×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново нападение над Паметника на Съветската армия


Ново нападение над Паметника на Съветската армия
Футболни фенове палят димки и чупят плоча от монумента
18 Август 2023, Петък, 07:12 ч.
Автор: Флагман.Бг

След атаката на място отидоха и политици като Мая Манолова и Румен Петков

Ново нападение над Паметника на Съветската армия.  В социалните мрежи бяха разпространени кадри на футболни фенове, които нападат палатковия лагер пред паметника, палят димки и чупят плоча от монумента, съобщава Нова телевизия.

След атаката на място отидоха и политици като Мая Манолова и бившия вътрешен министър Румен Петков.
 


В категории: Политика


16
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
16
Коментара по темата
16.
Въй
18.08.2023 10:59:57
1
4
На плочата на МОЧА пише:

НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА
ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Никъде не се упоменават български войници и нелепо да се твърди, че монументът е издигнат за тях.
Вече има взето решение за демонтаж, следващата стъпка е преименуването на храма Ал. Невски. И после поетапно из цяла България на русофилите няма да им стигнат палатките.
15.
1
18.08.2023 10:13:12
1
4
Айде събаряй русороби
14.
до 13
18.08.2023 10:03:37
11
4
Не е важно, че си ТЪП важното е, че не го съзнаваш !
Какво разбираш от история ?

Именно КРЪВТА на тези загинали българи, спасява България да не бъде разпарчетосана от ЧЪРЧИЛ (най-големият българомразец заради Първата Световна).

Именно заради тяхната саможертва днес тракия, родопите и Пловдив са в БЪЛГАРИЯ.

Наистина интернет дава възможност всеки малоумник да пише.
Въздържайте се !
13.
мда
18.08.2023 09:52:39
4
13
За 3 години съюз с Германия няма нито един българин на фронта. Факт! 2 седмици след руската окупация дядовците ни са пратени за пушечно месо от "братушките". Факт! Сега искат същото малоумните последователи на руснята! Четете историята, малоумници, за да не се налага да я повторите! Там, накъдето ви тегли бедната душица ви чака мобилизация за кефа на няколко болни мозъка в Кремъл. Ама откъде толкова сиво вещество межу ушите ви...
12.
до 11 от 6
18.08.2023 09:41:22
15
4
Голяма част от гневните евро-атлантици наистина не познават историята.
Вярват на "анализаторите" и на "документалните" филми по бТв и Нова.

Гледат интервюта при дебелата Лора Крумова с поредният "герой" счупил плоча на паметник.

до 7
това е БЪЛГАРСКИ паметник ! Българските жертви СРЕЩУ фашистите са (за да ме разбереш) колкото цял, препълнен, национален стадион !!!
представяш ли си колко са техните семейства, внуци и правнуци ?
И сега КАУЗАТА срещу която са воювали се принизява и ОБРУГАВА !
11.
До 8
18.08.2023 09:30:55
5
4
"На 18 септември 1944 г. българската армия преминава в оперативно подчинение на командващия III Украински фронт маршал Фьодор Толбухин. Мобилизирането на българската армия (преименувана на Българска народна армия) започва на 18 септември и приключва в края на същия месец. Пред българската армия, като част от силите на съветския III Украински фронт, се поставя задачата да осигури левия фланг на Червената армия, да разгроми противниковите сили в Сърбия и Вардарска Македония и да прекъсне пътя за отстъпление на Група „Е“ от германските армии от Гърция по долините на реките Морава, Вардар и Ибър."

Много ме радват такива прости малоумници като теб!!
10.
Сър Джон
18.08.2023 09:25:47
8
4
Педерасти, сър!
9.
Хомо до 5
18.08.2023 09:24:09
1
4
Тони, само хомота са ти в главата. Смятай щом се подчиняваш на пeдeрaсти, ти какъв си
8.
Фашага до 6
18.08.2023 09:20:33
7
15
Глупендер, българската войска никога не е воювала В състава на червената армия! Недей да лъжеш, мaмитo то ти камуняшка! Браво на левскарите! Ватенките дето пазели паметника се опикали и избягали
7.
XxX
18.08.2023 09:14:14
6
11
НЕ НА ЧУЖДИ ПАМЕТНИЦИ ЗАСЕНЧВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ
6.
Срам !
18.08.2023 08:52:02
13
9
Над 35 000 българи са загинали по време на Втората Световна Война, воюващи в състава на тази същата Червена Армия.
Над 35 000 млади българина са положили костите си воювайки срещу немските фашисти.

Няколко поколения по-късно техните наследници не изпитват респект пред тяхната саможертва.
А Паметникът на англо-американските военно престъпници бомбардирали цивилна София и избили 4200 българина стои и те дразни лумпените от агитките !!
Мъже ! Пфу !

В центъра на Столицата може да бъде извършен тежък вандализъм а МВР да блее баирите.
Какво остава за провинциалните градчета и селца ?

България е тежко разделена на две страна.
Кой ще поднесе клечката кибрит ?
5.
тони
18.08.2023 08:39:21
17
8
Шепа хомосексуалисти отново са се изявили. Докога ще търпим тези п.дерасти да безчинстват безнаказано? Сетих се докога- докато на власт са същите хомосексуалисти, направлявани от американските манафи.
4.
Слава Русия
18.08.2023 08:28:02
12
1
Ще опитам пак:

БГ палмите ми, що идвате, а не си следите Мишо и ми бягате като плъхове в Уганда да си я защитите.
3.
MT
18.08.2023 08:05:14
22
14
Само футболните хулигани са достатъчно тъпи за подобни изстъпления. Гърция забрани футболните агитки и ги заклейми като ракови образувания. Наркомани и пияници. Маша на елита.
2.
Слава Русия
18.08.2023 08:00:50
11
5
Що идвате в БГ да палмите ми не си следите в Уганда да си я защитите мишо и ми бягат като плъхове
1.
Коши Прайм™
18.08.2023 07:59:41
5
21
Не е нападение над МОЧА, а провеждане на специална военна операция.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден 
Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори