×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Програмата на ПП-ДБ била комична, Делян Добрев заговори за вот заради психичноболен


Програмата на ПП-ДБ била комична, Делян Добрев заговори за вот заради психичноболен
В програмата на ПП-ДБ пише за дигитализация на жп релсите и за отглеждане на деца в кооперативи, каза Делян Добрев. В една екселска таблица има много глупости, добави той
04 Май 2023, Четвъртък, 09:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ключа към създаване на правителство в последните 3-4 парламента винаги го е държал Христо Иванов, коментира той

Запътили сме към избори, защото имаме колода от карти и един психичноболен, който непрекъснато ги бута. Това каза в „Здравей, България“ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

„Какво ще е различното, ако отидем на избори за 50-то Народно събрание? Всички партии ще загубим по няколко депутата. „Възраждане“ ще има малко повече народни избраници. Ще се намираме в същата фрагментирана ситуация“, добави той.

„Трябва да се даде на тези партии, които желаят да подкрепят правителство в 49-ото Народно събрание, да излъчат и техни експерти или политици, които да участват в кабинета. Ние като мандатоносители може да преценим дали да ги приемем или не“, заяви Добрев.

„Ако първият мандат се провали, същото ще се случи и с втория. „ПП-ДБ“ искат цялата власт. Няма как да я получат, след като хората, които са гласували, не са им я дали“, подчерта той.

„Тази програма, която ни предложиха, е комична. Там например пише за дигитализация на жп релсите, за отглеждане на деца в кооперативи, а възрастни хора ще ги преглеждат в клонове на „Български пощи”. Излезе даже виц за това – „Къде работиш? Кардиолог съм в пощите“. Това е несериозно – в една екселска таблица написани едни глупости, добави той. 

Тази програма ще струва на държавата между 7 и 12 милиарда допълнително, изчисли депутатът. 

„Продължаваме промяната“ са неспособни да управляват. За последните две години съсипаха държавата“, добави той.

Според него ключът към създаване на правителство в последните 3-4 парламента е в Христо Иванов, а не в Корнелия Нинова. „Той хем го държи, хем не може да го използва, защото „Демократична България“ влязоха в тази безсмислена коалиция с „промяната“, с която нямат нищо общо“, коментира Добрев. 

Съставянето на кабинет ще доведе до много критики и загуба на електорат, но другият вариант е нови избори, каза още той.


 


В категории: Политика


12
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
12
Коментара по темата
12.
Красимира
06.05.2023 10:07:29
0
0
Те всички в тези политически формации са едни прости карикатури. Нямат и едно смислено предложение. Говорят неща, които са много хубаво написани в някакви учебници, но не работят на практика. Последната година под тяхното управление го доказа. Дано повече никой не гласува
11.
ЛЕЛЕЕ КАКВА СНИМКА
04.05.2023 18:16:20
14
3
КАТО НА Ким Чен Ун от Северна Корея - ГОРКОТО МОМЧЕ ОТ ДЕН НА ДЕН ИЗПЕРКВА, ЯВНО ТВЪРДЕ МНОГО МУ ДОЙДОХА ВЛАСТ И ПАРИ. ПОЖАЛЕТЕ ГО ДОКТОРИТЕ ДА МУ ПОМОГНАТ
10.
XXX е болен от кирчовизъм
04.05.2023 17:12:01
2
17
Убеден съм, че всички членове и симпатизанти на ДБ и ПП, ако са завършили поне средно образование, разбират какво зло сториха на България. Но пусти инат, не си признават. Няма да паднат по гръб. Ще плещят простотии за чорапогащници, ще плашат гаргите, но няма да признаят злото, което сториха на държавата ни. Затова и народът ни ще продължи да се мъчи. Съдба! Нерадостна, тъжна, мъчително жестока съдба! Или "промяна", както вече се нарича.
9.
ХХХ
04.05.2023 14:45:47
22
5
ГРОБ изкривява тотално реалността! Фактите и числата неопровержимо подкрепят тезата на ПП/ДБ, не на ГЕРБ. Като гледам обаче плюсовете и мунусите тук е ясно защо в Бургас има толкова много самоубийци на глава от населението! Няам да ни е жал за вас.. бургаски говеда!
8.
Filip
04.05.2023 13:41:43
1
2
Щеше да е смешно ако не беше тъжно
7.
Шмекери и далавераджии
04.05.2023 13:26:55
3
25
У нас се появиха мераклии за промяна след промяната. И те подмениха смисъла на понятията. Започнаха да наричат "промяна" своя неистов стремеж към далаверата. Спор няма: всяка далавера е промяна. Довчера нещата са били нормални, от днес вече са ненормални. Естествено е, че това е промяна. Когато една държава тръгне на заден ход, както това прави от две години нашата държава и през което време 17 месеца управлява със служебни правителства президентът, а 7 месеца доведения от него и от други генерали Кирил Петков, спор няма, че се е случила промяна!
6.
До отпадъка 5
04.05.2023 13:20:54
4
23
Фракцията на вярващите на ПП е най-мисловно-неудачната фракция в нашето общество. Това са хора, които са отдалечени от числата и фактите в управлението. Те много късно ще почувстват катастрофата между зъбите си, насред руколата и трюфелите, които дъвчат. Тъй като самите те са закачени на някоя жълтопаветна градска ясла, свързана с фондове, грантове, НПО-та и други „независими“ трапези. Затова на тези хора Лена им звучи достоверно. Със сигурност тази жена наистина си вярва. За „164 работни дни” унищожиха каквото можаха! Радев глупаво счита, че ако обяви катастрофата, тя асоциативно ще се запише на него! Не, ако я обяви, хората ще разберат докъде са я докарали НЕГОВИТЕ шарлатани.
5.
Ей, боклуци,
04.05.2023 11:02:56
17
21
На една гробарска дума не вярвам, не, на буква не вярвам излязла от вас...
4.
Parahod
04.05.2023 10:50:34
12
9
Едно парфомирано дупе, паркетен кавлер да си отрее ръката за вода си ...., както зави меду другото
3.
*********
04.05.2023 10:02:58
11
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Но
04.05.2023 09:59:39
19
24
не е Делянчо човекът, който трябва да ни обяснява как се управлява държавата !
Неговото "управление"и на цялата му рода в Хасково го видяхме !
1.
Адолф
04.05.2023 09:58:53
20
33
Те управляваха 5 месеца, през които подопечните ви писарушки в министерства и агенции ги спъваха. Вие управлявахте 12 години и не спряхте да крадете.
Кой тогава съсипа държавата Дишане?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори