Клиент изпадна в недоумение, след като си купи банани (СНИМКА)
Не знам с какво мокрят бананите в Лидъл, ама единият се беше опрял в касовата бележка и тя буквално "изгоря", пише пловдивчанин
В една от пловдивските групи Borislav Minkov публикува снимка на закупени от него банани и написа:
"Не знам с какво мокрят бананите в Лидъл, ама единият се беше опрял в касовата бележка и тя буквално "изгоря" .
Не се разбира от какво точно е дупката в касовата бележка, но ето и част от коментарите:
Топли, топли...парят още!
Това вече вашето е прекалено
Никой с нищо не мокри бананите в Лидъл. При пакетирането в съответната държава се слага газ,който помага за зреенето.
Нали искахте банани да ядете? Сега ги има на корем
Източник: Plovdiv24.bg.
Задъхване в Русия: Как Владимир Путин плаща за войната си в Украйна?
Костадинов поиска 100% машинно гласуване и място в ЦИК
"Не ги искаме" : Германците подкрепят строга мигрантска политика
Средно 250 лева харчим за подаръци тази Коледа
Правителствата на страните от ЕС се споразумяха за дигиталното евро
Вече е ясно: Камерите в училището гледали точно над писоарите
На час по 15 жени в Германия стават жертви на насилие от партньор
Трите най-добри рецепти за содена питка за Бъдни вечер
Идва сибирски студ
Слави Трифонов: Ако реша да уволня някого, а на ПП-ДБ не им хареса, те ще направят протест под офиса ми, така ли?
Хонорарът на Азис за празниците удари 25 бона
Джан-Микеле пребил Габриела и я напуснал

другото с много малки букви пише че е до 5 кг
Смисълът на тази операция е следният. От хладилника бананите се прехвърлят в така наречената газова камера, където температурата се поддържа на + 18-20 ° C. След затопляне на плодовете камерата се пълни с бананов газ - смес от азот (95%) и етилен (5%). Под влияние на "вълшебната" газова смес нишестето, съдържащо се в големи количества в зелени банани, се превръща в захар, плодовете стават сладки, а цветът им придобива зрял жълт оттенък. Индустриални камери за аерация на банани има във всички складове на компании, продаващи тези плодове.