×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило


Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило
"Виждам определена неадекватна оценка на обстановката", обясни Николай Денков по адрес на Калин Стоянов
Тема в развитие
Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило 7 са в болница след снощните протести ПП-ДБ поиска оставката на вътрешния министър заради снощните размирици, ГЕРБ и ДПС го защитиха Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми Може ли БФС да остане без лиценз? Министър питал Боби Михайлов с какъв акъл опразва стадиона Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка? Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията БФС не уби, а настърви опозицията Кои са бургаските клубове, които подкрепят Боби Михайлов и защо го правят Извънредно! Пред централата на БФС в Бургас ще ври и кипи на 6 април, готви се протест Бургас осъмна с плакати срещу Боби Михайлов Бургаските клубове „запалиха“ България за протести срещу Боби Михайлов Земетресение във футбола! 80 % от клубовете в Бургаско се готвят да напуснат първенствата на БФС
виж още
скрий
17 Ноември 2023, Петък, 12:11 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Това е доста смущаващо и неадекватно, смята премиерът

Вътрешният министър имал неадекватна оценка за ситуацията около снощните протести в столицата. Това е становището на премиера Николай Денков.

На днешния брифинг в Министерския съвет той бе попитан къде е бил вътрешният министър Калин Стоянов по време на протестите и безредиците.

„Да, получих тази сутрин информация, че е бил на някаква кинопрожекция, което е доста смущаващо“, отговори министър-председателят. „Както знаете, ние по това време имахме заседание на Министерски съвет, а министърът беше заместен от заместник-министър Темелакиев. Така че, в един момент аз трябваше да кажа на заместник-министъра Темелакиев: "Ама моля Ви се, отивайте и си вършете работата." Така че там очевидно имаше проблем в координацията. Но ще поискам информация от министъра Стоянов, за да разбера какво се е случило, и тогава ще бъдат предприети действия, както казах, след разговор с вицепремиера Габриел.“

„По отношение на вътрешния министър, ако трябва да добавя още нещо, това е, че виждам определена неадекватна оценка на обстановката. Аз няколко пъти се чух с него вчера и през всичките тези разговори той ме уверяваше, че не очаква особени проблеми, не очаква провокации; имаше и такива медийни изяви, в които казваше, че не очаква провокации. Тази сутрин отново като се чухме, неговият коментар беше: „Ама нищо особено не се е случило.“ Така че, ако имам критики към него, те са в тази посока“, каза още премиерът.

Припомняме, че ПП-ДБ поискаха Калин Стоянов да бъде отстранен. Николай Денков заяви, че ще вземе решение какво да предприеме след консултация с вицепремиера Мария Габриел (излъчена от ГЕРБ), която в момента била в чужбина. Той подчерта, че решението кои да бъдат министрите се взима от Народното събрание. 

ГЕРБ и ДПС днес застанаха категорично зад Стоянов. Според тях вината за снощните безредици е на кмета на София Васил Терзиев и на спортния министър.

Самият Калин Стоянов се очаква да направи изявление днес от 14,00 ч. пред сградата на МВР, както анонсираха от ведомството му.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
10
Коментара по темата
10.
Бургазлия
17.11.2023 19:06:25
0
3
ДПС държат двама министри , вече се разбра!
На електронното управление Ал.Йоловски и вътрешния Калин Стоянов .
9.
Ангел
17.11.2023 13:55:22
7
14
Калине заминавай си. Да сложат някой който не му е по важна днешната прожекция на филмите . Ами ако тея тъпанари там бяха утрепали някой непълнолетен кво правим бе .ПЪЛЕН непрофесионалист
8.
Може би
17.11.2023 13:36:41
5
11
Е бил на кино не с пуканки а спица с кристали
7.
Лост
17.11.2023 13:28:09
3
13
А Фандъкова преди беше ли виновна по време на протестите? Че тя доста години беше кмет.
6.
Пердета
17.11.2023 13:18:34
0
16
Такива са във властта, минават метър от десетилетия и не им пука. Много хора в България също станаха така като гледат престъпници да минават метър нон-стоп. Тия дето палеха вчера в София и те са доста сигурни, че нищо няма да им се случи.
5.
Вътрешният министър
17.11.2023 13:13:42
4
19
Е протеже на Герб .Над нещата е
4.
До 3
17.11.2023 12:58:13
3
25
Професионалното ръководство т.е. главният секретар е назначение от страна на генерал Атанас Атанасов и съответно няма да го пипат. Пожертваха зам. министъра защото не е ходил на кино и толкоз.
3.
....
17.11.2023 12:35:40
20
25
Лаборанта какво разбира от вътрешен ред и сигурност?
Да си гледа перилните препарати и добавки и да не се меси за неща които не разбира.
Къде е бил по това време министъра си е негова работа , нали има професионално ръководство ,което трябва да опазва реда от масови безредици.
2.
Мвр то
17.11.2023 12:26:53
1
33
Пуснете ги тези агитки за малко в парламента,да се порадват взаимно.
1.
c86
17.11.2023 12:25:54
1
23
Този министър не е на ГЕРБ-ДПС, ама хич!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре
Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори