×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази тв легенда изгонена позорно от bTV заради по-млада колежка


14 Септември 2023, Четвъртък, 12:40 ч.
Автор: Флагман.бг

След роката Радина се е отдала на другата си страст – писането, подготвя първата си авторска книга, за която получила вдъхновение насън

Телевизионната легенда Радина Червенова била свалена скандално от ефир. Тя изкара само два сезона в сутрешното предаване на bTV „Преди обед“. Радина е отстранена и заменена от по-млада и неизвестна колежка, пише Ретро. 

До последно бившата говорителка на БНТ си мислела, че наесен отново ще бъде на екран. Продуцентът на предаването Георги Тошев през лятото също твърдеше, че Радина на всяка цена ще остане в екипа. Какво е наложило уволнението й – така и не става ясно, но плановете се променили в последния момент. Тв звездата останала крайно разочарована и тежко преживяла свалянето си от ефир. Тя водеше две изключително успешни рубрики – едната бе посветена на срещи с известни българи от миналото, а във втората коментираше заедно със специалисти човешките отношения. В „Преди обед“ Радина постъпи, след като преживя най-тежкия момент в живота си – сблъсъка с коварната диагноза рак на гърдата. 

Тя премина през две изключително сложни операции и последващи терапии. По същото време бе и в развод със съпруга си Коко Каменаров, който известно време живя с друга жена. След авантюрата обаче той поиска прошка от Червенова и двамата отново се събраха. 

Месеци след като пребори заболяването, журналистката отново грейна на малкия екран за радост на зрителите. Две години по-късно обаче е безславно отстранена, а на нейно място са се намърдали млади и неопитни тв амбиции.

Макар и да е в пенсионна възраст от вече 2 години, Радина не се бе пенсионирала официално. Сега принудително била изпратен от ръководството на медията в пенсия. 

Добрата новина била, че при всички положения бившата говорителка от „По света и у нас“ щяла да хване висока пенсия най-вече заради 35-годишния си стаж в БНТ, по време на който е получавала солидна заплата. За момента тя нямала предложения от конкурентна медия, макар все още да й се работело.

Сега, след като напусна студиото, Радина се е отдала и на другата си страст – писането. В момента тя подготвя първата си авторска книга, за която получила вдъхновение насън.

Зрителите на предаването са възмутени от рокадите в сутрешното развлекателно шоу и зоват ръководството да върне както Радина, така и титулярния водещ Сашо Кадиев. Макар синът на Катето Евро да се оттегли доброволно след 12 години на екран, без да е бил уволняван, феновете на „Преди обед“ не могат да свикнат със заместника му – младия актьор Петър Дочев. Той преборил 70 души на кастингите през лятото, за да седне на стола на Кадиев.
 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
14
Коментара по темата
14.
Бивш колега на Хачо Бояджиев
16.09.2023 13:57:19
0
1
Имам разумно, компромисно предложение! Върнете Радина! Тя е всепризната звезда в Телевизионния ефир - с опит, усет, чар, интонация! Не отстъпва по нищо на незабравимата Анахит Цонева-Тачева! И Сашко, на Катеричката Евро съкровището е всепризнат, но с ОБРАТЕН ЗНАК! Никакъв опит, никакъв усет, никаква интонация! С чара на минали на другия бряг младежи! Него не го връщайте! Да отива на село при майка си, и двамата са много далече от театъра и киното! Затова пък върнете и други звезди като Радина, ако има все още оцелели от произвола на малоумните управници! Покрай тях младите и перспективните ще се учат и сполучат, а не от еднодневки и Калинки-Малинки!
Да си спомним как Хачо подбираше най-добрите и най-можещите!
13.
Х
15.09.2023 11:50:07
5
3
Пролича си, че Кадиев ги носеше на гръб!

Много слабо и пошло стана предаването. Чак секс в четвъртък преди обед вкараха, но не им се получава!
12.
Петров - Ст. Загора
15.09.2023 11:07:38
3
7
Да си спомним филма " Уморените коне ги убиват, нали?!". От 33години неглижираме, шунтираме и се подиграваме с цвета на българската интелигенция! Всеки от тях, щом е навършил еди колко си години и няма гръб ЗА НИЩО НЕ СТАВА! Не е така!!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ спуснатите с парашут Калинки-Малинки, братовчедки, съпруги, метреси на молоумните ни управници! Да, но в сърцата на всички не са тези безцветни еднодневки, а доказалите се отвсякъде бисери на Културата, Науката, Изкуството, Образованието,.. България прелива и от излюпени от НИЩОТО Професори, Академици, Доценти, Експерти, Съветници, Генерали Адмирали,... От такива Истинските ни Умове и Интелигенти стоят настрана!!! Радина не е сама! Като нея са много! Нека ги пазим и подкрепяме! А тези, измислените - на село с мотиките! Може там да им е силата! Да помагат на бабите и поне така да са полезни с нещо!!!
11.
Леля Мале
15.09.2023 09:24:26
2
6
Всички знаем и виждаме какво съвършенство е Радина. В неин интерес е да започне да се грижи за душата си, собствената си душа. Не душата на телевизията и зрителите.. Четейки коментарите се вижда колко зрителите са наясно какво означава професионализъм. Но темата не са те а Радина. Важна е тя, важна е нейната душа, нейните желания, нейните мисли и мечти. Тя дълга си към вселената си го е изпълнила и сега и предстои най важното и най личното а именно да се наслаждава на свободата си. Желая и здраве и благодат.
10.
Тотев от София
14.09.2023 20:32:17
3
15
Радина слага в джоба си всички (т.нар. Калинки) пародии, като Ани Цацарова, дружката на Кралев(Крадев), Цветито Ризова, Галка-Балка, "звездите" в БНТ, и много,
мно-ого други! Прекрасна визия и държане, великолепен глас, чаровна усмивка! И не винаги младостта е по-добрия вариант!!!
Тръпка на мъжката половина!
9.
Миа
14.09.2023 19:39:41
5
16
Нормално!
Младата "неизвестна " колежка няма как да е известна,ако не работи!
Цял живот някои зрители искат да гледат едни и същи лица,не приемат промени. Младите трябва да работят,а възрастните да почиват.
8.
Гост
14.09.2023 18:18:21
11
16
Стана модерно, хора в пенсионна възраст да не пускат кокала. И после, младите бягали в чужбина. Пенсионерите да имат право да работят само в селското стопанство.
7.
Стоян
14.09.2023 18:12:58
9
20
Правилно са постъпили. Не вече за екран Червенкова. Нищо лично, но трябва да се дава път на млади и свежи лица.
6.
Запознaт
14.09.2023 16:58:32
13
16
Младата колежка лапа по-добре явно и дава навсякъде, плюс това гълта! А дъртата плюеше!
5.
Сладка
14.09.2023 16:50:18
10
14
Видях я тая новата колежка. Много е страшна и както казват по нашия край - Готов х@й разваля. Ужас.
4.
Мммм
14.09.2023 16:25:05
7
22
Време беше .Да си гледа здравето.
3.
Крас
14.09.2023 15:39:17
8
24
Много млади завършват журналистика всяка година. Да умрат от глад ли, или да емигрират?
2.
Анонимен
14.09.2023 15:13:34
7
33
Ами, правилно са постъпили, как младите ще се налагат, като старите не отстъпват местата си, особено пък и в пенсионна възраст.
1.
дебили бургас
14.09.2023 13:25:37
11
23
Тая мисирка са я сменили с кокошка! Голям проблем.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори