министър Калин Стоянов, „защото той не се съгласи да безчинстват по време на изборите”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание, съобщава epicenter.bg.

"Носеха му списъци, сменяха поголовно списъци, а той държеше позицията, за която сме се разбрали - да си назначава професионалисти", продължи Борисов. И увери, че не му е дал нито едно име и готов да се подложи на детектор на лъжата. Лидерът на ГЕРБ обясни как е бил излъчен министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

"Когато дойде темата МВР, казах им (на ПП-ДБ бел. р.), че трябва да е експерт и професионалист, отдалечен от всички. Казах на изберем между шефа на полицията, на БОП-а, на жандармерията. След реформите в МВР нямахме нито един човек дори и на средно ниво. Отидоха и се консултираха и предложиха Калин Стоянов, съгласил съм се", обясни пред медиите Борисов. И продължи: "Аз не съм говорил с него, не съм го убеждавал, не съм се срещал. Вчера господин Петков каза и аз съм съгласен, защото много пъти им го казах, че няма ли политически лица, не може да се търси политическа отговорност. Когато ние имахме подобен проблем и управлявахме, сменяхме министри, главни секретари, защото носихме политическата отговорност. Сега тези назначения са експертни, те са назначавани от ПП не от ГЕРБ."

"Когато се бяхме срещнали няколко пъти, бяхме решили как ще действаме - че ще бъдат техни министри с наши зам.-министри. Аз предложих да се избира от наличните, назначени от тях, по тяхно време. Няма политически лица и не може да се носи политическа отговорност, тези назначения са експертни и са на "Продължаваме промяната", добави още Борисов.

"Против съм полицейското насилие. Тези, които са били невинни хора ще си понесат отговорността, разбира се. Това не е чест на пагона. Веднъж завинаги трябва да разберат, че когато е паднал човек - не се рита и не се бие, слагат му се белезници и се води в районното. Не мога да защитя полицай, който бие паднал човек", каза още той по повод полицейското насилие във вечерта с протест срещу БФС в София.

"Да се направят анкетни комисии, да се провери всичко, какво е правено. Тези, които са били невинни хора, да си понесат отговорността, както са носили и при нас", каза още Борисов. И така потвърди, че партия ГЕРБ ще подкрепи създаването на двете временни комисии, които бяха поискани. Първата - за полицейското насилие по време на протеста срещу БФС, поискана от ПП-ДБ и втората - за работата на електронното министерство по време на изборите, поискана от ДПС.

Борисов бе попитан защо казва, че драмата ще настъпи на ротацията, на което той отговори, че чува изявления и като настъпи този момент - ще разбере повече.

Що се отнася до това дали ще постигнат съгласие за СОС, той заяви: "Няма как да подкрепим човек като Борис Бонев, който говори по отвратителен начин за нас и не отчита какво е направено за София през последните 10 години, не мога да говоря за другите партии, а само за моята. След като говори отвратително - да се оправят!"

 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
17
Коментара по темата
17.
Еднокншжния пак ни баламосва
23.11.2023 07:40:23
0
1
Сефте
16.
Хо хо хо
22.11.2023 14:05:53
28
11
Джипко бибитко раздаваше пари от джипката все едно са на баща му, подкрепя сглобката защото се страхува от оня списък и слушка посолството. Неговите представители слушкат и папкат, папкат и слушкат и каквото им каже еднокнижника изпълняват .
15.
Радев с Дрона
22.11.2023 13:57:13
11
2
Ай сий ююююююю, ю кан рън, бът ю кант ран.
14.
Мюнхен
22.11.2023 13:30:21
30
8
До Амстердам N12 пълен педал си,раждан от гъза на циганин
13.
Изключително нагъл тип
22.11.2023 13:11:22
30
15
Народе ?!?
12.
Амстердам на мис Бони
22.11.2023 12:30:15
4
41
Мюнхен №8 е дружка на мис Бони, с големите мераци да стане шеф на СОС и да превърне София в драг фиеста на "кралиците".
Педалите сте против нормалността и хетеросексуалността, сигурно сте раждани от гъза на родител 2....
11.
Промяната стана мръсна дума
22.11.2023 12:24:22
4
39
Само олигофрените като 7 се хранят с омраза и злъч, либерасти непоръбени властитутки!
Нормално е и представителите и да се срамуват от Канадския Крадец и Асеня Крадливия Педал!
Има ли поне един честен и почтен?
Асен Василев е създател на компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове от почти 9 млн. британски паунда!
За това и Мунчо се дистанцира от Педалите на Прокопи, особено от Киро Простото и Асен Дълбокото!
Видяхме различните "алтернативи" на ГЕРБ, като почнем от Мая Общата и свършим с Дамаджан Чашков!
Не ставате за чеп на зела, силата Ви е в рушенето, защото сте хунвейбини!
10.
Кирчо лъже. Винаги за всичко е лъгал.
22.11.2023 12:18:28
4
40
Проблема е за тези които се вързаха на Кирчо и Кирчовците. Какво още трябва да стане и кой още трябва да каже че този човек не е за политиката а за освидетестване на психическото състояние!
Те се върнаха в България набързо и усвояват кинти бързо, защото знаят че са за малко!
Вината на умно-красивите шарани е в това, че доверявайки се на тъпотията и откровените лъжи на кеширащите от промяната, заробиха нас и следващите поколения.
Освен милиардните инвестиции и заводи за електро автомобили още чакаме и моста над Шипка и тунела под Дунав.
9.
До 4
22.11.2023 12:17:40
29
10
Олиго. Не понасям Шишкебапа и Тиквата толкова колкото немога да трая ПП и придворните им дами ДБ. КУРнела може да го духа под вода заедно с Копейката. Има хора с по голям мироглед от политическия боклук предлаган. Все още има стойностни хора в България, но не искат да се оцапват с тези редки л@йна.
8.
Мюнхен
22.11.2023 12:14:48
32
18
Долно нищожество,най голямото зло сполетявало България през последните 15г е ББ и организираната му престъпна партия,жалък крадец, страхливец!!! Най големия крадец вика дръжте крадеца!!!!!!
Безброй примери сме видели, "учебника" по кражби в Бургас е залата струваща колкото стадион за шампионска лига!!!!!
7.
До 5
22.11.2023 12:14:20
7
35
Сигурно Ви стана по-добре, когато вождовете Ви педали, управляват държавата!
Радваш ли се, хубаво ли ти е да те крадат педалите?
Мазохист ли си, или ненормален обсебен от омраза и злоба?
За 3 години безвремие строшихте България, под юмручето на Мунчо Радев и педалите му!
Кой му ги натресе на "мъжкаря" Радев тези педали? Това е въпрос за милион долара!
6.
До 1,2,3 колко плаща ПП-ДБ за мръсотиите
22.11.2023 12:07:46
6
43
Има ли един нормален, честен и некрадлив от ПП-ДБ?
Tази млада партия все още страда от партийно високомерие, те са си самодостатъчни. Все повече започва да изглежда, че живеем в театър на абсурда!
Наистина тези малцинствени, транссексуални меки китки се имате за уникални и сте прави, дори и да грешите!
5.
До 4
22.11.2023 12:06:48
38
11
Кви педали да бие ве дебил. Така ви го набиха педалетките в София и Варна, че само макарите на Асен тръбата останаха да висят навън.
4.
До троловете на меките китки и малките пишки
22.11.2023 12:03:36
10
42
Същества с неопределена сексуалност, без трудов стаж, но с мераци вселенски, а манталитет махленски, това е ПП-ДБ и платените им тролове с меки китки!!!
Бий Бойко педалите, само така ще влязат в час!
3.
Fear до 1
22.11.2023 12:03:24
33
16
За Тиквата си абсолютно прав. Ама защо и другите от Герб са такива страхливеци не знам.
2.
Лъжи, лъжи, лъжи..
22.11.2023 11:52:30
39
25
Банкянския кенеф бил против полицейското насилие. Де да беше така и 2020 когато биха невинни хора..
1.
Scrooge McDuck
22.11.2023 11:41:28
37
30
Тиква да не пишем за теб колко си долен и колко приятели затри икономически и физически. Да не говорим колко си страхлив прани гащи. Какво лаеш, сваляй ги, ама шубето е голям страх нали.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори