×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Казах всичко, което мога да докажа, обяви Гешев в парламента


Казах всичко, което мога да докажа, обяви Гешев в парламента
"Оттук нататък предстоят съответните процедури във Висшия съдебен съвет"
Ключови думи: Иван Гешев, парламент
18 Май 2023, Четвъртък, 14:16 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

В правната комисия на НС се гледат на първо четене законодателните промени, засягащи главния прокурор

Главният прокурор Иван Гешев пристигна в Народното събрание. Той участва в заседание на правната комисия. На влизане Гешев направи кратък коментар пред репортери. 

След въпрос кои са политиците, оказвали влияние върху съдебната система, той заяви: "Всичко, което мога да кажа и докажа, съм го казал. Оттук нататък предстоят съответните процедури във Висшия съдебен съвет. Процедурата е ясна и процедурите са ясни. Те са уредени в Конституцията и законите на страната. Така че всички вие ще видите тези процедури."

Това не е първият случай. Излъчването ще е на живо, обясни още Гешев, вероятно имайки предвид стартиралата процедура във ВСС по отстраняването му. 

Днес в правната комисия на парламента се очаква да бъдат гледани на първо четене проектопромените, свързани с въвеждане на нов механизъм за разследване на главния прокурор при подозрения за извършено от него престъпление. Именно по този повод Гешев пристигна в Народното събрание. 

Той остана в парламента около три часа, но повече не говори нито на заседанието на комисията, нито пред медиите. 

Гледайте тук:

 

 


В категории: Темида , Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
Бичкията
19.05.2023 04:40:47
0
1
И на Крем Зарков не му е "чист косъма", помните ли есенес миналата година как преби котето Ади на Мая Нешкова?
14.
Рита
18.05.2023 17:51:44
11
4
До 5.Мръсен чифут си идеми дати е.а майката
13.
81
18.05.2023 17:22:21
8
14
Флагман верно ли нашия кмет-слънце сменил отбора и вече играе за ДПС?
12.
1
18.05.2023 16:42:41
12
10
БОЙКО ШИ СВИТНЕ
11.
Барселона гейт
18.05.2023 16:06:08
15
13
Ето мнението на един политик, който познавах и считам за приятел. Политик -жена. Тя казва: "Разбери ме, бях до нея (до Мария Габриел), от нея го чух за пръв път", разказва Гешев, но не казва, коя е жената, която му била казала. Нататък още от същото: "В петък се чух с лицето (не казва кое лице),...звъннах на един член на ВВС (но не казва кой член), членът пък му намекнал "имаш семейство, това, онова" (ама не казва какво това и какво онова), ...после "звъннах на човек от Софийската Градска прокуратура (и пак не казва кой човек), после отново : "Аз му казах, а той ми каза, че ще каже и после каза, а накрая получих послание (заплаха към семейството му), ама няма да кажа от кой. И накрая: "Здравей Иване, Сарафов казал на еди кой си, еди кой си казал на еди кой си, че трябва да прекратя делото за Барселона гейт".
10.
Иване,Гешев,кажи си
18.05.2023 15:44:58
17
28
Но бързо, че тия Гробари затриха България и се канят пак да ни .... "управляват"
9.
Успех, баце...
18.05.2023 15:39:21
11
50
ТЪЖЕН ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА БАЦЕ. БЕЗ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ. ТЪЖЕН И ПОУЧИТЕЛЕН. ЗА ВСИЧКИ ТАРИКАТИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО СА С ШЛИФЕР, ЩЕ ОСТАНАТ СУХИ.
8.
*********
18.05.2023 15:35:30
0
40
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Тъжен ще е краят на баце
18.05.2023 15:32:59
16
26
Баце дълги години беше нещо като тефлонен тиган – нищо не му се лепеше! Ти го плюеш, а той ти вика – таз помия по мен е от прасетата! Нали ги хранех навремето. По комунизма…

Сега обаче не е така. Качил е. И видимо задържа вода и вселенско безочие. Шегите му вече не са така забавни, както бяха преди, като единствено предизвикват откровен гняв от леещата се от тях нечувана наглост.

Онзи ден, например, за пореден път Баце публично излъга цялата си парламентарна група и партията си, като дори ги постави в ситуация на анестезиран бухал – безмълвно изцъклени пред наглостта на Шефа.

Стар е вече Баце. Тича по-бавно и мисли по-тъпо. Мисли единствено как да си спаси гъза. Only! Кълчи се, гъне се, превива се, само и само да му дадат Зелена карта. За богат пенсионер. От Банкя, Айова.

Баце в момента би подкрепил дори и коалиция начело с Осама бин Ладен! Ако му наредят от щата Вирджиния. И министър на отбрана ще направи Осама, и по шаврантии ще си ходят заедно.

Учуден съм как още не е предложил Мики Маус за премиер, by the way. Тоя стар американски мишок би бил един чудесен министър-председател. На нашата анимационна територия.
6.
Гешев следи парите
18.05.2023 15:32:56
55
29
Следете пътя на парите и ще стане ясно, #Кой управлява ПеПетките.Тропат с крачета по жълтите павета,няколко хюмнета! Адвокатчета без практика, адвокатчета лишени от права,интелектуалци без интелект, творци, на които никой не купува "творбите",същества с тъмно минало, продали се на забегнали престъпници! Паноптикум на човешки отрепки с мания за величие!
5.
Airbnb-камера-Лена за задника
18.05.2023 15:31:44
47
10
ПП показаха правителство от крадци,далавераджии и шмекери педали, хората са наясно, какви са жълтопаветните маргинали!
Масово са без трудов стаж, само от НПО-та и далавери захлебват, всички работят не за България, а за себе си!
Дори и в момента НПО-тата им стопират важни проекти, защото са платени от външни "спонсори"!!!
Гнусна работа са тези ПиПетки и ДСБ убийците на СДС!
4.
*********
18.05.2023 15:27:32
13
41
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Боклуци "до горната статия"
18.05.2023 15:24:56
15
65
Бургас има 2 стадиона крадци мръсни, долни боклуци, къв стадион ще правите в карабаир. Мръсни крадливи изроди!!!
2.
Ми почни да го доказваш тогава
18.05.2023 14:52:45
13
75
И вкарай на топло ортаците си които нарушиха омертата. Те няма да се спрат освен ако не ги подкараш на конвейер.
1.
Бургазлия
18.05.2023 14:32:29
19
71
Ама работата ти е да вкараш тия, срещу които имаш доказателства, а не да ги заплашваш... Плешив палячо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори