×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опозиция с неизживяно детство опитва да ме спъва, несериозно е


Опозиция с неизживяно детство опитва да ме спъва, несериозно е
Илиян ЯНЧЕВ, кмет на община Малко Търново
03 Декември 2011, Събота, 15:58 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка автора

Измислица са турските гласоподаватели и че турци ни пекат хляба, време е да минем в работен режим

- Г-н кмете, във Ваше лице община Малко Търново поставя началото на нова епоха в местното самоуправление. Разбрахме, че сменяте екипа си. Кои са новите лица?

- Като цяло в администрацията няма да има промени, но е факт, че общината е с нови двама зам.кметове – това са  инж. Тонка Стоева и Димитър Стоянов. Димитър Стоянов отговаря за строителството, общинските гори, структурата БКС, спорта, а инж. Стоева отговаря за всичко останало – култура, туризъм, образование.

- Първата работна сесия на Общинския съвет показа на медиите, че сред съветниците  има дефицит на образовани и опитни хора, факт ли е това или не?

- Не, напротив. Останалите сте с погрешно впечатление.

- Защо основният опозиционер от РЗС Владимир Павлов така остро обиди Красимир Дяков от Вашата партия, когато името му бе предложено за член на Областния съвет за развитие – Бургас, останах с усещането, че човекът е, меко казано, нискообразован?

- Дяков е бил ръководител на едно от местните предприятия, сега има сходен бизнес, свързан със строителството, образован е. Но, ако забелязахте, Павлов го атакува безпочвено, предлагайки себе си, а това е нескромно.

- Тук имате един общински хлебозавод, който е бил приватизиран от българин, но се е оказало, че е губещ и той наскоро го препродал на турци, та сега турци ви произвеждали хляба и ви подкрепяли точно Вас на вота. Така ли е?

- Не, това първо никога не е било  общински хлебозавод, а малко цехче с производителност около 300 хляба на ден, собственост бе на тукашната кооперация с председател Стоян Костов - неговата политика не знам каква е,  но не е вярно, че заводът е общински. Общината се снабдява с хляб и от други бургаски фирми. Дамата, която е собственичка, съм я виждал, има български паспорт и е българска гражданка. Няколко години е живяла в Дерекьой - съседното село, сега живее в Малко Търново, тъй че да говорим за турско участие е несериозно.

- Около 450 граждани за гласували в община Малко Търново, използвайки последната възможност да се регистрират по настоящ адрес, те са от съседна Турция, факт ли е това?

- Не.

- Особено в с. Звездец?

- Категорично не.

- Тук са гласували само български граждани?

-  Да.

- И няма вносни гласоподаватели, които са с турско и българско гражданство?

- Не, не, не, категорично, това са много мръсни лъжи. Иска ми се да управлявам спокойно, но  ще ми трябва време, за да се почувствам като кмет. Първото, което  аз много уважавам, е опозицията, особено когато е градивна.  Но когато усещам, че такива несериозни въпроси идват именно след получена информация от опозицията, ми става обидно.  Явно г-н Павлов не може да преглътне загубата от изборите, има неизживяно детство, но така или иначе с времето нещата ще улегнат, ще се напаснат характерите. Сигурен съм. Ние сме дошли да работим  за доброто на общината, а не да казваме пред камерите кой колко е компетентен и в същото време да прозира, че нито едно от предложенията не е конструктивно. Г-н Павлов иска да се показва, да го виждат и според мен го прави на подходящото място, защото много от хората не го познават. Това е начинът да го опознаят.

- Той не живее ли тук, все пак. Останахме с впечатление, че познава хората и те него също?

- Никога не е живял в Малко Търново. Той е регистриран тука, но никога не е живял. Дори по времето на изборите той пътуваше от Бургас до тук.

- Чували сме, че има дете със здравословни проблеми и се нуждае от чистия въздух на Странджа, затова семейството се е преселило тук и живее постоянно тук.

-  Още повече съжалявам, че в собствените си несгоди намесва и дете. Никога не е бил тук, за да живее тук, можете да питате всеки един от местните жители. Регистриран е в Малко Търново, на адрес, на който аз познавам собствениците – те не живеят тук, но и той не живее тук. Сега си е взел някаква гарсониера под наем.  Не я използва така или иначе – негово право е да говори каквото си иска.



В категории: Малко Търново


36
Коментара по темата
36.
pe60
20.03.2012 12:02:27
0
4
Защо раследващите органи не погледнат назад и си припомнят, че когато Илиян беше митничар се опита да пробута фалшива диплома за висше образование, за да стане митнически инспектор???? Защо не прогледнат от кой турчин идват парите му, от Лозенград (дн.Къркларели), и колко повече дървесина се сече от Странджа планина и се изнася в Турция...заради дослука с турчина ли....Малко Търново отдавна е превзет икономически и финансово от съседна Турция, само дето турски не с говори все още...засега...с този кмет залеза на общината е сигурен...къде са младите хора...защо напуснаха родния си град??? Защото са налице социални и икономически условия да градят кариера и семейство ли??? ГЛУПОСТИ просто от Иван Иванов насам само се краде в тази община....който и да дойде следя Илиян Янчев, бил той и ОСМАН ОСМАН само ядове ще бере....всъщност няма да има нищо за бране (обиране),,,'щото ще е обрано всичко...
35.
за 28
19.03.2012 14:39:05
0
5
... млади и кадърни малкотърновци.....като кадърния син на Руска Попова
34.
местен
16.01.2012 15:26:07
0
16
Какво става " БЕСОВЕ " нвщо май спряхте да интервюирате И.Я . Защо така ?
Може би следващата статия , ако въобще посмеете да пишете , трябва да е посветена на "политическата проституция"
33.
3446
04.01.2012 07:59:17
0
8
4 н г голяма веселба ще настане в малко търново с този кмет
32.
. академик кавалов
31.12.2011 09:58:36
0
3
.

няма ли някоя нова свирка-пардон -новина да коментираме
31.
qwqwq
31.12.2011 09:52:36
0
3
така точно така`настана време за семейния секс групов банкет`то верно че между роднини и колеги най-много боли-хо-хо-хо`да не забравите и някоя сливенска циганка да вземете и за цвят`хо-хо-хо`
30.
четящ
30.12.2011 08:17:56
0
13
Отговорите са полуистина : 450 са регистрирани , но не са от Турция .....
= полубременна жена !!!!!
Това , че изразявам моята позиция , която е различна от вашата ,не е злоба , а мнение на човек , несъгласен с пошлостта и простотията !!!
29.
четящ
29.12.2011 14:13:12
1
15
Имам чувството , че въпросите и отговорите имат един автор и това се нарича поръчкова журналистика .Сигурно и този мой коментар няма да добавите към другите . А който високо хвърчи , от високо пада !!
28.
До 27
28.12.2011 18:50:34
8
5
Аз не надзъртам! Господинът Караджов е изгубил скъпоценния си фиш и аз го намерих! И бих се "захванал" ако имаше кой да ме назначи! И искаш ли подробности - аз съм точно два пъти по-образован от тези двама директори - номенклатурчици, които използваха ГЕРБ за лично облагодетелстване и сега се мъдрят в един Общински съвет, барабар с Иванов, Браяновски и Градева, впрочем...Но, моля, това с цифрите от тази заплата е пладнешки грабеж за сметка на млади,кадърни,но...безработни малкотърновци!
27.
До зоркото око
28.12.2011 14:34:16
5
7
Вместо да надзърташ в чужди фишове защо не се захванеш и ти да изкараш толкова пари? Щом държавата храни разни ненужни чиновници значи всеки има шанс. Друг е въпроса че Караджов и Златаров провалиха герб на изборите. За кого всъщност работят тези двамата и имат ли качества да заемат директорски длъжности май е по важно.
26.
ЗОРКО ОКО
27.12.2011 00:10:05
2
3
Дали да не щракна едно кадро на фишчето, че даго разпратя на повечко медийки?
25.
ЗОРКО ОКО
26.12.2011 23:41:14
2
7
Край! Започнах вече...Основна заплата:1500 лв+ 3 месеца -октомври, ноември и декември някаква Регулация РЗ ръководител по 926 лв/последната е 928/ , за безплатна храна242 лв. или ОБЩО:4522 лв.Рождеството ще да е донесло голяма радост за Стоянишвили!!!Но той е спестелив! По банковата му сметка влизат 3428,62 лв, а от останалите + 400-500 лв от всенародната любов заради продължителното му запъване и пелтечене по време на общинските сесии ще му стигнат за текущи разходи!Какво ще кажете,а?
24.
ЗОРКО ОКО
26.12.2011 23:27:14
2
2
Късметът ме отведе до коледният фиш на всенародният любимец Стоян Георгиев Караджов ! Изкушавам се да ви кажа как изглежда! Бат Бойковия пасти да яде! Да кажа ли, да не кажа ли? Някое дърварче да не получи удар като разбере! Кво ми пука!
23.
ЗОРКО ОКО
26.12.2011 23:27:11
1
1
Късметът ме отведе до коледният фиш на всенародният любимец Стоян Георгиев Караджов ! Изкушавам се да ви кажа как изглежда! Бат Бойковия пасти да яде! Да кажа ли, да не кажа ли? Някое дърварче да не получи удар като разбере! Кво ми пука!
22.
mig
22.12.2011 14:19:21
1
8
Да стои на маса умее. Ама всичко друго е въздух под налягане. Селските моми и ергени виждате само първото.
21.
4A4A
20.12.2011 16:29:25
7
2
ILIAN E HITAR ,I UMEE DA STOI NA MASA I DA NAKARA HORATA DA GO SLU6AT A BIDINSKO IZ4ADIE KAKVO PRAVI6 V M. TARNOVO OT BURGAS TE IZGONIHA I RE6I,4E TAN 6TE STAVA6 KMET DREBEN TARIKAT MNOGO SI ANTIPATI4EN
20.
rokoanticigani
19.12.2011 21:40:12
2
8
Bacho Iliane,hubavo stana kmet ami ...sega! S tazi gipsi kolonia nakude?Kum Europa li, ili kam Turcia,India!Niama losho ,ama kartinkata e krasota,do 2-3 godini Malko Tarnovo ste e nesto kato ...taliban,pakistan,zvezdeclainistan,ciganistan......tuzno i zalko ,bacho iliane
19.
???????????
19.12.2011 12:41:53
0
3
Ти ли ме буташ сам ли си падам
18.
доктор ух боли
19.12.2011 12:18:19
1
2
кавали кавали свирят в ````````````
17.
клоун
07.12.2011 16:16:08
5
13
Цялото ви циркаджийско интервю почти на 100% е лъжа ! Проверявайте фактите , за да не ставате за смях !!! Колкото и да лъжете фактите са налице ! Тях не можете да манипулирате !!!
16.
До 14
07.12.2011 14:21:41
11
11
Да започнем от договорките на Руска и Севда и "блестящата" им предизборна кампания.
15.
караштия фикалка
07.12.2011 12:33:03
7
0
Браво на коментарите,лайна ще има за всички по-всяко време.ЯЖТЕ ЯЖТЕ
14.
до рокофобия
07.12.2011 10:24:12
5
13
Вярно е че кампанията на ГЕРБ беше провал. Защо и имало ли е някакви договорки зад гърба на партията е въпрос, който ще изясни в близките месеци- когато "земеделците" начело с кмета преминат към ГЕРБ.
Иначе- избрахте си съветници които ама изобщо не се интересуват от парите на Общинския съвет и с радост ще си ги дарят на бедните.
А кого харесват хората е въпрос на качествата на самите хора. Преписвам от един друг коментар- в царството на идиотите управляват тарикатите.
13.
rok0fobia
07.12.2011 01:47:47
13
10
Drugarko Popova vidiahme vikampaniata,proval!Umoliavame vi da sprete da pluete.Vie tova si mozete nai-dobre.Tov a che horata ne vi haresvat otdavna triabvahe dago znaete.Smeshnoto vi zelanie davzimate niakoi lev ot obstin.suvet si ostana mechta,a partiinata vi ambicia glupost!
12.
до 10
06.12.2011 13:52:20
2
17
Все пак приемете факта ,че ако тези приходящи се игнорират ,тогава какво излиза : И, Я .няма моралното право да се именува "КМЕТ "
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВА С ПАРТИЙНОТО СИ ПОРЪЧЕНИЕ ДРУГАРКАТА КАСАБОВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗГРАДИ ИМИДЖА НА ЕДИН МОРАЛНО ПРОПАДНАЛ ТИП С КРИМИНАЛНО МИНАЛО И НЕЗАИНТЕРЕСОВАН " БАЩА" НА ЗАКОННИ И НЕЗАКОННИ ДЕЦА!!!
ФАКТИтЕ СА СИ ФАКТИ !!!
11.
до 10
06.12.2011 13:52:17
4
12
Все пак приемете факта ,че ако тези приходящи се игнорират ,тогава какво излиза : И, Я .няма моралното право да се именува "КМЕТ "
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВА С ПАРТИЙНОТО СИ ПОРЪЧЕНИЕ ДРУГАРКАТА КАСАБОВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗГРАДИ ИМИДЖА НА ЕДИН МОРАЛНО ПРОПАДНАЛ ТИП С КРИМИНАЛНО МИНАЛО И НЕЗАИНТЕРЕСОВАН " БАЩА" НА ЗАКОННИ И НЕЗАКОННИ ДЕЦА!!!
ФАКТИтЕ СА СИ ФАКТИ !!!
10.
ТТТТТ
05.12.2011 20:39:54
18
2
И .Я добре си е изживял детството и знае как да ръководи работата си. Що се отнася до г-н отврат така му изнася, нека той да си вземе чантичката.
9.
отврат
05.12.2011 18:52:45
0
19
Щосе отнася до интервюирщата , ако има поне трохичка морал , просто трябва да си вземе чантичката и да се скрие вдън земя .Поради всичката помия ,която е изсипала досега !
8.
ха- ха
05.12.2011 18:35:20
2
16
И. Я . дали е изживял своето детство ? Той отговорност за нищо от досегашното си битие не е поел , та да може да управпява община !!!
Това се отнася и за сегашния( предишен ) ОБЩ.СЪВЕТ, начело с вдетинения сегашен председател : заседание=шоу в детска градина !!! И такива хора се взимат насериозно ,че могат да управляват!!!!
7.
!!!!!!!!!
05.12.2011 18:23:02
3
21
Докога К.Касабова и"БЕСОВЕТЕ " ще ни занимават с това жалко недоразумение И. Янчев ? Наистина трябва да сте побеснели за да интервюирате такива особи! Колкото и да се напъвате да го направите "ЛИЧНОСТ " той просто е един селски тарикат ! Нима падате толкова ниско? Пазете си авторитета и проверяваите фактите , преди да побликувате такива "ПСЕВДОИНТЕРВЮТА "СЪЩИТИ С БЕЛИ КОНЦИ !!!!
"От тази трънка няма да изкочи заек ! Много добре познаваме И .Я . та да поставяте толкова нависоко: вари го печи го : на цървул мирише!!!!
6.
????
05.12.2011 13:09:20
8
3
Стига вече!!!
Не ви ли омръзна всичката тази помия,която се изсипа.
Изборите дойдоха, минаха и заминаха.Един спечели, другите загубиха.
Ще видим какво ще се
свърши за 4-ри години.
5.
Номер 4
05.12.2011 12:24:39
3
9
Ами ти си тоя дървар.
4.
ee
05.12.2011 11:00:21
13
6
6. ее
05.12.2011 08:50
Рейтинг:
1АКО НЯКОЙ МИ ПОСОЧИ ЕДИН ДЪРВАР КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ МУ ДАВАМ ПАРИ . ТОВА ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ЖИВЕЕЯТ ТУК НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ. АКО НЯМАТЕ КВО ДА ПРАВИТЕ ПРОЧЕТЕТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛНИЯТ КОДЕКС И СПИСЪЦИТЕ , КОИТО ДО ВЧЕРА БЯХА В ЧИТАЛИЩЕТО . В ЦЯЛАТА ОБЩИНА ИМА САМО ЕДНО ЛИЦЕ С ТУРСКО ИМЕ . АРЕ КАТО НЕ ГИ РАЦБИРАТЕ НЯКОЙ РАБОТИ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТЕ. ДОБРЕ ЧЕ ОИК И ГОСПОДА СЪДИИТЕ НЕ СА ТЪПИ КАТ ВАС - НЕ ГОВОРЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРЕБРОИТЕ ДО 5... ТЪП НАРОД
3.
бм
05.12.2011 09:03:07
4
19
Г-н кмете, във Ваше лице община Малко Търново поставя началото на нова епоха в местното самоуправление.

Му Ха Ха Ха Ха

Старият бардак със старите курви само съдържателите си размениха местата.
2.
Фризьоркат-ъ
05.12.2011 08:36:23
2
4
пак белъ и пак на ншшти глави
1.
БРЪСНАР
04.12.2011 23:29:33
4
16
Един тип с криминално минало, неморално настояще и пандизчийско бъдеще се опитва да разсъждава и дава оценки!? А дали Търновци са слепци и не видяха как се изсипа вълна от външни лица да гласуват?
А Касабова ако беше поне малко се потрудила да прочете вътрешната притурка на 24 часа и Труд ot 14.10.2011 год., да види какви са данните от служба ГРАО София - които изнесоха скандали данни за записване на нови лица!
За М.Търново са 415!
Да сте го чули от ГРАО на Община М.Търново? НЕ! Защото по това време ресорен зам.кмет беше Янчев и той е записвал новите "гласоподаватели". Какво очаквате, да излезе и да каже "Аз ги регистрирах" , Аз спечелих нечестно!. Е, аз не очаквам чудеса и още повече да си признае.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори