×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

40 000 украински войници готови за офанзива, ожесточени боеве около Бахмут


08 Април 2023, Събота, 12:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Украйна ще възобнови износа на ток

Украинските въоръжени сили съобщиха, че 40 000 войници са в готовност за офанзива. Продължават ожесточените боеве около Бахмут и Авдеевка, както и в района на Мариинка и Лиман. Украинските военни са отбили над 40 вражески атаки за последното денонощие, прадеде БНР.

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба заяви пред местна телевизия, че в следващия пакет санкции срещу Русия, които се очаква да засегнат компанията "Росатом", Европейският съюз може да направи изключение за някои държави, които зависят в критична степен от руските ядрени технологии.

"Сега ще се работи активно над 11-ия пакет европейски санкции. Ние вече ще поставим въпроса за т.нар. ядрени ограничения, но ситуацията тук е много проста. Има някои държави, които зависят в критична степен от ядрените технологии на "Росатом", затова те ще ги блокират на всяка цена. Така че когато тези санкции бъдат приети, мога да предположа, че ще има изключения за тези страни", каза той.

По-рано тази седмица Ройтерс съобщи, че в новия пакет се предвижда двегодишна дерогация за страните членки, които все още имат действащи договори с "Росатом". България вече изрази резерви по повод ограниченията срещу компанията. През февруари президентът Румен Радев предупреди, че ще наложи вето на всяко предложение за санкции, засягащи руската ядрена енергетика. Украйна ще възобнови износа на електроенергия за Европа след прекъсване, което продължи половин година заради разрушителните руски ракетни атаки срещу енергийната инфраструктура на страната, обяви министърът на енергетиката Херман Халушченко.

Договорен е бил износ на максимум 400 мегавата за европейската енергийна мрежа. А вчера външният министър на Русия Сергей Лавров предупреди, че Украйна ще трябва да използва сухопътен и речен маршрут, за да изнася земеделската си продукция, ако Западът не отстрани пречките за експорта на руско зърно и изкуствени торове.

Миналия месец Москва се съгласи да не пречи на украинския експорт през Одеса, но само до средата на май, и поиска Съединените щати и съюзниците им да облекчат застрахователните и банковите услуги за руските износители. При визитата си в Анкара вчера Лавров заяви, че ограниченията не само не са били отстранени, но се затягат все повече и повече.


В категории: Войната в Украйна


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Куку
09.04.2023 07:27:11
3
8
Това което ще пиша е за тези дето са служили войници а не за тези дето подеждават цели армии пред компютъра със запотени очилца. Как мислите, руснаците за балами ли ги имате че те немогат точно когато тази 40 000 украинска армия точно като се събете за да нападне да я ударяд със мощен ракетен залп и да я изпарят. Щом не го правят това значи че наистина гледат да жалят обикновените украински войници изпратени там насила от Зеленски и бандеровците. За тези дето много се прехласват по победните наркомански възгласи на зеленушко да попитам. Абе тоз вашият нов Сталинград Бахмут във който вече почти на 95% няма цивилно население защо руснаците вместо да се бият не пратят просто една ескадрила бонбандировачи и всичко да приключи за 15мн.Щото със куршуми ще загинат десетки но хилядите ще оцелеят. А прави и впечетлени и това че ако снаряд убие бандеровците които седят във тила на украинските войници и стрелят по тях ако отстъпят войниците веднага се предават. Този боклук си изби младите мъже, кой ще му създава поколение, кой страхливците дето избягаха ли. Страхливеца може да създаде по голям сърахливец,,,,, ЖАЛКО,,,,,
7.
Пешо
08.04.2023 18:09:29
8
7
Откъде ги събраха толкова? От плажовете, моловете и хотелите в България ли?
6.
Аbe
08.04.2023 15:59:15
5
7
Шегувам се бе, какви посоки може да дава някой си на ЕС и на България, те да не са изпе. ерастен русофилистик, който дава насоки на жена си и децата, давава извратеняшки кадировски посоки. България е членка на ЕС, а ЕС е гигант, икономически и геополитически търговски партньор 1 на Китай, същият Китай, чийто суровинен придатък е паРаша, а параша е търговски партньор 14 за Китай, като се погледне таблицата в която, отделните страни членки на ЕС са подредени индивидуално в партньирския списък на Китай.
Та в този смисъл, изпе. ерастения русофилистик не е нагъл, а е топ простак щом дава на жена си и децата извратеняшки кадировски посоки.
Нерде украинец нерде посоки нерде изпе. ерастен русофилистик, който няма нищо общо с решенията на България и няма как да има. Опростачен индивид даващ кадировски посоки на децата си, или по-точно неспособен да даде елементарна посока на мисъл, логика и родителски инстинкт,какъв фактор може да бъде и какво да решава, освен кога да яде и когажда се. е!
5.
Abe
08.04.2023 15:13:53
22
16
От къде накъде някакъв украинец ще дава посоки на ЕС и България? Нагъл, по-нагъл, най-нагъл!!!
4.
бахмут.....малкия сталинград
08.04.2023 14:54:09
3
9
тоа бахмут стана бетер сталинград от всв....
3.
Цру
08.04.2023 14:11:20
15
35
Абе не знам дали сте евродебили, обаче ние русороб дебилите сме под амебите. Искаме Роспия не заминахме и езика не научихме та за Роспия знаем колкото и за Нубия. Викахме Путин да оправел България, обаче не се сетихме педофилмародерската му армия как ще "оправи" нас, децата ни, майките ни и жените ни.
Сега гледаме пос. рани и като ни кажат: Искаш ли твойта велика армия да дойде в дома ти при децата ти и внуците ти?
Сърдим се прибледняваме и гледаме като просрано дете майка си.
Един съсед ми вика: добре бе кажи го бе! Искам мойта руцкая армия да ме освободи мен и близките ми!
Станах, прибрах се и започнах с ракия и старата песен да дойте Кадиров и вонючите солдати при мен и семейството да ни освободи.
Майка побесня и ми крещеше:
Да те раждам, да те гледам, да си голям човек и да имаш деца и да си толкова проЗ това е по-лошо от края на светът.
Взимай си дърмите и заминавай за Роспия, но без децата. Ти да не си намери мъж бе синко че искаш да те люлят кадировци? И това доживях, син пе, ераст!
Че като чу и жена ми и като се развика, абе тъпир, ей за туй ти слагам рога, защото с деца и жена, сънуваш и искаш да те лашкат козиеби. Заминавай за Роспия, болен мозък, да пожелаваш такова нещо на децата си.
Ще замина за Роспия, ама друг път!
2.
От 100
08.04.2023 12:46:21
20
37
Орки кадировци изнасилват 120 и послеим правят жамии у Мацква къв ембицил русофил обитак трябва да си. Подлогин да не забравиш да ми блокираш I.P. то. Че ще ти спрат рублите.
1.
Цру
08.04.2023 12:39:35
41
27
От 10 дрона, украинците свалят 15 ;) Рашките не знаят какво да правят и бягат панически, пък ЕС им готви пореден, 11-ти пакет санкции :)))) Защо така?
Колко лесно е да си евродебил, не ти е нужно да мислиш, каквото ти кажат - това правиш, каквото ти напишат - в това вярваш :)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори