×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин: Издръжката на цялата група „Вагнер“ е била осигурявана изцяло от руската държава


27 Юни 2023, Вторник, 18:38 ч.
Автор: Флагман.БГ

Руските военнослужещи предотвратиха хаоса и гражданската война, които винаги и навсякъде настъпват след въоръжени бунтове, каза още Путин

Руската държава изцяло е осигурявала издръжката на наемническата група "Вагнер", заяви днес руският президент Владимир Путин на среща с военнослужещи от министерството на отбраната, предаде ТАСС.

"Искам да отбележа и искам всички да знаят за това: издръжката на цялата група "Вагнер" беше изцяло осигурена от държавата. От министерството на отбраната, от държавния бюджет, ние изцяло финансирахме тази група", каза руският президент.

Путин посочи, че компанията "Конкорд", която притежава "Вагнер", е получила 80 милиарда рубли от държавата в рамките на една година за доставка на хранителни продукти. "Издръжката [на групата Вагнер] беше изцяло поета от държавата, а част от цялата тази група, тази компания "Конкорд", в същото време спечели 80 милиарда рубли", каза той.

По думите му само за една година руската държава е отпуснала на компанията "Вагнер" над 86 милиарда рубли (около 922 милиона евро) за издръжка на бойци и за стимулиращи плащания. "От тях 70 милиарда и 384 милиона за възнаграждения, 15 милиарда и 877 милиона за стимулиращи плащания и [още] 110 милиарда и 179 милиона за застрахователни плащания", уточни той.

Руските военнослужещи предотвратиха хаоса и гражданската война, които винаги и навсякъде настъпват след въоръжени бунтове, каза още Путин.

"Искам всички ние да разберем какво се случваше и какво щеше да се случи, ако не бяхте направили това, което направихте и не бяхте изпълнили военния си дълг, и не бяхте показали своята вярност към клетвата си и към руския народ. Както винаги се случва в такива случаи, винаги и навсякъде се случва едно и също: въоръжените въстания са последвани от пълен хаос и гражданска война", подчерта руският президент. "И затова, като върховен главнокомандващ, искам да ви изкажа своята благодарност", заключи Путин.

Руският президент каза още, че въоръжените сили на Украйна са загубили 259 танка и 780 бронирани машини от началото на своята контраофанзива на 4 юни.


В категории: Войната в Украйна


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Путлере
28.06.2023 10:50:09
2
0
Който сее ветрове,жъне бури
6.
ХХ
28.06.2023 09:08:48
2
0
Арменците ли да я осигуряват?!
Аман от про'с'тотии. Руснаците си заслужават да мрът поне още 250 000 и да им вземат области, докато не спрат да подкрепят либералите в Москва.
5.
Ти да видиш
28.06.2023 08:46:23
2
1
Пут Йо,слагай готвача за шеф на армията и се приготвяй да сдаваш престола.А,ко речи?Бай Хенри Кисинджър не давал?Трябвало да продължите цирка с украинската минжитурка и той жидче като теб,за да може събратята ви да доизточат Запада.Ми тези дето загиват всеки ден?Ко речи,щом не са евреи няма проблем.Викаш на умрелите пари не им трябват Тъкмо ще има повече за вашите хора.Ай,деиба.
4.
ХХ
27.06.2023 23:03:50
5
2
Кремлевская бабуля врет и не краснеет. Бабуля, что с тебе не так? Опять что-то покурила?
https://www.segabg.com/hot/category-the-war/ukrayna-iznenada-rusiya-na-fronta
Кремлевский лгун тоже как Шойгу, уже уничтожил ВСУ несколько раз!
Не смеши нам трусливая бабуля!
3.
*********
27.06.2023 22:22:24
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
ЦЕЗАР
27.06.2023 22:15:24
2
3
Императоре Путин, ти си нашия могъщ владетел, нашия християнски вожд, кошмара на деградиралия запад, нашия водач срещу силите на злото. Сам срещу всички. Силата ти е толкова могъща че пред нея треперят всички президенти. Нека всички сведем глава пред могъществото ти и каузата ти за мир, справедливост и свобода.
Да живее Императора Путин!
1.
Бай Димо
27.06.2023 19:25:35
7
2
Педофилията е гнусно престъпление!
Педофилите са презрени и от най-жестоките престъпници.
https://youtu.be/vowBbT-acE0
Деградирал недоимоератор, провалена недоимперия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Виждайки големия интерес, представителите на НПО решиха да се облажат, като съберат „символични месечни дарения“, твърдят потърпевши Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Този град изпревари София по строеж на нови жилища и тази година Варна е на трето място Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Илия Атанасов остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори