×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужасяващи разкрития - Георги от Стара Загора има и втора жертва


Ужасяващи разкрития - Георги от Стара Загора има и втора жертва
Тогава Георги се е признал за виновен и е сключил споразумение. Наложена му е пробация
01 Август 2023, Вторник, 15:51 ч.
Автор: Флагман.БГ

На на 15 февруари 2022 година Николаев причинил „множество отоци и хематоми” на Р. Г.

Обвиняемият за нападението над 18-годишното момиче в Стара Загора Георги Николаев, има две предишни провинения. Вчера Районният съд взе решение да го остави в ареста заради отправени закани за убийство, които са направени преди упражненото насилие над младата жена.

От протокол на съда става ясно, че на 15 февруари 2022 година в Стара Загора той е причинил лека телесна повреда на Р. Г. – това е втората му жертва.

Леката телесна повреда била „изразяваща се в множество отоци и кръвонасядания на окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото, масивни кръвонасядания и отоци по клепачите на дясното око, кръвоизлив под слизестата обвивка на дясната очница, оток и кръвонасядане по гърба вдясно”.

Тогава Георги се е признал за виновен и е сключил споразумение. Наложена му е пробация.

Трябвало е да заплати на държавата в полза на МВР сумата в размер на 258 лева, както и 1600 лева за разноски по делото.


В категории: Стара Загора


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 2
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
23
Коментара по темата
23.
Меринджей
02.08.2023 21:58:44
0
0
"Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора", това твърди в ТикТок видео Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова.
22.
Иван Бакалов
02.08.2023 21:49:44
0
0
http://www.budnaera.com/202104f/2140352.html
Да те отвлекат, затворят, оковат във вериги и да те изнасилват многократно, и насилникът, да е заловен, но да остане неосъден…
Нещо повече – гледаш репортаж по телевизията и изведнъж го виждаш до премиера Борисов, усмихнати връчват награди на киноложка изложба. И това неведнъж.
Може ли някой да си представи такъв кошмар?
Той се е случваше в продължение на 20 години на 4 момичета, отвлечени и затворени в къща в софийското село Градец през 1997 г. Там са пребивани и многократно изнасилвани от няколко мъже, под командата на Пламен Митрев, в неговата къща.
Митрев е бил зам.-председател на клуб „Българско овчарско куче”, на който почетен председател е Бойко Борисов. Тази порода е любима, измислена специално за Борисов от негови приближени мутри, сред които основна фигура е Митрев. Той е притежател на развъдник за кучета, откъдето Борисов взе кученцето, което подари на Путин. Читателят ще помисли, че е шега. Не е. Самият Борисов неведнъж се е появявал в репортажи по телевизиите и в медии заедно с Митрев, връчвали са награди на киноложки изложби, заедно са движили клуба, за да регистрират измислената порода. Но за нея по-долу.
През 1997 г. Пламен Митрев е 39-годишен, известен като собственик на модна агенция и продуцент на предаването по БНТ „Блясък”. Подмамва едно по едно четири момичета с различни обещания – за договор за снимки за календар, за договор за снимки на реклами на чорапогащи, за да подпишат договор с агенция „Метрополитен”. Момичетата са И. И., 18-годишна от Преслав, Е. В. 21-годишна от Плевен, Е. Г., 19-годишна от София, С. Л., 22-годишна от София.
Между 30 октомври и 8 ноември Митрев с телефонно обаждане ги кани една по една на срещи да подпишат договор. Той е известен, те не се усъмняват. Приятели на Митрев в ролята на шофьори докарват момичета в къщата в с. Градец, специално съоръжена като в садо-мазо филмите. Направен й е ремонт, махнати са дръжки на врати и прозорци, зазидани са някои прозорци, в стените над леглата са забити със скоби вериги. Бият ги връзват ги, изнасилват ги по всевъзможни начини. Като в най-жестоките криминални филми. Митрев им говори, че те са негови робини и трябва да се обръщат към него с „господарю”. В къщата са водени клиенти като в публичен дом, за да ползват завързаните на вериги момичета...
21.
Заинтригуван
02.08.2023 21:38:45
0
1
Весислава Танчева, член на гражданско движение "БОЕЦ":

“Опасявам се, че това дори не е дъното на историята. Това "изнудване" със снимки и заплаха от насилие твърде много прилича на склоняване към друга дейност, много по-печеливша за местните босове.
Мисля, че случаят с жертвите на Георги трябва да бъде разследван и от Комисията за предотвратяване трафика на хора, защото нараняванията на момичетата, особено на Дебора, приличат на отмъщение към жена, отказала да работи за тях.
Припомням, че преди няколко години испанската полиция разследва няколко подобни случаи на жени, изведени като бели робини от държави в Източна Европа, които бяха пребити и накълцани и остригани по същия начин. Доколкото си спомням, поне две от момичетата бяха българки.
...А май има и още един подобен случай, още по-рано.
"Човекът" е охрана в нощен клуб. Преди време е работил в клуб на същия собственик на морето. Класически профил на екзекутор.
Всъщност, престъплението му изобщо не прилича на престъпление от ревност и не мисля, че са били двойка изобщо. Той е женен, има дете. Тя току що е навършила пълнолетие, т.е. вече може да излиза в чужбина без разрешение от родителите си.
Хладнокръвният избор на макетното ножче като оръжие буквално изключва версията да е действал под влиянието на силни емоции. Престъплението е хладнокръвно обмислено, а макетното ножче дава възможност острието да бъде нагласено на безопасна за живота на жертвата дължина. Примерно 3 милиметра. Пак реже, пак боли, пак оставя белези, но не може да достигне до вътрешните органи и ако внимава - и до важни кръвоносни съдове.
Както един юрист написа, извършителят внимателно балансира на ръба между лека и тежка телесна повреда и при благосклонен съдебен лекар и прокурор може да се измъква много пъти...
Една подробност ме кара да мисля, че това е наказание, вид мъчение, добре планирано с ясното съзнание, че няма да има последици за извършителя.
Инцидентът ЛИПСВА от полицейската сводка за деня на извършването му.
Родителите на жертвата твърдят, че полицаите, дошли в болницата, съвестно са си свършили работата и това е видно от решението на Районния съд.
Но в РПУто полицаите докладват на дежурния, а той вика дежурен следовател и трябва да включи инцидента в дневната сводка.
Но не го е направил.
Това значи, че часове след като Дебора отива в болницата да я шият и докторите са длъжни да извикат полиция, някой вече е взел решение да потули случая.
Такива неща не се правят за всеки случаен дришльо, па бил той и охрана на нощен клуб. Просто шефовете в районното са чадъросали онези, за които дришльото работи...
А какво точно работи и защо дейността му се нуждае от полицейски чадър - това вече е истинският въпрос, който още никой не е задал, мисля."
20.
Валя
02.08.2023 18:47:19
0
0
Дано изгниеш в затвора комплексар. Много си силен като пребиваш женички. Защо не е пребил някой неговата категория. Защото и той е жена.
19.
thbeg
02.08.2023 01:44:56
1
10
През социализма, когато милиционерите хванат някой престъпник, първо го спукваха от бой, после го водят в управлението и там пак го бият, после на разпитите пак яде шамари, и чак тогава започва производството. Същия повече не си е помислил да прави престъпления.
На времето чичо ми и негов колега работиха в Балкантурист и тайно задигнали 50 смотани покривки за маса. Даваха и на приятели по някоя друга покривка и някой ги издаде. Извикаха ги в управлението и направо ги спукаха от бой. Чичо ми после куцаше месеци наред и не можеше да седне на гърнето, с едното око дълго време виждаше мъгляво.
18.
Селския
01.08.2023 21:07:56
7
5
Евроатлантическото битие определя сатанинско съзнание...
17.
@@@
01.08.2023 21:02:26
2
21
Такива в Китай просто ги разстрелват и се приключва. А в Сингапур, миналата седмица обесиха двама мъже и една жена....за наркотрафик и притежание на 20, 30, и 50гр. кокаин (съответно). Но там няма либерална демокрация и много са я закъсали (според разни соросоиди НПО-та и псевдо-активисти).
16.
Сеир да има за простия народ
01.08.2023 20:21:27
9
6
Прост народ слаба държава,яхнахте вълната на омразата,нали сте големи християни по празниците?!
15.
bird.bg
01.08.2023 18:38:47
1
30
Старозагорският наказателен адвокат Станимир Методиев Ченалов,защитник на първа инстанция на обвинения в садизъм, е брат на скандалната бивша съдийка Румяна Ченалова, пуснала преди години убиеца от “Соло” Илиян Тодоров, който избяга и се укриваше години! Тя също се оправдаваше тогава с експертизи и чужди грешки, но #ВКС отмени решението ѝ и осъди убиеца. #Ченалова нашумя и със случая #Белведере - #ГнилиЯбълки в съдебната система, попадна и в записите #Яневагейт. Ченалова беше и кандидат за #депутат от #Възраждане.
Съпругата на адвокат Станимир Ченалов е също #съдия - Яница Събчева Събева-Ченалова, командирована от Сливен първо в АдмС Стара Загора, а от 01.07.2023 г. в Апелативен съд Бургас - Наказателно отделение. Точно на нея се пада върнатата за преразглеждане на апелативно ниво 4-годишна ефективна #присъда на Веселин #Марешки. Делото ще се гледа наново в Бургас защото всички 24 апелативни съдии във Варна са си направили отвод.
14.
Бс
01.08.2023 18:09:32
0
23
Този продължава да отрича,даже и не съжалява.Планувал го е- няма отпечатъци,алиби имал,дрън-дрън....
13.
Бах
01.08.2023 17:58:35
2
34
И ко? Има пари-угажда си. Пребие някой ....плати и продължава. Хареса му друг. Нареже го, остриже го, побий го......пак плати и го пущат. Чакат да пребие някой до смърт....да му се скарат и така......докога?
12.
Катина Иванова
01.08.2023 17:53:18
5
14
Педерасче е този Гошо . И всички които не ходят на протести и не взимат позиция също !
11.
Мухи
01.08.2023 17:23:49
0
32
На площада с камъни
10.
До 3
01.08.2023 17:03:55
5
12
Като ти гледам коментара и ти не пращиш от акъл а, гайдо мушната?!!!
9.
Одерете му кожата
01.08.2023 16:49:58
1
37
На тоя помияр
8.
Zaleite го
01.08.2023 16:47:39
1
52
С 20 литра бензин и му хвърлете един фас.
7.
*********
01.08.2023 16:46:03
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Изчегъртайте
01.08.2023 16:45:03
0
47
този надпис, ако трябва и с кожата от ръката на човекоподобното, бе хора !
Никой ли не се усеща, че това е кощунство, с тези думи са умирали въстаниците за свободата на България !?
И не е нужно непрекъснато да ни го показвате ! Този има толкова мозък, че е добре все пак, как не се е сетил да си го татуира на задника!
5.
Разкрития ли
01.08.2023 16:39:35
0
70
Та нали всички знаеха че татуираната маймуна е в пробационен период, само дето никой не се сети да попита за какво е била тази присъда ?
Защото пробацията си е присъда , макар и лекичка !
Това със сигурност го е знаела и ухилената съдийка , която работела "само с доказателства" !
Явно маймуняка всяка година си е намирал по някоя жертва и е интересно какво ли ще е и "първото му престъпление"?
Очевидно съдийския ухилен състав освен че не може да гадае какви са пораженията а работи само с документи и доказателства , "леко" е пропуснал да прочете предните присъди !
Ако келемето и сега съдебната система го изтърве, догодина ще отреже ръцете и краката на следващата жертва !
Неизбежно е!
Само се надявам да е някоя близка на ухиления съдийски състав или на невнятния съдебен доктор !
4.
Аман
01.08.2023 16:35:56
13
47
Този да го вкарват в затвора, аман от евробски ценности. Тридесет години демокрация но докара до тук.
3.
Владимир Методиев Ердоган
01.08.2023 16:33:02
21
69
Тоя вгъзрожденски цървул да го сложат в една килия с вгъзрожденската съдийка, дето го е пуснала! Аман от едноклетъчни путинисти в тая държава!
2.
Свърши тяхната
01.08.2023 16:18:18
3
64
Мижавите протести на "Правосъдие за всеки" през годините изобщо не могат да се сравняват с вчерашните в цялата страна. Затова бързат да се присламчат. Точно тези, които коленичеха пред президентството.
И протестът не е само за правата на жените, а основно срещу съдийската мафия. Но "наколенкаджиите" от "Дондуков"№2 опитват да манипулират хората.До вчера те се мислеха за единствените повелители и глашатаи на истината. Но българите им показаха, че не изобщо не е така.
1.
gradski
01.08.2023 16:16:16
1
92
Явно схемата си работи. Каквито и наказания да вдигат винаги ще има такса "вътрешно убеждаване" на магистрати.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори