×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За фолкдивата Ивана, лихваря Кютука и ченгето Едрев - всичките от Айтос


За фолкдивата Ивана, лихваря Кютука и ченгето Едрев  - всичките от  Айтос
Концерт на Ивана с подаръци в центъра на Айтос обещава за четвъртък ексдиректорът на МВР-Бургас Васил Едрев (вляво), подозират го, че парите идват от криминалния тип Кютука
17 Октомври 2011, Понеделник, 16:46 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

До петък който овладее най-висок процент от турските гласове, той ще стане кмет

Свирепа война се е развихрила в община Айтос в подялба на гласовете на турския етнос. Битките с всеки изминал час стават все по-ожесточени, разбра Бесове.бг., защото методите придобиват мръсно ченгеджийски характер.

 „Очаквате ли гласове и финансова подкрепа от Кютука?“, това е въпрос, който е бил зададен снощи по време на предизборна среща в частен дом на ул.“Паркова“ в Айтос. Въпросът е отправен от избирател към кандидат-кмета Васил Едрев. Едрев е полицай от Айтос с 20 години стаж в системата, бивш директор на МВР-Бургас от времето на Тройната коалиция.Ето отговорът на Едрев: „Един път съм се срещал с него и толкова“, след което Едрев е напуснал мястото и срещата е била прекратена.

В Айтос все по-упорито се говори, че полицаят Едрев опитва да спечели вота с непочтени хватки. Хората си задават въпроса откъде у него толкова много пари, след като бе отстранен от МВР през 2009 г., че да покани на концерт в центъра в този четвъртък самата фолкдива Ивана. Която пък, според обещанията от плаката, щяла да поднася и специални изненади.„Това са много пари и няма как да се извадят за подобна изява, ако зад гърба ти не стои лихваря Лютви Мехмедалиев-Кютука с неговите несметни богатства“, шушукат хората и се възмущават на морала на кандидатите за кмет. Носи се мълвата, че Едрев и Кютука редовно си устройвали спявки в ресторанта на Генгера, където целият десетчленен персонал ги слушал за какво си говорят. Според слуховете,

 Кютука се надявал Едрев стане кмет,

 за да може с влиянието си да попречи на събарянето на последния незаконен етаж от палата му, разположен на пъпа на Айтос – почти срещу общината. Сградата, в която е домът на нелегалния банкер, изгорил не една невинна бедна душица, е най-високата в центъра, строена без разрешителни книжа за последния етаж. Факт е също, че мракобесникът, който вече има присъда от 5 години затвор, е развивал най-безпрепятствено дейността си именно в периода, когато Васил Едрев е бил началник на криминалния сектор в РПУ-Айтос. Васил Едрев работи в МВР от 1987 г., като е започнал от РПУ-Руен. Впоследствие става началник група “Криминална полиция” към РПУ Айтос, преместен е като началник на РПУ-Сунгурларе през 2002 година и началник на РПУ-Карнобат през 2003 година. От 2007 г. до края на 2009 г. е на най-високата длъжност в Бургаска област – директор на ОД на МВР. Тази служебна биография е еквивалент на огромна информация за враговете и приятелите му.

„Впрочем Едрев първо разцепи БСП и сега ще вземе част от гласовете й за отмъщение, защото не склони да го издигне на своята конференция, ще вземе и от ГЕРБ, защото тая партия си е ченгеджийска и кандидатът й за кмет Даниел Орлов е само един фигурант в нея, но това няма да му стигне на Едрев и той ще посегне към гласовете на ДПС, понеже е в топли отношения и с друг разследван големец на  Доган“, разказват възмутени от другите щабове.

Ставало въпрос за Дурхан Мустафа – екскметът на Руен, който заряза кметуването през 2009 г. и стана депутат, за да избегне разследване за злоупотреба с власт. По същото време шеф на областната дирекция на МВР в Бургас бе самият Едрев, който прекрасно виждаше какъв дворец си е вдигнал руенският кмет в родното Топчийско, но така и не го попита откъде е взел парите.

Дурхан се изявявал на настоящия вот като вездесъщ разпределител на турски гласове, за което Доган едва ли знае.

 От жълтите павета Дурхан диктувал

 на  общинския лидер и кандидат за съветник Метин Мустафов от НДПС. Мустафов доскоро беше общински съветник от ДПС, но напусна партията и в момента е общински лидер на НДПС, кандидат за съветник, формацията няма свой кандидат за общински кмет. В първата половина на официалната предизборна кампания Мустафов подкрепяше открито кандидата на ГЕРБ за кмет  Даниел Орлов, но сега е обърнал на 180 градуса и играе с Едрев. Орлов и хабер си нямал за шантажа.

Кашата в самото ДПС е пълна. Свои листи с кандидати за общински съветници там имат не само ДПС и НДПС, но и ЕНП на Мария Капон-Касим Дал.


Зейджан забрави, че порасна под крилото на Ружди Хасан и сега му вършее тръни на главата като цепи електората на ДПС

Водач на листата на ЕНП е досегашната шефка на Общинския съвет в Айтос Зейджан Али. Наперената дама досега бе в ДПС и благодарение на тази партия бе председател на Общинския съвет. Известно е, че Зейджан стои близко до червения кмет Евгени Врабчев. И дори си е позволявала да дава по време на изборите положителна оценка за свършеното през втория мандат на Врабчев. От което могат да се правят логични изводи, че тя агитира част от турците да гласуват за него.

Страстите толкова са разгорещени, че онзи ден в родното село на Зейджан, откъдето е и самият кандидат на ДПС за кмет на Айтос – Ружди Хасан, се е разиграла ужасна сцена. Спокойният и природно уравновесен Ружди бил видян със собствените си ръце да къса плакатите на бившата си съратничка, израснала в политиката под собственото му крило.

До петък изборните нагласи в Айтос могат да се преобърнат с главата надолу. С равен шанс за балотаж досега бяха Ружди Хасан, Стоян Колев и Евгени Врабчев. Начинът, по който се развива кампанията на полицая Едрев обаче дава основание да се мисли, че е „инжектиран“ финансово добре и може да преобърне гласовете.

През 2009 г. на парламентарните избори ДПС в Айтос взе 6 700 гласа от общ брой на своя електорат 8 900. Избирателите в цялата община Айтос са 26 100 за този вот. Който успее да овладее най-висок процент от турските гласове, той ще е и следващия кмет, смятат хората.


В категории: Айтос


41
Коментара по темата
41.
АЙТОЗЛИЙКА
28.10.2011 21:34:18
4
3
ЗАЩО БЕ ХОРА СЕ НАПЪВАТЕ ДА ОПЛЮВАТЕ ДРУГИТЕ НАЛИ И ДВАТА МАНДАТА ЕВГЕНИ ГИ ПЕЧЕЛИ С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС, АМИ ГОЦЕТО И ТОЙ ПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС , АМИ СЕГА НАЛИ ДОГАН СРЕЩУ ЦЕЛУВКА ПОДКРЕПЯ КАЛФИН. КОЙ ЩЕ ЦЕЛУВА ДВЕТЕ ПОЛУКЪЛБА НЬ ДОГАН. НА ВАСИЛКА КРЪСТЕВА ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОЧЕТЕ СТАТИЯТА НА ЗОЯ ДЕЯНОВА ВЪВ СЕДМИЧЕН ТРУД " КОЙ ЩЕ ЦЕЛУВА ДВЕТЕ ПОЛУКЪЛБА НА ДОГАН" СТАНИШЕВ ИЛИ КАЛФИН. АМИ ЕВГЕНИ НЯМАШЕ ГАЩИ НА ЗАДНИКА СИ , А СЕГА СЕ ОЯДИ И НЕ МУ СЕ ОСТАВА. ИНТИЛИГЕНТНИТЕ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЕДРЕВ. УСПЕХ ВАСКО И ДА ИЗЧИСТИШ ОБЩИНАТА ОТ КОРУПЦИЯТА.
40.
aitozliika
28.10.2011 10:53:32
2
4
Samo nqkoi ot4aqn i nekukuduren upravnik moje da plati da se publikuva tazi statiq
39.
ходжа
24.10.2011 15:45:13
3
6
Какъв избор направихте ще разберете ,но уви вече е късно .Честито на ДПС + БСП = МВР за общия успех. А пък айтозлиите да слушат или да хващат пътя
Избрахте миналото..????????
38.
Ася
24.10.2011 11:47:44
2
5
Докато се чудехте какви керливи ризи да извадите...Община Айтос направи своя избор.,,Честито" на всички БЪЛГАРИ!!!
37.
x
24.10.2011 08:35:10
1
5
Kolev bravo ti li plati za statiqta no uvi pak ne spe4eli haha
36.
Tanq
23.10.2011 20:42:43
0
5
Za6to obijdate Edrev i govorite 4e e postoqnno v kompaniqta na Kituka kato toi e postoqnno s Sava Lefterov i doktor Kamenski gore v vilna zona
35.
реалист
22.10.2011 22:27:30
10
1
Колев е доказано успешен човек. А на Айтос му е необходим успешен кмет за да се измъкне от блатото. Давай Колев ти винаги успяваш а ние сме с теб.
34.
bulgar4e
21.10.2011 22:21:11
9
2
GLASUVAITE S NOMER 14 IVELIN IORDANOV TOVA E KMETA KOITO MOJE DA UPRAVLQVA AITOS IKONOMIST I FINANSIST
33.
Излагация
20.10.2011 20:11:52
10
8
Браво бе , гусин Едрев, 2 приказки на кръст ме можахте да прочетете - в полицията поне на това учат нали? Добре че беше Ивана да го подхване и спаси от конфуза. И ние чакаме от този човек кмет да го избираме ида ни управлява - другия път
32.
До Оптимист-мечтател
20.10.2011 20:00:44
9
4
Едрев освен да плати на Ивана за концерта с чужди пари друго не може да направи - годините с мечтите останаха далече назад - сега трябва да сме реалисти - да изберем този, който ще се скъса от работа за нас , а не за себе си
31.
Оптимист
20.10.2011 15:33:34
6
7
Да изберем - Едрев !!!
30.
мрън-мрън
20.10.2011 13:59:18
20
6
Да изберем Врабчев, само той може да опази Айтос от турците.
29.
колю
20.10.2011 07:57:25
4
6
Дайте да изберем кмет, който ще върши работа. енергичен, работлив и способен.
28.
башъбозук
20.10.2011 02:40:19
2
7
Защо се учудвате толкова , че то ЕНП е събрало подръжници само лихвари , а ба всяко дете му е ясно ,че цял Айтос е клекнал пред тях и съд , и прокуратура и полиция
27.
DPS
20.10.2011 00:34:47
6
7
DPS:nie haresva edrev
Edrev:gospoda mislq che ne se poznavame, ne idvaite pri men poveche
DPS:Nie podkrepi Edrev sega kakto podkrepil go i za shef na policiq v Burgas
Edrev:Gospoda nqma takova neshto ne gi slushaite
DPS: Edrev nash chovek, nie podkrepq nego
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
26.
Bravo
20.10.2011 00:33:20
8
5
Bravo na 24 i 25 - mnogo tochno go kazahte! No kolko ot aitozlii shte misliat pravilno kato vas - az sum za Perlata!
25.
Policai
20.10.2011 00:31:15
5
8
Spored men normalen chovek ne moje da glasyva za policai za kmet - nikoga ne se e zanimaval s paru budjeti - opomnete se - izbirame kmet a ne sherif
24.
Айтозлия
20.10.2011 00:30:37
7
9
Искам да попитам хората един въпрос: кой ни мачка вече повече от 20 години?????Май беше БСП.Сега имам още един въпрос: Едрев от кои е????На този въпрос няма да отговоря.Ще оставя всеки сам да си отговори.Мисля, че това е достатъчно.
23.
Aman
20.10.2011 00:24:29
4
3
Dobre de i kakvo?Edrev, stiga s tozi Edrev.Nishto protiv choveka no vse pak e policai.Jiveem v policeiska darjava daite sega i grada da go napravim policeiski.I kakvo pravim togava?????AAA sewtih se stroim zatvor i vkarvame vsichki vatre.
22.
NDPS
20.10.2011 00:20:34
2
4
I nie ot NDPS sme s nego - davai Edrev - she pomagame! Triabva da biesh Rujdi Hasan!
21.
Оптимист
19.10.2011 15:54:28
7
4
И АЗ СЪМ ЗА ЕДРЕВ !!!!!
20.
Аф
19.10.2011 14:14:03
3
6
Само Едрев!
Касабова, прибирай с пълни шепи, че не остана! Свършат ли изборите -няма кой да те купува вече!
Едрев Кмет!
19.
айтоски
19.10.2011 11:56:55
4
6
ЕДРЕВ - КМЕТ
18.
ajtoslu
19.10.2011 11:40:44
2
5
От всичко личи се това е платена публикация на Ружди Хасан :)))
17.
za aitos
18.10.2011 20:30:48
2
7
До становище!
Значи първо Васил Едрев не е физкултурник, а е завършил химия като в същото време е преподавал 2 години. Второ може да попитате някои от бившите му колеги в Айтос и Сунгурларе първо какъв човек е и после да говорите така за него!!!
16.
до аетос
18.10.2011 18:23:56
5
4
Аетос нещо много се палиш, то ти докажи обратната теза изразена от становище! ДНК лаборатория-БРАВО! Е и?! Общината не е Полицията. Тук всеки може да изрази становището си. Професията е нещо, което е преходно и се променя. Аз знам, че полицай се ставата по призвание, че учител са става по призвание. Кмет се става с доказване на качества и работиш със съответната подкрепа от Общинския съвет. Никъде не намерих отговор на този въпрос в представянето на г-н Едрев също! Върни се и поне ако си от щаба му ми дай отговор на въпроса защо този кандидат е толкова нужен на Айтос.И не нападай другите кандидати като некадърници. Всеки от тях е дал нещо на града ни до сега и е помагал.Кой с бизнес, кой с компетенция, кой с проекти, но само Едрев не е направил нищо! Ако и ДНК лабораторията ще ти помогне ако си забъркан с престъпна дейност и това ти е основния мотив за подкрепа.....не те разбирам! Но все пак успех на всички!
15.
........
18.10.2011 17:03:34
0
10
оставете изборите, кажете кога ще пее ивана и от колко часа
14.
аетос
18.10.2011 11:39:15
2
5
до становище и подобно мислещи като него:
Пишеш общо и без конкретика. Явно важното за теб е да се оцапа човека пък дали е така или не - не е толкова важно. Сега е вашия момент, защото след 23-ти няма да е интересно, а вие бързате да сложите поредния некадърник на кметския стол, пък какво ще става с града не ви пука.
Познавам Едрев и продължавам да твърдя че това е кметът от който Айтос има нужда! Занимаваш се с глупости че бил спортувал,ченге и т.н Всеки от нас има професия и това не би било редно да се изтъква като негативи. Не можа ли да драснеш 2-3 реда как Благодарение на Едрев в Бургас имаме DNK лаборатория, за която единствено община Айтос не даде нито стотинка. Даже община Руен - една от най бедните общини изкара 20 000 лева и ги даде. Но ти утрешния ден не дай си боже закъсаш с несправедливо обвинение, ще драснеш веднага за Бургас за да искаш С Т А Н О В И Щ Е от същата тази лаборатория, която я има благодарение на Едрев !
13.
momi4e ot as
18.10.2011 11:18:46
3
4
vsi4ko koeto kazva realista e taka az sa6to bqh na tazi sre6ta nqma6e takiva vaprosi.a vie ot besove zasramete se ne moje da pi6e6 ne6to koeto ne si 4ul ili vidql.vie ste sram za jurnalistikata
12.
становище
18.10.2011 10:57:07
3
4
Аетос, приятелю, ако можеш да цитираш поне едно нещо което Едрев е свършил за града си през последните 10г. и какво в програмата му е находчиво добре. ...Няма да можеш , защото нищо не е направил! Не знам за Кютюка, но цялата тази постановка физкултуртик-полицай-кмет нещо не ми допада! Чак "Порточана" го подкрепя. Има нещо много гнило в цялата работа. От тази схема зловредна за Айтос трябва да се бяга далеко!!!!
11.
KKKKK
18.10.2011 10:43:27
2
8
До драскача на статията: когато пишеш подобна статия, добре е да провериш достоверността на информацията, а не да бързаш да публикуваш поредния сценарий за фантастичен роман с елементи на комедия! Жалко е да се наричаш ЖУРНАЛИСТ!!!
10.
аетос
18.10.2011 10:33:54
3
7
абе айтозлии,такива като Касобова докараха града да прилича на гето, само магазини и никакви предприятия. Никой не иска да инвестира в града защото бизнес средата е лоша. До това доведоха града некадърници като евгени! Какво се е захванала тази касабова с Едрев? Ще излезе на хоризонта един находчив човек, който ще бъде от полза на града, и пачаврите бързат да излеят кофата с мръсотията! Бил познавал китюка? Та има ли някой в града, който да не го познава?
9.
Aytos
18.10.2011 09:17:44
4
8
Аз ще гласувам за Врабчев.
Първа в листата на Едрев е Христина Стоилова и пише че е секретар в съда.После е Стоян от Горското а четвърти е мъжа на съдията Джанкова.Знае се че Георги Михов от БСП е в инициативния комитет на Едрев.
На всички трябва да ни е ясно какво означава тази картинка.Диян Майора е един от събирачите на лихви на заемите на Кютука.Нали го гледахме по НОВА ТВ.Сестра му и мъжа на Джанкова са в листата на Едрев сигурно с някаква цел.Кютука пък стоял зад Едрев.
Как да гласуваме за Едрев
Затова аз избирам най малкото зло от всички.
8.
Чалгаджия
18.10.2011 08:32:38
3
9
Видях че Едрев е поканил Ивана да пее в центъра.Този човек май не е гледал столичани в повече:)))))).Чаканов извика Преслава и изгуби изборите:)))))))))
7.
Партиец
18.10.2011 08:27:01
5
8
Сякаш една майка ги е раждала тези БСП и ДПС
6.
fn
18.10.2011 08:23:10
2
4
Напротив-тази статия обслужва Стоян Колев и ДПС!
Апропо, до петък а и в петък вечер се очаква серия от компромати за всеки от кандидатите конкуренти на Колев и Хасан.
5.
*********
17.10.2011 22:25:32
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
айтозлия, майко сливналия
17.10.2011 21:45:55
5
8
Тази статия е писана в полза на Врабчев, но дали ще му бъде от полза. Избори и управление се прави с хора , не с медии, а хората, които го подкрепят все повече намаляват, а медиите, които го отразяват- срещу заплащане- все повече се увеличават.
Врабчев отново яхна познатия модел- да настрои червените симпатизанти срещу конкурента му от червените среди и да плаши гаргите с ДПС.
3.
Едрю Едрев
17.10.2011 21:27:48
1
3
Дали случайно или не в страницата на ЦИК списъкът с имената на кандидатите за кмет на община Айтос е малко по къс! Някой липсва, но защо ли? Дали е грешка или не! Нека ЦИК да се произнесе!
2.
РЕАЛИСТА
17.10.2011 17:52:27
10
11
БЕСОВЕ, СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ С ДУПЕЛИЗСТВОТО НА ГРАБЕЦА/ВРАБЕЦА/.
ПРИСЪСТВАХ НА ВЪПРОСНАТА СРЕЩА ,ТАКЪВ ВЪПРОС НЕ Е ЗАДАВАН .СТАНАХТЕ МНОГО ПРОЗРАЧНИ С ПЛАТЕНИТЕ СИ ЛЪЖЛИВИ СТАТИИ.НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ПОВЕЧЕ ДА ВИ ЧЕТА ЛЪЖИТЕ.ТОВА ЛИ Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА И ТОВА ЛИ Е НАЧИНА ДА МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВЕНОСТТА.ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА НЕ ПОСЕЩАВАТ САЙТА ВИ И ДА НЕ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ ВИ. А ПРОПО: В СЪЩИЯ ЧАС НА СРЕЩА, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП НА 100м. ОТ "ЧАСТНИЯ ДОМ"- НЕРАБОТЕЩО ЗАВЕДЕНИЕ НЯМАШЕ И 15 ЧОВЕКА.
1.
ГЮВЕНДИЯ
17.10.2011 17:43:33
2
10
ТАЗИ МАСТИЯ ДА ХОДИ И ДА ПРАВИ СВИРКИ НА КМЕТА , ПОНЕ ТОВА ГО МОЖЕ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори