Рецепта за гювече на тиган
Знаете ли как се приготвя гювече, но не във фурна, а на тиган - вече знаете
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
домати - 1 бр., пресен
краве масло - 1 малка бучка
яйца - 2 - 3 бр.
кашкавал - около 50 - 60 г
подправки - по избор
черен пипер
сол - на вкус
луканка - няколко парчета или шунка
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В тигана или малка тенджера с незалепващо покритие се разтопява маслото. Нареждат се кръгчета домат, посоляват се, кашкавал, луканката и се чукват яйцата, подправки. Захлупва се с капак и се готви на слаб котлон за около 5 минути.
Аламинутът се сервира топъл. Бързото и вкусно гювече на тиган е готово.
													
													
													
													
													
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Обявиха Идеалния футболен отбор
													
													
																													
															
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Разтърсваща информация за верижната катастрофа в София
													
													
																													
															
															
															
															
														
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
само се чудите,какви шитни да измислите....????