×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка?


Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка?
Боби Михайлов (мъжът, който пие вода) обеща да се оттегли, но не сега
Тема в развитие
Вътрешният министър бил на кино по време на протестите и обявил, че нищо особено не се е случило 7 са в болница след снощните протести ПП-ДБ поиска оставката на вътрешния министър заради снощните размирици, ГЕРБ и ДПС го защитиха Полицаите спасили София от вандалски погром, иззели пиротехника, боксове, метални палки от запалянковците Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС Васил Терзиев на протеста на агитките срещу БФС: Не си представях така началото на мандата ми Може ли БФС да остане без лиценз? Министър питал Боби Михайлов с какъв акъл опразва стадиона Боби Михайлов: Всичко прилича на саботаж! С какво ще помогне моята оставка? Гаврата на БФС с бургаските клубове продължава, вижте как човекът на Боби Михайлов мачка опозицията БФС не уби, а настърви опозицията Кои са бургаските клубове, които подкрепят Боби Михайлов и защо го правят Извънредно! Пред централата на БФС в Бургас ще ври и кипи на 6 април, готви се протест Бургас осъмна с плакати срещу Боби Михайлов Бургаските клубове „запалиха“ България за протести срещу Боби Михайлов Земетресение във футбола! 80 % от клубовете в Бургаско се готвят да напуснат първенствата на БФС
виж още
скрий
13 Ноември 2023, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман

Президентът на футболния съюз е убеден, че може да си тръгне с достойнство и дори да предложи наследници 

Ако община Пловдив реши, че стадион "Христо Ботев" не може да приеме футболната евроквалификация България - Унгария, последствията за българския футбол биха били ужасни. Това мнение изрази президентът на БФС Борислав Михайлов в ексклузивно интервю за БНТ. (б.р. - интервюто е правено преди окончателното решение, че мачът няма да се играе в Пловдив)

"Затова апелирам към хората от които зависи това нещо, да проявят здрав разум и да разрешат да се играе, защото тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол въобще, и Локо Пд и всички отбори", каза Михайлов.

"Едно такова неотдаване на стадион е като отказ от организиране на спортно състезание, което означава, че държавата не е помогнала на федерацията да си организира мача, което означава намеса, което означава изключване от УЕФА. Не говорим само за лишаване на отборите от участие в европейските турнири, тук говорим за блокиране в рамките на доста дълъг период на целия футбол в България. Това е немислимо, няма причини да се случи това, това би било абсолютна катастрофа", заяви президентът на БФС за БНТ.

"Няма причина мачът да не се играе там, където УЕФА е разпоредила. В последната седмица повечето от моите колеги отдадоха цялото си време, за да обяснят хронологията на събитията. Получихме писмо от СДВР, че се готвят протести на и извън стадиона. Това няма нищо общо с това дали мен ме е страх. Аз цял живот съм бил вратар, а после и президент на БФС. Това са много ветровити и горещи места. Ние запознахме УЕФА с това писмо и като организатор на мача оттам взеха решение мачът да се играе в Пловдив. Напрежението се създава изкуствено от хора, които искат да вземат властта в БФС. Но затова нещо си има правила, има си Конгрес. Няма истина в това, че ние сме провокирали някакво решение в УЕФА. Те решиха мачът да бъде в Пловдив и без публика, защото стадионът е по-компактен", продължи той.

Пред нашата камера Михайлов отговори и на въпроса дали обмисля да си подаде оставката като ръководител на БФС.

"Натиск тогава отново имаше от индивиди, свързани с публики и фенски маси. Тогава дори полицията не успя да си свърши работа и хората, които влязоха, направиха белята. Поради тази причина и аз си подадох оставката тогава. Надявам се някой да не използва всичко това като лост, защото всичко прилича на саботаж", коментира Михайлов.

"Когато хората не са доволни от резултатите на собствените си отбори, те търсят проблема на друго място. Трябва първо да се огледат в собствените си клубове. Иначе човек винаги може да се мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача. Имам още две години мандат - може да го изкарам или да не успея. Може през следващата година да направя Конгрес и всички да се успокоят тогава. Към момента най-мъдрото решение е на хората, които трябва да определят дали да има мач", допълни ръководителят на БФС.

Запитан дали възнамерява да се кандидатира за още един мандат като президент на родния футбол, бившият футболист коментира: "Не съм мислил дали ще продължа да управлявам след още един Конгрес, но по-скоро не. Вече работя по това да подготвя група от заместници. Никой не се ражда президент, въпреки че аз имам всичките дипломи, които човек трябва да притежава, ако иска да се занимава със спортен мениджмънт", завърши Борислав Михайлов.

 

 


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
31
Коментара по темата
31.
Боби , мъжът който пие вода
15.11.2023 14:25:32
0
0
Отворковци пак ви излъгах , погледнете ми внимателно доволната физиономия в чашата ми има водКА !
ХА ,ХА ХА !
30.
До 25
14.11.2023 14:07:39
1
1
Я пак ?!?!
Герб не затрие ли стадионите и футбола в Бургас ??
29.
*********
14.11.2023 13:43:26
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Цирей
14.11.2023 12:25:35
0
8
На мен ми е интересно кой го направи шеф на футболният съюз. Имам едни съмнения, че това не може да стане без едни ъндърграунд фигури.
Трябва да се въведе мандатност и повече от 2 мандата по 4 години, никой да не може да остане, на този пост. Трябва да Задължителен конгрес трябва да са всяка година, а не когато кликата си реши сама. Трябва да има отчет за свършена работа на този конгрес, както и да може да иска оставка на ръководството ако не си върши работа. Така излиза, че този орган си работи и си разпределя пари, без да го интересува ни държава, ни никой
27.
ФЮФЮ
14.11.2023 12:00:00
1
8
Герб да не ги правеха тия стадиони по селата за игра? Усвоиха едни пари. Иначе защо да правят модерни стадиони в села с 50 баби и дядовци? Ако не се играе на тях, няма как някой да се оплаче, че не са построени както трябва. Тия чимове, с изкуствено поливане и т.н. в какво положение са след няколко годишно изхождане на стотици крави?
26.
Тревор
14.11.2023 11:47:49
0
4
Снимката е показателна
25.
ФИФА
14.11.2023 11:15:56
4
3
ГЕРБ направиха хиляди стадиони , защо само кравите ги ползват?
24.
Абе, Боби,
14.11.2023 09:52:01
0
19
беше добър вратар, трябваше да си останеш в спомените на хората като такъв !
Иначе какво стана-стана лоша реклама на присаждането на коса , стана лоша реклама на "администратора-футболист"!
За администратори си има родени за това хора !
Виж, Стоичков колко бързо се усети, че администратор от него не става и се насочи другаде!
И си остана все още харесван!
23.
Панчо
14.11.2023 09:05:17
0
16
няма ли господ и цироза да ни отърве от тоя плешив урод, ще го ебай и нещасника му готов е да погребе всичко само и само да си стои там да обслужва господаря си домус гиби
22.
1303
14.11.2023 08:39:10
0
25
Не прочетох нито един положителен коментар за Перуката,значи е време да го духа
21.
Ти
14.11.2023 08:29:17
0
14
Първо се махни, после ще видиш, перушсн
20.
bai kosta
14.11.2023 08:04:49
0
10
"И това ще стане,и това ще стане,някога,но не сега" както се пееше в една песен.
19.
Лимонаденият Джо
14.11.2023 07:39:02
0
23
Боби Михайлов (мъжът, който пие вода) ....

Хахахаха
18.
бургазлия
14.11.2023 07:36:12
0
17
Заради успешно управление и възрастта която не му позволява да работи, Боби пияндурника предлага наследници!
17.
Нашата присъда към саботьора
14.11.2023 07:17:06
0
19
То е саботаж!Да саботираше като президент наБФС националният отбор,който е на народа,значи не трябва до живот да се занимава с футбол дори и в селските групи!Щом това му се позволява на национално ниво,какво остава за другите отбори?!Този шантаж към отборите от Пловдив,ако не разрешат мача да се играе там е недопустим и говори за пълна некомпетентност!Кой ще носи отговорност,ако се случи инцидент по време на мача,на стадион,който е строителна площадка?Сигурно ще натопи строителя,кмета,ръководството на стадиона?Приемно-предавател протокол поискал ли е капацитета ,за да се убеди в безопасността на хората,които ще са там-футболисти,журналисти и т.н.?По-голям саботьор,нехаеш за живота и здравето на хората,едва ли има!Какво още трябва да каже,реши,че тези гнили и изкарани от нафталина/чалготеки/ подобия на ръководители да изчезнат?
За неговия личен саботаж срещу националният ни отбор-забрана до живот да присъства на стадионите в Нашата България!!!
16.
Evstati
14.11.2023 06:26:25
2
11
Синьо мекере, вече безработно.
15.
Диктатура
14.11.2023 05:24:49
0
25
Нали всички капацитети в държавата,все се обясняват,че властта не им е най-важна,длъжностите са им мног отговорни,близките им страдат от това,оставките винаги са им в джоба и т.н.Защо и за какво не си подават оставките?!Те убиваха и убиха българският футбол!Страха и суетата от недоволството на феновете от диктатурата отношение на един човек,стана залог за сегашните футболисти.Това ръководство затри шансовете за реализация на много момчета!Такова окопаване и диктатура и Тодор Живков не е правил когато го свалиха!Пълна порнография,очевадна вече в цял свят!Нациналният отбор е на нацията,а не на един диктатор!Неговият девиз е :След мен и потоп!Този човек,не обича футбола,който му дава всичко!Обича само себе си и …
14.
Паткан
14.11.2023 04:49:04
0
30
Перуката на тая снимка е махмурлия, личи си му от 100 км, хахаххаха, за това пие вода, нещастник жалък, да се маха да не го махнем ние, с перуката завряна в гъзъ, нагло нищожество!
13.
Истината
14.11.2023 04:06:55
1
30
Човека си е подготвил заместник ОНЯ с шапката от Сливен , ХА ХА ХА смешник нагъл
12.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо
14.11.2023 00:50:06
2
40
За всички трябва да е ясно , че докато Б.Михайлов е начело на БФС , футбол в БГ просто НЯМА КАК да има !
Този човек и кохортата му буквално УНИЩОЖИХА тази иначе толкова харесвана и обичнана от всички игра !
В момента всичко е черно тото , театро и брутална корупция !
А за оставката му - знаем !
Същата е като тази на Корнелия Нинова !
11.
До 5
14.11.2023 00:19:50
0
32
недей обижда цирка и цирковото изкуство. Там хората са професионалисти с умения които някой трудно биха придобили. Там ако не можеш - не излизаш на манежа.
10.
G
14.11.2023 00:06:43
0
34
Защо пиеш вода ? Всичко наред ли е ?
9.
БОБИ
13.11.2023 23:32:48
0
25
Нема да

SEMANA

от БФС-то
8.
Садистиииии.......
13.11.2023 23:32:21
0
34
Според мен е добре прокуратурата да се самосезира от нагледния снимков материал и да подведе под наказателна отговорност лицето,което му е сервирало минерална вода......и то Велинград!!!!!.....
Ужас!!!!!
Искате да го отровите????!!!.....Нали????!!!
Искате го мъртъв,защото Ви пречи???!!!
Мерзавциииии!!!!!!
7.
Фекрет Стораро
13.11.2023 23:23:25
0
32
и да си тръгне какво нали изпрати малката перучка да завърши за президент и валерката божинов дет неможе да каже две думи без да му ги говорят в ухото на слушалка
6.
Xaxaxaxaхахахаха
13.11.2023 22:47:48
1
33
А така! Наздраве, дон Перуци! Пускай Преслава!
5.
Кочо
13.11.2023 22:46:21
1
57
Това е уникална снимка на господина с перуката как пие вода, освен ако не е водка. Бивш футболист, вратар.... Ами какво му разбира празната глава на тоя цървул от ръководене на такъв съюз? Това че е бил вратар няма как да му напълни празната плешива кратуна с мозък и знания как се ръководи такъв съюз. Цялата ни дъражица е пълен цирк. Не спираме да се излагаме пред цял свят не само пред европейски съюз. Простаци и неграмотни люде са завзели всички най високи постове и не ги пускат дори с цената на живота си. И така ще си бъде дорде има ганьовци в тази държава.
4.
Димо
13.11.2023 22:33:29
1
47
При тоя пияндурник отдавна няма достойнство !
3.
Грую
13.11.2023 22:31:02
1
52
Да си тръгне ама не си тръгва ! И оная Баба яга до него от Сливен и тя не си тръгва ! Малоумни селски тарикати,андрешковци !
2.
Hhhhh
13.11.2023 22:23:23
1
40
Изчезваййй перукааа!!!!
1.
дали е вода
13.11.2023 22:20:04
1
45
доктор Радева категорично му е забранила да пие вода
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори