×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мощни взривове в Авдеевка и в Белгород


Мощни взривове в Авдеевка и в Белгород
Американски бронемашини MaxxPro са захвърлени в Белгородска област. В областният град е взривен безпилотен апарат
24 Май 2023, Сряда, 07:37 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: Операция Z: Военкоры Русской Весны

Двама загинали след удар с руска ракета по 9-етажна сграда, а над 70 души са убити при атитерористичната операция в Белгородска област

Двама души са загинали при поредните въздушни удари в Авдеевка. Телата им са намерени под развалините на 9-етажна сграда, ударена от руска ракета, съобщава украинската информационна агенция УНiАН.

Украинският град е сочен като бъдещата месомелачка, тъй като подобно на Бахмут е обкръжен от изток, север и юг и за него се водят тежки боеве. 

Началникът на военната администрация на град Авдиевка Виталий Баробаш съобщи, че едновременно са били поразени две сгради – едната е на 9, а другата на 5 етажа. В по-високата имало петима души под развалините. Мъж роден през 1930 година и жена през 1958 г. са починали, уточни Баробаш.

 

По думите му двама души са ранени.

Авдеевка е обкръжена от три страни. За града се водят тежки боеве. Карта: Юрий Подоляка

"Жената, чиято самоличност не е установена, е в безсъзнание и е в много тежко състояние. Вторият пострадал е роден през 1968 г. Той е със средна телесна повреда", уточнява шефът на военната администрация.

 

В същото време руският телеграм канал „Операция Z: Военки Русской Весны“ съобщава за взрив в областния град Белгород. Над града се издига стълб на дим. Губернаторът Вячеслав Гладков поясни, че безпилотен летателен апарат е бил взривен. По предварителна информация няма пострадали. Има повредени леки коли. 

 

Междувременно високопоставен украински служител, пожелал анонимност, каза пред „New York Times“, цитиран от УНiАН, че в атаката в Белгородска област не са участвали негови сънародници. 

 

Бойците на „Руското опълчение“ и Легион „Свобода на Русия“ били отговорни за нападението. 

Според него по време на операцията украинските военни само са ги подкрепили, защитавайки границата на Украйна в случай на руска контраатака. 

 

Руското министерство на отбраната съобщи, че руските войски са убили 70 военни, а също така са унищожили четири бронирани превозни средства и три пикапа, пише украинската информационна агенция. На кадрите, които са публикувани в Телеграм, обаче се вижда, че унищожените при обявената от руските власти антитерористична операция, са американски MaxxPro, HMWWV и полски AMZ Dzik.

 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
25
Коментара по темата
25.
Русия разпад
24.05.2023 17:12:11
4
3
Когато разумни политолози преди десетина години казваха , че Русия е в състоянието на СССР съвсем преди неговия разпан и една неуспешна война ще предизвика колапса й , не всички им повярваха . Сега вече : 1. Въвеждането на военно положение е неизбежно . Само не е ясно кой ще го въведе и какви цели ще формулира ... 2. Разпада на Русия е сигурен . След като половината руска армия беше унищожена в Украйна , тя няма възможност да опазва режима в Кремъл , а и да гарантира защита на собствените си граници , които представляват заграбени територии ... 3. Сериозният въпрос е "накъде ще тръгне Русия" . Демократизацията е изключена . Военен режим , който ще продължи да се репчи на останалия Свят или такъв , който ще имитира пацифизъм ,,,? Както и да е - в нормалността на Русия вече никой не вярва ...
24.
Пригожин пророкува нова Октомврийска революция в Р
24.05.2023 17:07:34
0
2
Пригожин пророкува нова Октомврийска революция в Русия
Основателят на наемническата група "Вагнер" Евгений Пригожин предупреди, че Русия може да се сблъска с революция, подобна на тази от 1917 г., и да загуби конфликта в Украйна, ако елитът не се заеме сериозно с воденето на войната, предаде Ройтерс.

Олигархът заяви, че в политическите му възгледи преобладават любовта към родината и служенето на президента Владимир Путин, но предупреди, че Русия е застрашена от сътресения.

Пригожин подчерта, че не вярва в съществуващата оптимистична позиция, че Западът ще се умори от войната и Китай ще посредничи за мирно споразумение. Вместо това, каза той, Киев подготвя контранастъпление, целящо изтласкване на руските войски обратно към границите ѝ преди 2014 г, когато Москва анексира Крим.
23.
до 22 аналноподатливото мекере!
24.05.2023 13:00:08
15
33
Шшшшт, тихо ве путлрски спермоядец!
Пак ли си избягал от психото?!
Аре марш на фронта да олабваш жилите на роцките солдати!
22.
Хахахах
24.05.2023 12:30:50
75
16
Малеййй евроатлантическата гейзерясала измет-газ пикае и кръв сере ХАХАХХА
Стискайте, бе, евроидиотчета, стискайте, докато Боко Кратуня и Асен тръбата ви го набият до сливиците и направят ХЪБ, тогава пикайте газ, че да има полз от вас-уродлива измет гейпарадска ХАХАХАХХАХАХ
21.
обобщение
24.05.2023 10:47:45
37
20
Война - НАТО е пребитo от "собственик на ресторант и куп затворници"?
https://www.zerohedge.com/geopolitical/war-nato-beaten-restaurant-owner-bunch-convicts
В Бахмут/Артьомовск всички страни членки на НАТО, всичките 31 държави-членки, бяха победени от собственик на ресторант и куп осъдени, така видях някой да го описва. Това, разбира се, окарикатурява донякъде ситуацията (Вагнер е добре организиран), но не е толкова далеч. А това е сериозен проблем за НАТО.
Всички тези 31 членове може да имат много контрол над медиите си, но в крайна сметка не можете безкрайно да отричате, че сте победени.
Какво ще прави НАТО сега? Те ще се удвоят, а след това отново. И в края на "удвояването надолу по пътя" лежат ядрени оръжия.
Не руски ядрени оръжия, защото, както моят приятел Уейн писа онзи ден, техните високоточни хиперзвукови ракети правят ядрените оръжия да изглеждат груби и примитивни, средновековна територия. Но НАТО/САЩ никога не са разработвали такива оръжия. Те похарчиха 10+ пъти повече пари за оръжия, все още го правят и - завършиха с лъкове и стрели.
Ядрените бомби са добри само за да създадат широко разпространена паника и разрушение. Но това включва собственото ви унищожение, поради протоколите за взаимно гарантирано унищожение. Които също се връщат почти до лъка и стрелата. Ако изстреляте ядрена ракета, една много подобна на нея ще кацне на главата ви няколко минути по-късно. Край на историята, край на теб.
САЩ/НАТО, "колективният Запад", хегемонът, загуби. И пропусна момента, в който това се случи. От високомерие.
Не става въпрос само за оръжия, макар че това играе важна роля: хегемонът вече не може да отправя исканията си въз основа на военна мощ. Това свърши.
Нито пък може да отправя искания въз основа на статута на резервната валута на долара, а самата тя причини това. Въоръжаването на валутата има обратен ефект до такава степен, че дедоларизацията се превърна в процес, който вече не може да бъде спрян.
Украйна имаше може би най-добрите сухопътни войски в Европа, финансирани и обучени от 2014 г. насам от НАТО, и те загубиха от кетъринг и свободна група наети работници. Единствената ви възможност са оръжия на дълги разстояния, ракети, самолети, каквото се сетите. Но НАТО няма предимство в това пред Русия. Меко казано.
20.
ВИК МАЙСТОР ДО 12
24.05.2023 10:24:56
5
3
И още нещо да ти разкажа. 70те години дебела сянка до АПК баба ми дърта хомънъзка е забретнала букаите и върху нея трикрат ромски тракторист. Баба ми първо вика "вечна дружба СССР", чи като я зачуластря трикракия тракторист почва да вика "евем ти и СеСеСеРе-то" Давай Сашо, татко ти магаре ли беше?
19.
ВИК МАЙСТОР ДО 12 и 13
24.05.2023 10:18:51
5
13
МАРТ 23г.. Лвов. Сенчест щаб на НАТО. 120 под земята. 300 ОТАН офицери. Чекийка ,,кинжалка'', бам! Няма никой!!! -- За ИНФО -- това е след диверсията в Брянска област на 9 март. Сега какво ще последва?
18.
ВИК МАЙСТОР ДО 12
24.05.2023 10:14:09
4
8
МАРТ 23г.. Лвов. Сенчест щаб на НАТО. 120 под земята. 300 ОТАН офицери. Чекийка ,,кинжалка'', бам! Няма никой!!!
17.
"АмдИевка"
24.05.2023 10:09:17
2
5
Тази ортографията он УНИАН ли е заимствана? А по-надолу в текста ви - АвдЕевка - от руски източник? И да крадете и компилирате чужди текстове даже не сте кадърни. ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО! А НАЙ-ДОБРЕ СИ СМЕНЕТЕ ПРОФЕСИЯТА.
16.
12 до 15
24.05.2023 10:05:42
8
8
Шизофренеее. Човека ти казва какво е било до войната бе изцвъкан от резервния изход, анааааЛрусофилистико. Там има боеве от вече 15 месеца. И пак има останали хора не искащи да напускат. Не като холопите на путлерчо, само като чуха за мобилизация и беш краченца да бягаме, а в Белгород само като падна една бомба върху сградата на ФСБ и хукнаха да се изнасят. Любимите на тебе и майка ти патриоти с ватенки.
15.
До 12
24.05.2023 10:00:12
2
5
Градът има предвоенно население от 31 392 души; през август 2022 г. населението му се оценява на 2500 души.

Ресторантите пълни викаш :-)))))
14.
До 13
24.05.2023 09:51:29
2
12
Тия хора живеят в собствен свят и най лошото е че тук са мнозинство като там. Така го натрапват и на другите които не искат да чуват за него. Това е народопсихология водеща към гибел която управляващите поддържат за да са вечно на власт им трябват,болни,прости и бедни хора
13.
До 12
24.05.2023 09:44:13
9
10
Точно в целта! Няма какво да се добави, но един пример! 60 годишен русороб майстор по канализации Вик бил участвал в разработката на Кинжала. На въпрос, дали е бил в Русия?
Отговаря: Да владея руски 6 диалекта диалекта. Бившата ми жена е Матвиенко(космонавтката Терешкова)
Заговаряш го на руски иии бъкел не разбира га га га ракетния инженер-водоприводчик, бивш съпруг на Матвиенко. Га га га.
Тези са психично болни по природа и няма как и родителите им да не са такива.
12.
*********
24.05.2023 09:27:24
7
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Зъбите на дракона, изгнили
24.05.2023 09:17:28
13
9
Широко рекламираната защитна линия Зъбите на дракона, струваща 10 милиарда рубли се оказа като зъб статуса на копейкините проф тъпочуков и вацевия. Каквато фейк империята, армията и Кинжалите, такива и Зъбите на дракона. Дракона трябваше да си мие зъбите, да ходи на профилакт прегледи, а не да буха, плюска и зъбите му да гният като на проста пияна ватенка.
10.
Шива
24.05.2023 09:01:10
1
3
Операция,,самоунищожение''!!!!!!!!!!!
9.
Възраждане-Бургас
24.05.2023 08:41:32
27
15
Юриии Подоляк Флагмански хаха Юри котела хаха. Авдеевка е обкръжена от 3 страни хахаха, точно тази Авдеевка на един хвърлей разстояние от Донецк(който е руски от 2014г),която Авдеевка е атакувана от първия ден на войната и все е украинска хахаха.
Пригожин който уж превзе Бахмут за 20ти път, пак видеа и реване че боевете са тежки и жертви много и останало малко от Бахмут за да го превземат нацяло хаха.
Унищожените "диверсанти" в Белгородска област руските освободители са живи и здрави и боевете продължават и са превзели още населени пунктове и Гиркин громи лъжите на Коношенкича, а губернатора на Белгородска- Гладков призовава гражданите да не бързат да се прибират по домовете си, а пък нали "диверсантите* унищожени хахаха.
Русороб шизофренията е тежко увреждане на и без това изпиления рубладжийски мозък.
8.
Зелено човече от Марс с голяма тупанга
24.05.2023 08:40:10
12
8
Ше идвам със Зеленски да ева путьо с голямата тупанга
7.
Вазраждане - Бургас
24.05.2023 08:31:24
19
18
Пабеда тавариши!
След като само за девет месеца успяхме да превземем Бахмут, ще ни трябват само 3 дена за Берлин и една семица до Лисабон!
Дано само преди това украинските фашисти не превземат Белгород.
Слава на Путин - най-великият многоходоник.
6.
Тъпо нарко копеле
24.05.2023 08:26:07
16
28
Тоз комичен помияр ако продължава с диверсиите в Русия, сащ ще му спрат кранчето.
5.
До 3
24.05.2023 08:20:55
17
18
Скоро, скоро, колко да е скоро - колкото тридневната операция, продължаваща повече от година?
4.
Владетелят
24.05.2023 08:20:11
24
10
Слава на наркоукрайн !
3.
Скоро наркото ще го ду.а
24.05.2023 08:14:26
14
37
Съединените американски щати се дистанцираха от диверсантите, нахлули в руската Белгородска област - напрежение, което според Москва е завършило с поражение на бунтовниците, навлезли от Украйна.

Всякакви атаки на руска земя изнервят лидерите на на НАТО. Това означава, че развитието може да се окаже не благословия, а проклятие за Киев.
2.
така така
24.05.2023 08:07:55
24
45
Мачкайте ги урките ама и ония жалбар наркоман президента да им да е там!
1.
Оопп
24.05.2023 08:04:08
49
34
1 трильонукраинци убити лондин обкръжен ,а путтю кат се събуди сабахлям,ануса монър и слона се отдалечава
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори