×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битката за Бахмут преминава в улични сражения


30 Март 2023, Четвъртък, 14:00 ч.

Руските сили постигнаха известен успех в източния фронтов град Бахмут, съобщи украинската армия в сряда вечерта, добавяйки, че продължава да държи позициите си.

Нито една от страните няма пълен контрол и двете са претърпели тежки загуби, пише "Ройтерс".

"Вражеските сили постигнаха известен успех в действията си, насочени към щурмуването на град Бахмут", се казва в ежедневната сводка на украинския генерален щаб.

"Нашите защитници държат града и отблъскват множество вражески атаки", се добавя в него.

Средният брой ежедневни руски атаки на фронтовата линия, отчетени от генералния щаб на Украйна намалява за четвърта поредна седмица от началото на март до 69 през последните седем дни от 124 през седмицата от 1 до 7 март. 57 атаки бяха съобщени в сряда, пише dnevnik.bg.

Журналистите на "Ройтерс" близо до фронта западно от Бахмут и по-на север също съобщиха за значителен спад в интензивността на руските атаки миналата седмица.

Руската страна съобщава, че се водят улични боеве за Бахмут, като напредъкът е улица за улица.

Украинският военен анализатор Олег Жданов потвърждава пред "Ройтерс", че руснаците са изместили фокуса си към самия град, където се водят най-тежките боеве.

Британското министерство на отбраната тази седмица описа напредъка на руските сили като "незначителен", а в сряда началникът на генералните щабове на САЩ ген. Марк Мили каза пред американския конгрес, че през последните 20 дни руските войски не са постигнали никакъв напредък в и около Бахмут.

Украинската армия съобщава и за подновяване на обстрела в Херсон на юг, както и в други градове на западния бряг на река Днепър.

Украинските военновъздушни сили са унищожили руски бомбардировач Су-24М, се казва в съобщението от щаба. Ракетни и артилерийски удари през изминалото денонощие са поразили два района на съсредоточаване на руските сили, склад за боеприпаси и два склада за гориво.


В категории: Войната в Украйна


13
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
13
Коментара по темата
13.
До 10
01.04.2023 11:57:17
0
0
Май биеш към ''Украински фашисти от Киев, извършват военно престъпление, като убиват невинна колона от руски миротворци, без оръжия, и само дефанзивни БТР-и.''?

Хахахахахаха шизофреници. Онзи под мен правилно каза че дори и ''обективен'' шизофреникът си остава шизофреник.
12.
Obektiven
30.03.2023 19:43:04
0
1
Пичове, още по-обективен съм и още по-шизофреник. ВДВ воздушно десантьl войск России това са МВР за разпръскване на протести. Въздушно десантни войски, нямат нищо общо с авиация,хеликоптери и самолети.
https://youtu.be/PuAcDc6MVpc
А това че битката за Киев бе 40 дни и Киев бе обстрелван с авиация и ракети и Русия загуби най-елитните си ВД подразделения, съм го пропуснал, бях на лечение.
11.
Obektiv
30.03.2023 19:21:24
0
0
Пичове, дори и шизофреника понякога е обективен, но е шиьофреник и пише работи, които не разбира!
https://youtu.be/UTKPNYIYAeA
Я вижте по-добре как Росийские ВДВ, щурмуваха киевското летище Гостомел, и сами преценете дали съм единствения шперплат роцофил или при нас затъпаняването роцофилство е по родствена линия. Ако някой от вас русофобите знае руски, защото ние шперплат роцофилите сме вери интелиджънс и не научихме езика на истинската си родина.
Роцо фил шизо френик тотален полу и диот хахаха.
10.
Obective
30.03.2023 18:01:19
1
1
Пичове, и едните и другите пишете щуротии без да сте наясно. Към столицата Киев , Русия изпрати колона на националната гвардия и СОБР. Това са звена на руското МВР и подразделения които отговарят за обществения ред, разпръскване на митинги и т.н., Тези формирования не изпълняват бойни мисии, още по-малко пък да извършват нападения и превземане на столици :). В случая се е очаквало да влязат свободно и да въдворят ред без да очакват военна съпротива. Очакванията са били за доброволно предаване на Киев, а не за военно превземане. При военно превземане е нужен щурм с танкова армия, зад нея артилерия, подкрепени от бойна авиация, а такива е нямало. На украинците им е било наредено да не преговарят и да не сдават властта, били са предварително финансирани, подготвени и въоръжени. От там започват да стрелят по моста и по колоната и я блокират. Това е цялата драма за Киев. Нито Русия е тръгнала военно да превзема Киев, нито украинците са отблъсквали руски армейски части към Киев, защото такива е нямало.
9.
123
30.03.2023 17:31:07
0
4
Извинявам се пийнал съм малко повече и.... пиянски работи
Тате ме поправи та ми показа какво става в същият Бахмут
https://youtu.be/caYxbsMNSfo
Пригожинката качил видеообръщение и заминал ама за 100тен път укрите накрили камион с боеприпаси и Бронемашина до сградата където складирали биеприпасите. В близост до стадиона ориентир. Всичко е по план Киев за 3дни Бахмут превзет иииии днес е точно 400-тния ден на войната.
8.
Кадир тик ток спецназа
30.03.2023 16:48:58
0
1
Руские пвдеразъй най мужествение педеразъй ухитрилис мажат жоповете с свинска мас ние като мюслими ги порим само с капут ако се скъса оджата вика 2 месеца пости москал шейтани
7.
Капи
30.03.2023 16:13:00
3
7
Айде,честито на орките на Пригожин. Дръпнаха със 50 метра след десет месеца касапница. Дано са живи,следващите десет месеца още 100 метра. Ама като гледам каква честотата на попълненията,май няма да доживеят...И на доживотните няма да им се ходи...
6.
Евроидиот
30.03.2023 16:12:40
4
5
Педофилити с гумените ботуши и разбити от кадировците халки 8 месеца превзимат, обкръжават, пленяват и после пак обкръжават и така.... Хахаха
Евроидиотите се чудим как цяла WC империя изпростя и деградира до там че да не знае че е кочина. Само братята на педофил свинчугите-бг русофилшизофрените се оказаха по-умни амеби от свинчугсабаките, защото живеят в загиналия ЕС, обаче нито ги трепят укрите, нито ги клатят кадировците. Иначе като козички, лесно блеят буахаха.
5.
до 3 смешко надупен
30.03.2023 16:08:40
7
6
Много си прост. Не виждам руснаците да реват за помощ, че да ходя. Ти и украинските мастии ревете и недоволствате, че са ви нападнали, слагай розовата пола , бръсни краката и отивай недей да дремеш само на компютъра тролче соросоидно.
4.
123
30.03.2023 15:55:28
19
7
Те са вече доста дни улични. Маса резерви хвърли Зелински и пак ядат дървото украинците.
3.
3
30.03.2023 15:33:34
6
14
1 путлеробче къде си бе в Бахмут едва ли пендел
2.
:)))
30.03.2023 14:22:26
18
15
Британското разузнаване:
"Украинците успешно свалиха дронове, самолети, кораби, подводници и совалки, а руснаците свалиха прозореца на една къща и стреляха по старци и деца".
1.
Евроидиот
30.03.2023 14:15:29
31
13
Нашите надупени джендъри с бръснатите крака там ли са помагат на нацистите в уличните сражения? Или пак дремят в интернет и дават професионални експертни мнения за военна тактика и геополитика? ХАХАХА СМЯЯХХХ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори