Рецепта за предястие със син домат от Лия Рабин
Едно много вкусно предястие, което можете да поднесете както топло, така и студено
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
патладжани - 1 бр. голям
лук - 1 глава
заквасена сметана - 250 мл
чесън - 3 - 4 големи скилидки, може и повече
сол
захар
черен пипер
копър
магданоз
зехтин
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Нарежете патладжана на средни кубчета, посолете, оставете да престои, изплакнете с вода. В зехтина запържете до прозрачност нарязания на кубчета лук, добавете патладжана и задушете за кратко, за да не стане на каша, парчетата трябва да останат цели.
След това добавете чаша заквасена сметана, ситно нарязан чесън, сол, захар, черен пипер на вкус. Патладжаните са вкусни както топли, така и студени. Предястието със син домат от Лия Рабин е готово.
„Клечка кибрит“ на дует Paradox не гори, а пламти на върха на БНТ2
Кристиано Роналдо и разбитото Ferrari - инцидентът, който може да промени всичко
Мис Андреа „надебеляла“ за една нощ
Кой поръча Митко Маймуняка и защо убийството още не е разкрито
Цял регион е пред екокатастрофа, голям язовир е на път да пресъхне
Спортно училище „Юрий Гагарин“ отличи своите шампиони за 2025 г.
Вечеряйте между 17 и 19 ч. през зимата, за да сте здрави
Ромина скъса с русото: Вече е фатална брюнетка
Важна новина за тези, които планират да направят инвестиции в имоти
Общински съветник от СДС стана председател на БСП - Видин
Откриха паметник на Левски в Италия
Уникално представление отбелязва 100 години на Георги Парцалев
