×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморийци заслужават общината им да се развива като Бургас


Поморийци заслужават общината им да се развива като Бургас
Галина Милева
Ключови думи: Галя Милева, ГЕРБ, Поморие
28 Октомври 2011, Петък, 13:52 ч.
Автор: Бесове.бг

Хората трябва и на балотажа да упражнят правото си на глас и да потвърдят волята си за промяна

- Д-р Милева, вие следите отблизо предизборната кампания в Поморие. През двете години като народен представител имахте и изнесени приемни дни в морската община. Как ще коментирате резултатите от първия тур на изборите?

- Резултатите не ме изненадаха. Поморийци са интелигентни хора, с европейско мислене и история на града, която е по-древна дори от тази на Несебър. Хората ясно заявиха с вота си, че са за промяна на статуквото и наполовина вече го направиха. Общинският съвет от миналата неделя не е с доминиращи гласове от ДПС. Най-много съветници има ГЕРБ. Да не говорим за огромната подкрепа към кандидата на партията Иван Алексиев, който успя да обедини дясномислещите хора. Поморийци заслужават именно такъв кмет.

- Спокойно ли преминава самата кампания?

- ГЕРБ както обикновено води позитивна и градивна кампания. Станахме обаче свидетели на плакатна война – брошури, позиви и всякакви други плакати се лепяха и пускаха тайно в пощенските кутии, за да се опетни името на Иван Алексиев. Както се видя – безуспешно.

- В едно от малките населени места на общината имаше съобщение за заловен дилър на гласове. Не ви ли притеснява, че вотът може да бъде подменен по този начин?

- Дилърите на гласове са работа на компетентните органи и се надявам те да си свършат добре работата. Разбира се, че подмененият вот чрез заплащане е притеснителен, но той може да бъде неутрализиран. Ако 1000 души продадат гласа си, трябват 1200, които да гласуват по съвест, за да претопят купения вот. Затова хората не бива да се успокояват от голямата разлика между кандидатите, които отиват на балотаж. Необходимо е да са активни, ако наистина искат промяната. Виждате какво направи в Бургас Димитър Николов. Не смятате ли, че и поморийци го заслужават?

- Поморийци свикнаха с комфорта да се обръщат с проблемите си директно към техния депутат. Ако той стане кмет, кой ще е връзката им със София?

- Още в първия ви въпрос се съдържаше отговора на този. И преди, и занапред аз ще имам приемни дни в офиса на ГЕРБ в Поморие. Но най-силната връзка със столицата ще е самият кмет. След две години в законодателната власт Иван Алексиев познава отлично колегите в парламента, както и представителите на най-високо равнище в правителството. Такъв кмет ще е винаги добре дошъл в столицата и смятам, че проектите за Община Поморие ще бъдат приоритетни.

- Какво ще кажете на поморийци в деня след изборите?

- Искам те да са доволни от крайния резултат и да кажат помежду си с усмивка: „Да, най-после и ние направихме промяната“!


В категории: Поморие


10
Коментара по темата
10.
Glasuvai
30.10.2011 16:33:04
0
1
Гласувайте! Гласувайте! Гласувайте! Утре ще е късно! Гласувайте за бъдещето, а не за миналото! Общинският съвет очаква своя кмет!
9.
Ива Николова
30.10.2011 10:54:39
0
6
Време е за избори!
Гласувайте, поморийци, за да не позволяваме пак нагли хора да ни управляват!
Да променим 8 годишния застой в Поморие.... Това зависи единствено от нас.... Защото ние ако не гласуваме ще позволим да ни управлява ДПС.... Ако не гласуваме, няма да имаме право да недоволстваме, защото наглите хора ще продължават да ни ограбят!
Гласувайте, поморийци! Ние младитее сме ЗА промяната и да докажем на нахалните, че сме много и техните купувани гласове няма да влияят на нищо!
8.
по 100лв.за глас
28.10.2011 19:59:18
0
5
Престанете вече да дъвчете все едни и същи глупости. Иван Алексиев е достойният кандидат за кмет, който има принципи и морал. Какви принципи има Златанов? Раздава по 100 лв. на човек за глас, а хорицата по селата манипулира чрез обещания за безплатно лечение, манипулации и гнусни заплахи. Не искаме такъв кмет мошенник!
7.
търговия
28.10.2011 18:54:03
3
2
И Алексиев е симпатяга и с чувство за хумор,но е станал,малък мошенник
6.
Pomorinka
28.10.2011 17:51:08
4
2
ВСИ4КИ ИСКАМЕ ПРОМЯНА,НО НА КАКВА ЦЕНА?СИГУРНИ ЛИ СТЕ,4Е ИВАН АЛЕКСИЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР?АЗ НЕ ИСКАМ МОЯ ГРАД ДА ЗАВИСИ ОТ АЛ4НОСТТА И БЕЗО4ИЕТО НА ДЕ4О СКУМАТА И ОБКРЪЖЕНИЕ!
5.
P.M.
28.10.2011 16:50:14
2
9
Поморийци заслужават Иван Алексиев за кмет, но ако не излязат да гласуват ще си получат пак старата муцуна!!!1
4.
Призив
28.10.2011 16:29:57
1
1
Цитат от статия на Иван Алексиев :Поморийци, приятели – не позволявайте да се подиграват с нас. Не позволявайте да подменят желанието ни за Промяна с лъжи. С високата избирателна активност всеки един допълнителен глас намалява значимостта на купените гласове. Да въстанем срещу брокерите на гласове и старата политическа върхушка, която е впила пипалата си в Поморие и общината. Кметският пост не е стока, която се купува от пазара.

http://radiomilena.com/news/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D1%8F%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-16312/
3.
11111
28.10.2011 16:11:51
2
2
Не съм за ГЕРБ, но няма да дам гласа си за Гоце и Доган. НИКОГА повече!!! Тези, които крещят Мафия, са най-голямата мафия, просъществували са благодарение на интриги, доноси...
2.
До № 1
28.10.2011 15:50:33
0
3
Написал си глупости.
Стига сте се подмазвали на герберите.
Нямате ли морал и себеужажение?
1.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 15:02:46
4
3
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев
Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори