×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Призрак“ на Путин унищожава натовските танкове край Бахмут


„Призрак“ на Путин унищожава натовските танкове край Бахмут
Полята край Бахмут и Новодонецкое се напълниха с железа от взривени натовски танкове
21 Юни 2023, Сряда, 07:21 ч.
Автор: Флагман.БГ

Русия потвърди за гибелта на генерал Сергей Горячев, убит е при ракетен обстрел в Запорожието

Украинската армия продължава своето контранастъпление поне в два сектора на фронта. Това се твърди в новия доклад на американските анализатори от Института за изучаване на войната (ISW), цитиран от украинската информационна агенция УНiАН. 

Въоръжените сили на Украйна продължават настъпателните операции в Донецка област и в западната част на Запорожието. 

В същото време руските нашественици изпратиха значителни сили, за да спрат украинската офанзива, което затрудни настъплението на украинските въоръжени сили, оповестиха от ISW.

 

Руският телеграм канал „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ пък съобщава за тежки боеве в лесопарк на 2 км западно от село Клящеевка, което все още е под контрола на руската армия, макар че от няколко седмици Въоръжените сили на Украйна се опитват да го превземат, за да атакуват Бахмут. Електронното издание информира, че батальонът „Призрак“ унищожава подразделенията на 5-та щурмова бригада на ВСУ. Публикувани са и снимки на изоставени украински танкове в полята край селото. 

 

Междувременно УНiАН съобщи, че Русия е потвърдила за гибелта на генерал Сергей Горячев. Той е бил убит е при ракетен обстрел в Запорожието.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
35
Коментара по темата
35.
Славейков махала
22.06.2023 20:35:28
0
0
Лелелел. Ще ведем. На следващия 9 май сме в мацкфаааа
34.
до 33
21.06.2023 22:28:51
1
4
Утиди да воюваш може да ги спасиш ти щото са обречени по това което си тиражира,и се имформирай малко украйна разчитат "запасняци" земат ги и неподготвени от улицата... Русия не воюва с армята си а с наемници от вагнер и чужди само информативно ти го казма виждам че си заблуден от киев заминаха защота имаше преговори в щойто уш дадоха гаранци че нямало да имат общо с нато но уви ....за сърца не говори най богатите милионери езбягаха от там редовната армия полвината измря другата пази задниците на киев а за офанзивата използват неподготвени хванати ат улицата като за командири имат тренирани в натовски бази.. как да имат успех жалко за всички мирни хора там зарди такива като теб промити до крайност страдат ....
33.
До 29
21.06.2023 21:45:43
2
3
Стига краде никове. Иначе съм по-изветрял и от теб. Една ударена база не прави успешно настъпление.То ако беше така любимата ми педофилАрмия нямаше да избяга от Киевска и Черниговска области, от Харков, Лиман, Купянск, Балаклея, Херсон, Изюм.
https://youtube.com/shorts/Js07L-oK1PA?feature=share3
Ей на, чуй го от Пригожин, единствения който от миналото лято превзе нещо на Бахмут, единствен от цялата оедофил армия.
Аз не съм чак толку проз, може да съм шперплат русофил, обаче сестра ми ходи с един дагестанец и той ми превежда всичко. Укрите просят оръжие от Запада и затуй. Нали знаеш то оръжието само воюва,сърце и воля не иска. То и на мен Масква ко ми даде оръжие и ще изгоня НАТО от България и до Берлин ще стигна, Иииии ше се снимам в медицински филм за възрастни. Пред магаре ще застана и крачка назад няма да напрая.
32.
Славейков махала
21.06.2023 21:03:56
6
0
Въйййй. А сикана! Ма тоз призрак съществува ли? Има всичко на всичко ударено- 1 леопард, 1 брадли и един ударен, но работещ още пейтриът. Въшкарите от проссия имат около 1000 танка изгубени+ 700 БМП. И над 1000 камиона. Бегай с тая проссия
31.
До 29
21.06.2023 20:56:50
3
3
Изветрял си брат ,стига креде никове ,една база не прави успешно едно контранастъпление не се вълнувай толкова ,зарди такива ходове ще потънат украйнците просят западнии ракети под предтекст защита а атакуват с тях цял свят го вижда това накрая няма да има кой да им праща и ще стане зле за цивилните обикновени хора ...глупави гъби като теб не схващат че зарди чуждия интерес и един подкпен наркуман и шайката му страда цял народ гляд и мизеря поколения напред ще има не всички са богати като тези който дойдоха "бежанци" тук,породата за коята говориш се казва реалист цял свят вижда че поляса се наклонява в противопаложна сащ посока към други страни русия е една от тях не нужно да си русофил русофоб или какъвто и да е за да го видиш просто гледай цалата картина ....
30.
Хаха
21.06.2023 18:46:27
0
8
Тоя Зеленски или е някакъв мазохист или просто е дрогиран изкуфял миндил. Вече не знам кое поред е това контранастъпление на стойност десетки милиарди и заедно с Нато не могат да си върнат и едно село. А руснаците са пратили някаква частна армия от затворници и група дегестански доброволци.
29.
зак
21.06.2023 16:58:17
6
4
Добре вееее сайтовете ли сме виновни че у бг има порода русофилистик биещ на кухо като празна манерка?
https://youtu.be/zPb5GV0plt4
Айде малко и за "възкръстналите Буданов и Залужни" и удара с Химърс по руска военна база.
Да не би ние да сме ги правили русофилистици! Да го ду.т под вода да не вдига прах!
28.
*********
21.06.2023 15:36:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
21.06.2023 14:59:28
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
*********
21.06.2023 13:56:57
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
21.06.2023 13:26:11
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
puertoriko
21.06.2023 13:12:58
15
11
1 КГБ агент еба майката на цялата западна империя, ес ще потъне заедно със сатанистите, смятай ако цялото КГБ се беше обединило
евреите се изнасят от америка , интел изнася производството в израел това само по себе си говори за всичко, америка отича в канала , евреите ще финансират Русия за да доунищожи ЕС и БРИКС ще е новия световен хегемон в лицето на Русия като централна империя, ще има обаче доста конфликти преди сащ окончателно да се разпадне, най вероятно 100 години от сега ще продължат локални и по мащабни конфликти но евреите едва ли ще позволят да има ядрена война
23.
Алла Пугачова удари звучен шамар на Путин
21.06.2023 11:41:04
26
17
Звучен шамар на Путин удари руската мегазвезда Алла Пугачова. Тя мощно критикува руския президент заради война в Украйна и заради обявяванет она съпруга и Галкин за чуждестранен агент, защото громи военната агресия.

"Началото на края на режима на Путин", "Алла за президент", "Милиони алени рози срещу силата на злото": критиката на Алла Пугачова срещу войната на Русия в Украйна предизвика стотици хиляди реакции в социалните мрежи, пише Deutsche Welle.
22.
*********
21.06.2023 11:39:51
4
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Зак
21.06.2023 11:32:42
14
32
Да превземат бахмут ли? то само на гоогле мапс го има тоз град .... Наркомана постави цял един народ в най лошото възможно полжение ,война с русия без натченки за мир те отказаха на китайски на индиски на турски на какви ли ни планове за мир ...сега последно лидери от африка(африканския континет е над 1 милярд население за който не знае европа 700 милиона ) огорчени че вместо да ги слуша наркомана едно си знай едно си бай огорчени от срещата така се говори по световните медий и по тяхните, утидоха в русия вместо като агресор да са по студени видяхме доста топли отношения особено на сирил рамафоса ...не е нещо невероятно се пак е в брикс но нагласата на цяла африка както се вижда в последно време е анти европейска най вече зарди войната в украйна джулиъс малема един от най влиятелните хора в юар е още по краен напрова си казва германците идват в юар само да си спомнят че са били господари тук и сме били тяхна колония китай идва с уважение и помага за просперитета като строй инфраструктора и справедливо прави бизнес с нас ,за русия казва че води война с ипериализма ,нагласата е всичко против сащ ,може да заключим че съюзниците на сащ против русия в световен мащаб остаха малко защото реално войната е сащ против русия и като най силния член на нато завлякоха всички в тяхната игра на долар,та като верни съюзници на сащ останаха(най вече няколко европейски страни, южна корея,тайван,япония въпреки че като цяло не ги долюбват,австралия,канада англия,израел и други по мялки и слаби държави)и с всеки ден стават се по малко новия световен ред без изразена империя а с обединение на наците не може да се спре не се оставяйте да ви промият.информативно от другата страна на монетат (китай,индия,русия,иран,цяла африка,по голямата част арабския полустров,южна америка,и някой европейски държави и други от азия) в последно време се чува че дори и франция като един от най отявлените партньори на сащ не искат да търгуват с долари ,но наш ганьо знае само раша против саща и да си продава гъза и да не си гледа интереса накрая както върви страни от "третия свят" ще са в пъти по добре от нас зашото си знаят интереса а не робуват на чиждия .... Онова което виждаш е доказателство за това в което вярваш ,гледайте цялата картина за да не вярвате в глупости наложени ви от някой ..
20.
*********
21.06.2023 11:30:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
антифашага
21.06.2023 10:50:19
11
9
призраците обезглавили и двама фашаги без топки . скрили се зад хамъри и пипали пи.ките си . сега ги набивали на стоманенотръбни и остри колове
18.
Кокошенко идиът
21.06.2023 10:45:01
13
12
Вий са сетихте за Ген майор Горячев!
Погребаха го на питерските гробища, но с него загинаха дузина офицери и около 300 войници, а Кремъл забрани да публикуват некролози, но за генерала може, нали трябва посмъртна награда рублички за семестеото.
https://youtu.be/y8_KP9SVIEg
Иначе ги пратиха на небето още на втория ден от контранастъпа на таврич направление Запирожие.
Само че се разрази голям скандал защото на повечето загинали близките не получиха поне това което е останало от телата. Хаймърси от тези които Кокошенката и Шойгича ги унищожиха още преди месеци, като леопарди, котки, Ф16.
17.
късопишлйовец с дебел радиус
21.06.2023 10:17:30
10
20
много жертви и много пари за едно спиране на режима да бомби бедните деца . фашистите на полските групировки се спихват кат спукани балони . наемниците не смеят по тв да се покажат . напълни се светът с осъкатени хора . на морето заразна вода и осъкатени хермафродити
16.
Дааса
21.06.2023 10:13:29
16
15
Призрака на комънъзма унищожи иляди танкове милиарди украинци и милиони самолети.
Хубаво ама да е истина
15.
Кокошенков
21.06.2023 10:12:28
19
22
Говорит Москва: тази седмица превзехме Бахмут за 340-и път. За няколко дни с високоточните си оружия унищожихме 2000 натовски танка, 500 натовски самолета и 50 000 натовски войници. Тридневната ни СВО продължава по план вече 460-и ден. Слава на Путин!
14.
CW
21.06.2023 09:49:29
8
19
Бахмут превзет 650 пъти и самите те всеки в сводката си "при боевете за Бахмут"
https://youtu.be/E7Bs7jLSPkg
Хеликоптерите им недостижими ама вече паднаха 200 броя
Само тази седмица 6 хеликоотера.
13.
Марк Твен
21.06.2023 09:46:47
17
26
Войната рано или късно ще свърши, а ти ще си хванал колесника на последния щатски самальот. Изразните ти средства говорят за един нисък, но за това пък доста примитивен интелект. Желая ти успех в брака със себеподобен.)))
12.
Призрак ли хаха
21.06.2023 09:31:01
18
21
В империята на бай бушмен ватенката от векове има призрак който унищожава сивото вещество на стадото хахах.
https://www.segabg.com/hot/category-the-war/shoygu-unishtozhi-ukrainskata-armiya-oshte-predi-polovin-godina
Само една територия в светът има вечния проблем дураки и дороги.
Пригожин по повод фантазиите на кремълската психиатрия : Мюнхаузен почива...
11.
Слава России
21.06.2023 09:15:35
866
464
1000 бандеровци гушкат букета всеки ден и ходят при идола си Степан. Бог Прощава, Русия - никога! Нацистката укро чума ще бъде унищожена! Слава РОССИИ!
10.
cw
21.06.2023 09:05:36
21
23
Да не превзеха отново Бахмут за 533 път тая година педерашките, а Париж и Лисабон на кой ден от тридневната операция? Тоя сайт е баси проводника на малоумна рушлямистка пропаганда.
9.
Ода за Бай Димо МАНАФА!
21.06.2023 08:52:00
45
75
Аз съм Димо ПЕДЕР*СА вечния ерген,
Що манафи съм онодил, няма друг кат мен,
Лапам здраво роZки шпаги, гълтам го от ряз,
За лилиПУТКИН си мечтая, секи изминал час,
Аз съм Димо ПЕДЕР*СА, вечният ерген,
Пак разпраха ми халката, ставам уморен!
8.
Манол Пейков - депутат интелектуалец
21.06.2023 08:37:38
16
76
Откъде им хрумна да има новини на украйнски език по тв !?!
7.
Бай Димо
21.06.2023 08:29:12
448
253
1000 бандеровци гушкат букета всеки ден и ходят при идола си Степан. Бог Прощава, Русия - никога! Нацистката укро чума ще бъде унищожена! Слава РОССИИ!
6.
Марк Твен
21.06.2023 08:26:47
7
7
Хехе много ме повиши, взимам едно и осем, до 4 хилки ще трябва и да се поизпотя. Няма лошо човек да цени труда си.
5.
Руския телеграм канал съобщава
21.06.2023 08:16:40
23
51
Като прочета това и ми е ясно Кадир Тик Тока не е ли превзел варшава дон или насилва някой орка из руините на мелитопол докат рашибозука реве аллау акбар.
Чакаме мнение от ХХ,Марк Твенович и други 4000 ници
4.
Yoda
21.06.2023 08:12:49
58
58
Пращат още орки ,взривяват язовири,стрелят по мирни градове с ракети,но отстъпват гадовете.
Слава на Украйна !
3.
Призрак
21.06.2023 08:11:50
38
52
Щото го има само у кухата глава на русофилете и у тимберицата на Рогозин ранения в халката бивш шеф на ВКС /въображаеми космически сили/.
Да не говорим че от колоната с унищожени танкове и брадлита само 2 убити 1 ранен а руские танкистъй след удар у танка 4 якута фъс и купола 50м нагоре лети.
После на опечалените 3 кубика дърва 1 коч и 1 палто от норки да го поносят.
Панимаете?
2.
до 1
21.06.2023 07:59:32
42
48
Урсура ти го каза : Заради чиповете от западните перални е !

Пусни си по БНТ, новините на украйнски език и ще се убедиш в това !
Жалко, че малкото останали украйнци у нас няма да го разберат, защото говорят само по руски.
1.
Марк Твен
21.06.2023 07:54:04
47
49
Нали роZияните униформи нямаха? Голи и боси ги прате'а на фронта. К'ва стана тя...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори