×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Москва е превзела още три района в Бахмут


23 Април 2023, Неделя, 14:40 ч.

Украински и руски части се сражават от месеци за града

Министерството на отбраната на Русия съобщи, че руските войски са превзели още три района в западната част на украинския град Бахмут, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА.

Украински и руски части се сражават от месеци за Бахмут, от който до голяма степен са останали само развалини, предава dnes.bg.

Най-малко пет руски ракети са ударили през нощта източния украински град Харков и околностите, съобщиха местните украински власти. В резултат на ракетния обстрел са били нанесени щети на жилищни сгради в града.

Междувременно министерството на отбраната на Беларус съобщи, че беларуски военни части са се завърнали в страната от Русия, след като са преминали обучение как да използват тактическата ракетна система „Искандер“ за изстрелване на ядрени оръжия, припомня "Ройтерс".


В категории: Войната в Украйна


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Аз рекох че
24.04.2023 05:40:18
0
0
Превзели варшава з 2 дня язък то не било компоти а компютри
5.
OMG
23.04.2023 21:46:45
0
6
Заради ескалацията на напрежението от последния месец в Судан, Франция и Швеция ще пращат свои военни части на територията на африканската държава.. Франция праща армия заради 400 французина, а Швеция заради 45 шведа.
А Русия няма право да прати военни части заради 15 000 000 руснаци, които са тормозени и убивани от 15 години, като през този период постоянно алармираше целия свят.
4.
Вагнер груп
23.04.2023 20:01:06
4
0
До преди 2 месеца качвахме видеа и наричахме Шойгу и Герасимов пед.рази обаче нещо рязко привършиха затворниците и после гръбнака на Вагнер опитните войни воюващи от 2014г та се наложи сега да опрем до Герасимов и Шойгу и вече 2ри месец се бием за Бахмут рамо до рамо с ВДВ на Русия и още не сме взели Бахмут.
https://youtube.com/shorts/FiDGU2vPuk0?feature=share
Голям тоз Бахмут ей хиляди квартали към 20 милионен мегаполис затуй 9 месеца съ бием. Взехме го фантастически, олигофренически, педе. азтически, юридически. Що гробища напълнихме. Акънъ музиканти сме свирим на кавал.
3.
Вагнер груп
23.04.2023 17:50:55
4
7
Да заповядат господа американци ,избихме все Украйни чухме че вече нямали украйнци да избиване и са започнали учение с НАТО за превземане на украински град ,очакваме ги с нетърпение ние от Wagner group
2.
Mir
23.04.2023 17:17:18
0
12
Така като гледам от тази война губят кажи речи всички...Украйна, Русия, Европа, ...облагодетелстват се незасегнатите държави, няколко човека и техните бизнеси. Не се наядоха тия хора ебаси.
1.
Дядо Жеко
23.04.2023 16:43:53
9
5
Брадати лъжи,митрофаница глигана няма ли да я поканите дето се изцепи при карбовски че щяла да гласува за копейкин. Рубльовски пардон карбовски и вика не помагате така на костадин а пачата каза ами махнетв го трябваше да и се обяснява че не е на запис мноооого тъпи гьонсурати . Превзеха Варшава,Лондон ,Огнена земя,и тринидад и тобаго
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето как прецакахме туристите по нашето море по Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море по Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Следи от насилие не са открити Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен
Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори