×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Идентифицирани са служители на МВР, незаконно насилвали хора на протеста срещу Боби Михайлов


Идентифицирани са служители на МВР, незаконно насилвали хора на протеста срещу Боби Михайлов
Министър Стоянов свикал днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, за да го запознаят с предприетите след протестите действия
19 Ноември 2023, Неделя, 16:41 ч.
Автор: Флагман, снимка: МВР

Директорът на СДВР информирал министъра

Министър Калин Стоянов свика днес за доклад директорите на СДВР и ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, за да го запознаят с предприетите след протестите действия. Това съобщи пресцентърът на МВР.

Директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов информира, че вече са идентифицирани служители, за които се предполага, че са превишили правомощията си по време на протеста в четвъртък.
Продължава анализът, какви са последствията в материално отношение за МВР. Организира се и помощ за пострадалите колеги, информират от ведомството.
Било обсъдено и състоянието на пострадалите при безредиците хора, както и какво е тяхното здравословно състояние.

Припомняме, че ПП-ДБ поискаха оставката на Калин Стоянов заради непредизвикан полицейски побой над протестиращи, както и за неправилна според тях организация по време на протеста срещу ръководството на БФС в лицето на Борислав Михайлов в четвъртък.

ГЕРБ и ДПС обаче защитиха Стоянов.

Министър-председателят Николай Денков пък заяви, че ще обсъди какво да се предприеме спрямо вътрешния министър с вицепремиера Мария Габриел, излъчена от ГЕРБ. Това щяло да се случи в понеделник или вторник.

Самият Денков демонстрира критично отношение спрямо Калин Стоянов.


В категории: Политика , Животът


17
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
17
Коментара по темата
17.
оффф... до 16.
20.11.2023 10:42:43
0
2
Това, което казва се отнася ДО момента на АРЕСТ! Защото това е крайната ЦЕЛ.

От момента, в който престъпник е обезвреден достатъчно, за да бъде арестуван, всяко друго насилие е САМОРАЗПРАВА.

Полицай НЯМА право да прилага наказание!
Наказания се прилагат от СЪДА!
Неговата функция е само да ОБЕЗВРЕЖДА!
16.
не, не
20.11.2023 00:36:38
1
4
Започвайки да си биеш с полицаите ти се отказваш от гражданските си права и можеш да бъдеш бит. Когато полицаите гонят престъпник, трябва ли да спазват закона за движение по пътищата?
15.
ТБС
19.11.2023 23:35:23
0
5
А законно насилие има ли? Споделете, да се възползваме.
14.
Сидеров
19.11.2023 20:08:43
2
9
На провинилите се да им бъдат обръснати и брадите и косите.Аман от брадати и татоирани служители на реда-като го видиш с кеф да го заплюеш резултата го видяхме всички.Служба СПС да бъде разформирована като доказано пълна с утайки
13.
оффф...
19.11.2023 19:31:38
1
15
Как няма да ги идентифицират... По Нова излъчват пряко от улицата, пред камерата минават двама полицаи, които ИЗВИВАТ ръцете мъж с БЕЛЕЗНИЦИ, единия вади ПАЛКА и го удря по главата... ПРЕД КАМЕРАТА! При положение, че ВЕЧЕ е обезвреден и ВЕЧЕ е с белезници.

Българският полицай редовно показва, че според него щом някой е арестуван, значи може да си го малтретира както си иска. Полицаят не може да проумее, че това е проблем
12.
.....
19.11.2023 17:47:01
8
22
В заглавието на статията не е уточнено как полицаите са насилвали протестиращите , сексуално ли?
Като са превишили правомощия си , но и служителите на реда имат права . Срещу тях не са ли мятали предмети, които застрашават живота им?
11.
*********
19.11.2023 17:38:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
До полицай
19.11.2023 17:36:35
3
26
Напълно си прав колега! Такъв шибан министър-кинаджия не сме имали.Кръв се проля на протеста значи оставка за министъра Стоянов !!!!!!!
9.
Policai
19.11.2023 17:32:42
2
28
Аве Калине аве Стояноф нали много зяпаше срещу стария главен секретар....не се справял а ти се ос.ра до ушите най добре си подай ОСТАВКАТА некадърник такъв.Щял си да предадеш полицаите...ами като отиде на кино ти сам се предаде О С Т А В К А
8.
exam
19.11.2023 17:23:09
18
18
Оставете ги полицайчета да си бият галфоните на воля ве? Те тея наркомани бяха там да чупят и рушат.Ще ги бият не ами ..малко са ги били.
7.
Весо
19.11.2023 17:13:25
5
21
Сега ще изгорят някой млад служител дето е на първа линия ,а наглите "пенсионери с оставане" ще продължават да си живуркат на двойна хранолка-пенсия и заплата на топло в канцелариите.
6.
Амет
19.11.2023 17:12:29
13
10
Хубу са ги били. Нека пак да млатят тъпите копилета. Удри таз паплач
5.
Марти Ламбов
19.11.2023 17:11:38
13
10
Как са ги насилвали, с гума или без? Бас държа че им е харесало на тези неосъзнати наши събратя от агитките. Ето затова България трябва да прегърне джендър идеологията, за да могат такива хора да бъдат приети и да приемат себе си, да не им се налага да се правят на мъже с комплексарски изцепки
4.
Калоян
19.11.2023 17:08:29
1
26
“НеЗаконно насилване” не съществува, драги ми автори - нито пък “Законно насилване”. Изтезаването и физическата репресия и мъченията не са позволени в нито една хипотеза - сила може да се приложи само за задържане и неутрализиране на лице, което е извършило престъпление. Пък всички знаем, че в МВР работят и много комплексари, които не пропускат удобен случай да сритат по някой цивилен гражданин.
3.
Хах
19.11.2023 16:51:57
7
28
Не думай ..иначе тъпите ченгета протестираха, че не били лошите...
А с онези, дето биеха зад колоните и те са били на протеста нали ...
2.
Че
19.11.2023 16:49:41
4
36
и озверелите фенчета не са стока, не са , ама и да пердашиш с настървение с палката паднал на земята и беззащитен човек и това не бива...
Так и куче не се бие, то се озверява повече !
1.
Ууууууууу
19.11.2023 16:45:56
19
20
Айде сега народа на насили тъпите милиционери.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори