×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това момиче ли е "долна наркоманка"


Това момиче ли е "долна наркоманка"
18-годишната Дебора от Стара Загора
30 Юли 2023, Неделя, 22:01 ч.
Автор: Флагман

Дебора от Стара Загора е красиво слънчево момиче, което е имало неблагоразумието да се срещне с човек като Георги

Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев - Дебора публикуваха нейни снимки, за да разсеят съмненията за личността й. В последните два дни тролове в социалните мрежи, вероятно приятели на бруталния садист Георги, твърдят, че 18-годишното момиче било "долна наркоманка".

Всъщност същите са твърденията и на самия Георги, който в личен чат в първите часове след скандала я определя като "пропаднала наркоманка", която била влюбена в него.

Истината обаче се оказа съвсем различна - Дебора е красиво момиче, което има слънчев и приветлив вид. Имала е неблагоразумието да завърти кратка аватнюра с Георги Николаев Георгиев, който се оказа с жена и дете и крайно психопатично поведение, характерно за най-опасните социопати. 

Днес стана ясно, че освен, че я е удрял, има счупен нос, той е остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче 21 пъти, в следствие на което са ѝ направени 400 шева, за да може раните да зараснат по-бързо.

Припомняме, че след бруталното деяние Георги бе пуснат на свобода без мярка, тъй като лекарите са окачествили нараняванията като лека телесна повреда. Момичето се затваря вкъщи и не разговаря с никого до онзи ден, когато нейната майка и близка решават да разкажат на цяла България и света за случилото се. Като лавина цялото общество остро осъжда този безсрамен акт на жестокост и агресия. След медийния и обществен натиск извършителят бе арестуван за 72 часа, а момичето разпитано отново. 


В категории: Животът


56
Коментара по темата
56.
заглавие от бълг. СМИ
02.08.2023 15:47:10
0
1
"Корупцията сътвори ”Старозагорското клане”. Магистрати и ченгета си пазят постовете, а не жертвата и закона"
https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/koruptsiiata-satvori-starozagorskoto-klane-magistrati-chengeta-paziat-postovete-jertvata-zakona.html
Вътрешният министър Калин Стоянов се е скрил някъде и няма кой да отговори: Защо толкова садистично престъпление е крито цял месец?! Защо не фигурира в сводките, които се огласяват всеки ден? Кой разпореди това зловещо деяние да остане в тайна, а извършителят да бъде пуснат на свобода? Въпреки, че има вече две предишни негови прояви на насилие, за които е санкциониран отново доста „хуманно“.
Славните, храбри старозагорски прокурори на свой ред мълчат като риби по казуса, защо медицинската документация по драстичния случай още не е налична при разследващите от болницата в Стара Загора.
Във Фрог нюз вече писахме, че започва период на оправдания и шикалкавене за това какво не е направено и какво е направено по нечовешото рязане с нож на 18-годишно момиче. Дори мястото на касапницата не е обявено за местопрестъпление със всички съпътстващи от това процедури. Къде са били криминолозите?
Чувството, че над садиста е опънат „чадър“ от магистрати и ченгета, се засилва с всяко ново обяснение на представителите на ангажираните институции.
Затова и много хора смятат, че не сме държава, а територия, завладяна от мутри, овъртолени в зависимости с представители на различни институции.
И над всичко това властва Нейно величество КОРУПЦИЯТА!
55.
до 53
01.08.2023 00:50:40
2
9
Това което знаем, е че момичето е от Стара Загора и е работило като барманка в дискотека, мутрата е от село Братя Кунчеви (на 23 км от Ст.Загора), работил като охранител в поне две дискотеки и така са се запознали. Мутрата садист не е официално женен, има дете от друга жена, но са отдавна разделени. Жената е по-голяма от него. Сигурно е криел това, нормално е момичето като е научило, да го е отсвирило веднага. Той е решил да я убие за да си отмъсти, има документирани две негови заплахи за убийство. За убийството пристигнал с ръкавици и маска, но момичето го е разпознало по гласа. Има изглежда и други предметни доказателства от полицията. В момента е арестуван за заканите за убийство.
Мутрата е осъждан от 2020 и затова е нямал право да работи като охранител. Има присъда от тази година за пребивания на хора и е с подписка и текуща пробация, Окръжната прокурорка е трябвало да го прати веднага в затвора да излежава последната условна присъда.
Бащата обяви, че е бил против връзката на дъщеря му с мутрата, но е ясно, че не е могъл да упражнява контрол.
По информация, пострадалата и нейните близки са с наложена охрана и сменен адрес, заради заплахите за убийство от мутрата и неговите колеги.
Забележете, че не се споменава никъде, коя е фирмата, в която е работел. Но има обосновани предположения:
"Вече се говори за това, че старозагорският кожодер имал връзки с политици, в полицията и магистратурата."
https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/mutro-chalgarska-balgariia-rodi-poredniia-sadist-zakrilian-magistrati-vss-plaja-ili.html
54.
Бай Ганьо
01.08.2023 00:36:36
3
3
По коментарите се предполага,че са дело на истински патриоти,стожери на традиционните сем.ценности или пък обикновени олигофрени.d502a
53.
Обективна
31.07.2023 23:01:28
4
12
Къде е ролята на родителите до сега,преди инцидента , не се ли интересуват дъщеря им с кого има интимна връзка или чак сега разбраха за Гошо? Бащата цял ден се включва с изказвания по всички медии , да беше проявил повече загриженост за детето си като се е запознал с този татуиран изрод .
52.
Марти Ламбов
31.07.2023 22:58:26
8
17
И как да преценим от снимката? Виждам че е напомпана със силикон до пръсване. За 18-ия рожден ден ѝ подарили ц*ци по един кубик - за какво? Белким забърше някой хубавец с Q7-ица. Ама не им е хрумнало, че с такъв не може да се държи като с изтривалка
51.
Няма значение
31.07.2023 20:44:09
5
14
Да бе - изглежда нормална. Ама оня сатрап където я е рязал - не. Епа тая убавица кьорава ли е или малоумна та не го вижда. Е тая комбинация от скъпи колички и охолен живот я НЯМА в тоя живот мили девойчета или се заплаща много скъпо. Но всеки сам кове съдбата си. Не защитавам оня помияр - нека си получи заслуженото. Но то никога няма да е достатъчно. За да заживее това момиче нормално.
50.
*********
31.07.2023 20:37:20
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
49.
*********
31.07.2023 18:31:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Анонимен
31.07.2023 17:51:52
1
9
А какво прави женен с дете да се предлага на момиче?
Аман от женени от мъже и жените им, които все им се иска да са невинни, а всъщност самите женени мъже многократно се предлагат и слагат на необвързани и на обвързани жени!
Айде всеки да си гледа собствения гьол!
47.
Мислещ
31.07.2023 17:25:28
8
15
Какви ги е дирила красивата 18 годишна ученичка - при семеен мъж с дете?! А?!
46.
$wwreeee
31.07.2023 16:34:19
5
14
Тази не прилича на 18 годишна . Даже изглежда по голяма с този грим и поличка.
45.
Габи
31.07.2023 13:56:44
4
19
Слушах съдйката пуснала този изрод. На въпроса дали ще си подаде оставката, тя започва да благодари на тези които са я подкрепили. Имали такива садисти?Останах изумена от решението и обясненията на тази закрилница на жестокостта.
44.
Аlex
31.07.2023 10:50:54
2
11
Медицински сестри и се рвитьорки работят с по-къси нокти! Кой от журн алята лъже като за свет овно, кой???
43.
Аlex
31.07.2023 10:45:54
8
33
Не обиждам момичето, тъй като не я познавам! Но с тоя маникюр къде е работила, че не се сещ ам! В тролея срещам 14-15 годишни пикли с нок ти на орел, а и нашаре ни! Нацията след 90-та се изроди!
42.
леля чичо
31.07.2023 10:43:17
24
9
до кочо, никой не знае какво деяние е извършвала това момиче, представи си че спи с много различни мъже и по този начин може да разпространява венерически болести а най-лошото спин , това е опасно и безотговорно социално поведение , така застрашава здравето на голяма група хора , а щом и не се спира да спи със семейни мъже това вече показва какви ценности има , заразени жени с леко социално поведение са били използвани от южноамериканските племена да заразяват със сифилис конкистадорите и да заразят европа със сифилис, от 1 такава жена може да се заразят стотици хора
41.
Корупция и НПО платени ДБПП
31.07.2023 10:21:09
4
21
Законът така е направен и беше приет така орязан, че може да има тълкуване. Когато нещо може да бъде тълкувано като лека телесна, средна телесна и тежка телесна повреда, съдиите много често могат да бъдат вързани от местните главорези!
40.
До 1 малоумния протестер
31.07.2023 10:14:18
5
20
Трябва да си ограничен фен на ПиПерките за да изваждаш фотошопа на чекмеджето, за да оправдаваш изродите!
Като нямаш аргументи, повтаряш ДС опорките-Чекмеджето и Мата Хари!
Същите като теб и този урод палиха полицията на "мирните и безплатни" протести на паветата!
Анархията и рушенето на държавността водят до подобни съдизми!
39.
Кочо
31.07.2023 10:13:24
5
47
Без значение на каква изглежда или каква е в същност... Това няма никакво значение. Тука става въпрос за деянието което е извършил изверга към това човешко създание без значение какво му е сторила. Тука също така става въпрос за един ментално болен индивид със садистични наклонности които го правят опасен за обществото в което живеем. Въпрос на време е било да покаже истинската си същност било то на това момиче или на нечий друго или пък било то и на момче. Това са индивиди на които мястото им не е сред хората а има подходящи институции за такива като него, затвори, болници за психично болни...където ще има уникалната възможност да съжителства с такива като него и да се чувства сред свои. Не се възприема за нормално поведение да режеш с макетно ножче живо същество, да го гледаш че се мъчи и го боли но въпреки всичко да продължаваш. Дори тези които си мислят че това е нормално би трябвало да бъдат затворени в същите тези институции тъй като и при тях е въпрос на време кога ще дадат воля на емоциите си. Надявам се момичето да може да се възстанови психически след време и да намери партньор който да е уважава и обича.
38.
Леля чичо
31.07.2023 10:02:52
18
19
Тоест според статията грозните момичета са потенциални наркоманки, а красивите ННИООКООГАА не могат да бъдат наркоманки
37.
така така
31.07.2023 09:52:51
1
35
Бързо възстановяване на момичето! Но... Вина имат и родителите... Не може на 18 да си с нокти като на проститутка и да си с телефон за две хиляди лева.. като виждаш че детето ти на 18 годишна възраст се събира с някакъв нерез ще вземеш мерки! А колкото до ония боклук.... В затвора ще го оправят него!!!
36.
до 1
31.07.2023 09:41:29
3
26
не, че нещо, ама кюлчетата на Борисов и те не бяха ли на картинки? Или ти лично преброи банкнотите?
Значи за кюлчетата вярваме, а за момичето не???
35.
Чш русофиле дебиле
31.07.2023 09:37:48
6
6
https://youtube.com/watch?v=gQDinpORCEI&feature=share
А сеги вижте съдийкатаи галфона с ножчето на кой имат снимки в профилите и дъл ни съ ут вашти в аноз раждани
34.
До 26
31.07.2023 08:59:40
0
16
Когато не знаеш нищо за човека отсреща, как може да поддържаш някакви близки отношения изобщо? Нали трябва да си изясниш възпитанието, навиците, ценностите му, недостатъците му, миналото му за да общуваш с него. Всяко лекомислено и повърхностно общуване е страшно и опасно. Особено за жената както видяхме.
33.
Riki
31.07.2023 08:40:51
57
28
Не че е заслужавала тва, но тая си прилича на обикновен м*ндил. Как може да си кръстиш дъщерята ДЕБОРА хаха
Ти я обричаш да е к*рва. Всички квартални боклуци са винаги Дебора, Ванеса, Катрин и сякви такива
32.
Отвратен
31.07.2023 08:26:59
3
46
Каквито и определения да пишат някои хора за момичето,няма оправдание за такъв изрод!!!!
Това е извращение на природата,че и дете създал,да се срамува цял живот да каже кой е баща му!
Гад долна!!!!
31.
....
31.07.2023 08:15:47
10
19
.....Те и затова продължават да са Аборигени.
А пък ти, що не вземеш да си биеш камшика към Чукотка, която е в пределите на РФ ?
30.
ВИЖТЕ АФРИКА
31.07.2023 07:40:36
21
8
АБОРИГЕНИТЕ ИЗГОНИХА САЩ БЪЛГАРИЯ НЕМОЖЕ
29.
ДОКАТО
31.07.2023 07:39:46
15
9
ПАРТИЙТЕ УПРАВЛЯВАТ И РАБОТЯТ КАТО ПЕРАЛНЯ ЗА САЩ ВСЕ ТЪКА ЩЕ СМЕ ...
28.
Прост
31.07.2023 07:31:29
50
17
Народ хаби си енергията за един обикновен криминален случай! Вие видяхте ли ги тези 400 шева да не се окажат 40 и съдебния лекар да е прав . Монетата има две страни !
27.
xx
31.07.2023 07:12:25
5
45
Kaжете името на съдебния лекар, който е оценил раните като леки.
26.
До 3
31.07.2023 06:10:28
7
57
А ти знаеше ли, че е имал жена и дете? Не, не знаеш! То не е написано на челото му, дебил мръсен! осен това жената и детето са негова отговорност! Не нейна! Научете се да мислите, че ми писна от имбецили в тази държава. А никак не сте малко...мамка му! И сте много над 80%! Заври си мнението там къде слънце не огрява и дано те сполети същото!
25.
Мдаа
31.07.2023 05:41:55
5
35
"Завъртането на кратка авантюра" с женен мъж не е най-добрият атестат за едно момиче. Осъждам жестокото и направо обезумяло поведение, вероятно отмъщение, на женения мъж, който с изневярата си се показва и напълно недостоен за семейството си. Но това е типът на съвременния мъж: развратен, безотговорен, използващ семейния дом за временно пристанище между мръсните си предателства. При този случай той е показал звероподобното лице на порока, който оскотява човека. За неблагоразумието на момичето няма да говорим, защото тя е разбрала по най-болезнен начин, че връзката между мъжа и жената изисква искрено отношение, честност и нравственост.
24.
до 21
31.07.2023 02:39:59
10
73
Представи си,че твоя дъщеря....само си го представи.....друга песен щеше да пееш тогава...боклук долен.....мама ти да *** проста....!!!!
23.
До който не е разбрал
31.07.2023 02:37:34
2
3
Че не е културно иначе :)
22.
До малоумника
31.07.2023 02:35:51
34
12
Ние сме за Истанбулската конвенция
21.
Българан
31.07.2023 01:53:58
59
25
Случая е от преди месец а сега се раздухва за да ни пробутат Истанбулската конвенция.
20.
Ами
31.07.2023 00:43:57
6
80
Каквото и да е било тоз малоумник не може да я пребива и коли.Да се смени закона .20 години моментално на кариерата да спи навън вързан с вериги и бой.Майка им ненормална.Бай тошо ги оправяше.За такова нещо ги гърмеше веднага в по добрия вариант към 20 години
19.
Семпла приветлива женичка
31.07.2023 00:36:04
12
71
Става за ганг банг оттам нататък всичко е безумие тя е лапе на 18 изчукала те е и почва да търси поредния на тия години секи го сърбят гащите. Тоя кретен тръгнал да я коли еми сега да зема бичовете и пишките у панделата. Дано се оправи Дебора никой не заслужава такова нещо
18.
*
31.07.2023 00:32:03
49
30
Има вид на бръмчалка.
17.
Bellatrix
31.07.2023 00:16:11
5
5
Az 6e pitam Aldebaran
Za sinqta Luna utre
1.08 i 30.08 2023
16.
Атанас Атанасов
31.07.2023 00:05:54
5
64
Красиво е момичето а този изрод дето я е нарязал за да го зареже жена му сега е това момиче явно не му става инструмента и е мек и затова има комплекси дано поне дъщеря му да не е от него че да не се размножават такива недоразумения като него
15.
Почна се
30.07.2023 23:40:43
75
18
Как изглеждала, ама тя не го ли е знаела какъв е, прилича на една друга дето такова, многозначителен педикюр, аз ги знам такива що за стока са, сигурно си го е заслужила....
14.
Минчу
30.07.2023 23:34:05
50
28
Мяза на Виетнамката Маниту, и тя с джуки, татуси и бомби бивша звезда в хоризонталният бранш в ж.к.Изгрев.
13.
XXL
30.07.2023 23:29:18
51
17
Прилича на ITслужителка на call center собственик израелски или индийски бизнесмен завличаш канадски и германски балъци с криптоизмами
12.
Ванката
30.07.2023 23:25:27
58
41
Че това момиче ,с тези педикюри на 18 и посетителка на чалга-свинарници си е легнала с охраната не може да е свястно е ясно.
Ама и той е прекалил
11.
))))))
30.07.2023 23:11:38
9
72
От обръсването на главата става ясно че посяга на нейната визия и външност, което значи че му е изневерила или е искала да прекрати с неудачния шишко.
Много е бил ударен дебеланкото за да я реже и кълца, бие и реже косите. Видял е някой чат в който тя пише за друг как са го правили цяла вечер и как за първи път изпитва такова истинско удоволствие, а не пародия като татуирания дебеланко.
10.
Куконка
30.07.2023 23:06:52
5
69
Все тая каква е и какво прави така или иначе тя ще пати след годни от миналото си,но Касапчето при Бай Тошо щеше вече да е лайна на прасетата!
9.
до #3
30.07.2023 23:00:13
5
189
Абе каквато ще да е. Ако ще да е наркоманка, проститука, мангалка и т. н., какъв изрод трябва да си, за да направиш такова нещо, бе? Това е изключителен садизъм. Даже и някой нервен тип, да се ядоса на момента и да й удари един шамар, което също не е редно, но е възможно да се случи, при афект например. Но това, този идва у тях, слага си маска и ръкавици, набива и някакви мощни анаболни юмруци в главата, чупи й носа, праща я на пода в безсъзнание, съблича я и после няколко минути й бръсне главата и я реже с ножа, докато тя е в безпомощно състояние. След това я оставя потънала в кръв и се измъква все едно нищо не е станало. И отива при жена си и детето. Егати психопата. Осъждан два пъти преди това за причиняване на телесни повреди. А си пуснал във фейсбука статус, че един ден ще си вземе танк и ще отиде с него на гости на няколко човека... Този е направо като Ханибал Лектър... Много обществено опасен и трябва да бъде пратен за дълго зад решетките със съпровождащо медикаментозно успокоително лечение...
8.
До номер 3
30.07.2023 22:58:08
10
114
Този малоумник се е разделил с жената, която е майка на детето му много преди връзката с момиечето, Вероятно и тя е била бита и от хубаво не го е зарязала. Никой няма право да наранява друг човек. За съдизма на този примат имат вина и родителите му, които не са ги научили на любов и отношение към жените и въобще към хората. Няма морал, ценнострна система и страх от Бог. :(
7.
*********
30.07.2023 22:54:38
3
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Аз
30.07.2023 22:54:07
48
40
Ами не изглежда като кандидат- студентка, която заляга над учебниците цяло лято.
Те и сервитьорката от Бургас, редовна клиентка на ДОКа с всичките му надрусани и татуирани маймуни изкараха чиста.А тя продава на децата райски газ.
5.
До номер 3
30.07.2023 22:43:12
9
112
От къде знаеш, че е спала с него? Майка и твърди, че са имали връзка от 4м. Тя ли трябва да мисли за жена му и детето му или той. Може да и е казал, че са разделени, може изобщо да не е знаела за съществуването им. Може много неща може, но каквото и да се е случило между тях, това ли е начина?
4.
beckam
30.07.2023 22:42:13
68
49
ами не знам дали прилича на долна наркоманка, но малко прилича на ония посетителки на док5, дето правят едни неша в тоалетните. а родителите се правят, че не разбират какво правят дъщерите им посреднощ
3.
човек
30.07.2023 22:37:11
106
38
Taзи "девойка" знаела ли е, че този малоумник е женен и има дете, когато е решила да спи с него? Риторичен въпрос, но все пак си го задайте и вие, преди да раздавате онлайн правосъдие само в една посока.
2.
тони
30.07.2023 22:32:04
51
66
Вярно е! Медиите прекалиха, явно това е идеята- да се забрави за гнусната коалиция ПП-ДБ-ГЕРБ и ДПС и гневът на хората да бъде насочен на друго място.
Е, успяха, но за кратко. Скоро Пеевски, Борисов и Петков отново ще напомнят за себе си...като трябва да се откраднат няколко милиарда!
1.
пак ли
30.07.2023 22:23:09
30
89
Хайде пак разкази по картинки !
Спрете се !
Оставете органите да свършат задълженията си.
Стига фейсбук правораздаване.
Де да бяхте толкова активни медиите и за кюлчетата на Борисов !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен 
Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори