×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рафи e №1. Бургаският кмет е персоналният му фотограф, а Тони Димитрова го носи на ръце


Рафи e №1. Бургаският кмет е персоналният му фотограф, а Тони Димитрова го носи на ръце
Кметът на Бургас Димитър Николов доста успешно се справи с репортерските снимки, които после бяха разпространени от пресцентъра на общината
25 Ноември 2011, Петък, 14:57 ч.
Автор: Бесове.бг

Училищата в Бургас опустяха днес. Всички се изнесоха за концерта на новия сексимвол пред общината

Все е имало събития, които са обединявали хората около определена кауза, но като това, което днес видя Бесове.бг пред общината, със сигурност в новата история на България няма. Най-успешният и сериозен български кмет, който със сигурност би могъл да бъде също толкова успешен министър-председател или президент, напр., днес влезе в роля, който докара до екстаз тийнейджърите на площада. Точно в 11,30 часа Димитър Николов напусна кабинета си, за да уважи с присъствие концерта на своя млад съгражданин Рафи Бохосян, който се бори на първото място в Х-фактор. Народът вече се беше насъбрал, училищата бяха опустели, за да видят своя Рафи наживо.


Фенките бяха полудели, час преди събитието те бяха заели стратегически позиции до сцената, за да докоснат своя кумир


Кметът обаче излезе встрани от сцената, въоръжен с най-хубавия фотоапарат Никон от общинския пресцентър и се нареди между фоторепортерите, в очакване на звездата. Зрителите ръкопляскаха с въодушевление, докато градоначалникът се извисяваше с ръста си и леко приклякаше, за да направи по-хубави кадри на своя любимец, прославил Бургас. Докато видният фоторепортер цъкаше наляво-надясно и очакваше Рафи да излезе на сцената, ние видяхме как вътре, зад голямата официална врата на кметството примата на бургаската естрада Тони Димитрова не можеше да си намери място от вълнение и в пристъп на върховна радост прегръщаше крехкия талант Рафи, след което го вдигна на ръце и го размята.


Тони Димитрова уловена от наш фоторепортер да разнася на ръце своя приятел Рафи

 

Рафи дойде в родния Бургас, за да получи подкрепа от най-верните си поддръжници. Часове преди официално обявения час за концерта -11.30 площадът пред Общината започна да се пълни с фенове. Днес коридорите на Търговската гимназия също са били пусти, защото учениците със зелени вратовръзки, без страх от отсъствия, прииждаха на тумби към мястото на събитието. Влюбени девойки пък бяха изрисували ръцете си със сърца.

- Кой трябва да бъде президент на България?, питаше водещият Петър Генчев.

- Рафи!, крещеше екзалтирано публиката.

- Кой трябва да бъде кмет на Бургас?

- Рафи!

- Кой трябва да бъде финалист в X-Factor ?

- Рафи, отговаряше тълпата.

В публиката бяха и родителите на Рафи – Елизабет и Ахаси Бохосян, които едва успяха да се доберат до сцената и да зърнат сина си в действие. 

Да подкрепят Рафи бяха дошли още Петте сезона, Стефан Диомов, Пламен Ставрев и от неправителствената организация „Младежки глас“, където той е председател на клуба по култура.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара по темата
12.
do ЗанЗибар
27.11.2011 00:15:06
0
3
Не знам на кого от X Factor си фен, но така като те гледам или на Богомил или на Стела или на някой друг вече отпаднал. Рафи пее на живо и пее много добре. Освен това има харизма и заряд на сцената, който никой друг участник няма. От думите ти личи, какъв лаик си, и че чрез думите си се опитваш да се правиш на различен - е да ама не вървиш. Той поне прави нещо с живота си - а ти стоиш и плюеш по кадърните хора, и тези които се опитват да направят нещо с живота си. Но такива като теб са нужни единствено за това, известните хора да знаят, че никога каквото и да правят не е достатъчно и може и още. А за теб животът си остава все същия - без следа, потънал в собствената си мизерия и "мразейки". Няма как и да постигнеш нещо градивно, тъй като явно "всичко ти е ясно". И да спомена - най-вероятно, който и да ти е фаворит от X Factor най-вероятно ще загуби - и то от Рафи. Айде със здраве и друг път като искаш да напишеш нещо някъде, си представяй, че всички които го четат знаят кой си. Анонимно да плюе и да знае всичко - всеки може.
11.
Г.С.
25.11.2011 20:47:46
3
6
ДО РАСИСТ
ти си грозен педал дето те ебат турците я излез на вън да видим ко ща напряват смачканак скапан
сигурно си някъв хилъв и кльощав очилат и пъпчив педал дето го спукват от бой всеки ден
много си зле ве циганин скапан
10.
t.d.
25.11.2011 19:46:13
4
4
Всички фашисти и хитлеристи - 3 метра под земята.
9.
A ^^
25.11.2011 19:07:59
3
5
Raffi ima prosto unikalen glas!!! Dano specheli sastezanieto.. No w tozi sait ima mn lajliva info za TG zashtoto chasovete ni bqha namaleni spec za koncerta... i za sarcata .. mm ne e tochno toka
8.
3ан3ибар
25.11.2011 19:04:59
19
3
Това момче е родена фолк звезда - артистичен и харесван, а без никакъв талант.
Драги ми Рафи, ако не подпишеш с Пайнер след Х-фактор, те чакат две-три дребни рекламки, малко курви за жълтите вестници и турбо надуто его.
Пък и някак си не си представям професорът по психология да те допусне до изпит с курсова работа "Сублимацията в несъзнаваното творчество на Фреди Меркюри. Основни акценти в хомосексуалното сценичното облекло от 80те". Виж в курса по коафьорство те пускат отмък =Р
7.
TG
25.11.2011 19:03:56
3
8
Pusti koridori?! cHASOVETE NI BQXA NAMALENI .. NQMAM DUMI..
6.
Petya
25.11.2011 19:00:36
1
6
Wsichki se gordeem s teb! Ti si nashiqt pobeditel! Obicham te , Raffi!
5.
Rasist
25.11.2011 18:49:05
9
3
Do antirasist: "grajdanino" maika ti prez gaza te e rajdala i o4ite ti o6te sa s laina 6tom ne "progeldnal"
4.
Антирасист
25.11.2011 17:39:15
10
5
Майка ти е манго, селско чедо!
3.
Rasist
25.11.2011 17:18:18
18
5
bravo na mangoto
2.
Ученик от ТГ
25.11.2011 16:22:38
4
8
Коридорите не бяха празни, защото избягахме, а защото часовете бяха намаление и свършихме преди концерта с цел да отидем възможно най-много хора от 2те смени :)
1.
Teodora Dobreva
25.11.2011 16:08:04
3
14
С нетърпение ние неговите приятели очаквахме тези дни, в които много повече хора ще разберат какъв талант крие в себе си малкия голям Рафи Бохосян :))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори