×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сезонът на Телеца е време да намалим темпото: Какво да очаква тази зодия


Сезонът на Телеца е време да намалим темпото: Какво да очаква тази зодия
Източник: Една.бг
25 Април 2023, Вторник, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг

През настоящия период, който съвпада и с по-голямата част от ретроградния Меркурий тази пролет, земните знаци Телец, Дева и Козирог процъфтяват най-много

През сезона на зодия Овен всички се впуснахме в действие, но сега, когато сезонът на Телеца е тук, е време да намалим малко темпото.

През настоящия период, който съвпада и с по-голямата част от ретроградния Меркурий тази пролет, земните знаци Телец, Дева и Козирог процъфтяват най-много, докато фиксираните знаци Лъв, Скорпион и Водолей имат по-натоварен месец.

Движението на Слънце в Телец през средата на пролетта прави периода един от „най-плодородните“ от годината, независимо от зодиакалния ви знак, разказват от Cosmopolitan.

Овен

Останeте съсредоточени! След като сезонът на Овен приключи, се връщате към обичайното си ежедневие. Може и да усещате скука, но трябва да поддържате темпо. Колкото по-усърдно работите сега, толкова повече ще ви се отплати това по-късно.

Телец

През този период светът е ваш – сега е моментът да получите това, което искате, да казвате това, което искате, и да се оставите да блестите ярко! Работата, проектите и взаимоотношенията, които започнете през сезона на Телеца, почти сигурно ще имат дългосрочно значение.

Близнаци

Винаги живеете за мига и се движите с милиони мили в минута, но сезонът на Телеца ви връща обратно на земята - за да можете да спрете и да погледнете назад. Събрали са се много неща, с които трябва да се справите – стари работни места, проекти, взаимоотношения и т.н. – и всички те в момента изкачат обратно. Изчистете ги, така че когато сезонът на зодия Близнаци започне, да процъфтявате истински.

Рак

Сезонът на Телеца е зает за вас период в социално отношение. Лавирате между нови и стари приятели във и извън вашия екип, срещате се с много хора и се превръщате в истинска социална пеперуда. С кого си допадате най-много и на кого от всичките ви приятели може наистина да разчитате? Това е моментът да изберете най-добрия възможен отбор.

Лъв

Цялата ви упорита работа води до тук и през този астро сезон най-накрая започвате да виждате заслуженото. Всички погледи са вперени във вас точно сега, особено в работата, така че дайте всичко от себе си и бъдете мили и учтиви. Продължавайте с добрата работа и наградите ще продължат да валят.

Дева

Макар да се смята, че ретроградният Меркурий не е подходящ период за пътуване,  едно малко бягство не би било лоша идея - просто предвидете достатъчно време за закъснения. Този месец е изцяло за разширяване на хоризонтите ви. Освен буквално, това може да означава и среща с нов човек или откриване на нещо, към което мигновено да се запалите. Важното е, че обогатявате ума си.

Везни

Сезонът на Телеца ви кара да запретнете сериозно ръкави и да си платите дължимото. Това може да означава буквално плащане на сметки, данъци и балансиране на сметката ви, но също се изразява в това да обърнете внимание на своите взаимоотношения и да видите дали те също са балансирани. Давате твърде много и не получавате нищо от партньора си? Или обратното? Помислете сериозно над това и го поправете.

Скорпион

Слънцето в Телец осветява зоната на връзките във вашата рождена карта, така че това е моментът от годината, в който да срещнете някого в романтичен план. Моментът е чудесен и за намиране на нов най-добър приятел или дори бизнес партньор. Но има една подробност: ретрограден Меркурий. Това означава, че в началото трябва да подходите много бавно.

Стрелец

Работата по това време на годината може да ви ужасява. Сезонът на Телеца иска да се организирате, да отметнете всичко от списъка си със задачи и накратко - да се вземете в ръце. Точно сега подходете към всичко това от практична гледна точка и ако нещо в живота ви не е ефективно, поправете го или го премахнете.

Козирог

Това е един от най-добрите периоди в годината за вас, Козирог, особено що се отнася до любовния ви живот! Романтиката се намира по-лесно, сексът е по-добър и животът като цяло просто се усеща по-забавен - дори ретроградният Меркурий не може да ви разочарова (да се надяваме). Освен това се чувствате и много по-креативни. Насладете се на забавлението и не приемайте живота прекалено на сериозно!

Водолей

През настоящия сезон на Телеца ще бъдете сте голям интроверт. Външният свят ви идва твърде много в момента и периодът ви насърчава да се съсредоточите върху вътрешния си свят. Подредете или декорирайте наново къщата си – направете така, че да я почувствате като дом. Върнете се към корените си и се свържете със семейството си. Намерете утеха в уединението, което тези места предоставят.

Риби

Притежаваге невероятно количество творческа енергия, емпатия и уникалност, но тъй като винаги съществувате в своя „собствен малък свят“, другите рядко могат да го видят. Сезонът на Телеца ще ви помогне да изразите мислите си, да споделите чувствата си и да покажете на света колко сте специални, като се свързвате с околните.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори