×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците


Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците
Директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов каза, че протестът на футболните фенове срещу БФС не е бил мирен и няма как полицията да остави вандалите да унищожат всичко в сърцето на София
Тема в развитие
Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило 7 са в болница след снощните протести ПП-ДБ поиска оставката на вътрешния министър заради снощните размирици, ГЕРБ и ДПС го защитиха Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми Може ли БФС да остане без лиценз? Министър питал Боби Михайлов с какъв акъл опразва стадиона Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка? Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията БФС не уби, а настърви опозицията Кои са бургаските клубове, които подкрепят Боби Михайлов и защо го правят Извънредно! Пред централата на БФС в Бургас ще ври и кипи на 6 април, готви се протест Бургас осъмна с плакати срещу Боби Михайлов Бургаските клубове „запалиха“ България за протести срещу Боби Михайлов Земетресение във футбола! 80 % от клубовете в Бургаско се готвят да напуснат първенствата на БФС
виж още
скрий
17 Ноември 2023, Петък, 08:06 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако не бяхме взели реципрочни мерки, тези хора щяха да потрошат всичко и да пострадат много невинни граждани, каза шефът на СДВР

Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожават имущество в която и да било столица. Това каза на брифинг преди минути директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов.

„Видяхте протеста колко беше мирен беше протеста и до какви действия се стигна. Ако не бяхме взели реципрочни мерки, тези хора щяха да потрошат всичко и да пострадат много невинни граждани, включително и журналисти“, добави той.

Предотвратихме внасянето на много пиротехника, боксове, метални палки и др. забранени предмети, забранени за подобни мероприятия в София, заяви пък заместник-директорът на СДВР Стефан Иванов.

„Видяхте безпрецедентна агресия. Нашият кордон от полицейски служители на първа линия бе без предпазни шлемове и каски. Протестиращите обаче започнаха да чупят пътната инфраструктура – плочки от тротоарите, павета от улиците. Увреждаха частните автомобили, които бяха паркирани там, с което застрашиха живота не само на полицейските служители, а и на самите тях“, добави той.

"Тежките предмети, които футболните фенове хвърляха, падаха и по техните глави. След многократни предупреждения да прекратят това, предприехме действия за разпръскване на тълпата с цел опазване на живота и здравето на всички хора, които бяха на място", заяви Иванов. 

Тридесет и трима души са задържани по време на протеста срещу БФС. Сред арестуваните има и непълнолетни футболни фенове. Предстои органите на реда да прегледат камерите за видеонаблюдение на полицията и на Столичната община, за да установят всички нарушители.

Междувременно бТВ съобщи, като се позова на информация от Столична община, че над 80 елемента от градската инфраструктура са с щети след снощните протести в центъра на София. Това са счупени или изгорели 33 антипаркинг колчета, 23 контейнера и кошчета за отпадъци, 17 тръбнорешетъчни прегради, други съоръжения на пътната инфраструктура, 5 кашпи, както и стоянки за велосипеди и пътни дъждоприемни шахти.

Още от полунощ започна почистването на улиците между Националния стадион „Васил Левски“, Министерството на спорта и Софийски университет от екипите на почистващите фирми и столичният инспекторат. Пътните платна са почистени машинно, а от тази сутрин започна и метене на тротоарите.

Столичната община ще поиска от организатора на протеста възстановяване на щетите по публичната инфраструктура. При съгласуване на протеста организаторът е уведомен да не допуска замърсяване и увреждане на градската среда.

По последна информация от Спешната помощ на протестите срещу БФС снощи в София има 24 подадени сигнала за ранени и пострадали хора, съобщава бТВ. 

7 от ранените са настанени в болници – един във ВМА, един в ИСУЛ и петима в „Пирогов“. В центъра на София са изпратени 17 линейки. До късно снощи екипите на спешната помощ са преглеждали и карали пациенти по болниците.

Повечето пострадали са с травми по главата.   

 


В категории: Крими , Спорт


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
20
Коментара по темата
20.
Протестър
17.11.2023 12:14:22
0
0
Полицаите не са виновни.Министърът МВР на е виновен
19.
Тревор
17.11.2023 10:48:03
2
4
Хахахаха лъжат свинете, за да се изкарат невинни
18.
Мдааммм
17.11.2023 10:11:25
2
3
"Щяло,щели...".По логиката на милисионерите отсега нататък както и досега НЕ би трябвало и НЕ трябва фенове да присъстват по стадионите!
17.
Abc
17.11.2023 10:04:07
2
13
Никога не съм харесвал тези футболни гамени търсещи с кой да се сбият . Иначе чест им прави на обединението и организацията , ако използваха това за още по градивни цели например протести пред парламента нашите политици щяха да са кротки агънца.
16.
1
17.11.2023 10:01:20
3
11
Нормално коментарите в сайта на "най-заспалия" град за живеене да са такива. Все пак сте най-покорните роби от години. В Бургас протести никога не е имало. Не случайно стандарта на живот е по-нисък от Габрово и Стара Загора през последните 10 години. Не стига че за нищо не протестирате ми и давате акъл на другите как да го правят.. овце бургаски доброволно надупчени в шатри из морската градина
15.
ива
17.11.2023 09:53:29
7
15
Това не беше протест, а организирана вандалска проява!!!!!!! Малките наркомани дори не знаят кои играят в националния, но чуят ли "протест" - първи са наредени. Започват да трошат непознати коли, плочки, палят огън, бият се...... абсолютни животни. И тези животни си имат майки , които кротко си седят вкъщи и идея си нямат какви ги вършат "невинните" им синове... отврат.
14.
Жени под фуражки
17.11.2023 09:39:02
12
13
Само гавра и унижение за куките ! Измет без мозък ! Комплексирани шматки !
13.
фен
17.11.2023 09:37:06
12
11
Полицията се насра !!!!
12.
SS
17.11.2023 09:32:32
0
9
Баси и бавно развиващите се. Тези едно изречение немогат да съставят. И си измислят думи да изглеждат умни а физиономиите са един път.
11.
Мирен гражданин
17.11.2023 09:27:33
1
22
Никога в историята не се е случвало всички враждуващи агитки да се обединят !
Ако феновете искаха война с полицията , щяха да хвърлят коктейл молотов по тях представете си над 5000 човека да хвърлят молотов това щеше да е война!
Заради 10 утайки които не искат да пуснат кокала на властта !
10.
Бул
17.11.2023 09:04:43
27
7
Главният виновник е Бербатов с неговата безгранична алчност и жажда за власт. Всичко си беше добре организирано. Кои отива на мирен протест с коктейли молотов бомби ракети и боксовете
Големия футболист който отказваше да играе за България но направи война за да управлява.
9.
Ами
17.11.2023 09:00:16
1
22
Тези хора от Бфс трябва да си ходят.Мирни протести имаше вече файда никаква.Това което се случва във футбола е отражение на това в държавата.Погледнете накъде отива тази не държава ами територия.И утре вече като ни писне на всички и излезем да протестираме как трябва да бъде за да може някой да ни обърне внимание.Или някой като Емилчо ще ни показва среден пръст и ще се правят, че те не знаят защо има протест.
8.
RY
17.11.2023 08:52:49
6
26
Браво това е протест , така вече в България тлябва да се протестира , стига сме мълчали !!! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ !!!
7.
@@@
17.11.2023 08:49:51
15
25
Изгледах целия погром ,който извършиха тъй наречените фенове.Това ли е мирния им протест?Имаше едни според мен малолетни ,които хвърляха по полицаите тежки предмети-камъни ,оградни колчета и други тежки предмети.Полицаите с нищо не ги провокираха.Това бяха млади хора без грам възпитание и затова мисля,че трябваше по-сурово да се отнесат към тях.Такива само бой ги управя и затвор.Нанесоха много щети на коли,витрини ,кафета по улицата.
6.
Филма футболен протест
17.11.2023 08:48:03
3
14
Сценарист митьо гестапото. Режисьори Софийско градско и дирекция национална полиция и БФС..
В главните роли:
Младежа,Дани Илиев Росен Животното ,боби перуката ,данчо лечков.
Охранителна полиция ,София Запад и фенклуба на ЦСКА.. и джендърмерията .
Потърпевш : българския футбол,обикновен ганьо и ганка с малките ганчовци честито на печелившите!
5.
Гларус
17.11.2023 08:45:40
0
19
Оставка на перуката!
4.
Брус Ли от Меден Рудник
17.11.2023 08:40:39
1
20
Чудесно активно мероприятие спретнаха по сценарий на библиотекарите.
Сега всички са доволни полицейските шефове с премии,полицаите герои,запалянковците от София запад и ЦСКА народни закрилници,перуката си остава на власт лапането продължава за него и шефовете му черното тото върви,само обикновен ганьо за пореден път бан гъзъ,докато лапа мухите.
И нито дума потрошените и запалени коли на добитъка кой ще ги въатанови.
3.
зрител
17.11.2023 08:29:32
14
25
Това не са граждански протесги.

Всички агитки са на зоб и пълна зависимост от шефовете си !

Бербатов и гладните около него се съюзиха с фалиращият Гр Ганчев със затънарият Уефски и пловдшвските дупета да вземат властта.

Михайлов и Лечков и бг футбола не стават за нищо.

БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС НЕ СТАВА ЗА НИЩО ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН СЕКТОР !
2.
F
17.11.2023 08:24:42
3
33
Още като се знаеше ,че ще има протест и кой ще участва на него трябваше ръководството на БФС да подаде оставка. Ясно беше какво ще се случи . Но дори и след това ,което стана вчера пак се правят на ощипани
1.
Панчуков недоносения
17.11.2023 08:19:59
15
20
Хахаха от пагона е по тъп само майка му!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори