×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неуспехът на контраофанзивата смъкна морала на хората в Украйна, пише Washington Post


Неуспехът на контраофанзивата смъкна морала на хората в Украйна, пише Washington Post
Имат спешна нужда от добри новини, но такива просто няма, коментира изданието
13 Август 2023, Неделя, 20:35 ч.
Автор: Флагман.БГ

Броят на жертвите расте, а превзетите обратно от руснаците територии - не

Украинците са в спешна нужда от добри новини за фронта, но просто не получават такива. Това е заключението на Washington Post по отношение на продължаващата контраофанзива в Донбас, с която ВСУ целеше да възвърне териториите, превзети от Русия от февруари 2022 г. досега. Една от интервюираните за изданието – украинката Алòла Близнюк, говори и за разединение сред народа. „Преди хората бяха обединени. Сега се усеща нещо като колективно разочарование“, казва тя. 

Очакванията в края на пролетта бяха, че контраофанзивата ще успее да възвърне голяма част от загубените територии, но това просто не се случва и вече дори най-отявлените поддръжници на Киев на запад виждат това. Отчаянието в Киев е сериозно, а жертвите на фронта – огромни. „Повечето войници, които биват изпращани в бой, умират в рамките на няколко дни. Без дори да има сериозен напредък“, допълва Алла Близнюк.

Друга украинка, цитирана от WaPo – Анна Олийнюк, която е и войник, съобщава, че се надява загубите да си струват цената. „Хората се връщат без ръце, без крака от фронта. Цената, която те са платили, трябва да си струва, трябва да видим прогреса. Иначе това, през което са минали тези войници, е било напразно“, казва тя. Нейният съпруг е един от тези, завърнали се от фронта без крак. 

Самият той пък заяви, че ако трябва отново да направи избора да се бие, не би отишъл. „Те (Киев) взима случайни хора и ги праща на фронта без подготовка“, заяви той пред Washington Post.

Дори по CNN признават, че контраофанзивата е неуспешна и има сериозна загуба на морал от страна на украинците.


В категории: Войната в Украйна


60
Коментара по темата
60.
до 50
16.08.2023 02:32:27
3
4
По какво си приличат Зеленски и Хитлер?
✔️Това e наркоманът Зеленски, напълно дрогиран:
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/zelensky-on-cocaine.mp4
✔️"Хитлер вероятно е прекарал Втората световна война надрусан с кокаин и оксикодон"
https://slate.com/human-interest/2016/12/how-the-nazis-fought-wwii-with-the-help-of-cocaine-and-oxycodone.html
Самият Адолф Хитлер разчита на ежедневни инжекции с наркотика оксикодон (тогава наречен Eukodal) и кокаин, докато войната бушува, докато по-късно съюзниците бомбардират фармацевтичните заводи, които произвеждат наркотиците, прекъсвайки доставките на Хитлер.
✔️"Хитлер беше надрусан"
https://henrymakow.com/2022/09/hitler-was-stoned.html
"Наркоман, наречен Адолф"
✔️"Blitzed: Drugs in Nazi Germany", Norman Ohler
https://www.google.ca/books/edition/Blitzed/t7HkCwAAQBAJ
✔️"Пилотите на Luftwaffe блицират с кристален мет, като Goering инжектира морфин със златна спринцовка и фюрера с ръцете на наркоман. Как наркотиците подхранват нацистите: Надрусаният Хитлер!"
https://www.dailymail.co.uk/home/books/article-3836943/Luftwaffe-pilots-blitzed-crystal-meth-Goering-injecting-morphine-gold-syringe-Fuhrer-arms-junkie-drugs-fuelled-Nazis-High-Hitler.html
59.
007
14.08.2023 21:51:58
2
3
Единствения вариант руските военни да се изтеглят от Украйна е ако Зеленски стане любовница на Путин и такива свирчоци му върти че Путин да полудее от любов и да прекрати операцията буухахахахаха
58.
До 53
14.08.2023 20:55:09
7
3
Путлер как нарича украинците -няма значение.Нямат морално значение думи изречени от убиец на жени е деца.
57.
Що не учихте нвремето?
14.08.2023 18:59:14
0
8
Моралът или го имаш, или го нямаш. Не може да се смъкне морал, ако го имаш. По-скоро стява дума за демотивация, но Флагман не за първи път показват сериозно неразбиране на българския език
56.
До29
14.08.2023 18:00:36
0
0
Като идеологии се различават доста.
Национал-социализмът е социализъм, пречуен през националистическия мироглед (за сравнение - комунизмът се ръководи от интернационалистическия мироглед, въпреки, че пак е социализъм). Нацнал-социализмът, както всяка социалистическа идеология, се обявява против класовото общество и против частната инициатива. Държавата упражнява пълен монопол върху частната собственост. Особеното при национал-социализмът, това, което го поставя на по-високо ниво от социализмът, е това, че цяата социалистическа идеология е националистическа. При НС нацията се поставя над всичко.
Фашизмът пък е една обществена система, която запазва класовото общество като гръбнак на нацията и поддържа частната инициатива. Фашизмът е анти-социалистическа идеология. Държавата осъществява систематизиране и контролиране на браншовете чрез система от корпорации, в които са обединени хора според интересите и професиите си. При фашизмът нацията също се поставя на пиедестал, но за разлика от НС, фашизмът не приравнява индивидите на едно равнище, а дава възможност на всяка една личност да развие потенциала си, с което ще подпомогне и прогреса на нацията и държавата.

На практика обаче след 1934г. (Нощта на дългите ножове, когато социалистите в Национал-социалистическата партия са елиминирани) национал-социалистичиската политика в Германия възприема фашистки модел. Това е и причината в Германия да има частна собственост, примерно.
55.
Рублата удари 16-месечно дъно заради разходите за
14.08.2023 13:48:11
5
2
Рублата удари 16-месечно дъно заради разходите за войната и свития износ
Руската рубла поевтиня до най-ниската си стойност от 16 месеца, падайки под 100 за долар в понеделник. Спадът се ускорява през последните седмици, което увеличава икономическия натиск над страната, след като санкциите заради инвазията й в Украйна ограничиха притока на капитал, а оттеглянето на европейските страни от енергийния пазар на Русия намали приходите, които тя получава от продажбата на петрол и газ, съобщава Financial Times.

Руската валута е загубила около 25% от стойността си през тази година, което надвишава миналогодишния ръст на рублата, когато достигна до най-високата си стойност от години, след като руската инвазия в Украйна беше последвана от рязко повишаване на цените на петрола и газа.
54.
До 50
14.08.2023 12:36:40
5
2
А да четеш мемоарите на Пригожин е все едно да четеш тези на Химлер ако имаше такива. Ето ти още една прилика СС и Вагнер
53.
До 50
14.08.2023 12:26:08
2
4
Къде правя сравнения? Единственото което се опитвам да кажа е, че самия Путин нарича украинците нацисти повтарям нацисти, даже ще прави денацификация на Укракна! А за конфликт между Германия и Русия никъде не съм споменаваш нищо.
52.
rtgrgrt4
14.08.2023 12:09:14
4
11
Такава контраофанзива не бях виждал - абсолютно нищо не си върнаха като територии, претърпени загуби за десетки милиарди евро, стотици хиляди украински жертви, милиони избягали. Уж имаха модерна западна техника, Нато активно им помага и нищо не се случва. Тоя Зеленски направо да отива на червеното килимче да се моли и да ближе с език обувките на Путин, може и да го съжали и да бъде благосклонен с него.
51.
Хахахах
14.08.2023 12:01:36
3
10
УжасТ, шоГ, боНба!
Гейпарадската уродлива измет подкрепяща окраина е в ступор... Кой сега ще пори задника им, кой ще пълни мутрите им! Мъкааааа, мъкичка за демократската тиня ХАХАХАХА
50.
До 44
14.08.2023 11:51:06
8
2
Другарю Дебил, уж го даваш интелигент,а пък остава ватенките да те водят да носа.
Сравнението между идеологията на Хитлер и Путлер е уместно,но между Германия и Русия, съвсем не.
Сега седни и прочети достоверни източници да началото на конфликта.
Дори можеш да ползваш мемоарите на Пригожин,ще свършат работа.
49.
паткан
14.08.2023 11:36:01
0
5
Няма значение.
Важното е продажбите на оръжия да върви.
48.
14.08.2023 11:31:42
11
2
Те щото руснаците голям морал имат?
Ама за тях нищо не казвате? Имам чувството, че сте на тяхна страна!?
47.
До 45
14.08.2023 11:30:38
0
1
Не съм нацист нито фашист. Коректора си ги наглася,, ама важното е, че ме разбра.
46.
;)
14.08.2023 11:20:27
3
16
Толкова време медиите лъгаха евроробите, че руснаците бягали, нямали гориво и зарязвали техниката, нямали оръжия, ракетите им свършили. А истината е че с група дегестански доброволци и малка частна армия от пандизчии, Югоизточна Украйна беше завладяна, заедно с Азовско море, най-големите АЕЦ и Украйна, ЕС и НАТО не можаха да направят нищо.
Добре че Путин не влезе с редовната армия и да засипе Киев с ракети, че щеше да ги занули за няколко часа. Да не говорим ако ги беше запукал с ядрени и атомни оръжия. Но да, той цени човешкия живот и заради цивилното население не предприе нищо и остави украинците сами да нападат и да влизат в офанзива и да губят всичко - животи, техника. А и дълга на Украйна към ЕС и САЩ надхвърли 200 милиарда.
45.
Марк Твен до 44
14.08.2023 10:58:00
1
10
Бъркаш Таймс и списание TIME. Zеленски също е на корицата му - броят от май 9-16 2022г. Уви мистър Зи ще свърши по същия начин. Като истински фюрер глътнал дулото, ако преди това неговите не го убият. Таймс ли е Тайм ли е за теб няма разлика, понеже си прост като гъдулка. Като онова бавноразвиващо нацистче, което стана поп. Да и такова тъпунгерче имаше в Бургас. Мозъчните ти пръдни не будят сори смях, само съжаление. Аре у лево, унтер!
44.
До29
14.08.2023 10:13:04
16
2
Сега ще ти обясня като на първокласник да ме разбереш. Русофилите наричате украинците фашисти които убиват, палят, бесят, давят руснаци, бесарабски българи, Филипинци, Уругвайци и каракачани. Това е тактика на нацистите. ПАК ТИ КАЗВАМ ФАШИЗМА МЯМА РАСИЗЪМ! НАЦИЗМА Е ПРО ВЕРСИЯ МА ФАШИЗМА! ФАШИСТ Е ПУТИН! ЕДНО КЪМ Е ДНО С КЛОУНА МУСОЛИНИ! САМО ЧЕ МОСУЛИНИ Е ЗАБАВЕН, А ПУТИН Е ТЪЖЕН И ЗЛОБЕН, КАТО ТЕБ! ДИКТАТОР КОЙТО ПРОМЕНИ КОМСТИТУЦИЯТА НА РУСИЯ ЗА ДА МОЖЕ ВЕЧНО ДА Е НА ВЛАС.!ДИКТАТОР КОЙТО ДАЖЕ РЕШАВА КЪДЕ ЩЕ ХОДИ НА ПОЧИВКА ИЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ! А за социализма и комунизма са две различни понятия. Социализма произлиза от думата социал, което означава общество. И да Хитлер е имал много силна социална политика затова немския народ го е подкрепял, искарай ги е от атака на първата световна и ги е направил номер едно. Дори е бил на корицата на Таймс преди войната! Тъп олигофрен си мой!!!
43.
Пригожин
14.08.2023 09:33:09
6
1
Шойгу! Герасимов! Где боеприпасы? Посмотрите на них, суки
42.
Дивак 19
14.08.2023 08:29:02
1
16
Четиридесет коментара глупости,както обикновено!
Не знам чия пропаганда е по-силна,не знам кой лъже и кой маже,но наистина идва времето,на въпросите за украинците. Че и за нас също...Основния винаги е бил и ще си остане(откакто свят светува) "Оти ги ручахме жабетата?" През целия 20век ,в двете Световни и десетки ако не и стотици локални войни,са загинали ,ранени, осакатени повече от половин милиард души. И на чиято и страна да е била ПОБЕДАТА винаги го отнася обикновения цървул с пушката в окопа. Същия този, който си мисли, че като свърши голямата патаклама ще настъпи един такъв спокоен и блажен живот чак скучно да ти стане. Доскучава им само на онези, които "навиват пружинките" на нашия обикновен цървул и мине - не мине известно време го пращат обратно в окопа.
Времето за равносметка идва... Струвало ли си е жертвите,разрухата и загубите след като вече нищо няма да е същото ? Чия е по-голямата вина (няма напълно невинни)за всичкия преживян ужас?
41.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
14.08.2023 07:59:09
1
8
Слава Кокаине!!! Хвала Володя Носленский!
40.
МТ
14.08.2023 00:38:13
4
0
Брус ли и Салито ма плющяха грозно зловещо в боровата горичка накрая катура клекна и ме припика каза че му викали златен дъжд.
Завиждам на Марк Твен дето том сойер и хъкълбери фин са го дупили в чичо томовата колиба хората нежни деликатни чичо.том е възпитан човек кротко си е бъркал в акото гледайки чевермето докато стигнв до оргазъм къде отива този свят
39.
На младия меринджей тъща му
14.08.2023 00:32:15
2
6
Когааааа
За нападението с дроновете на кримщо мълчите К@р в човката ли дръджите вашингтон Блиц неманужда
38.
ER_Dr
14.08.2023 00:30:55
2
14
Всички нацисти са фашисти, но не всички фашисти са нацисти. Расизмът и антисемитизмът не са нито необходимо, нито достатъчно условие за наличие на фашизъм. Обаче няма фашизъм без национализъм, без прочистване на неподходящите, и без участието на парамилитарни формации с идеология на корпоративна държавност, които действат в различна степен на взаимодействие с държавата и армията. Всичко това в следмайданска Украйна си го имаше.
37.
XX
14.08.2023 00:15:06
5
19
Щот иде времето на "хората в Украйна", които подкрепят киевската хунта - фашистите от Виница и Лвов, да бъдат и те мобилизирани. Дано стане скоро и милиони от тях бъдат пратени на фронтовата линия.
36.
До Петър Днепърски (Украински)
13.08.2023 23:47:56
4
37
Можем да коментираме и българските моряци,държани в плен на мариуполското пристанище от украинците,и освободени от руснаците,ако искаш само ;) Какво стана с тези морячета? Разказаха,че са освободени от руснаците и повече никой нищо не чу за тях,станаха безинтересни :) Най вероятно са платени тролове и те хаха.Относно контраофанзивата,ако смяташ,че касапницата на украински войничета и унищожението на техника за милиарди,не е провал,значи има нещо много сбъркано в теб!
35.
МТ
13.08.2023 23:13:35
4
16
Как ще разпознаеш либерал? - Той сам ще ти каже, като заговори за анали. Гнили сте в главите и червата. Да в хранителната верига сте точно там. Вие сте клоаката на обществото.
34.
Хаха
13.08.2023 23:08:14
15
7
Източник-Медиапул. Получих аналлоботомия и спрях да чета.
Дай ми източник от Русия, командир Ходоковски, военкори, Z-канали, руски източници на фронтовата линия.
https://youtu.be/QEsf8ClyQTI
А аз колкото и да съм аналрусофил без руски език, ше дам на мама да ми преведе, като ходи пак на щастлив масаж при един узбек.
33.
ХY
13.08.2023 22:58:28
5
16
uCRYne конец.
Zеленски мАртвец.
НАТО - УНИЦЕФ.
Укронацистите с по две ХХромозоми.
Граа-граа!
32.
Хаха
13.08.2023 22:55:47
13
9
Източник - медиапул. Получих лоботомия и спрях да чета. Дай още някоя медия на Дебелян.
31.
До 28
13.08.2023 22:53:56
5
20
Бендерофичетата вие не можете и да се възбудите. Меки пи.ки сте и се вижда на стратегипеската карта. Слаби са ви ръцете, слаби са ви пешките, но най-слаби са ви съюзниците. Колкото и да се плюнчите, един чадър е достатъчен да се предпазим от вас. Джендърчета!
30.
Петър Днепърски
13.08.2023 22:50:31
36
8
Кое се е провалило, офанзивата?
https://www.mediapool.bg/ukrainskata-armiya-postigna-takticheski-znachim-napredak-v-kontraofanzivata-news350477.html
Даааааам! Тя май се провали много преди да е започнала и не според кой да е, а именно според Императора от Али Експрес, който на втория ден унищожи хиляди войници от ВСУ и 900 западни танка, а западните танкове всичко на всичко 200 бройки, но.....
Колко пъти може да се провали една и съща контраофанзива?
Само в русофилистична празна къртунка, една и съща офанзива може да се проваля всеки ден, но да продължава и вмомента с пробив към Мелитопол!
Другареееее! Роспия капзда! Вова капец!
29.
до 27
13.08.2023 22:34:31
3
16
Националсоциализъм е за да залъгва балъци, амеби като тебе. Безмозъчни твари които не знает какво е социализъм въобще. Никакъв социализъм не е имало при Хитлер. Кръстили са я така за да залъжат тъпирите като теб. При фашизма собствеността е частна ! Запомни това говно едноклетъчно. Тоест капитализъм с фашистки диктатор който е подкрепян от капиталистите като Хуго Бос, Порше, БМВ, Дженерал Моторс и т.н. и т.н. Всички капиталисти са спонсорирали Хитлер за да се пребори с комунистите за да не вземат властта и да не раздадат собствеността на народите. За да не дойде социализма. Никакви социалисти не са блили. Само мноооого тъп и неук идиот като теб трудно го разбира. Понятие си нямаш от социализъм и фашизъм пъпчево педалче изсрано на магистралата. Безмислено е да те уча.
28.
Петър Днепърски
13.08.2023 22:26:26
38
11
Путинофилчетата много се превъзбудиха - вече за форматиране на света говорят. Защо не коментирате пиратското спиране чрез стрелба и качване на борда от страна на руски боен кораб на търговски кораб до бреговете на БЪЛГАРИЯ.?
27.
До24
13.08.2023 22:24:23
5
7
Точно нацизма е политическа система партията на Хитлер са била националсоциализъм и е създадена 30 г а фашизма в Италия 20г
26.
До 23
13.08.2023 22:21:21
0
0
Ти кво си мислиш, че не сме там ли?! Офф ха-ха
25.
Карчев
13.08.2023 22:20:17
1
38
България отбелязва 146 години от епичните боеве на Шипка, които се водят от 21 до 26 август (нов стил) 1877 г. и са повратен момент в Руско-турската освободителна война 1877-1878 г. На 23 август 1877 г. е решителният бой, който отваря пътя за освобождението на България. Над 11 000 български опълченци и руски воини оставят костите си под “чутовния връх“, както ще го нарече Вазов.
Поклон пред паметта на героите.
24.
до 22
13.08.2023 22:15:32
2
7
Ями аз ти потвържадаваш с това ,че и двете ги има в Германия по време на хитлер и което аз ти написах бе идиот неземен. Хубаво си го прочел ами сега и трябва да го осъзнаеш. Това е описанието на фашистка германия с хитлер. Е нацизма не е политическа система. И нацизма и фашизма определят Германия през този период. Имаш диктатор фашист - Хитлер който контролира всичко и всеки. И напротив фашизма е породен от расизма . Мнооого си тъп, сам се закопа. Неземно тъпа гнида фашистка както написах по долу.
23.
Карчев
13.08.2023 22:13:18
3
9
Идете си там доброволно , където бяхте до 97. Другото е с бой.
22.
До 11 и 13
13.08.2023 22:08:13
7
13
Фашизмът е правителство, ръководено от диктатор, който контролира всеки аспект на обществото, като поставя богатото малцинство на върха.Фашизмът не отдава значение на расизма.

• Нацизмът е и политическа система, която се е издигнала от националистическото чувство на превъзходство над другите раси, когато диктатор заедно със своите привърженици управлява страната, както той желае. Казах ви, че сте прости. И леко с острият език да не си го глътнете, тука анонимно сте много силни!
21.
Марк Твен
13.08.2023 22:07:27
9
24
Как да върви като не знаят защо воюват. Това не е като да тероризираш Донбас. Нацизмът умря през 45-та, явно е уCRYна времето е спряло. Стига с тази лудост. Бандеровците да сложат оръжие, а нашите либерали да бягат на запад.
20.
Чуем
13.08.2023 22:02:23
1
11
Ама що играем пак България загубена игра стига слава за пари нищо не искаме а се натягаме ало...... политика политици ало
19.
ИСТИНАТА
13.08.2023 21:58:43
7
20
КАПИТАЛИЗМА Е ФАЛИРАЛ ! Харата са окрадени, намот покупвателна способност, не купуват, цените на стоките се вдигат което води до същото. Кредитните карти не вършат работа вече, лихвите са високи и хората не могат да ги залъжат с кредити. Банките са фалирали не дават лесно пари. Жилищата са крайно високи и недостижими за много хора. Храната все по скъпа и отровна. Светът става все по недоволен и иска де избеси КАПИТАЛИСТИТЕ . Затова те докарват ФАШИЗМА на власт ! За да ги укроти и залъже. Трябва им война в която народите ще се избиват и ще са доволни на мнооого малко с надежда че ще оживеят. Нов фашизъм и нова световна война. ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ. Нов хитлер им трябва да го спонсорират и да срине всичко. За да ви впрегнат отново да градите после а те да печелят и богатеят. Сега не могат, Окрадоха ви пари, всичко, не можете да купувате
18.
!!!!!! ХЕР ФЛИК !!!!!
13.08.2023 21:44:50
12
16
Чуъте ме сега и то запомнете веднъж за винаги ! Фалита на КАПИТАЛИЗМА винаги води до ФАШИЗЪМ и световна война ! Капитализма и фашизма вървят ръка за ръка. Когато КаАПИТАЛИЗМА започне да се разпада идва ФАШИЗМА за да го спаси. Така е било по време на ГОЛЯМАТА ДЕПРЕСИЯ В САЩ , заради нея докарват Хитлер за да срине света и да започнат наново да го градят. Сега е същото. КАПИТАЛИЗМА ВИ Е ФАЛИРАЛ ! Факт са кризите и неспособността му да се справи. Затова им трябва нова световна война. Отново въздигат фашизма.
17.
РазбитОтзадрусороб:
13.08.2023 21:44:38
29
10
Ееееее и в Хамерика имало платени драскачи като у бг ибрикрусофилАналхомънъзите!
https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Glavred-Ukraina-Ako-Rusiya-napadne-Ukraina-Kiev-mozhe-da-padne-za-72-chasa-1356240
Ееее на пак в Хамерика даваха на Киев 72 часа
Чакайти малку да питам мама роцофилкътъ "кой ден на войната е днеска"?
Аааааа тя мяма играй сантасе с комшията.
Амчи дали минаха тез 72 часа?
Сетих съъъъъ. Амчи те русфилпедофилАрмията воюва с НАТО и Вселената. Затуй съ позабавихъ.
Той тоз Вашимгтон пост защо пише че укронастъплението съ провалилу?
Ми то ней само украинско. То е укро натовско марсианско.
Чи как тъй съ провали туй настъчлении?
Аз га гкедам къдя съ били битлибратушките като съ нападнали Украйна, ми те май доста са съ поизтеглили стратегически спринтирайки даже са се приближили до собствената си граница.
Пък те тез хамериканци сига ли са сетиха. Амчи той Путин още на 3тия ден от началото(според него) на контранастъпа, унищожи целия резерв на укрите и заяви че настъпа се провалил. Начииии от 4-5 юни до сега пак са съ намесили извънземните, след разгрома на укрите.
Тююююююю!
Саян къде си?
По-проЗ от русороба е само талибана, обаче талибите живеят в пещери и колиби, а русроба във Европа.
Както каза Кочо Булгуров:
Ще падне ядене, ама иска чакане!
Иначе и на мен една украинка ми разказа чи Уйрайна не съществува, обаче руцкатаДжунгал армия гинела в Украйна. Хм! Сигурно ши дъ е друга Укеайна, някъде на Марс.
А какво стана там на Купянск, където една 100 000 групровка от русджунгалХармията атакува 3 седмица?
Чи и тука писахте чи голям пробив, повтаряхте кремлинЛокумите, а пък 3та седмица касетъчните боеприпаси жънат руцкатаБитли армия и напредък........ Татко каза че ще ми купи колело, ама друг път!
16.
ЧатботтиктокфейсбуктролГПТ
13.08.2023 21:37:35
10
32
Русия е Русия. Фалита на Фащ е неизбежен, колкото и да драскате, колкото и да се мъчите. В момента ситуацията е или световна война или краварите фалират. На те са фалирали така че спокойно.
15.
МАНАФЯН
13.08.2023 21:33:53
8
44
ЖЕНАТА НА КЛОУНА Зе́ЛЕвСКИ ГО БУДИ......
- ПУТИН ТЕ ТЪРСИ.
- НА КОЙ ТЕЛЕФОН?
- КАКЪВ ТЕЛЕФОН БЕ....... НА ВРАТАТА Е.....

МУ-ХА-ХА
14.
Батко $
13.08.2023 21:30:24
3
13
Z за всички Украйна не е Афганистан спрете се
13.
*********
13.08.2023 21:24:18
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Кочо
13.08.2023 21:21:06
9
40
Сега особенно с тоя BRICS американския долар ще се срине и обезцени дръстично, инфлацията ще ги съсипе. Няма да могат да помогнат на себе си а да не говорим на Украйна... Навряха ги в тая война и ще ги зарежят като чумави. Само се питам дали Кирчо и останалите малоумници от парламента ще ходят при техния гуру в американското посолство да се съветват какво ще става в България.
11.
до 9
13.08.2023 21:16:50
11
25
И В двете страни си беше фашизъъм и нацизъм бе идиот неземен, амебо такава. Да за първи път е в Италия но Германия я надминава с Хитлер. Да е.. маам ти фашистка гурлива пъпчива сифилистична тъпир такъв
10.
Петър Днепърски
13.08.2023 21:16:20
39
12
Лейте путинска пропаганда, че да тържествуват петте путиноидни трола под статийката. Пък те партизаните пак поспалиха руска база в Мариупол
9.
Двекопейкииполовина
13.08.2023 21:13:47
44
21
Фашизма произлиза от Италия и Мусолини. Нацизма е от Хитлер. Научете се най накрая, защото пишете глупости! Ама вие русофилите и без това сте прости! Ако прочетете малко история ще разберете, че вашият любим Путин е едно към едно с Мусолини споделят еднакви имперски идеали. Фашист!
8.
до 6
13.08.2023 21:12:05
9
45
СNN ли са руските пропагандатори бе гнидо едноклетъчна ?!
7.
ХААА ХА ХА
13.08.2023 21:08:50
8
37
Забелязвате ли че откакто педалите отидоха на фронта в Украйна, няма масови гейпаради вече в Европа. Дано никой не се върне от там
6.
Чак не е истина
13.08.2023 21:06:09
46
18
Брутална рZZистка пропаганда се лее тук !?!?
Когато отпред са оркита,а отзад семейството, дали нямат морал ???
5.
ХААА ХА ХА
13.08.2023 21:01:36
11
45
Той вашия хитлер затова си пръсна тъпата кратуна, че какво очаквате от клоуна зеленски и педалската НАТОвска армия
4.
!
13.08.2023 21:00:18
2
21
Ужас ! Кошмар ! Спрете се !
3.
Сърп и чук
13.08.2023 20:59:44
8
31
Гейм овър
2.
дааа
13.08.2023 20:50:38
16
69
Щом американците признават, че НАТОвските фашисти и укронацистите са размазани, Зеленски трябва да млъкне вече.
1.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.08.2023 20:46:26
8
55
Морал и фашисти ! Е това е америка. Фашизма бил морален. Пуууууууу дано се пържите в ада всички
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори