×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стадион „Черноморец“ стана жертва на поредната битка за „една торба с пари“


Стадион „Черноморец“ стана жертва на поредната битка за „една торба с пари“
В последните месеци се забелязва "опоскването" на стадиона. И това не е случайно!
20 Април 2023, Четвъртък, 19:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки: Иван КОЛЕВ, видео: Георги РУСЧЕВ

Колкото по-зле изглежда спортното съоръжение, толкова по-добре за наемодателя, който води дело срещу доскорошния наемател ФК „Черноморец 1919“

Емблематичният за Бургас стадион „Черноморец“ е буренясал, опоскан и унищожен, установи днес проверка на Флагман.бг.

Наш екип бе на спортното съоръжение и завари потресаваща картина – съблекалните са разбити, теренът е по-скоро нива, отколкото футболно игрище, трибуните са буренясали, изнесена и вероятно нарязана на скрап е и някогашната коментаторска кабинка в сектор „А“.

Дори част от буквите изписваха ФК „Черноморец 1919“ са изчезнали, а според запознати вдън земя е потънала и поливната система на спортното съоръжение, която не струваше никак малко.

ЕТО КАКВО ВИДЯХМЕ ДНЕС:

Как се стигна дотук

За мнозина покъртителната обстановка не е изненада, защото и без това има проблеми със стадиона от доста време.

Истината е обаче, че в последните няколко години в спортното съоръжение бяха инвестирани доста средства.

Доскорошният наемател и исторически стопанин на стадиона – ФК „Черноморец 1919“ се бе погрижил, за да обнови целия сектор „А“, да подготви терена и съблекалните - като цяло „миришеше на футбол“. Говореше се отново за влизане при професионалистите и тренираха няколкостотин деца от различни възрастови групи.

Всичко се промени в началото на миналото лято, когато номиналният собственик на стадиона ПСФК „Черноморец Бургас“ АД, управляван от синдика Илка Петрова и прокуриста Пламен Киряков, се опита да промени договора за наем.

Според запознати се касае за двойно увеличаване – от 6 на 12 хил.лева на месец, което бе най-малко неразумна сума за възродения бургаски клуб. В онзи момент управата на ФК „Черноморец 1919“ взе трудното и непопулярно решение - да се изнесе от стадиона и вземе на концесия този в кв. „Долно Езерово“.

И до днес това трудно се преглъща от феновете, но истината е, че и тогава, и сега бе най-доброто, което може да се направи за клуба, защото тепърва трябваше да се инвестират средства в съоръжението в „Акациите“, а футболният клуб рискуваше да стане заложник на един непрогнозируем партньор, какъвто е ПСФК-то, синдика и всичките обвързаности от стотици кредитори.

До напускането на ФК „Черноморец 1919“ стадионът бе в добро състояние, но няколко месеца по-късно ситуацията е доста по-различна.

Така изглеждаше стадионът през лятото
Теренът е чуден, а на стадиона се играе футбол. Снимката е отпреди по-малко от година

И тъй като Дяволът е в детайлите ще ви разкрием защо се стигна до поредното опоскване на стадиона.

Споровете

Оказа се, че вече бившият наемател ФК „Черноморец 1919“ и наемодателят – ПСФК „Черноморец Бургас“ АД са започнали съдебна битка.

Още през септември 2022 година, заради едностранно увеличения наем футболният клуб е уведомил ПСФК-то, че напуска стадиона от 5 ноември 2022, но синдикът не се е явил, за да получи уведомлението.

Впоследствие му е изпратено чрез нотариална покана, но и към днешна дата ПСФК-то твърди, ФК-то е техен наемател.

ФК-то от своя страна твърди, че са прекратили взаимоотношенията си, а ПСФК-то е завело иск – заради това, че наемателят не пази собствеността им.

В допълнение, в началото на декември 2022 година е свалена охраната, а малко след това стадионът започва да се „опосква“ – парче по парче. 

От ФК „Черноморец 1919“ отказват коментар по темата с мотива, че предстои съдебен процес, където ще представят всички необходими доказателства.

Юрист, който е добре запознат с казуса обаче коментира следното пред Флагман.бг.

 „Колкото по-зле изглежда стадиона – толкова по-добре за наемодателя. Той ще може да претендира за по-сериозно обезщетение, ако разбира се спечели делото. ФК „Черноморец 1919“ има активи – стопанисва съоръжението в „Долно Езерово“, иска да се върне във Втора лига, тепърва ще подписва договори с футболисти и това ги превръща в интересна „жертва“, ако може да използвам този жаргон. В случая не става въпрос за някакво сдружение, което ще обяви несъстоятелност, ако загуби едно такова дело. Дори напротив – ще има интерес незабавно да плати, защото няма да получи лиценз“, каза юристът, пожелал анонимност.

По думите му трудно, дори невъзможно е ПСФК-то да спечели делото за нанесените щети, уж по вина на наемателя, но нищо не губи, за да опита, защото залогът е „една торба с пари“.

Най-малко ще има още един коз в ръцете, ако тръгне евентуална делба на този парцел, а такава може и да започне скоро, защото в Окръжния съд на Бургас през този месец са постановени няколко определения, касаещи ПСФК „Черноморец Бургас“ АД.

Решението

Община Бургас очевидно се опитва да стане водещата страна в подобно производство, за да разплете възела и предложи решение по този казус.

Засега официално никой не желае да коментира следващите си ходове, защото са част от сложна юридическа битка.

Коментар по темата направи единствено председателят на постоянната комисия по спорт към ОбС Бургас Георги Маринчев, който има друг поглед.

„Убеден съм, че рано или късно целият комплекс ще си го върнем, но нямаме време да чакаме повече. Предложил съм да се фокусираме върху изцяло нов стадион, общински в ж.к.“Меден рудник“.“, каза той пред Флагман.бг.

Със сигурност нито на този стадион, нито в „Лазур“ ще бъде допуснато строителството на бизнес сгради, защото промяната на устройствените планове е изцяло в правомощията на Общинския съвет и едва ли някога в местния парламент ще се събере съгласие, за да се гласува промяна на статута.

Така изглеждат трибуните на стадиона
Това е тунелът, вратите в дъното не са заключени, а само леки затворени
Кадър от дрон показва пълната разруха
Теренът е унищожен, изчезнала е дори поливната система
Коментаторската трибуна, която бе "кацнала" на върха на сектор "А" вероятно е нарязана са скрап
Помощните игрища на стадиона също са съсипани 
Само преди няколко месеца тази трибуна изглеждаше по друг начин
На този стадион дори няма охрана. Свалена е от месец декември, 2022

 


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
58
Коментара по темата
58.
КРАСИМИР
23.04.2023 20:38:46
0
4
Вие сте невероятна медия! Изтрили сте 20 мнения на граждани, но цитирате „юрист, пожелал анонимност“. Юристът да не е завършил в час по трудово или го е срам от името си???????
57.
*********
23.04.2023 00:29:30
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
56.
Бургазлия до 53
21.04.2023 20:56:42
0
6
Ей магаринчев Ко си пишеш са ве паун
55.
До 54
21.04.2023 16:50:06
2
21
Абе какъв стадион ще строят бе льохман?! При наличието на два /!!!/ стадиона в Бс щял да строи трети...
Маринчев да вземе да се гръмне, тюфлека му с тюфлек. Да си връщат двата стадиона и това е.
54.
Трезвеник
21.04.2023 15:18:46
6
6
Голямо драскане! Стадионите искат огромна, ма огромна издръжка! Свалете си мръсните ръчички от бизнеса. Оставете свободната инициатива на мира. Вън от Общинския съвет на всякакви национализатори. Нали виждате, че над/пред всеки спортен обект е реклама на бизнес-спонсор. Общините нямат пари.
53.
До 53
21.04.2023 14:49:55
7
14
Не нямаме стадион Черноморец, откакто Йоан Костадинов го подари на Ивайло Дражев преди 20 години. И всъщност ако помислите, предложението на Председателя на спортната комисия е много разумно. Изграждане на нов стадион, блокиране на всякакви други “бизнес” проекти на тези 148 декара от Общинския съвет и влизат в силна позиция за преговори за връщането на стадиона на Общината.
52.
Динята
21.04.2023 13:32:23
1
19
Какъв стадион в Меден Рудник ще правите бе.Поредната простотия ще е.Имате стадион Черноморец.Връщате си го и се строи нов. Елементарно Уотсън.
51.
*********
21.04.2023 13:11:17
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
Радева
21.04.2023 10:24:57
13
7
Николов ще е кмет и следващия мандат. На инвеститорите да им се даде глътка въздух. Трябва да има равнопоставеност на държавна, общинска и частна собственост. Общинския съвет трябва да е стожер на законността. Общинския съвет трябва да се грижи за общинската собственост, а не само администрацията да "опъва каиша".
49.
Не съм корумпиран
21.04.2023 09:13:18
3
30
Какъвто футболът такова и управлението на града...
48.
На който му пука за спорта в Бургас
21.04.2023 08:45:24
2
31
На всички ни е ясно кой е виновен и за какво иде реч.
Идат местни избори...
47.
yay
21.04.2023 08:41:58
6
19
Burgas,tuk vsi4ko e mnogo depresirashto i mra4no.Tova e nay-depresirashtiya grad.
46.
Селянин
21.04.2023 08:41:51
2
51
Тотална мафия. Колодрума, Черноморец, Лазур. Всичко това вместо да се подържа, се гледа как да се разсипе за да може да се вземе от мафията за жълти стотинки и там да построят кутиики, които да стоят заключени празни.
За това няма млади в града, затова и инвеститорите го заобикалят. Строителите на кутийки не са инвеститори.
45.
Попова
21.04.2023 08:40:35
7
20
Общината да си върши работата. Не може да продадеш имот и после пак да си собственик. Общината да не пречи на инвеститорите. Така ще има качество в спорта, културата, образованието, здравеопазването. Но за това трябва колективен ум!
44.
?
21.04.2023 08:13:12
3
32
Пари,пари, пари....ще векувате ли бре хора ?
43.
Sss
21.04.2023 08:12:02
3
28
Уж свободни медии а те цензурират.. Хахах пишете си поръчкови СТАТИЙКИ за някой местен и това е или си запалете дипломите от БСУ най - добре.. Без вашите простотии би бил по добре умрелия Бургас...
42.
1919
21.04.2023 08:06:45
2
37
Обожавам като ми трият коментар. Извинявам се, че съм засегнал ГЕРБ и в частност лицето Маринчев, този стълб в спортния живот на града. Та какъвто стълбът, такъв и животът. Айде със здраве и да живее цензурата!
41.
Томов
21.04.2023 07:36:36
1
35
А лицето Г.Маринчев какво разбира от спорт?Да е паж на Л.Дилов е едно,да разбираш от спорт друго!
40.
212 място по свобода на словото
21.04.2023 06:51:37
1
47
16 изтрити мнения от общо 39 ?
41% изтрити мнения?
Те ти демокрация!
39.
Дражето
21.04.2023 06:44:16
0
28
Те виновните се знаят, но голяма вина има и общината
38.
До 31
21.04.2023 01:24:08
2
36
Знаеш ли Черноморец от коя година няма база? От когато е дадена на Събев, а Нефтохимик от малко преди това. Черноморец последните години е плащал за да играе на стадиона си, кой бизнесмен очакваш да налива пари? Защо да го прави? Отговор нямаш, само локуми
37.
*********
21.04.2023 00:50:21
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
36.
31
21.04.2023 00:30:58
4
22
Кой няма бази ? Черноморец със 15 терена или Нефтохимик с базите около града ?? За тия години в които се унищожава футбола колко имота бяха дадени за всевъзможни глупости ?
35.
*********
21.04.2023 00:30:12
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
До 28
21.04.2023 00:25:11
2
16
Без бази какви бизнесмени искаш пък ти? Хората Левски не искат заради базата, въпреки публиката ти искаш тук някой да налива пари за отбори които няма къде пирон да забият. Шегаджии
33.
Бургажлия
21.04.2023 00:24:14
6
46
Стадиона в Меден рудник щял да се казва Aрена Ямбол ,а на него щял да играе новия отбор на община ГЕРБ :ЧЕРНОХИМЕЦ СЛИВЕН !
32.
*********
21.04.2023 00:19:10
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
*********
21.04.2023 00:17:29
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Бургазлия
20.04.2023 23:38:45
2
53
къв нов стадион ще правите бе льольо .бургас си има стадион който го гепиха ве.връщайте градския стадион и там направете нов хубав стадион за половината пари от залата .мишки.
29.
Hi
20.04.2023 23:33:34
0
15
Това е ''България''
28.
Томи Чинчири
20.04.2023 23:17:53
1
37
Това с новия стадион в МР е
последния пирон в ковчега на Бургаския спорт . Това е или не разбиране на проблема , или се мъчат да правят хората на глупаци ! Не се хвалете с него , не е хвалба !
27.
TIR
20.04.2023 23:14:23
1
46
Града е дроб и умира,ко се правите всички,стига лицемерие...
26.
*********
20.04.2023 23:01:08
2
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Нямам думи
20.04.2023 22:54:46
10
43
При наличието на стадиона в Лазур, може би най добрия в бг Да искаш да строиш нов вместо да го купиш за футбола в града. Си е висша степен идиощина
24.
УУУУУ
20.04.2023 22:51:39
0
36
Време е този боклук( стадион Черноморец ) да стане новото бижу на Бургас независимо кой ще играе там или кой ще е собственик! Срамота е този стадион да е така !!!!Браво на Общината и всички загрижени за спорта в Бургас невероятни сте !!! Няма такъв град !!!
23.
*********
20.04.2023 22:43:37
2
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
Вашата...
20.04.2023 22:41:49
0
42
Вашта "пеперудка" Зала за федербал направихте за 70 милиона !
Футбола го унищожихте !!!!
21.
Жалко
20.04.2023 22:36:52
2
42
Помня за първи път бях на този стадион с баща ми Бог да го прости, през далечната 1965 г бях само на 6 години.Черноморец (тогава Ботев бургас) току що беше влязъл в А група. А стадиона беше чисто нов. Дано стадиона красавец който Порточанов построи в Лазур не сподели същата съдба.
20.
*********
20.04.2023 22:33:50
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
20.04.2023 21:58:03
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Фернандо
20.04.2023 21:57:05
3
82
При наличие на две спортни зали, "построихме", още една която след пет години ще изглежда, така, както изглежда стадион "Черноморец" сега. А при положение, че имахме два стадиона, които общината щедро преотстъпи на "невероятните инвеститори"ще "строим трети в Меден Рудник, на който освен да пасат овцете и кравите на циганите не виждам друго какво ще се прави. Нали сме богата община:))
17.
*********
20.04.2023 21:48:06
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
*********
20.04.2023 21:47:36
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Жоро
20.04.2023 21:45:07
7
27
Без жени можем,без Черноморец неее
14.
Мишу
20.04.2023 21:40:34
0
35
Кой беше на спортни имоти а.....шефа
13.
*********
20.04.2023 21:33:30
5
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
20.04.2023 21:26:41
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
20.04.2023 21:20:27
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
20.04.2023 21:19:07
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
*********
20.04.2023 20:55:40
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Бай....
20.04.2023 20:50:46
8
52
Национализация, Девети септември и Народен съд !
7.
Бат Здравко и Бат Янко
20.04.2023 20:50:22
4
39
Въй, къф билдинг ъф дъ иър ще вдигнем там....
6.
До 2
20.04.2023 20:44:48
2
46
140 декара е комплекс Черноморец!
5.
*********
20.04.2023 20:43:23
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Ачо
20.04.2023 20:21:33
12
44
Перфектен терен на жилищен комплекс!
3.
made in bg
20.04.2023 20:12:22
11
67
Да го правят ТИР паркинг,към пристанището на Домусите да подхраним статуквото и да свършва тая сага,футбол и без това няма,освен Звездичка...мафия "уинс".
2.
Ха ха
20.04.2023 20:12:17
2
68
50 Декара общински имот , в обща фирма Публично частно партньорство като частника е предоставил 1 милион за 50 % от фирмата " апортна вноса", за милион придобива 25 Декара.
Нищожна сделка от всякъде неизгодна за Община Бургас, без давностен срок.
съгласно ЗЗД...
1.
2 стаен 90Е в панел
20.04.2023 20:07:43
2
127
Бургас има 2 стадиона, Черноморец е с огромна база, нашите в Меден Рудник ще строят. Ами да кажат, кой от общината, кой раздаде малко по малко, общинската земя. Ами колодрума? Кога ? Да не говорим какви архитектурни глупости се случват в този град. Мишки, са всички, а за кметове и обкръжение … Батак пълен .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори